Bottega Veneta damparfym

Populärt inom Bottega Veneta damparfym

Fler tips på Bottega Veneta damparfym

 • Bottega Veneta EdP

  Bottega Veneta EdP
  Bottega Venetas första doft speglar idyllen på den venetianska landsbygden. Bottega Veneta Eau de Parfum framkallar smidigheten och sensualiteten hos husets kända lädervaror. Doften, en läderliknande blommig chypre, gifter sig vackert med det olivaktiva språket på den venetianska landsbygden - nyskördade ängar, klippt hö, blommor, jord och trä - med den skonsamma rikedom av läder i en skapelse som är gjord av en mästerlig noggrannhet.
 • Illusione Male EdT, 90 ml Bottega Veneta Parfym

  Illusione Male EdT, 90 ml Bottega Veneta Parfym
  90 ml, Bottega Veneta presenterar Illusione Male, en doft som skapar en känsla av att befinna sig i gränslandet mellan dröm och verklighet. En träig citrus eau de toilette med en intensiv bas av vetiver och sensuella tonkabäner. I hjärtat av doftenfinner man en träig maskulinitet med noter från balsamgran och vit cypressväxt. En sprulande topp av italienska citrusfrukter med citron- och pomeransessens.
 • Knot, EdP 50ml

  Knot, EdP 50ml
 • Knot, EdP 30ml

  Knot, EdP 30ml
 • Knot EdP

  Knot EdP
  Lockande och mångfacetterad, Bottega Veneta Knot är en ljus, blommig doft, noggrant skiktad för att erbjuda en oväntad, härlig upplevelse där du transporteras så länge du tillåter. Beläget i de frodiga kullarna finns ett hem, en fristad från verkligheten, med utsikt över det glittrande havet. Interiören är upplyst genom att solljuset strömmar in genom sina fönster, som är öppna breda och inleder en brinnande saltvattenbris som tänds med doften av peonier från trädgården och redolensen av clementinträd från bergen i närheten.
 • Illusione Male EdT, 50 ml Bottega Veneta Parfym

  Illusione Male EdT, 50 ml Bottega Veneta Parfym
  50 ml, Bottega Veneta presenterar Illusione Male, en doft som skapar en känsla av att befinna sig i gränslandet mellan dröm och verklighet. En träig citrus eau de toilette med en intensiv bas av vetiver och sensuella tonkabäner. I hjärtat av doftenfinner man en träig maskulinitet med noter från balsamgran och vit cypressväxt. En sprulande topp av italienska citrusfrukter med citron- och pomeransessens.
 • Illusione Female, EdP 50ml

  Illusione Female, EdP 50ml
 • Illusione Female, EdP 30ml

  Illusione Female, EdP 30ml
 • Illusione Female Edp

  Illusione Female Edp
  Bottega Veneta introducerar Illusione Female, en doft som skapar en känsla av att befinna sig i gränslandet mellan dröm och verklighet. En Eau De Parfum med intensiv sensualitet och runda inslag av olivträd och tonkaböna. I hjärtat av doften skapar apelsinblomma och gröna fikonblad en upplyftande, varm femininitet. I toppen finner vi sprudlande fräsch citrus tillsammans med noter av bergamott och svartvinbär. En exklusivt doft i enlighet med Bottega Venetas kända motto, när dina initialer räcker.
 • Knot Eau Absolue EdP

  Knot Eau Absolue EdP
  Bottega Veneta introducerar Knot Eau Absolue, en ny blommig orientalisk parfym för kvinnor som förstärker elegansen hos den ursprungliga doften med en infusion av rika och varma noter. Doftnoter av Lavendel och Neroli som hittades i originaldoften Knot EdP har berikats med exklusiv myrra och med en varm och söt Opoponax. Dess blommiga framtoning intensifieras genom beroendeframkallande Heliotropnoter, för en mer sensuell touch. Bottega Veneta Knot Eau Absolue är en lansering av högsta kvalité och perfektion, och den gyllene flaskan är toppad med en knutförslutning, som är den perfekta reflektionen av Bottega Veneta mode i doftens värld. Toppnoter: Heliotrop,NeroliHjärtnoter: Lavendel, JasminBasnoter: Myrra, Opoponax
 • Essence Aromatique EdC

  Essence Aromatique EdC
  Essence Aromatique av Bottega Veneta framkallar den italienska känslan av la dolce vita, som fångar Bottega Veneta-kvinnan som en ljus sommarvind. Frisk i början visar denna oväntade nya tolkning av den klassiska aromatiska Cologne-brisen, rikare och raffinerade rundade noter, vilket ger ett oförglömligt spår av ny elegant finess som är elegant och evig. Bottega Veneta Essence Aromatique är en rik doft, en fräsch blomma med en aromatisk fasett för att passa en avslappnad, men sofistikerad livsstil.
 • Illusione Female, EdP 75ml

  Illusione Female, EdP 75ml
 • Knot, EdP 75ml

  Knot, EdP 75ml