Kiehls dofter dam

Populärt inom Kiehls dam

 • Anti-Perspirant & Deo

  Anti-Perspirant & Deo
  Antiperspirant- och deodorantcrème med extrakt från apelsin, citron och linfrö. Denna formula är mycket mild, men ändå mycket effektiv. Lämnar huden mjuk och smidig med skydd mot svett och lukt. Med hjälp av vår unika, ergonomiska applikator applicerar du en liten mängd av crèmen direkt i nytvättade armhålor i ett jämnt lager.
 • Musk EdT, 50 ml

  Musk EdT, 50 ml
  En EdT och modern version av Kiehl's klassiska doft. Doften baseras på en unik blandning av den ursprungliga muskoljan. Det speciella myskreceptet börjar med en krämig, frisk citrusexplosion av bergamottnektar och apelsinblomma följt av en mjuk blombukett av rosor, liljor, lång-lång och nersöla. Slutligen avslutas denna ursprungliga mysk-EdT med en varm, orientalisk känsla med hjälp av tonkabönor, vit patschuli och mysk.
 • Musk Essence Oil, 8 ml

  Musk Essence Oil, 8 ml
  En samling av essentiella oljor i en praktisk mobil förpackning som ger en koncentrerad doftupplevelse. För att hedra vår långa historia, representerar varje essentiell olja det datum som oljan först introducerades i sortimentet, som ett minne över den perioden i Kiehl’s historia. Förbackad i en elegant glascylinder.