Lacoste dofter herr

Populärt inom Lacoste herr

Fler tips på Lacoste herr

 • Challenge, EdT 90ml

  Challenge, EdT 90ml
 • Red, EdT 75ml

  Red, EdT 75ml
 • Lacoste L'Homme, EdT 150ml

  Lacoste L'Homme, EdT 150ml
 • L.12.12 Jaune, EdT 175ml

  L.12.12 Jaune, EdT 175ml
 • Lacoste Original, EdT 100ml

  Lacoste Original, EdT 100ml
 • Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  EdT 50 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner. Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet. Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  EdT 50 ml, L.12.12 French Panache Pour Lui är en fräsch och aromatisk orientalisk doft. Den öppnar upp med sprudlande noter av mandarin, kardemumma och citronzest. En varm och fyllig doft inspirerad av tennisbanans grus sveper sedan genom hjärtat med ren och pur energi från fruktiga, aromatiska noter av äpple och lavendel. Den eleganta och moderna doften avslutas med virvlande basnoter av sandelträ, patchouli och narciss.   Toppnoter: mandarin, kardemumma och citron Hjärtnoter: röda äpplen, fältiera ackord och fransk lavendel Basnoter: sandelträ, påsklilja och patchouli
 • L'Homme, Deostick 75ml

  L'Homme, Deostick 75ml
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  EdT 100 ml, Eau De Lacoste Noir är en klassisk doft med moderna inslag. Parfymen är både frisk och aromatisk men har även djup och värme. Denna maskulina, intensiva och uppfriskande parfyms toppnot består utav röda bär, basilika och vattenmelon. Parfymens hjärta doftar magnolia, absint och lavendel. Sist men inte minst avrundas parfymen dofter av choklad.
 • Pour Homme, EdT 50ml

  Pour Homme, EdT 50ml
 • L'homme Timeless, EdT 100 ml Lacoste Parfym

  L'homme Timeless, EdT 100 ml Lacoste Parfym
  EdT 100 ml, L’Homme Lacoste Timeless Eau de Toilette bjuder in dig till att uppleva känslan av ett unikt ögonblick! Ett karismatiskt uttryck för maskulin elegans, L’Homme Lacoste Timeless återtar den ikoniska friskheten från originaldoften. Träig, kryddig och aromatisk, doften öppnar med oväntade noter av kardemumma och bergamott samtidigt som gröna, fruktiga inslag av rabarb kombineras med de färska och kryddiga noterna av ingefära och svartpeppar. Vanilj ger en sötma till basnoterna som domineras av elegant cederträ och är även berikad med varma, torra noter av bärnsten och mysk.
 • Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 175ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 175ml Lacoste Parfym
  EdT 175ml, Magnetic Pour Lui har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch. Den inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör. En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen. En sofistikerad och fräsch doft som passar alla tillfällen!Doftfamilj: Woody ChypreToppnot: Bambu, malört, grönt enbärHjärtnot: Viol, svart te, pelargonBasnot: Patchouli, vetiver, ambraMagnetic-flaskorna har samma rena linjer som tidigare EAU DE LACOSTE L.12.12 doftkollektioner och är prydda med den legendariska Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet. För att lyfta spelet ytterligare en nivå har de fått mättade nyanser av blått och rosa som intensifierar känslan och utseendet hos båda dofterna. De strålande färgerna ger flaskorna en magnetisk glöd. Dessa intensiva nyanser går igen även i ytterförpackningarna. Flaskorna och kartongerna fångar och fascinerar publiken, precis som den elektriska, förväntansfulla stämningen i början av en match.
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 100ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 100ml Lacoste Parfym
  EdT 100ml, Eau de Lacoste Blanc är en ren och unik doft. Doften öppnar upp med en blandning av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederträ som skapar ett rent första intryck. Parfymen består av ett blommigt hjärta, så som natthyacint, ylang ylang och rökelser som ger doften dess rena bemärkelse. Basen består av cederträ, gregoryträ och färska inslag av vetiver. Resultatet är en tidlös, klassisk och maskulin doft.
 • Lacoste Eau De Lacoste Blanc Edt 50ml

  Lacoste Eau De Lacoste Blanc Edt 50ml
  Eau De Lacoste Blanc Edt är en klassisk och ren doft. En unik doft som öppnar upp med en fräsch träig och örtig blandning av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederlöv för att skapa ett rent&hellip:
 • Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 175 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 175 ml Lacoste Parfym
  EdT 175 ml, L.12.12 French Panache Pour Lui är en fräsch och aromatisk orientalisk doft. Den öppnar upp med sprudlande noter av mandarin, kardemumma och citronzest. En varm och fyllig doft inspirerad av tennisbanans grus sveper sedan genom hjärtat med ren och pur energi från fruktiga, aromatiska noter av äpple och lavendel. Den eleganta och moderna doften avslutas med virvlande basnoter av sandelträ, patchouli och narciss.   Toppnoter: mandarin, kardemumma och citron Hjärtnoter: röda äpplen, fältiera ackord och fransk lavendel Basnoter: sandelträ, påsklilja och patchouli
 • Essential, EdT 125ml

