Lacoste dofter herr

Populärt inom Lacoste herr

 • Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 175ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 175ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 50ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 50ml
 • Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Magnetic Pour Lui har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch. Den inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör. En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen. En sofistikerad och fräsch doft som passar alla tillfällen!Doftfamilj: Woody ChypreToppnot: Bambu, malört, grönt enbärHjärtnot: Viol, svart te, pelargonBasnot: Patchouli, vetiver, ambraMagnetic-flaskorna har samma rena linjer som tidigare EAU DE LACOSTE L.12.12 doftkollektioner och är prydda med den legendariska Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet. För att lyfta spelet ytterligare en nivå har de fått mättade nyanser av blått och rosa som intensifierar känslan och utseendet hos båda dofterna. De strålande färgerna ger flaskorna en magnetisk glöd. Dessa intensiva nyanser går igen även i ytterförpackningarna. Flaskorna och kartongerna fångar och fascinerar publiken, precis som den elektriska, förväntansfulla stämningen i början av en match.
 • Live, Deostick 75ml

  Live, Deostick 75ml

Fler tips på Lacoste herr

 • Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, Från originalet L'Homme Lacoste kommer nu L'Homme Lacoste Intense, en kraftfullare och intensivare version än sin föregångare. En kryddig och träig doft, med en tidlös och sensuell bas. Doften inleder med fruktiga inslag av mandarin och rabarber, hjärtat övergår i en aromatisk mix av svartpeppar och ingefära. I basen finns cederträ, vetiver, cypriol och akigalaträ.Toppnot: mandarin, rabarberHjärtnot: svartpeppar, ingefäraBasnot: cederträ, vetiver, cypriol, akigalaträ
 • L.12.12 Jaune, EdT 100ml

  L.12.12 Jaune, EdT 100ml
 • Essential, EdT 125ml

  Essential, EdT 125ml
 • Red, EdT 75ml

  Red, EdT 75ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 100ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 100ml
 • Essential, EdT 75ml

  Essential, EdT 75ml
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Jaune Optimistic Pour Homme EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, Jaune från Lacoste är en frisk citrusdoft som representerar optimism, glädje och positiv energi. I toppen finns fräscha noter av grapefrukt, rosépeppar och tonic som sedan möter hjärtats spännande komposition av rött äpple och koriander. Basen rundar av med vetiver och amber som ger en aromatisk touch till den friska doften.
 • Live, EdT 60ml

  Live, EdT 60ml
 • Lacoste L'Homme, EdT 100ml

  Lacoste L'Homme, EdT 100ml
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Eau De Lacoste Noir är en klassisk doft med moderna inslag. Parfymen är både frisk och aromatisk men har även djup och värme. Denna maskulina, intensiva och uppfriskande parfyms toppnot består utav röda bär, basilika och vattenmelon. Parfymens hjärta doftar magnolia, absint och lavendel. Sist men inte minst avrundas parfymen dofter av choklad.
 • Pour Homme, EdT 100ml

  Pour Homme, EdT 100ml
 • Essential Sport, EdT 125ml

  Essential Sport, EdT 125ml
 • L.12.12 Blanc, Deospray 150ml

  L.12.12 Blanc, Deospray 150ml
 • L.12.12 Sparkling Jeremyville Edition EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  L.12.12 Sparkling Jeremyville Edition EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Eau de Lacoste L.12.12 fångar den lekfulla känslan hos detta välkända varumärke för att blåsa liv i den anda som präglat den ikoniska pikétröjan – oförglömligt cool, innovativ, elegant och ändå trendigt snygg. Som det självförtroende en kvinna känner när hon drar på sig en Lacoste L.12.12-pikétröja. Lacoste x Jeremyville gör en kul och färgglad tolkning av Lacostes tennisrötter. Den internationellt kända gatukonstnären tillför sin karakteristiska seriestil till denna begränsade samlarupplaga av Eau de Lacoste L.12.12 Sparkling och ger den en positiv känsla. En fruktigt blommig Eau de Toilette som inleder med en distinkt ton av rabarbersylt och rosa grapefrukt. I hjärtnoten på parfymen hittar vi en blandning av arabisk jasmin med inslag av fransk makron – deras sötma förenas till en oemotståndlig feminin tjusning. En lekfull och positiv parfym.
 • L.12.12 Blanc Jeremyville Edition EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  L.12.12 Blanc Jeremyville Edition EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, Eau de Lacoste L.12.12 fångar den lekfulla känslan hos detta välkända varumärke för att blåsa liv i den anda som präglat den ikoniska pikétröjan – oförglömligt cool, innovativ, elegant och ändå trendigt snygg. Som det självförtroende en man känner när han drar på sig en Lacoste L.12.12-pikétröja. Lacoste x Jeremyville gör en kul och färgglad tolkning av Lacostes tennisrötter. Den internationellt kända gatukonstnären tillför sin karakteristiska seriestil till denna begränsade samlarupplaga av Eau de Lacoste L.12.12 Blanc och ger den en positiv känsla. En träigt blommig herrparfym vars inledning bjuder på den livliga energin hos italiensk citronolja, ingefära och grapefrukt. En grön not av rosmarin ger en modern, naturlig ton över basnoten vars mjukt, sofistikerade mockatoner intensifieras av cederträ. En lekfull och positiv parfym.
 • Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 150 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 150 ml Lacoste Parfym
  150 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner. Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet. Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Lacoste Original, EdT 100ml

