By Terry damparfym

Populärt inom By Terry damparfym

 • Be Mine EdP

  Be Mine EdP
  Be Mine är By Terrys 13:e doft i ordningen och är en sensuell, blommig doft med en hint av läder.Sprudlande toppnoter av nyplockade hallon och svartpeppar från Madagaskar, medan hjärtnoterna bjuder på en fusion av spröd iris och pudrig damascenerros. Med en bas av mustigt läder med förförisk saffran och djupa noter av Indonesisk patchouli. Med noter av hallon, saffran och läder.
 • Delectation Splendide EdP

  Delectation Splendide EdP
  Délectation Splendide Eau de Parfum är en söt, blommig och aromatisk doft som är inspirerad av orientaliska kryddor. Den lyxiga doften kombinerar söt vanilj, varma tonkabönor och het patchouli för att skapa en exklusiv och majestätisk parfym. Eau de Parfum 100 ml & Travel Spray 8,5 ml.Toppnot: Ingefära, peppar, citron, anisHjärtnot: Ros, tonkaböna, mandelBasnot: Kanel, vanilj, patchouli, mysk
 • Soleil Piquant EdP

  Soleil Piquant EdP
  By Terrys sommardoft, Soleil Piquant EdP är en frisk, blommig och varm doft. Här kombineras apelsinblomma, frisk mandarin och bergamott med neroli, kaktus och den söta mandeln. Den kvinnliga doften för tankarna till en frisk sjöbris och varma sommarkvällar. Doften går i en boho-chic ton med träig patchouli, guajakträ och vetiver, som avrundas med en exklusiv och varm vanilj.Toppnot: Apelsinblomma, mandarin och bergamottHjärtnot: Neroli, kaktus, mandelblommaBasnot: Patchouli, guajakträ, vetiver och vaniljKommer i ett kit med en tillhörande travel size.
 • Terryfic Oud Extreme EdP

  Terryfic Oud Extreme EdP
  En doftresa genom den orientaliska skönheten, som landar i en oemotståndlig och intensiv doft av Oud, som kombineras med noter av läder. Eau de Parfum 100 ml & Travel Spray 8,5 ml

Fler tips på By Terry damparfym

 • Rose Infernale EdP

  Rose Infernale EdP
  En kryddig, eldig och mystisk Turkisk ros i symfoni med oriental frankincense. Basnoter av vetiver från Haiti. Innehåller Eau de Parfum 100 ml & Travel Spray 8,5 ml.
 • Reve Opulent EdP

  Reve Opulent EdP
  Reve Opulent bjuder in dig till en förtrollande blomslöja av Gardenia, en explosion av vita blommor tillsammans med härligt fruktiga ackord. Lämnar kvar en djup doft av vanilj och musk. Eau de Parfum 100 ml & Travel Spray 8,5 ml
 • Terryfic Oud Eau EdT

  Terryfic Oud Eau EdT
  Terrific Oud L'eau erbjuder en ny signaturdoft av äkta Oud, blandat med fräschheten från citrus och sensualiteten från ros. I basen finner vi en harmoni av olika träiga ackord. Innehåller Eau de Toilette 100 ml & Travel Spray 8,5 ml.
 • Goutte De Mercure EdP

  Goutte De Mercure EdP
  En härlig doftkombination av pudrig Iris, violblad och fascinerande patchouli. Omfamnat av benxoin och sandelträd. Eau de Parfum 100 ml & Travel Spray 8,5 ml.
 • Rouge Nocturne EdP

  Rouge Nocturne EdP
  Rouge Nocturne har en sensuell, fyllig och utmärkt doft av Damascena-rosen. Den oemotståndliga doftsymfonin av pudrig amber avslutas med en majestätisk Indonesisk patchouli. Innehåller Eau de Parfum 100 ml & Travel Spray 8,5 ml.
 • Fruit Defendu EdP

  Fruit Defendu EdP
  En oemotståndlig doft baserad på Turkisk ros och Italiensk bergamott, toppad med rosa pepparkorn och en skvätt patchouli. Eau de Parfum 100 ml & Travel Spray 8,5 ml.