  Essential, EdT 125ml
 • Live, Deostick 75ml

  Live, Deostick 75ml
 • Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men EDT 50 ml

  Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men EDT 50 ml
  Lacoste L 12/12 Blanc Pure White För Män EDT har en ren, sportig och elegant doft som passar perfekt till den klassiska mannen som utstrålar enkelhet. Denna Eau de Toilette innehåller uppfriskande
 • Red, EdT 50ml

  Red, EdT 50ml
 • L.12.12 Noir, EdT 50ml

  L.12.12 Noir, EdT 50ml
 • Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  EdT 100 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner. Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet. Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Live, EdT 60ml

  Live, EdT 60ml
 • Live, EdT 100ml

  Live, EdT 100ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 100ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 100ml
 • L.12.12 Jaune, EdT 100ml

  L.12.12 Jaune, EdT 100ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 100ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 100ml
 • Lacoste L'Homme, After Shave Balm 75ml

  Lacoste L'Homme, After Shave Balm 75ml
 • Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  EdT 100 ml, Från originalet L'Homme Lacoste kommer nu L'Homme Lacoste Intense, en kraftfullare och intensivare version än sin föregångare. En kryddig och träig doft, med en tidlös och sensuell bas. Doften inleder med fruktiga inslag av mandarin och rabarber, hjärtat övergår i en aromatisk mix av svartpeppar och ingefära. I basen finns cederträ, vetiver, cypriol och akigalaträ.Toppnot: mandarin, rabarberHjärtnot: svartpeppar, ingefäraBasnot: cederträ, vetiver, cypriol, akigalaträ
 • Booster, EdT 125ml

  Booster, EdT 125ml
 • Lacoste Blanc pure deostick, 75ml Lacoste Deodorant

  Lacoste Blanc pure deostick, 75ml Lacoste Deodorant
  Deostick 75ml, Eau de Lacoste Blanc är en ren och unik doft. Doften öppnar upp med en blandning av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederträ som skapar ett rent första intryck. Parfymen består av ett blommigt hjärta, så som natthyacint, ylang ylang och rökelser som ger doften dess rena bemärkelse. Basen består av cederträ, gregoryträ och färska inslag av vetiver. Resultatet är en tidlös, klassisk och maskulin doft.
 • Challenge Refresh, EdT 90ml

  Challenge Refresh, EdT 90ml
 • Essential, EdT 75ml

  Essential, EdT 75ml
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 175ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 175ml Lacoste Parfym
  EdT 175ml, Jaune från Lacoste är en frisk citrusdoft som representerar optimism, glädje och positiv energi. I toppen finns fräscha noter av grapefrukt, rosépeppar och tonic som sedan möter hjärtats spännande komposition av rött äpple och koriander. Basen rundar av med vetiver och amber som ger en aromatisk touch till den friska doften.
 • Red, EdT 125ml

  Red, EdT 125ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 50ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 50ml
 • Essential EdT, 125ml Lacoste Parfym

  Essential EdT, 125ml Lacoste Parfym
  EdT 125ml, Essential är en elegant och maskulin parfym från Lacoste. Parfymen inleder med toppnoter av kassiaträd, mandarin och bergamott för att sedan övergå i hjärtnoter av svartpeppar och ros. Avslutningsvis avrundas doften i basnoter av patchouli och sandelträd. Lacoste Essential är en modern parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid..
 • Pour Homme, EdT 30ml

  Pour Homme, EdT 30ml
 • L'homme Timeless, EdT 50 ml Lacoste Parfym

  L'homme Timeless, EdT 50 ml Lacoste Parfym
  EdT 50 ml, L’Homme Lacoste Timeless Eau de Toilette bjuder in dig till att uppleva känslan av ett unikt ögonblick! Ett karismatiskt uttryck för maskulin elegans, L’Homme Lacoste Timeless återtar den ikoniska friskheten från originaldoften. Träig, kryddig och aromatisk, doften öppnar med oväntade noter av kardemumma och bergamott samtidigt som gröna, fruktiga inslag av rabarb kombineras med de färska och kryddiga noterna av ingefära och svartpeppar. Vanilj ger en sötma till basnoterna som domineras av elegant cederträ och är även berikad med varma, torra noter av bärnsten och mysk.
 • L.12.12 Blanc, Deostick 75ml