  Lacoste Original, EdT 100ml
 • Lacoste Pour Homme Edt 30ml

  Lacoste Pour Homme Edt 30ml
  Lacoste Pour Homme Edt 30ml VÅRT PRIS 269 KR Rek. pris 440 kr
 • Live, EdT 100ml

  Live, EdT 100ml
 • L.12.12 Blanc Jeremyville Edition EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  L.12.12 Blanc Jeremyville Edition EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Eau de Lacoste L.12.12 fångar den lekfulla känslan hos detta välkända varumärke för att blåsa liv i den anda som präglat den ikoniska pikétröjan – oförglömligt cool, innovativ, elegant och ändå trendigt snygg. Som det självförtroende en man känner när han drar på sig en Lacoste L.12.12-pikétröja. Lacoste x Jeremyville gör en kul och färgglad tolkning av Lacostes tennisrötter. Den internationellt kända gatukonstnären tillför sin karakteristiska seriestil till denna begränsade samlarupplaga av Eau de Lacoste L.12.12 Blanc och ger den en positiv känsla. En träigt blommig herrparfym vars inledning bjuder på den livliga energin hos italiensk citronolja, ingefära och grapefrukt. En grön not av rosmarin ger en modern, naturlig ton över basnoten vars mjukt, sofistikerade mockatoner intensifieras av cederträ. En lekfull och positiv parfym.
 • Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner. Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet. Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, L.12.12 French Panache Pour Lui är en fräsch och aromatisk orientalisk doft. Den öppnar upp med sprudlande noter av mandarin, kardemumma och citronzest. En varm och fyllig doft inspirerad av tennisbanans grus sveper sedan genom hjärtat med ren och pur energi från fruktiga, aromatiska noter av äpple och lavendel. Den eleganta och moderna doften avslutas med virvlande basnoter av sandelträ, patchouli och narciss.   Toppnoter: mandarin, kardemumma och citron Hjärtnoter: röda äpplen, fältiera ackord och fransk lavendel Basnoter: sandelträ, påsklilja och patchouli
 • Lacoste Pour Homme Edt 50ml

  Lacoste Pour Homme Edt 50ml
  Lacoste Pour Homme är en fräsch, sensuell och distinkt doft. En modern och maskulin doft av grapefrukt, rosépeppar, äpple och sandelträ.
 • Lacoste L'Homme, EdT 150ml

  Lacoste L'Homme, EdT 150ml
 • Pour Homme, EdT 50ml

  Pour Homme, EdT 50ml
 • Lacoste Challenge Edt 50ml

  Lacoste Challenge Edt 50ml
  Challenge Edt 50 ml - Lacoste Lacoste Challenge är en aromatisk doft med inslag av träslag och fruktiga noter. Den har en energisk öppning skapad av citrusnoter och en hint av bergamott. Hjärtat av?
 • Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 150 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 150 ml Lacoste Parfym
  150 ml, Från originalet L'Homme Lacoste kommer nu L'Homme Lacoste Intense, en kraftfullare och intensivare version än sin föregångare. En kryddig och träig doft, med en tidlös och sensuell bas. Doften inleder med fruktiga inslag av mandarin och rabarber, hjärtat övergår i en aromatisk mix av svartpeppar och ingefära. I basen finns cederträ, vetiver, cypriol och akigalaträ.Toppnot: mandarin, rabarberHjärtnot: svartpeppar, ingefäraBasnot: cederträ, vetiver, cypriol, akigalaträ
 • Live, EdT 40ml

