Jo Malone London damparfym

Ett urval av parfymer från Jo Malone London kan du se här. Dofter ur serier som Cologne Intense bland annat.

Populärt inom Jo Malone London damparfym

 • Waterlily Cologne

  Waterlily Cologne
  Strålande vita näckrosor: de glänsande kronjuvelerna i den hemliga trädgården. Vi upptäckte dem under ett av våra äventyr. De oskuldsfulla kronbladen utstrålar en fräsch blomdoft som lockar och förtrollar. Daggfräscha, flytande blommor som förstärkts med jasmine sambac och neroli.
 • English Pear & Freesia Cologne

  English Pear & Freesia Cologne
  Essensen av höst. Den sensuella friskheten hos nyplockade päron sveps in i en bukett av vita fresior som avrundas av ambra, patchouli och trä. Delikat och gyllene.
 • Pomegranate Noir Cologne

  Pomegranate Noir Cologne
  Samma sensualitet som hos en vågad, röd klänning. Mörkröda safter från granatäpple, hallon och plommon blandas med rosépeppar som spetsas med lilja och kryddigt trä. Mörk och gåtfull.
 • Velvet Rose & Oud Cologne Intense

  Velvet Rose & Oud Cologne Intense
  Mörk damasscenerros. Fyllig och djup, insvept i rökigt oudträ. Spetsad med kryddnejlika och en dekadent twist av söt pralin. Magnetisk.

Fler tips på Jo Malone London damparfym

 • Velvet Rose & Oud Hair Mist

  Velvet Rose & Oud Hair Mist
  Svep in ditt hår i väldoft med vår lätta Hair Mist. Den doftar ljuvligt dekadent av magnetisk Velvet Rose & Oud. Den passar färgat hår och är berikad med bland annat arganolja och provitamin B, och uppmjukande ingredienser som ger håret en hälsosam glans och ljuvlig doft. En lekfull finish för håret.
 • Dark Amber & Ginger Lily Cologne Intense

  Dark Amber & Ginger Lily Cologne Intense
  Sällsynt Kyara-trä. Används i ceremonin Kohdo, den ritualiserade japanska konsten att uppskatta rökelse. Berikad med ambra och svart orkidé. Lättas upp av sensuell svart kardemumma och skir näckros. Lugn och avslappnande.
 • Amber & Lavender Cologne

  Amber & Lavender Cologne
  Klassisk herrparfym med en förfinad känsla. Fransk lavendel och petitgrain ger fräscht lummig känsla till dyrbar ambra. Förfinad och världsvan.
 • Tuberose Angelica Cologne Intense

  Tuberose Angelica Cologne Intense
  Drottningen av vita blommor. Sensuell. En aning grönt kryddig angelikarot. Fylligt varm ambra. Förtrollande och åtråvärd.
 • Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense

  Vetiver & Golden Vanilla Cologne Intense
  Två väldoftande ingredienser som flätats samman längs med Madagaskars kustlinje: jordig vetiver som värms upp och sveps in dyrbar vanilj. Ett ljuvligt tillskott till vår Cologne Intense-kollektion och finns i 50 ml och 100 ml.
 • Fig & Lotus Flower Cologne, 30 ml

  Fig & Lotus Flower Cologne, 30 ml
  Strålande lotusblommor pryder ytan på den skimrande dammen i de antika hängande trädgårdarna. De skira, vattenglittrande blombladen glider längs med skuggade små stigar, sveper över fylligt saftiga fikon som skymtar bland de blommande träden. Den här blommiga doften knyts samman med neroli som fångar essensen av det yppigt gröna landskapet.
 • Lime Basil & Mandarin Scented Circle

  Lime Basil & Mandarin Scented Circle
  Vår signaturdoft. Pepprig basilika och aromatisk vit timjan ger den här doften av lime och karibiska vindar en oväntad twist. En modern klassiker. Förändra stämningen med en lyxig doft av överflöd.
 • Orange Blossom Cologne Edt

  Orange Blossom Cologne Edt
  En skimrande trädgårdsoas. Mandarinblommor glittrar ovanpå ett hjärta av apelsinblommor och näckrosor, med varma undertoner av iris och vetiver. Äkta njutning.
 • Poppy & Barley Cologne

  Poppy & Barley Cologne
  Fylligt röd vallmo som dansar med vinden på engelska ängar. En livlig, blommig doft som förstärks av rosor och avslutas med saftiga svarta vinbär. Vår vallmo sveps in av bomullsmjukt, varmt korn och tillsammans bildar duon en inbjudande doft där de vackert röda blommorna lyser upp det gyllene, vajande kornet.
 • Myrrh & Tonka Cologne Intense

  Myrrh & Tonka Cologne Intense
  Intensiv sav från det namibiska myrraträdet, blandat med varm sötmandel och fylligt vaniljdoftande tonkabönor. Förnäm och berusande.
 • Osmanthus Blossom Cologne

  Osmanthus Blossom Cologne
  Delikat exotiska små vita blommor som fångar dualiteten i mjuk aprikosdoftande sötma och kontrasterande varmt djupa noter. Skimrande petitgrain och fyllig persika med apelsinblomma krusar sig över yppigt cashmereträ.
 • Yuja Cologne

  Yuja Cologne
  En hemlig trädgård där grönskande träd dignar av söt och frisk citrusfrukt som livar upp sinnena. Under våra äventyr upptäckte vi exotisk yuja som i flera generationer har varit en viktig ingrediens i både matrecept och läkemedel tack vare sina distinkta och exotiska doftnoter. Den här bubblande frukten förstärks av rökigt väldoftande cederträ med stråk av harts och balsamgran.