Parfymtorget » Herr

Märken på herr:

Beard Monkey dofter herr

Populärt inom Beard Monkey herr

 • Köp Beard Monkey Aftershave , fraktfritt

  100ml, En klassisk after shave som ger en svalkande känsla. Lotionen är lätt parfymerad och går att använda dagligen då den inte torkar ut huden. Berikad med tistelolja som absorberas snabbt utan att klibba samt mandelolja som gör huden smidig, mjuk och full av lyster. Produkten innehåller även aloe vera som påskyndar läkningen av irriterad hud samt mentol som är antiseptiskt och svalkande.
 • Golden Earth, EdP 50ml

 • Beard Monkey After Shave Lotion 100ml

  Beard Monkey After Shave Lotion är en klassisk after shave som ger en uppfriskande känsla. Denna lotion doftar lätt och kan användas dagligen eftersom det inte torkar ut huden. Berikad med safflorolja som absorberar snabbt utan att klibba och mandelolja som gör huden mjuk, mjuk och full av glans. Produkten innehåller också aloe vera som accelererar läkning av irriterad hud och mentol som är antiseptisk och uppfriskande.
 • Silver Rain, EdP 50ml

Fler tips på Beard Monkey herr

 • Köp Beard Monkey Silver Rain EdP, 50 ml Beard Monkey Parfym fraktfritt

  EdP 50 ml, En passionerad och klassisk doft som utstrålar självförtroende. Doften lyfter fram sensuell maskulinitet och passar både dag som natt. Toppnot: Citron, Mynta, Gröna äpplen Hjärtnot: Geranium Basnot: Trä, Tonkaböna