  Live, EdT 40ml
 • Challenge Refresh, EdT 90ml

  Challenge Refresh, EdT 90ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Bleu, EdT 30ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Bleu, EdT 30ml
 • Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 French Panache EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, L.12.12 French Panache Pour Lui är en fräsch och aromatisk orientalisk doft. Den öppnar upp med sprudlande noter av mandarin, kardemumma och citronzest. En varm och fyllig doft inspirerad av tennisbanans grus sveper sedan genom hjärtat med ren och pur energi från fruktiga, aromatiska noter av äpple och lavendel. Den eleganta och moderna doften avslutas med virvlande basnoter av sandelträ, patchouli och narciss.   Toppnoter: mandarin, kardemumma och citron Hjärtnoter: röda äpplen, fältiera ackord och fransk lavendel Basnoter: sandelträ, påsklilja och patchouli
 • L.12.12 Jaune, EdT 50ml

  L.12.12 Jaune, EdT 50ml
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, Eau de Lacoste Blanc är en ren och unik doft. Doften öppnar upp med en blandning av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederträ som skapar ett rent första intryck. Parfymen består av ett blommigt hjärta, så som natthyacint, ylang ylang och rökelser som ger doften dess rena bemärkelse. Basen består av cederträ, gregoryträ och färska inslag av vetiver. Resultatet är en tidlös, klassisk och maskulin doft.
 • L.12.12 Sparkling Jeremyville Edition EdT, 90 ml Lacoste Parfym

  L.12.12 Sparkling Jeremyville Edition EdT, 90 ml Lacoste Parfym
  90 ml, Eau de Lacoste L.12.12 fångar den lekfulla känslan hos detta välkända varumärke för att blåsa liv i den anda som präglat den ikoniska pikétröjan – oförglömligt cool, innovativ, elegant och ändå trendigt snygg. Som det självförtroende en kvinna känner när hon drar på sig en Lacoste L.12.12-pikétröja. Lacoste x Jeremyville gör en kul och färgglad tolkning av Lacostes tennisrötter. Den internationellt kända gatukonstnären tillför sin karakteristiska seriestil till denna begränsade samlarupplaga av Eau de Lacoste L.12.12 Sparkling och ger den en positiv känsla. En fruktigt blommig Eau de Toilette som inleder med en distinkt ton av rabarbersylt och rosa grapefrukt. I hjärtnoten på parfymen hittar vi en blandning av arabisk jasmin med inslag av fransk makron – deras sötma förenas till en oemotståndlig feminin tjusning. En lekfull och positiv parfym.
 • Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner. Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet. Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Challenge, EdT 90ml

  Challenge, EdT 90ml
 • Lacoste L'Homme, After Shave Balm 75ml

  Lacoste L'Homme, After Shave Balm 75ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 175ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 175ml
 • L.12.12 Noir, EdT 50ml

  L.12.12 Noir, EdT 50ml
 • Essential, Deostick 75ml/g

  Essential, Deostick 75ml/g
 • Lacoste Blanc pure deostick, 75 ml Lacoste Deodorant

  Lacoste Blanc pure deostick, 75 ml Lacoste Deodorant
  75 ml, Eau de Lacoste Blanc är en ren och unik doft. Doften öppnar upp med en blandning av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederträ som skapar ett rent första intryck. Parfymen består av ett blommigt hjärta, så som natthyacint, ylang ylang och rökelser som ger doften dess rena bemärkelse. Basen består av cederträ, gregoryträ och färska inslag av vetiver. Resultatet är en tidlös, klassisk och maskulin doft.
 • L.12.12 Jaune, EdT 175ml

