Vera Wang damparfym

Populärt inom Vera Wang damparfym

 • Vera Wang Love Struck Floral Rush Edp 100ml

  Vera Wang Love Struck Floral Rush Edp 100ml
  Toppnoterna innehåller inslag av champange, rosa paprika och aprikosblomma. Rosa passionfruktsblomma, sammetsblomma och vit fresia återfinns i parfymens hjärta, medan basnoterna utgörs av grå ambra,?
 • Vera Wang Embrace Rose Buds and Vanilla EdT, 30 ml Vera Wang Parfym

  Vera Wang Embrace Rose Buds and Vanilla EdT, 30 ml Vera Wang Parfym
  30 ml, En modern samling av doftnoter, inspirerade av känslan av romantik och nära intimitet. Vera Wang Embrace Rosebuds & Vanilla är en romantisk, blommig och orientalisk doft. Doften öppnar upp med en rik blandning av damascenerros och mandarinolja som balanserar det söta hjärtat av magnolia. Vanilj och krämigt sandelträ sammanflätas och ger en varm bas till doften.
 • Vera Wang Embrace Green Tea and Pear Blossom EdT, 30 ml Vera Wang Parfym

  Vera Wang Embrace Green Tea and Pear Blossom EdT, 30 ml Vera Wang Parfym
  30 ml, En modern samling av doftnoter, inspirerade av känslan av romantik och nära intimitet. Vera Wang Embrace Green Tea & Pear Blossom är en modern, frisk och blommigdoft som öppnar upp med krispiga noter av grönt te och bergamott som blommar ut i ett strålande hjärta av pion och apelsinblomma. Basen av sandelträ och mysk ger doften en frisk avslutning.
 • Embrace Green Tea & Pear Blossom, EdT 30ml

  Embrace Green Tea & Pear Blossom, EdT 30ml

Fler tips på Vera Wang damparfym

 • Embrace Rose & Vanilla, EdT 30ml

  Embrace Rose & Vanilla, EdT 30ml
 • Embrace French Lavender and Tuberose EdT

  Embrace French Lavender and Tuberose EdT
  Vera Wang Embrace French Lavender & Tuberose är en drömlik, blommig och fruktig doft. En spännande explosion av mousserande mandarin, charmiga noter av tuberos, fransk lavendel och en oemotståndlig värme av kakaobönor och vanilj. Doften har inspirerats av känslan av romantik och nära intimitet.
 • Embrace Periwinkle & Iris, EdT 30ml

  Embrace Periwinkle & Iris, EdT 30ml
 • Embrace Green Tea and Pear Blossom EdT

  Embrace Green Tea and Pear Blossom EdT
  Vera Wang Embrace Green Tea & Pear Blossom är en modern, frisk och blommig doft som öppnar upp med krispiga noter av grönt te och bergamott som blommar ut i ett strålande hjärta av pion och apelsinblomma. Basen av sandelträ och mysk ger doften en frisk avslutning. Doften har inspirerats av känslan av romantik och nära intimitet.
 • Embrace Periwinkle and Iris EdT

  Embrace Periwinkle and Iris EdT
  En modern doft inspirerad av intimitet och starka känslor. För stunder att vårda och ta tillvara på med noter av iris, jasmin och vintergröna.
 • Embrace Lavender & Tuberose, EdT 30ml

  Embrace Lavender & Tuberose, EdT 30ml
 • Embrace Rose Buds and Vanilla EdT

  Embrace Rose Buds and Vanilla EdT
  Vera Wang Embrace Rose Buds & Vanilla är en romantisk, blommig och orientalisk doft. Doften öppnar upp med en rik blandning av damascenerros och mandarinolja som balanserar det söta hjärtat av magnolia. Vanilj och krämigt sandelträ sammanflätas och ger en varm bas till doften. Doften har inspirerats av känslan av romantik och nära intimitet.