Clarins Men dofter herr

Populärt inom Clarins Men herr

 • Clarins Men Antiperspirant Deo Stick

  Clarins Men Antiperspirant Deo Stick
  Clarins Men Antiperspirant Deo Stick är till för alla män. Det är en högeffektiv långtidsverkande deodorant som håller huden torr och fräsch även när temperaturen stiger. Clarins Men Antip
 • Clarins Men Antiperspirant Deo Roll On

  Clarins Men Antiperspirant Deo Roll On
  Clarins Men Antiperspirant Deo Roll On är till för alla män. Det är en högeffektiv långtidsverkande deodorant som håller huden torr och fräsch även när temperaturen stiger. Clarins Men Ant
 • Clarins Men After Shave,

  Clarins Men After Shave,
  75 ml, Alkoholfri After Shave i en lätt och fräsch formula för en maximalt lugnande vård av hud som försvagats efter rakning. Huden blir renad, utslag från rakning minimeras. Innehåller bl.a. Alpin Martorn (lugnande och renande), tigergräs (reparerande och stärker huden), Clarins Men komplex (lugnande och energigivande), Clarins E3P komplex (skyddar mot de nedbrytande effekterna av dagens föroreningar), avokado (återfuktar och rekonstruerar huden), marula oil (återfuktar och förstärker hudbarriärren) samt sheasmör (ger huden näring och skydd).Användning:Applicera med lätta svepande rörelser över ansikte och hals, med koncentrering på de utsatta rak-partierna.
 • Clarins Men After Shave Soother 75 ml

  Clarins Men After Shave Soother 75 ml
  En lätt och skön rakbalm som lindrar, reparerar och lugnar huden efter rakning. Ger god återfuktning och tränger lätt in i huden. Svag, neutral doft åt citrushållet. Oljefri och alkholfri. Inne

Fler tips på Clarins Men herr

 • Deodorant Stick, 75 ml

  Deodorant Stick, 75 ml
  Ett deostick som effektivt kontrollerar perspirationen under hela dagen utan att blockera den naturliga processen. Neutraliserar bakterier som orsakar dålig lukt samtidigt som den naturliga och nödvändiga bakteriefloran bibehålls. Snabbtorkande utan att ge en klibbig känsla. Innehåller aluminium, salter och komplex av essentiella oljor från apelsin, citron och grapefrukt.
 • Men Duo Deodorant Roll-On, 100 ml

  Men Duo Deodorant Roll-On, 100 ml
  Ett duo-pack med Deo roll-on som effektivt kontrollerar perspirationen under hela dagen utan att blockera den naturliga processen. Neutraliserar bakterier som orsakar dålig lukt, samtidigt som den naturliga och nödvändiga bakteriefloran bibehålls. Snabbtorkande utan att ge en klibbig känsla.
 • Deodorant Roll-On, 50 ml

  Deodorant Roll-On, 50 ml
  En deo roll-on som effektivt kontrollerar perspirationen under hela dagen utan att blockera den naturliga processen. Neutraliserar bakterier som orsakar dålig lukt, samtidigt som den naturliga och nödvändiga bakteriefloran bibehålls. Snabbtorkande utan att ge en klibbig känsla. Innehåller aluminium, salter och grindelia.
 • Clarins Men Antiperspirant Deo Stick, 75 ml Clarins Men Deodorant

  Clarins Men Antiperspirant Deo Stick, 75 ml Clarins Men Deodorant
  75 ml, Deostick som effektivt kontrollerar perspirationen under hela dagen utan att blockera den naturliga processen. Neutraliserar bakterier som orsakar dålig lukt, samtidigt som den naturliga (och nödvändiga) bakteriefloran bibehålls. Dermatologiskt testad. Alkoholfri, snabbtorkande, ger ingen klibbig känsla. Innehåller bl.a. Aluminiumsalter och Komplex av essentiella oljor apelsin, citron och grapefrukt.Användning:Applicera dagligen på noggrant rengjord och torr hud. Förslut sticket väl efter användning.