Zlatan dofter dam

Populärt inom Zlatan dam

 • Myth Bloom Pour Femme, EdT 50ml

  Myth Bloom Pour Femme, EdT 50ml
 • Zlatan Ibrahimovic Myth Bloom Femme EdT, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym

  Zlatan Ibrahimovic Myth Bloom Femme EdT, 50 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym
  50 ml, MYTH BLOOM för henne är en mjuk, elegant och feminint blommig doft som för tankarna till morgondagg på sommarängen. Finstämd klöver och vildros från den svenska sommarängen ger doften dess feminina elegans. Balanserade toner av mynta och äppelblom ger ett uppfriskande lyft. Basnoten som sakta växer fram domineras av cederträ och blonda skandinaviska träslag för värme och djup. Alla råmaterial i doften MYTH BLOOM är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen. Toppnot: Klöver, vildros Hjärtnot: Mynta, äppelblom Basnot: Cederträ, skandinaviska träslag
 • Supreme Pour Femme, EdT 50ml

  Supreme Pour Femme, EdT 50ml
 • Zlatan Ibrahimovic Myth Bloom Femme EdT, 30 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym

  Zlatan Ibrahimovic Myth Bloom Femme EdT, 30 ml Zlatan Ibrahimovic Parfums Parfym
  30 ml, MYTH BLOOM för henne är en mjuk, elegant och feminint blommig doft som för tankarna till morgondagg på sommarängen. Finstämd klöver och vildros från den svenska sommarängen ger doften dess feminina elegans. Balanserade toner av mynta och äppelblom ger ett uppfriskande lyft. Basnoten som sakta växer fram domineras av cederträ och blonda skandinaviska träslag för värme och djup. Alla råmaterial i doften MYTH BLOOM är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen. Toppnot: Klöver, vildros Hjärtnot: Mynta, äppelblom Basnot: Cederträ, skandinaviska träslag

Fler tips på Zlatan dam

 • Sport Pour Femme Edt

  Sport Pour Femme Edt
  Zlatan Sport Pour Femme Eau de Toilette är en feminint sportigt och fräsch doft med noter av friskt äpple, melon, freesia, mint och sandelträ. En sportig doft för alla tillfällen.
 • Zlatan Sport Pour Femme, EdT 30ml

  Zlatan Sport Pour Femme, EdT 30ml
 • Suprême Pour Femme EdT

  Suprême Pour Femme EdT
  En EdT som andas elegans och sportig fräschhet. Citrus, fruktig grön mandarin och rosépeppar väcker dina sinnen. I hjärtat framträder tonen av vårpion, tillsammans med grönt te. Doften av uppiggande vetiver stannar kvar hela dagen. Toppnoter: Grön mandarin och rosépeppar.Hjärtnoter: Vårpion och grönt te. Basnot: Vetiver.
 • MYTH BLOOM EdT

  MYTH BLOOM EdT
  En mjuk, elegant och feminint blommig doft som för tankarna till morgondagg på sommarängen. Finstämd klöver och vildros från den svenska sommarängen ger doften dess mjuka blommighet och feminina elegans. Balanserade toner av mynta och äppelblom ger ett uppfriskande lyft. Basnoten som sakta växer fram domineras av cederträ och blonda skandinaviska träslag för värme och djup. Alla råmaterial I doften MYTH WOOD är av högsta kvalitet och gör att doften håller hela dagen.Toppnot: sommarklöver och vildros.Hjärtnot: mynta och äppelblom.Basnot: cederträ och blonda skandinaviska träslag.
 • Zlatan Sport Pour Femme, EdT 50ml

  Zlatan Sport Pour Femme, EdT 50ml
 • Zlatan Sport Pro Deostick

  Zlatan Sport Pro Deostick
  Håll dig fräsch hela dagen med ZLATAN SPORT PRO Deostick. Ett parfymstick med en uppfriskande och sportig doft som har en kryddig underton för maskulint djup och karaktär. ZLATAN SPORT PRO Deostick motverkar effektivt svett och dålig lukt och du kan känna dig säker hela dagen. Produkten är alkoholfri och behaglig mot din hud. Kombineras med fördel med ZLATAN SPORT EDT för den perfekta doftupplevelsen. Ger energi som både känns och syns. Serien är tillverkad och designad i Sverige och innehåller 100% veganska ingredienser.