Clean gamle produktnummer damparfym

Populärt inom Clean gamle produktnummer damparfym

 • CLEAN Reserve Blonde Rose 100ml

  CLEAN Reserve Blonde Rose 100ml
  Clean Reserve Blonde Rose är en riktig feminin och blommig doft. Balanserad och diskret, men också sensuell och sofistikerad. Daggvåt friskhet och syrlig lime friskar upp, medan det blommiga hjärtat med jasmin, ros och pion symboliserar naturlig skönhet. I arbetet med parfymen inspirerades parfymören av känslan av att sjunka ner i ett varmt skumbad och drömma sig bort från vardagen.Hållbar ingrediens: Clean använder en utsökt och hållbart producerad sandelträolja från Sri Lanka, där den har utvunnits i generationer av lokala bönder. När Clean köper den dyrbara oljan och använder den i sina parfymer på andra sidan jorden, får bönderna möjlighet att utveckla sitt jordbruk.Doftnoter: Toppnoter: Aldehyder, vatten, lime. Hjärtnoter: Ros, pion, jasmin. Basnoter: Cederträ, sandelträ, mysk. Doften kan med fördel kombineras med: Sueded Oud och Smoked Vetiver.
 • CLEAN Reserve Sueded Oud 100ml

  CLEAN Reserve Sueded Oud 100ml
  Clean Reserve Sueded Oud är en sofistikerad doft som trots sin komplexitet ger ett lätt intryck. Varm rökelse kontrasteras mot lätta, friska tränoter. En klassisk oudparfym, men i en ny, modern tappning. I arbetet med doften inspirerades vår parfymör av människans begär efter att utforska sig själv och hitta sitt sanna jag. HÅLLBAR INGREDIENS: Den namibiska nomadstammen himba skördar den så kallade Bushman’s Candle-busken och säljer barken för doftutvinning. När Clean använder barken i sina parfymer, ger det himbafolket möjlighet att behålla sin traditionell livsstil och fortsätta utvinningen på ett hållbart sätt. DOFTNOTER: Toppnoter: Rökelse, blå cypress, björkträ, röd pimiento, kaprifol. Hjärtnoter: Vit nattjasmin, vit magnolia, balsamgran, Bushman’s Candle-bark. Basnoter: Mocka, patchouli, bärnsten, bärnsten, olibanum. Sueded Oud är en unisexdoft och kan kombineras med andra dofter ur Clean Reserve-kollektionen.
 • CLEAN RESERVE Terra Woods 100ml

  CLEAN RESERVE Terra Woods 100ml
  Clean Reserve Terra Woods är en ljus och elegant blomsterdoft som känns både fräsch och stilren. Krispiga toppnoter förvandlas till en krämig, träaktig bas med mysk och tonkaböna. I arbetet med parfymen inspirerades parfymören av naturens tillkortakommanden, och hur vi människor upplever brister som vackra. HÅLLBAR INGREDIENS: Genom att välja exklusiva vaniljkorn från Ekocert-plantager på Madagaskar får Clean inte bara tillgång till de bästa råvarorna. Vi stödjer också de lokala bönderna – och deras famijer, som vi ger tillgång till läromedel och datorer. Målet är att bidra till utveckling och tillväxt på Madagaskar. DOFTNOTER: Toppnoter: Geranium, arabisk jasmin. Hjärtnoter: Kokos. Basnoter: Mysk, tränoter, tonkaböna, madagaskarvanilj. DOFTEN KAN MED FÖRDEL KOMBINERAS MED: SUEDED OUD, SMOKED VETIVER, VELVET FLORA
 • CLEAN Reserve Smoked Vetiver 100ml

  CLEAN Reserve Smoked Vetiver 100ml
  CLEAN Reserve Smoked Vetiver är en inbjudande och kontrastrik doft med både varma och kalla noter. Tränoterna i hjärtat kombineras med jord- och citrusackord, vilket ger känslan av att vandra i en regnvåt skog. I arbetet med parfymen inspirerades parfymören av människans förmåga att för alltid minnas vissa särskilda, avgörande händelser i livet. HÅLLBARA INGREDIENSER: Myrra och vetiver har skördats i århundraden. Clean kombinerar de båda noterna i en djärv doft med ett hållbart ursprung. Kvinnorna i den namibiska nomadstammen himba utvinner harts ur myrraträd, medan haitiska jordbrukare håller vetivergräset högt. När de skördar det, fokuserar de på att undvika jorderosion och öka skörden på ett hållbart sätt. Som ett led i sitt Fairtrade-arbete samarbetar Clean med båda länderna. DOFTNOTER: Toppnoter: Verbena, bambublad, bergamottolja, kvitten, päron. Hjärtnoter: Cederträ, bomullsblomma, pion. Basnoter: Mossa, mysk, vetiver, myrra. SMOKED VETIVER ÄR EN UNISEX-DOFT OCH KAN MED FÖRDEL KOMBINERAS MED: SUEDED OUD, BLONDE ROSE, TERRA WOODS

Fler tips på Clean gamle produktnummer damparfym

 • CLEAN Reserve Acqua Neroli 100ml

  CLEAN Reserve Acqua Neroli 100ml
  CLEAN Reserve Acqua Neroli kombinerar tunga mysknoter med friska och lätta noter av bergamott, mandarin och siciliansk apelsin. Inspirerad av växtligheten runt det djupblå Medelhavet. Toppnot: Bergamott, mandarin och siciliansk apelsin. Hjertenoter: Jasmin, neroli och apelsinblomma. Basnoter: Mysk, bärnsten och myskokra.
 • Clean Reserve Amber Saffron Eau De Parfum 100ml

  Clean Reserve Amber Saffron Eau De Parfum 100ml
  Clean Reserve Amber Saffron Clean är inspirerad av den förföriska spänningen mellan det åtråvärda och det förbjudna. En finsmakardoft med en sensuell sötma av hallon, blommor och saffran. Doften har en kontrast mellan det fräscha och kryddiga, spännande och tröstande. En exotisk doft som gör intryck!
 • CLEAN Reserve Velvet Flora 100ml

  CLEAN Reserve Velvet Flora 100ml
  Clean Reserve Velvet Flora är en sofistikerad och förförisk doft som utstrålar självförtroende. Till noterna hör bland annat bergamott, mandarin, saffran, läder och patchouli. Parfymen ger en känsla av naturlig elegans och attraktionskraft.Hållbar ingrediens: Bergamottolja. Clean är stolta över att stödja de småbrukare i södra Italien som utvinner bergamottolja på ett naturligt och hållbart sätt. För att hjälpa dem att kunna fortsätta med produktionen använder Clean denna högkvalitativa och lätta olja i sina parfymer.Doftnoter: Toppnoter: Grön bergamott. Hjärtnoter: Jasmin, lilja, saffran.Basnoter: Cederträ, mossa, mysk, patchouli. 
 • CLEAN Reserve Sel Santal 100ml

  CLEAN Reserve Sel Santal 100ml
  CLEAN Reserve Sel Santal är en rik och träaktig doft som ändå känns lätt och uppfriskande. Salt havsluft kombineras med lätta noter av bergamott och fikon. I basen finns en utpräglad doft av gammalt väderbitet trä, vilket skapar enperfekt finish.
 • CLEAN Reserve Rain 100ml

  CLEAN Reserve Rain 100ml
  CLEAN Reserve Rain [Reserve Blend] blandar lätta bergamott- och gurknoter med ett friskt inslag av näckros. I arbetet med doften inspirerades parfymören av hur naturen doftar efter regn.