Parfymtorget » Herr

Märken på herr:

John Varvatos dofter herr

Populärt inom John Varvatos herr

Fler tips på John Varvatos herr

 • Köp John Varvatos Artisan EdT, 125ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 125ml, John Varvatos ARTISAN doftar av den upplivande, orörda naturen. Den är fräsch och fängslande och ger uttryck för frihetskänslan i en lång sommarhelg. En upplevelse av den fria naturen i sin renaste och enklaste form.
 • Köp John Varvatos Vintage EdT, 75ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 75ml, John Varvatos Vintage doften är en sinnlig och maskulin komposition av den aromatiska chypresfamiljen. En tydlig kryddig kärna och en varm, läderaktig bas gör doften unik och raffinerad.
 • Köp John Varvatos Varvatos Artisan Pure EdT, 75 ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 75 ml, John Varvatos Artisan Pure kombinerar en uppfriskande blandning av citrus och färska örter med träaktiga inslag och resultatet är en uppfriskande och krispig doftbukett. Solvarmt trä från Mexiko ger doften en diskret elegans som kontrasterar fint mot den fräscht maskulina doften.
 • Artisan, EdT 75ml

 • Artisan Acqua Limited Edition, EdT 75ml

 • Vintage, EdT 125ml

 • Dark Rebel, EdT 75ml

 • Köp John Varvatos Dark Rebel EdT, 75ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 75ml, Dark Rebel är en blandning av välbekanta träinslag och en oväntad skärpa. Allt i kombination med John Varvatos omisskännliga signum. Doften innehåller inslag av jamaicansk rom, svart skinn och exotiskt lejongap i en unik sammansättning som ger doften dess speciella skärpa. Muskotnöt tillför söta inslag och svartpeppar ger ett extra sting. Sammansättningen fångar doftens subtila känsla av lynnig rastlöshet. Dark Rebel är både hämningslös och beroendeframkallande och för tankarna till de klassiska bad boy-ikonerna.
 • Artisan Deostick 75g

 • Köp John Varvatos Dark Rebel EdT, 125ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 125ml, Dark Rebel är en blandning av välbekanta träinslag och en oväntad skärpa. Allt i kombination med John Varvatos omisskännliga signum. Doften innehåller inslag av jamaicansk rom, svart skinn och exotiskt lejongap i en unik sammansättning som ger doften dess speciella skärpa. Muskotnöt tillför söta inslag och svartpeppar ger ett extra sting. Sammansättningen fångar doftens subtila känsla av lynnig rastlöshet. Dark Rebel är både hämningslös och beroendeframkallande och för tankarna till de klassiska bad boy-ikonerna.
 • Artisan Acqua, EdT 125ml

 • Artisan Pure, EdT 125ml

 • Artisan Pure, EdT 75ml

 • Köp John Varvatos Classic Deo Stick, Deodorant Stick 75 ml John Varvatos Deodorant fraktfritt

  Deodorant Stick 75 ml, John Varvatos Classic är modern, djärv och sofistikerad – doften är genomsyrad av en sinnlig och avslappnad känsla. Lika elegant och maskulin som kraftfull och intressant. Doftens subtila kraft ger uttryck för den finess och omsorg om detaljer som är så tydligt närvarande i alla John Varvatos kreationer.
 • Artisan Blu, EdT 125ml

 • Dark Rebel Rider, EdT 125ml

 • Köp John Varvatos Artisan EdT, 75ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 75ml, Artisan från John Varvatos är en doft präglad av citrus och örter som påminner om vår och årtidens friska luft. Doften öppnar med noter av siciliansk klementin, tangelo, tangerin, aromatisk timjan, mejram och grekisk lavendel. Hjärtat bygger doften vidare med apelsinblomst och murraya, tillsammans med tre olika sorters ingefära. Basen består av inslag av trä, ambra och mysk.
 • Classic, EdT 125ml

 • Dark Rebel, EdT 125ml

 • Köp John Varvatos Varvatos JVxNJ EdT, 75 ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 75 ml, John Varvatos x Nick Jonas är en självsäker parfym med moderna och friska inslag. Doften öppnar upp med friska och uppiggande noter som sedan går igenom hela doften. I det aromatiska hjärtat finns inslag av salvia, rosmarin och lavendel. Doften mynnar ut i en mjuk bas av sandelträ.   Lanseringsår: 2018 Toppnot: Mandarin, Lime Hjärtnot: Salvia, Rosmarin, Lavendel Basnot: Sandelträ
 • Köp John Varvatos Artisan BLU EdT, 125ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 125ml, John Varvatos Artisan Blu är ett nytt tillskott till John Varvatos övriga doftkollektioner, och gör en djupdykning i Medelhavet. I John Varvatos Artisan Blu återfinns en uppfriskande blandning av citrus och färska örter med träaktiga inslag en härligt fräsch doft som fångar det kristallblå vattnet under den stekande Medelhavssolen, och tillför ett härligt energitillskott till John Varvatos doftportfölj. Toppnot: Doften inleds med en mix av citrus och jordiga noter som bergamott, pomerans och färsk lavendel. Chou-chou och basilika skapar en grön harmoni i inledningsnoterna. Hjärtnot: Örtinslag av salvia och citrongräs kompletterar noterna av egyptiskt geranium, apelsinblomma och iris, och skapar en maskulin sammansättning av blomdofter.Basnot: Bas av patschuli, cederträ, pinjeträd, tamarisk och kåda från pistaschmandelträd ger en förfinad och konstfärdig prägel på doftens basnoter.
 • Artisan, After Shave Lotion 125 ml

 • John Varvatos x Nick Jonas, EdT 75ml

 • Köp John Varvatos Artisan BLU EdT, 75ml John Varvatos Parfym fraktfritt

  EdT 75ml, John Varvatos Artisan Blu är ett nytt tillskott till John Varvatos övriga doftkollektioner, och gör en djupdykning i Medelhavet. I John Varvatos Artisan Blu återfinns en uppfriskande blandning av citrus och färska örter med träaktiga inslag en härligt fräsch doft som fångar det kristallblå vattnet under den stekande Medelhavssolen, och tillför ett härligt energitillskott till John Varvatos doftportfölj. Toppnot: Doften inleds med en mix av citrus och jordiga noter som bergamott, pomerans och färsk lavendel. Chou-chou och basilika skapar en grön harmoni i inledningsnoterna. Hjärtnot: Örtinslag av salvia och citrongräs kompletterar noterna av egyptiskt geranium, apelsinblomma och iris, och skapar en maskulin sammansättning av blomdofter.Basnot: Bas av patschuli, cederträ, pinjeträd, tamarisk och kåda från pistaschmandelträd ger en förfinad och konstfärdig prägel på doftens basnoter.