Muro Scents damparfym

Populärt inom Muro Scents damparfym

 • Nordic Musk, Parfymolja, 10ml

  Nordic Musk, Parfymolja, 10ml
  Nordic Musk doftoljan används som parfym och appliceras direkt på kroppen, på vrister och på hals med hjälp av roller. Till skillnad från alkoholbaserad parfym jobbar oljan med kroppen och dunstar mer doft då kroppen blir varm. Oljan fungerar även under längre tid än alkoholbaserad parfym som dunstar betydligt snabbare. Rollern är enkel och diskret att ta med och kan med fördel appliceras under dag och natt.Doftoljan består av doftblandning, jojobaolja och aqua.
 • Palo, Parfymolja, 30ml

  Palo, Parfymolja, 30ml
  Palo doftolja används som parfym och appliceras direkt på kroppen på vrister och på hals. Till skillnad från alkoholbaserad parfym jobbar oljan med kroppen och dunstar mer doft då kroppen blir varm. Oljan fungerar även under längre tid än alkoholbaserad parfym som dunstar betydligt snabbare. Doftoljan kan även appliceras med ett par droppar i bad för att ge en behaglig doft i badet och badrummet. Eller i elektriska doftspridare. Droppa i ett par droppar med doftolja i vattnet och en fin doft sprids i hemmet.Doftoljan består av doftblandning, jojoba olja och aqua.
 • Nordic Musk, Parfymolja, 30ml

  Nordic Musk, Parfymolja, 30ml
  Nordic Musk doftolja används som parfym och appliceras direkt på kroppen på vrister och på hals. Till skillnad från alkoholbaserad parfym jobbar oljan med kroppen och dunstar mer doft då kroppen blir varm. Oljan fungerar även under längre tid än alkohol baserad parfym som dunstar betydligt snabbare. Doftoljan kan även appliceras med ett par droppar i bad för att ge en behaglig doft i badet och badrummet. Eller i elektriska doftspridare. Droppa i ett par droppar med doftolja i vattnet och en fin doft sprids i hemmet.Doftoljan består av doftblandning, jojoba olja och aqua.
 • Kyara, Parfymolja, 30ml

  Kyara, Parfymolja, 30ml
  Kyara doftolja används som parfym och appliceras direkt på kroppen på vrister och på hals. Till skillnad från alkoholbaserad parfym jobbar oljan med kroppen och dunstar mer doft då kroppen blir varm. Oljan fungerar även under längre tid än alkoholbaserad parfym som dunstar betydligt snabbare. Doftoljan kan även appliceras med ett par droppar i bad för att ge en behaglig doft i badet och badrummet. Eller i elektriska doftspridare. Droppa i ett par droppar med doftolja i vattnet och en fin doft sprids i hemmet.Doftoljan består av doftblandning, jojoba olja och aqua.

Fler tips på Muro Scents damparfym

 • Bakai, Parfymolja, 30ml

  Bakai, Parfymolja, 30ml
  Bakai doftolja används som parfym och appliceras direkt på kroppen på vrister och på hals. Till skillnad från alkoholbaserad parfym jobbar oljan med kroppen och dunstar mer doft då kroppen blir varm. Oljan fungerar även under längre tid än alkoholbaserad parfym som dunstar betydligt snabbare. Doftoljan kan även appliceras med ett par droppar i bad för att ge en behaglig doft i badet och badrummet. Eller i elektriska doftspridare. Droppa i ett par droppar med doftolja i vattnet och en fin doft sprids i hemmet.Doftoljan består av doftblandning, jojoba olja och aqua.
 • Kyara, Parfymolja, 10ml

  Kyara, Parfymolja, 10ml
  Kyara doftoljan används som parfym och appliceras direkt på kroppen, på vrister och på hals med hjälp av roller. Till skillnad från alkoholbaserad parfym jobbar oljan med kroppen och dunstar mer doft då kroppen blir varm. Oljan fungerar även under längre tid än alkoholbaserad parfym som dunstar betydligt snabbare. Rollern är enkel och diskret att ta med och kan med fördel appliceras under dag och natt.Doftoljan består av doftblandning, jojobaolja och aqua.