Bottega Veneta dofter herr

Populärt inom Bottega Veneta herr

 • Bottega Veneta Pour Homme EdT, 50 ml Bottega Veneta Parfym

  Bottega Veneta Pour Homme EdT, 50 ml Bottega Veneta Parfym
  50 ml, Bottega Veneta Pour Homme EDT förmedlar visionen om en italiensk resa norr från Veneto till Dolomiterna. Pour Homme är en fräsch, spännande och underdimensionerad doft, en där de särpräglade Bottega Veneta noterna av dyrbar labdanum, Balsam och Bergamot kombinerats i en sensuell läderig signatur med makt att förtrolla.
 • Bottega Veneta Pour Homme EdT, 90 ml Bottega Veneta Parfym

  Bottega Veneta Pour Homme EdT, 90 ml Bottega Veneta Parfym
  90 ml, Bottega Veneta Pour Homme EDT förmedlar visionen om en italiensk resa norr från Veneto till Dolomiterna. Pour Homme är en fräsch, spännande och underdimensionerad doft, en där de särpräglade Bottega Veneta noterna av dyrbar labdanum, Balsam och Bergamot kombinerats i en sensuell läderig signatur med makt att förtrolla.
 • Illusione Male Deo Stick

  Illusione Male Deo Stick
  Ett återfuktande deostick i samma doft som Illusione Male EDP.En doft som skapar en känsla av att befinna sig i gränslandet mellan dröm och verklighet. En träig, citrus eau de toilette med en intensiv bas av vetiver och sensuella tonkabönor. I hjärtat av doften finner man en träig maskulinitet med noter från balsamgran och vit cypressväxt. En sprulande topp av italienska citrusfrukter med citron- och pomeransessens.