Nõberu of Sweden after shave

Populärt inom Nõberu of Sweden after shave

 • Nõberu After Shave,

  Nõberu After Shave,
  After Shave Balm är utvecklat för att lugna, återfukta och minska besvären som kan uppstå efter rakning så som rakfinnar och irriterad hud. After Shave Balm tas lätt upp av huden, lämnar ingen fet känsla och ger en behaglig avslutning på rakningen.Användning: Applicera krämen i ansiktet med fingertopparna direkt efter rakning. Smörj inifrån och utåt/uppåt för att hjälpa blodcirkulationen på traven.After Shave Balm innehåller tistelolja, mandelolja och arganolja. Tisteloljan har egenskaper som är bra mot irriterad hy och tillsammans med mandeloljan lugnar den ner stressad hy efter rakning. Arganoljan ihop med de andra oljorna har goda återfuktande egenskaper utan att kännas feta på hyn.Ett wildcard bland ingredienserna är trollhassel, ett extrakt som har goda egenskaper när det kommer till att motverka hudirritation och inåtväxande hår. Slutligen har det tillsatts några droppar menthol. Det ger en skön, svalkande känsla samt är antiseptiskt vilket renar hudporerna.Doft: Almafi är en söt och somrig doft inspirerad av den italienska Amalfikusten. Med noter av bergamott, ros, lavendel, ceder och olivträ blir detta en given sommarfavorit!Volym: 125 ml PET-flaska som kan återvinnas.
 • Nõberu After Shave,

  Nõberu After Shave,
  125 ml, After Shave Balm är utvecklat för att lugna, återfukta och minska besvären som kan uppstå efter rakning så som rakfinnar och irriterad hud. After Shave Balm tas lätt upp av huden, lämnar ingen fet känsla och ger en behaglig avslutning på rakningen.Användning: Applicera krämen i ansiktet med fingertopparna direkt efter rakning. Smörj inifrån och utåt/uppåt för att hjälpa blodcirkulationen på traven.After Shave Balm innehåller tistelolja, mandelolja och arganolja. Tisteloljan har egenskaper som är bra mot irriterad hy och tillsammans med mandeloljan lugnar den ner stressad hy efter rakning. Arganoljan ihop med de andra oljorna har goda återfuktande egenskaper utan att kännas feta på hyn.Ett wildcard bland ingredienserna är trollhassel, ett extrakt som har goda egenskaper när det kommer till att motverka hudirritation och inåtväxande hår. Slutligen har det tillsatts några droppar menthol. Det ger en skön, svalkande känsla samt är antiseptiskt vilket renar hudporerna.Doft: Amber-Lime är en pigg och fräsch doft med noter av lime, apelsin, cederträ och ambra.Volym: 125 ml PET-flaska som kan återvinnas.
 • Nõberu After Shave,

  Nõberu After Shave,
  125 ml, After Shave Balm är utvecklat för att lugna, återfukta och minska besvären som kan uppstå efter rakning så som rakfinnar och irriterad hud. After Shave Balm tas lätt upp av huden, lämnar ingen fet känsla och ger en behaglig avslutning på rakningen.Användning: Applicera krämen i ansiktet med fingertopparna direkt efter rakning. Smörj inifrån och utåt/uppåt för att hjälpa blodcirkulationen på traven.After Shave Balm innehåller tistelolja, mandelolja och arganolja. Tisteloljan har egenskaper som är bra mot irriterad hy och tillsammans med mandeloljan lugnar den ner stressad hy efter rakning. Arganoljan ihop med de andra oljorna har goda återfuktande egenskaper utan att kännas feta på hyn.Ett wildcard bland ingredienserna är trollhassel, ett extrakt som har goda egenskaper när det kommer till att motverka hudirritation och inåtväxande hår. Slutligen har det tillsatts några droppar menthol. Det ger en skön, svalkande känsla samt är antiseptiskt vilket renar hudporerna.Doft: Sandalwood är en lyxig och sensuell doft med noter av sandelträ, läder och mysk.Volym: 125 ml PET-flaska som kan återvinnas.
 • Sandalwood After Shave Balm

  Sandalwood After Shave Balm
  Detta after shave balm innehåller tistelolja, mandelolja och arganolja. Det ger den fuktgivande och lugnande egenskaper som huden förtjänar efter rakning.Den innehåller också trollhassel och någ

Fler tips på Nõberu of Sweden after shave

 • Amalfi After Shave Balm

  Amalfi After Shave Balm
  Amalfi After Shave Balm är en krämig och mjuk återfuktare efter rakning. Naturliga ingredienser återfuktar och lugnar huden efter rakning. Mild doft av fräsch amalfi. Volym125 ml