  L.12.12 Blanc, Deostick 75ml
 • Essential, Deospray 150ml

  Essential, Deospray 150ml
 • Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 100ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 100ml Lacoste Parfym
  EdT 100ml, Magnetic Pour Lui har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch. Den inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör. En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen. En sofistikerad och fräsch doft som passar alla tillfällen!Doftfamilj: Woody ChypreToppnot: Bambu, malört, grönt enbärHjärtnot: Viol, svart te, pelargonBasnot: Patchouli, vetiver, ambraMagnetic-flaskorna har samma rena linjer som tidigare EAU DE LACOSTE L.12.12 doftkollektioner och är prydda med den legendariska Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet. För att lyfta spelet ytterligare en nivå har de fått mättade nyanser av blått och rosa som intensifierar känslan och utseendet hos båda dofterna. De strålande färgerna ger flaskorna en magnetisk glöd. Dessa intensiva nyanser går igen även i ytterförpackningarna. Flaskorna och kartongerna fångar och fascinerar publiken, precis som den elektriska, förväntansfulla stämningen i början av en match.
 • Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant Stick 75 ml

  Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant Stick 75 ml
  Lacoste L 12.12 Deodorant Stick är en maskulin deodorantstift, inspirerad av världens mest berömda T-shirt, Lacoste L 12.12 pikétröja. Denna deodorant pinne har en fin fräsch doft av örter och
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 100ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 100ml Lacoste Parfym
  EdT 100ml, Jaune från Lacoste är en frisk citrusdoft som representerar optimism, glädje och positiv energi. I toppen finns fräscha noter av grapefrukt, rosépeppar och tonic som sedan möter hjärtats spännande komposition av rött äpple och koriander. Basen rundar av med vetiver och amber som ger en aromatisk touch till den friska doften.
 • Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 150 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 150 ml Lacoste Parfym
  EdT 150 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner. Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet. Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  EdT 50 ml, Eau De Lacoste Noir är en klassisk doft med moderna inslag. Parfymen är både frisk och aromatisk men har även djup och värme. Denna maskulina, intensiva och uppfriskande parfyms toppnot består utav röda bär, basilika och vattenmelon. Parfymens hjärta doftar magnolia, absint och lavendel. Sist men inte minst avrundas parfymen dofter av choklad.
 • Live, EdT 40ml

  Live, EdT 40ml
 • Pour Homme, EdT 100ml

  Pour Homme, EdT 100ml
 • Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml

  Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Pure White For Men Deodorant spray 150 ml
  Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Blanc Ren Vit För Män Deodorant spray är en lätt upplyftande och uppfriskande gentleman deodorant, med samma vackra sportiga doft som den ursprungliga Lacoste L 12.1
 • Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  EdT 50 ml, Från originalet L'Homme Lacoste kommer nu L'Homme Lacoste Intense, en kraftfullare och intensivare version än sin föregångare. En kryddig och träig doft, med en tidlös och sensuell bas. Doften inleder med fruktiga inslag av mandarin och rabarber, hjärtat övergår i en aromatisk mix av svartpeppar och ingefära. I basen finns cederträ, vetiver, cypriol och akigalaträ.Toppnot: mandarin, rabarberHjärtnot: svartpeppar, ingefäraBasnot: cederträ, vetiver, cypriol, akigalaträ
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 50ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 50ml Lacoste Parfym
  EdT 50ml, Eau de Lacoste Blanc är en ren och unik doft. Doften öppnar upp med en blandning av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederträ som skapar ett rent första intryck. Parfymen består av ett blommigt hjärta, så som natthyacint, ylang ylang och rökelser som ger doften dess rena bemärkelse. Basen består av cederträ, gregoryträ och färska inslag av vetiver. Resultatet är en tidlös, klassisk och maskulin doft.
 • L.12.12 Jaune, EdT 50ml

  L.12.12 Jaune, EdT 50ml
 • Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 150 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 150 ml Lacoste Parfym
  EdT 150 ml, Från originalet L'Homme Lacoste kommer nu L'Homme Lacoste Intense, en kraftfullare och intensivare version än sin föregångare. En kryddig och träig doft, med en tidlös och sensuell bas. Doften inleder med fruktiga inslag av mandarin och rabarber, hjärtat övergår i en aromatisk mix av svartpeppar och ingefära. I basen finns cederträ, vetiver, cypriol och akigalaträ.Toppnot: mandarin, rabarberHjärtnot: svartpeppar, ingefäraBasnot: cederträ, vetiver, cypriol, akigalaträ
 • L.12.12 Noir, EdT 100ml

