Parfymtorget » Dam

Märken på dam:

Lexington dofter dam

Populärt inom Lexington dam

 • Pure Superior, Deostick 75ml

 • Köp Pure Superior Woman EdT, 50ml Lexington Parfym fraktfritt

  EdT 50ml, Lexingtons damparfym Pure Superior skiljer sig från den tidigare Casual Luxury genom att vara varmare och ta för sig mer. Pure Superior har ytterligare komplexitet och tyngd och samtidigt en elegant fräschör. Karaktärsfull, blommig och subtilt myskig ger den ett intryck av modern fräsch feminin auktoritet.Parfymens komposition är runt mysk omgiven av ros, patchouly och apelsinblomma. Basnotens noter är långa och varma med noter av mysk och trä.
 • Köp Casual Luxury Woman EdT, 40ml Lexington Parfym fraktfritt

  EdT 40ml, Lexington Casual Luxury Woman är en frisk, livlig och ren doft som ger ett fräscht första intryck. I toppen finns citrustoner från grön mandarin, bergamott och mint som omgående gifter sig med hjärtats fruktiga och blommiga noter av persika, melon, fresia och lilja. Basens marina ackord kombineras med muskatellsalvia, torrt trä och mysk som tillsammans lämnar en härlig känsla av havsbris.
 • Pure Superior, EdT 50ml

Fler tips på Lexington dam

 • Casual Luxury, EdT 40ml

 • Lexington Pure Superior Woman Edt 50ml + Deostick 75ml Giftset

  En varmare och elegantare doft i ett giftset. Lexington Pure Superior Woman Giftset är en karaktärsfull doft med blommig och subtilt myskiga toner. Detta skapar ett intryck av modern, fräsch feminin auktoritet.Doftnoter i Lexington Pure Superior Woman Giftset Toppnot: Bergamott, Litchifrukt, persika.Hjärtnot: Fresia, Jasmin, Liljekonvalj.Basnot: Mysk, Apelsinblomma, Patchouli.InnehållEdt 50mlDeostick 75ml
 • Soul Superior, EdT 50ml

 • Lexington Casual Luxury Woman Edt 40ml

  Lexington Casual Luxury Woman EdT är en frisk, fräsch, livlig och ren doft för kvinnan som älskar vardagligt lyx!Doften öppnar upp med citrustoner från grön mandarin, bergamott och frisk mint som gifter sig med hjärtnotens fruktiga och blommiga noter av persika, melon, fresia och lilja. I basen finner vi marina ackord som kombineras med muskatellsalvia, torrt trä och mysk, som tillsammans ger en känsla av havsbris.