IsaDora parfym dam

Populärt inom IsaDora parfym dam

 • IsaDora Blue Hawaii EdT, 30 ml IsaDora Parfym

  IsaDora Blue Hawaii EdT, 30 ml IsaDora Parfym
  30 ml, Blue Hawaii EdT från IsaDora är en parfym som får dina tankar till paradiset Hawaii.Doften öppnar upp med soliga noter av citron, melon, mint, svarta vinbär & jordgubb för att sedan övergå i ett exotiskt hjärta av ros, anis, sambac, persika, liljekonvalj och jasmin. Doften landar sedan i en sensuell, feminin bas av torrt trä, mysk, marina noter och sandelträ.Toppnoter: Citron, melon, mint, svarta vinbär och jordgubbe.Hjärtnoter: Jasmin, sambac, persika, liljekonvalj, ros och anis.Basnoter: Torrt trä, sandelträ, mysk och marina noter.
 • IsaDora Waikiki Beach EdT, 30 ml IsaDora Parfym

  IsaDora Waikiki Beach EdT, 30 ml IsaDora Parfym
  30 ml, Waikiki Beach EdT från IsaDora är en parfym som får dina tankar till en strand när du surfar på vågorna på Waikiki Beach.Doften öppnar upp med feminina noter av hallon, vattenmelon och sichuan peppar för att sedan övergå i ett ljuvligt hjärta av ros, liljekonvalj och gröna päron. Doften landar sedan i en varm bas av vanilj, cederträ och mysk.Toppnoter: Hallon, vattenmelon och sichuan peppar.Hjärtnoter: Liljekonvalj, ros och gröna päron.Basnoter: Mysk, cederträ och vanilj.
 • Joli Jour EdT, 30 ml IsaDora Parfym

  Joli Jour EdT, 30 ml IsaDora Parfym
  30 ml, IsaDora Joli Jour EdT är en mjuk, blommig och fruktig doft som lekfullt dröjer sig kvar på huden, likt de ljuvliga första vårdagarna. IsaDora Joli Jour EdT öppnar upp med energigivande noter av svartvinbär, lime och liljekonvalj som sedan övergår i ett blommigt och sött hjärta av pion, ros, persika och karamell. Doften landar sedan i en härlig bas av hallon, mysk och sandelträ. Lanserad: 2016. Innehåll: 30 ml