Aromi damparfym

Populärt inom Aromi damparfym

 • Aromi - Solid Perfume Wild Blooms, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Wild Blooms, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Wild Blooms solida parfym är en blandning av apelsinblomma, bergamott, bärnsten, mysk, vetiveria, pion, liljekonvalj och iris. Använd fingertoppen och applicera direkt på&hellip:
 • Aromi - Perfume Oil Roll-On Earthy Botanical, 9 ml

  Aromi - Perfume Oil Roll-On Earthy Botanical, 9 ml
  Earthy Botanical roll-on parfymolja med en blandning av äppelblom, bergamot, jasmin, ylang ylang, mysk* och vanilj. Tillsammans med ekologisk jojobaolja och kokosolja glider parfymoljan lätt på huden&hellip:
 • Aromi - Perfume Oil Roll-On Exotic Bouquet, 9 ml

  Aromi - Perfume Oil Roll-On Exotic Bouquet, 9 ml
  Exotic bouquet roll-on parfymolja med en blandning av guava, mysk*, tuberos/natthyacint, röda vinbär och Indisk lotus. Tillsammans med ekologisk jojobaolja och kokosolja glider parfymoljan lätt på&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Exotic Bouquet, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Exotic Bouquet, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Exotic Bouquet är en söt, blommig blandning av lotusblomma, natthyacint, röda vinbär, rosa guava, mysk och tränoter. Använd fingertoppen och applicera direkt på huden,&hellip:

Fler tips på Aromi damparfym

 • Aromi - Solid Perfume Flawless, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Flawless, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Flawless är en blommig, träaktig doft som är en exotisk, unik blandning av rosa fresia, bärnstensträ, äpple, röda vinbär, orkidé, och kashmirträ. Använd fingertoppen&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Flirt, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Flirt, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Flirt är en fräsch, lekfull och flirtig doft, som är en utsökt blandning av päron, lime, pion, vanilj, mandel och bärnsten. Använd fingertoppen och applicera direkt på&hellip:
 • Aromi - Perfume Oil Roll-On Wild Blooms, 9 ml

  Aromi - Perfume Oil Roll-On Wild Blooms, 9 ml
  Wild blooms roll-on parfymolja med en blandning av apelsinblomma, bergamot, bärnsten, mysk*, vetiver, pion, liljekonvalj och iris. Tillsammans med ekologisk jojobaolja och kokosolja glider parfymoljan&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Sassy, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Sassy, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Sassy är en fruktig, blommig doft som är en uppfriskande, livfull blandning av äpple, lilja, bärnsten, jasmin och tränoter. En ren, uppfriskande och sprudlande doft! Använd&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Socialite, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Socialite, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Socialite är en söt, blommig doft som är en coutureblandning av jasmin, lilja, vanilj, sandelträ, gardenia, persika, cederträ, mandarin och fresia! Använd fingertoppen och&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Foxy Lady, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Foxy Lady, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Foxy Lady är en blandning av bergamott, mandarin, ingefära, plommon, vanilj, bärnsten, och jasmin! Använd fingertoppen och applicera direkt på huden, t ex på handleden,&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Vixen, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Vixen, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Vixen är en fruktig, blommig blandning av näckros, jasmin, iris, äpple, akantus, kaprifol, björnbär, lime, viol och lotusblomma! Använd fingertoppen och applicera direkt&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Earthy Botanical, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Earthy Botanical, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Earthy Botanical är en blandning av äppelblom, bergamott, jasmin, ylang ylang, mysk och vanilj. Använd fingertoppen och applicera direkt på huden, t ex på handleden, bakom&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Delicious, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Delicious, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Delicious är en mycket fräsch blandning av blommiga noter. Denna doft är en blandning av näckros, natthyacint, gardenia, apelsinblomma, liljekonvalj, pion samt noter av kryddor&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Hot Mess, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Hot Mess, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Hot Mess är en orientalisk, blommig doft som är en mustig blandning av grapefrukt, peppar, bärnsten, mysk, apelsin, orkidé, viol och ros. Använd fingertoppen och applicera&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Modern, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Modern, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Modern är en jordnära doft som är en naturlig blandning av apelsin, rosmarin, pepparmynta, eukalyptus, patchouli, lavendel och ylang ylang, formulerad för en stark, modern&hellip:
 • Aromi - Solid Perfume Stellar, 14 gr

  Aromi - Solid Perfume Stellar, 14 gr
  Solid parfym från Aromi. Stellar är en kryddig, blommig doft som är en tidlös, elegant blandning av rosépeppar, citron, patchouli, bärnsten, mysk, jasmin, hyacint och vetiver. Använd fingertoppen&hellip: