Björk & Berries damparfym

Populärt inom Björk & Berries damparfym

 • September EdP

  September EdP
  September är en varm doft som fångar den första höstdagen på farmen. Höstackarna ligger varma i eftermiddagssolen och blandas med doften av nyskördade frukter och en blå krispig himmel, full med löften om nya begynnelser. De nyhuggna vedträna i ladan sprider en kvardröjande doft av varmt och fuktigt trä. September är en träig och aromatisk doft med noter av pomelo, lavendel, vetiver och kanderad mandel.
 • Fjällsjö EdP, 50 ml

  Fjällsjö EdP, 50 ml
  Fjällsjö framkallar minnen från en löddrande tvål mot mjuk hud, friskheten från en klar sjö och ren luft. Noter av musk, ambrette skapar den varma sensuella doften av mjuk hud som blandas med rena inslag från nytvättad bomull. En unik doft både subtil men samtidigt långvarig.
 • Solstice EdP, 50 ml

  Solstice EdP, 50 ml
  Solstice är en tolkning av den evigt ljusa sommarnatten förenat med mysticismen och symboliken från midsommarens traditioner. Solstice fångar ljuset och värmen av den svenska sommaren med renheten och mystiken ifrån naturen. Frisk neroli, mjuk apelsinblomma djupnar i mörk ambra och kashmirträ.
 • White Forest EdP, 50 ml

  White Forest EdP, 50 ml
  White Forest är en sensuell och melodramatisk doft av trä och frisk skogsluft från den svenska skogens djup, med en spännande och mystisk kombination av björk och tall.

Fler tips på Björk & Berries damparfym

 • Never Spring EdP, 50 ml

  Never Spring EdP, 50 ml
  Never Spring fångar det nordiska klimatets karaktäristiska längtan efter ljus och värme, och ger doften ett djup som speglar sinnenas uppvaknande under vårens första skälvande dagar. Doften öppnar upp med bitter och söt svartvinbär, fruktig solmogen citrus i kontrast med kalla gröna noter som påminner om en klar vårmorgon. I basen finns tränoter från cederträ, mjuk mysk och dova ambernoter.