  L.12.12 Noir, EdT 100ml
 • L.12.12 Noir, EdT 175ml

  L.12.12 Noir, EdT 175ml
 • Lacoste L'homme Lacoste Deo Stick, Deostick 75 ml Lacoste Deodorant

  Lacoste L'homme Lacoste Deo Stick, Deostick 75 ml Lacoste Deodorant
  Deostick 75 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner.Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet.Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Eau de Lacoste L.12.12 Bleu, EdT 30ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Bleu, EdT 30ml
 • Lacoste L'Homme, EdT 100ml

  Lacoste L'Homme, EdT 100ml
 • Lacoste Pour Homme EdT, 100ml Lacoste Parfym

  Lacoste Pour Homme EdT, 100ml Lacoste Parfym
  EdT 100ml, Lacoste Pour Homme har en fräsch, sensuell och distinkt doft. I toppen finns blodgrapefrukt, italiensk bergamott, plommon och äpple som sedan möter hjärtats noter av enbär, kardemumma, rosépepparkorn och kanel. Basen består av ren rom, sandelträ, agarbois, vanilj och mysk. En modern doft som är enkel och samtidigt unik.
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 50ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 50ml Lacoste Parfym
  EdT 50ml, Jaune från Lacoste är en frisk citrusdoft som representerar optimism, glädje och positiv energi. I toppen finns fräscha noter av grapefrukt, rosépeppar och tonic som sedan möter hjärtats spännande komposition av rött äpple och koriander. Basen rundar av med vetiver och amber som ger en aromatisk touch till den friska doften.
 • Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 50ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 50ml Lacoste Parfym
  EdT 50ml, Magnetic Pour Lui har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch. Den inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör. En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen. En sofistikerad och fräsch doft som passar alla tillfällen!Doftfamilj: Woody ChypreToppnot: Bambu, malört, grönt enbärHjärtnot: Viol, svart te, pelargonBasnot: Patchouli, vetiver, ambraMagnetic-flaskorna har samma rena linjer som tidigare EAU DE LACOSTE L.12.12 doftkollektioner och är prydda med den legendariska Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet. För att lyfta spelet ytterligare en nivå har de fått mättade nyanser av blått och rosa som intensifierar känslan och utseendet hos båda dofterna. De strålande färgerna ger flaskorna en magnetisk glöd. Dessa intensiva nyanser går igen även i ytterförpackningarna. Flaskorna och kartongerna fångar och fascinerar publiken, precis som den elektriska, förväntansfulla stämningen i början av en match.
 • Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 30ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 30ml
 • L.12.12 Blanc, Deospray 150ml

  L.12.12 Blanc, Deospray 150ml
 • Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Noir Intense Black For Men EDT 100 ml (U)

  Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Noir Intense Black For Men EDT 100 ml (U)
  Lacoste L 12,12 Eau De Lacoste Noir Intense Svart För Män EDT är en mörk, djup och intensiv doft som passar varje tillfälle. Detta Eau de Toilette öppnar med en frisk andedräkt vattenmelon, och
 • Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  EdT 100 ml, L.12.12 French Panache Pour Lui är en fräsch och aromatisk orientalisk doft. Den öppnar upp med sprudlande noter av mandarin, kardemumma och citronzest. En varm och fyllig doft inspirerad av tennisbanans grus sveper sedan genom hjärtat med ren och pur energi från fruktiga, aromatiska noter av äpple och lavendel. Den eleganta och moderna doften avslutas med virvlande basnoter av sandelträ, patchouli och narciss.   Toppnoter: mandarin, kardemumma och citron Hjärtnoter: röda äpplen, fältiera ackord och fransk lavendel Basnoter: sandelträ, påsklilja och patchouli
 • Lacoste L'Homme Aftershave Balm 75 ml

  Lacoste L'Homme Aftershave Balm 75 ml
  Lacoste L'Homme After Balm är en stor maskulin aftershave balsam, som innehåller samma maskulina doft av Lacoste L'Homme EDT. Ljuset och mjuk konsistens känns silkeslen på huden och ger en läcker
 • Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Noir Intense Black For Men EDT 50 ml

  Lacoste L 12.12 Eau De Lacoste Noir Intense Black For Men EDT 50 ml
  Lacoste L 12,12 Eau De Lacoste Noir Intense Svart För Män EDT är en mörk, djup och intensiv doft som passar varje tillfälle. Detta Eau de Toilette öppnar med en frisk andedräkt vattenmelon, och
 • Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 175ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 175ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 100ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 100ml
 • Essential, Deostick 75ml/g

  Essential, Deostick 75ml/g
 • Lacoste L'Homme, EdT 50ml

  Lacoste L'Homme, EdT 50ml
 • Essential Sport, EdT 125ml

  Essential Sport, EdT 125ml
ilead