Clean Reserve damparfym

Populärt inom Clean Reserve damparfym

 • Reserve Rain Reserve Blend EdP, 50 ml

  Reserve Rain Reserve Blend EdP, 50 ml
  En parfym som fångar känslan efter ett intensivt sommarregn där världen förnyas och blommor, gröna växter och jorden får ny energi. En fruktigt svalkande parfym som är en utveckling av Rain i den klassika kollektionen, där de vita blommorna och gurkmelonen balanseras med patchouli och ekmossa.● Toppnot: Bergamott● Hjärtnot: Fruktiga noter, Vita blommor● Basnot: PatchouliSamtliga parfymer i CLEAN RESERVE familjen är utformade att tillämpa layering med.CLEAN RESERVE RAIN tillsammans med WARM COTTON (Reserve Blend) och SKIN (Reserve Blend). RAIN (Reserve Blend) tillsammans med WARM COTTON (Reserve Blend) ger känslan av ett varmt sommarregn. RAIN (Reserve Blend) tillsammans med SKIN (Reserve Blend) ger en omslutande, sensuell känsla med fruktiga inslag.
 • Reserve Skin Reserve Blend EdP, 100 ml

  Reserve Skin Reserve Blend EdP, 100 ml
  Parfymen som beskrivs likt en varm omfamning som lugnar hela vägen in i själen. Tonkabönans saltade pralin och sötma, insvept i mjuk mysk fångar essensen av sensualitet och ger en omslutande effekt när den landar på huden. Idealisk för alla som uppskattar parfymer med mysk. ●Toppnot: Kaprifol ●Hjärtnot: Copaibaolja, Tonkaböna ●Basnot: Mysk, Salt kolapralinSamtliga parfymer i CLEAN RESERVE familjen är utformade att tillämpa layering med. SKIN (Reserve Blend) passar bland annat tillsammans med RAIN (Reserve Blend) där kombinationen resulterar i en omslutande, sensuell bas med fruktigt svalkande inslag.
 • Reserve Warm Cotton Reserve Blend EdP, 100 ml

  Reserve Warm Cotton Reserve Blend EdP, 100 ml
  Den ikoniska och bästsäljande parfymen i CLEAN CLASSIC™-kollektionen har balanserats och tillverkats i ny tappning med hållbara ingredienser. Känslan av komfort och mys möter en oemotståndligt fräschör.●Toppnot: Aldehyder●Hjärtnot: Blommig bomull●Basnot: MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. Passar tillsammans med RAIN (Reserve Blend) och Skin (Reserve Blend). WARM COTTON (Reserve Blend) tillsammans med SKIN (Reserve Blend) ger känslan av ett varmt sommarregn. WARM COTTON (Reserve Blend) tillsammans med SKIN (Reserve Blend) ger en omslutande, sensuell känsla med fruktiga inslag.
 • Reserve Rain Reserve Blend EdP, 100 ml

  Reserve Rain Reserve Blend EdP, 100 ml
  En parfym som fångar känslan efter ett intensivt sommarregn där världen förnyas och blommor, gröna växter och jorden får ny energi. En fruktigt svalkande parfym som är en utveckling av Rain i den klassika kollektionen, där de vita blommorna och gurkmelonen balanseras med patchouli och ekmossa.● Toppnot: Bergamott● Hjärtnot: Fruktiga noter, Vita blommor● Basnot: PatchouliSamtliga parfymer i CLEAN RESERVE familjen är utformade att tillämpa layering med. CLEAN RESERVE RAIN tillsammans med WARM COTTON (Reserve Blend) och SKIN (Reserve Blend). RAIN (Reserve Blend) tillsammans med WARM COTTON (Reserve Blend) ger känslan av ett varmt sommarregn. RAIN (Reserve Blend) tillsammans med SKIN (Reserve Blend) ger en omslutande, sensuell känsla med fruktiga inslag.

Fler tips på Clean Reserve damparfym

 • Reserve Skin Reserve Blend EdP, 50 ml

  Reserve Skin Reserve Blend EdP, 50 ml
  Parfymen som beskrivs likt en varm omfamning som lugnar hela vägen in i själen. Tonkabönans saltade pralin och sötma, insvept i mjuk mysk fångar essensen av sensualitet och ger en omslutande effekt när den landar på huden. Idealisk för alla som uppskattar parfymer med mysk. ●Toppnot: Kaprifol ●Hjärtnot: Copaibaolja, Tonkaböna ●Basnot: Mysk, Salt kolapralinSamtliga parfymer i CLEAN RESERVE familjen är utformade att tillämpa layering med. SKIN (Reserve Blend) passar bland annat tillsammans med RAIN (Reserve Blend) där kombinationen resulterar i en omslutande, sensuell bas med fruktigt svalkande inslag.
 • Reserve Warm Cotton Reserve Blend EdP, 50 ml

  Reserve Warm Cotton Reserve Blend EdP, 50 ml
  Den ikoniska och bästsäljande parfymen i CLEAN CLASSIC™-kollektionen har balanserats och tillverkats i ny tappning med hållbara ingredienser. Känslan av komfort och mys möter en oemotståndligt fräschör.●Toppnot: Aldehyder●Hjärtnot: Blommig bomull●Basnot: MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. Passar tillsammans med RAIN [Reserve Blend] och Skin [Reserve Blend]. WARM COTTON (Reserve Blend) tillsammans med SKIN (Reserve Blend) ger känslan av ett varmt sommarregn. WARM COTTON (Reserve Blend) tillsammans med SKIN (Reserve Blend) ger en omslutande, sensuell känsla med fruktiga inslag.
 • Reserve Acqua Neroli EdP, 50 ml

  Reserve Acqua Neroli EdP, 50 ml
  En energisk parfym med oväntade kontraster av citrus, blommor och daggig värme som väcker en glittrande friskhet. Den tydliga karaktären av lavendel förstärker det könsneutrala intrycket och ger en mjuk, romantisk dimension till friskheten. Det bor en tydlig kontrast av kyla och värme i doften, vilket gör parfymen både spännande och oemotståndlig.●Toppnot: Bergamott●Hjärtnot: Jasmin, Lavendel, Apelsinblomma●Basnot: Aqua MuskSamtliga parfymer i CLEAN RESERVE familjen är utformade att tillämpa layering med. CLEAN RESERVE AQCUA NEROLI tillsammans med CLEAN RESERVE CITRON FIG ger ett ännu drömmiga sydeuropeiskt intryck med fruktigt svalkande och samtidigt solvarma inslag.
 • Reserve Citron Fig EdP, 50 ml

  Reserve Citron Fig EdP, 50 ml
  En parfym med doft av frisk citrus som växer i skuggan i de varma sydeuropeiska trädgårdanarna. CITRON FIG upplevs som en överdos av fräschör kombinerat med en underliggande värme från orientaliska kryddor. För den som vill bära en citrusfräschör men med longlasting effekt, så är detta din ultimata följeslagare - året om!●Toppnot: Fikon●Hjärtnot: Kardemumma, Copaiba●Basnot: CederträSamtliga parfymer i CLEAN RESERVE familjen är utformade att tillämpa layering med. CLEAN RESERVE CITRON FIG tillsammans med CLEAN RESERVE RAIN ger exempelvis en ultimat upplevelse av söt fruktighet.
 • Reserve Sel Santal EdP, 50 ml

  Reserve Sel Santal EdP, 50 ml
  Parfymen med skarpt grön karaktär, boostad med en hint av varma kryddor. SEL SANTAL är sannerligen parfymen med mest sting, attityd och självsäkerhet av samtliga i RESERVE familjen. Den gröna aspekten ger parfymen en fräsch aromatisk dimension, medan stinget från kryddorna intensifierar doftintrycket.●Toppnot: Bergamott●Hjärtnot: Viol●Basnot: AmberSamtliga parfymer i CLEAN RESERVE familjen är utformade att tillämpa layering med. CLEAN RESERVE SEL SANTAL tillsammans med CLEAN RESERVE CITRON FIG lockar fram en fruktigt söt parfym med kryddigt varma inslag, perfekt till ljumma sommarkvällar!