  L.12.12 Jaune, EdT 175ml
 • Red, EdT 50ml

  Red, EdT 50ml
 • Essential, Deospray 150ml

  Essential, Deospray 150ml
 • Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 175 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 175 ml Lacoste Parfym
  175 ml, Magnetic Pour Lui har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch. Den inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör. En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen. En sofistikerad och fräsch doft som passar alla tillfällen!Doftfamilj: Woody ChypreToppnot: Bambu, malört, grönt enbärHjärtnot: Viol, svart te, pelargonBasnot: Patchouli, vetiver, ambraMagnetic-flaskorna har samma rena linjer som tidigare EAU DE LACOSTE L.12.12 doftkollektioner och är prydda med den legendariska Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet. För att lyfta spelet ytterligare en nivå har de fått mättade nyanser av blått och rosa som intensifierar känslan och utseendet hos båda dofterna. De strålande färgerna ger flaskorna en magnetisk glöd. Dessa intensiva nyanser går igen även i ytterförpackningarna. Flaskorna och kartongerna fångar och fascinerar publiken, precis som den elektriska, förväntansfulla stämningen i början av en match.
 • L.12.12 Noir, EdT 175ml

  L.12.12 Noir, EdT 175ml
 • Lacoste L'homme Lacoste Deo Stick, 75 ml Lacoste Deodorant

  Lacoste L'homme Lacoste Deo Stick, 75 ml Lacoste Deodorant
  75 ml, Den kryddiga trädoften L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner.Doftens struktur återspeglar den moderna LACOSTE-mannens olika sidor. Dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar LACOSTE-mannens starka och beslutsamma personlighet.Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'HOMME LACOSTE har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna.
 • Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 100ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 100ml
 • L'Homme, Deostick 75ml

  L'Homme, Deostick 75ml
 • L.12.12 Blanc, Deostick 75ml

  L.12.12 Blanc, Deostick 75ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 30ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Rouge, EdT 30ml
 • Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 100ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Magnetic, EdT 100ml
 • Lacoste L'Homme, EdT 50ml

  Lacoste L'Homme, EdT 50ml
 • Pour Homme, EdT 30ml

  Pour Homme, EdT 30ml
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blanc EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Eau de Lacoste Blanc är en ren och unik doft. Doften öppnar upp med en blandning av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederträ som skapar ett rent första intryck. Parfymen består av ett blommigt hjärta, så som natthyacint, ylang ylang och rökelser som ger doften dess rena bemärkelse. Basen består av cederträ, gregoryträ och färska inslag av vetiver. Resultatet är en tidlös, klassisk och maskulin doft.
 • Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 50ml

  Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, EdT 50ml
 • Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, Magnetic Pour Lui har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch. Den inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör. En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen. En sofistikerad och fräsch doft som passar alla tillfällen!Doftfamilj: Woody ChypreToppnot: Bambu, malört, grönt enbärHjärtnot: Viol, svart te, pelargonBasnot: Patchouli, vetiver, ambraMagnetic-flaskorna har samma rena linjer som tidigare EAU DE LACOSTE L.12.12 doftkollektioner och är prydda med den legendariska Lacoste-krokodilen i det övre högra hörnet. För att lyfta spelet ytterligare en nivå har de fått mättade nyanser av blått och rosa som intensifierar känslan och utseendet hos båda dofterna. De strålande färgerna ger flaskorna en magnetisk glöd. Dessa intensiva nyanser går igen även i ytterförpackningarna. Flaskorna och kartongerna fångar och fascinerar publiken, precis som den elektriska, förväntansfulla stämningen i början av en match.
 • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 100 ml Lacoste Parfym

  Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Noir EdT, 100 ml Lacoste Parfym
  100 ml, Eau De Lacoste Noir är en klassisk doft med moderna inslag. Parfymen är både frisk och aromatisk men har även djup och värme. Denna maskulina, intensiva och uppfriskande parfyms toppnot består utav röda bär, basilika och vattenmelon. Parfymens hjärta doftar magnolia, absint och lavendel. Sist men inte minst avrundas parfymen dofter av choklad.
 • Red, EdT 125ml

  Red, EdT 125ml
 • Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste Intense EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Från originalet L'Homme Lacoste kommer nu L'Homme Lacoste Intense, en kraftfullare och intensivare version än sin föregångare. En kryddig och träig doft, med en tidlös och sensuell bas. Doften inleder med fruktiga inslag av mandarin och rabarber, hjärtat övergår i en aromatisk mix av svartpeppar och ingefära. I basen finns cederträ, vetiver, cypriol och akigalaträ.Toppnot: mandarin, rabarberHjärtnot: svartpeppar, ingefäraBasnot: cederträ, vetiver, cypriol, akigalaträ
 • L.12.12 Noir, EdT 100ml

  L.12.12 Noir, EdT 100ml
 • Booster, EdT 125ml

  Booster, EdT 125ml
 • Challenge, EdT 50ml

  Challenge, EdT 50ml