Parfymtorget » Herr

Märken på herr:

Lexington dofter herr

Populärt inom Lexington herr

  • Lexington Ocean Blue, EdT 60ml

  • Köp Casual Luxury Man Deostick, 75ml Lexington Deodorant fraktfritt

    Deostick 75ml, Lexington Casual Luxury Man Deostick är en maskulin, livlig och varm doft som ger ett fräscht första intryck. I toppen finns frisk rosa grapefrukt och aromatiska noter av stjärnanis och söt fänkål. Hjärtat innehåller unika toner av verbena, viol samt en touch av kryddig svartpeppar. En varm bas med patschuli, vanilj och sandelträ ger doften en förförisk och spännande avrundning. Deodoranten är alkoholfri.
  • Köp Ocean Blue Man EdT, 60ml Lexington Parfym fraktfritt

    EdT 60ml, Lexingtons nya herrdoft Ocean Blue är något sportigare än den tidigare Casual Luxury. Ocean Blue är ändå en elegant maskulin doft men med en komplext sportig fräschör som hos en ung affärsman som gillar och kanske utövar surfarlivet längs Hamptons stränder.En doft av vind och vatten. Lexington Ocean Blue är en harmoni av söta och salta noter, av havsvatten och solvarm hud. Bittra citrusnoter med aromatiska kryddor på en len träbas på ett myskigt varmt kölvatten.
  • Köp Ocean Blue Man Deostick, 75ml Lexington Deodorant fraktfritt

    Deostick 75ml, Lexingtons nya herrdoft Ocean Blue är något sportigare än den tidigare Casual Luxury. Ocean Blue är ändå en elegant maskulin doft men med en komplext sportig fräschör som hos en ung affärsman som gillar och kanske utövar surfarlivet längs Hamptons stränder.En doft av vind och vatten. Lexington Ocean Blue är en harmoni av söta och salta noter, av havsvatten och solvarm hud. Bittra citrusnoter med aromatiska kryddor på en len träbas på ett myskigt varmt kölvatten.Detta är ett deostick.

Fler tips på Lexington herr