N.A.E deodorant

Populärt inom N.A.E deodorant

 • Deodorant (Fragrance free)

  Deodorant (Fragrance free)
  Delicatezza Parfymfri Deodorant. 99% naturligt ursprung. Delicatezza parfymfri deodorant är formulerad med ekologisk apelsinblomsterextrakt. Speciellt utvecklad för känslig hud återfuktar och lugnar den din hud utan att lämna vita fläckar. Lugnande känsla på huden, fläckfri. Vegansk Formula med certifierat ekologiska, 99 % naturliga ingredienser. Formulerad utan alkohol *Spår av alkohol kan förekomma från andra råmaterial. Delicatezza är en parfymfri kroppsvårdsserie som tar hand om hudens specifika behov samtidigt som den försiktigt tar hand om känslig hud.Kombinerar ekologisk apelsinblomma och Aloe Vera extrakt speciellt utvecklad för känslig hud. Minst 97% av ingredienserna från naturligt ursprung och minst 10% av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk.
 • Idratazione Deodorant

  Idratazione Deodorant
  Idratazione Deodorant är fuktgivande med en blandning av ekologiska fikon och hibiskus som försiktigt återfuktar din hud. Fikon och hibiskus är kända för sina fuktgivande egenskaper. Ger 24 timmars effektivt doftskydd och en känsla av fräschhet utan att lämna vita fläckar. Certifierad COSMOS ORGANIC av Ecocert Greenlife enligt COSMOS standard: 99 % av ingredienserna är av naturligt ursprung, 20 % av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk.
 • Feschezza Deodorant

  Feschezza Deodorant
  Feschezza Deodorant är uppfriskande med en blandning av rosmarinextrakt och ekologisk timjan som uppfriskar och hjälper huden att förnya sig själv. Ger 24 timmars effektivt doftskydd och en känsla av fräschhet utan att lämna vita fläckar. Certifierad COSMOS ORGANIC av Ecocert Greenlife enligt COSMOS standard: 99 % av ingredienserna är av naturligt ursprung, 20 % av ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk.