Parfymtorget » Dam » Parfym EdT

Märken på parfym dam:

FCUK parfym dam

 • FCUK Her edt 100ml

  Denna blommiga, orientaliska doft är inkapslad i en ultramodern flaska. En doft full av originalitet och ung attityd. Detta original lanserades år 2004 och har fått flera efterföljare tack vare doftens succé. Det är en flirtig, blommig och frisk doft där noterna är en balanserad komposition av frisk lime och iris, ljuv viol, pion och jasmin samt en varm och förförande bas av bland annat sandelträ och bärnsten. Toppnoter: Iris, Lime. Hjärtnoter: Liljekonvalj, Jasmin, Viol, Pion. Basnoter: Sandelträ, Bärnsten, Ceder, Vanilj.
 • FCUK Her 3 edt 100ml

  FCUK 3 for Her är en fruktig och uppiggande parfym med en frisk doftkomposition. Söta kryddor möter saftig citrus och vit blomster för att skapa en unik och spännande parfym som väcker sinnet. FCUK 3 lanserades 2010 och är en mycket älskvärd och lättburen doft. Passar året runt, ideal till den unga urbana kvinnan. Toppnoter: Mandarin, Rosépeppar och Röda Bär Hjärtnoter: Rosor, Gardenia och Jasmin Basnoter: Bärnsten, Vanilj och Trä
 • 3 for Her, EdT 100ml

 • Friction for Her, EdP 100ml

 • Late Night for Her, EdT 100ml

 • FCUK Her Connect edt 100ml

  FCUK Her Connect är en blommig, varm och lätt pudrig doft som definitivt får dig att stå ut ifrån mängden. Med tydliga noter av bärnsten, trä samt bergamott är FCUK Her Connect både fräsch och lätt mustig på samma gång. Denna doft passar kvinnor av alla åldrar, och tack vare dess varma karaktär harmoniserar den perfekt med vinterkylan. Toppnoter: Lotus, Bergamott, Liljekonvalj. Hjärtnoter: Jasmin, Viol, Pion. Basnoter: Mysk, Sandelträ, Cederträ, Bärnsten.
 • FCUK for Her, EdT 100ml

 • FCUK Friction For Her edp 100ml

  FCUK Friction for Her chockerar, överraskar och provocerar. Det är en fräsch och vedartad doft för kvinnor med en värme och livfullhet som du inte hittar någon annanstans. Parfymen skapades för den unga, äventyrslystna och vågade. Gjord för att följa med dig på varma sommarnätter, fester på takterrasser och gröna ängar. FCUK Friction lanserades 2012. Doftnoterna består av rosa kaprifol, äppelblom, röda bär, kokos, spunnet socker, vanilj, rosa jasmin, vetiver, ljusa träslag, bärnsten och mysk.