Parfymtorget » Herr

Märken på herr:

Salvador Dali dofter herr

Populärt inom Salvador Dali herr

Fler tips på Salvador Dali herr

 • Köp Laguna Homme, EdT 100 ml Salvador Dali Parfym fraktfritt

  EdT 100 ml, Laguna Homme är en maskulin version av Salvador Dalis doft Laguna för kvinnor. Laguna Homme är en varm och uppfriskande doft med exotiska ingredienser. Den blå flaskan ska representera paradisen vid medelhavet. Doften ger mannen en unik karaktär genom att kombinera friska och fruktiga toner.Toppnot: Mandarin, citron, verbena, bergamott.Hjärtnot: Cederträ, cyklamen, jasmin.Basnot: Tonkaböna, salvia, vanilj, cistaceae, klippros, mysk.
 • Salvador, EdT 100ml

 • Köp Salvador, EdT 100 ml Salvador Dali Parfym fraktfritt

  EdT 100 ml, Salvador är en maskulin doft som är skapad som en hyllning till Salvador Dali, en extravagant man som var både originell och utstrålade elegans.Flaskan sticker ut ur mängden genom att den har en sotad yta och en sensuell form. Doften Salvador är en kryddig Eau de Toilette som är elegant, manlig och modern.Toppnot: Japanskt Sandpäron, javanesiska bär, kanel.Hjärtnot: Cederträ, gyllene sandelträ, olibanum.Basnot: Vanilj, ambra, mysk.
 • Köp Le Roy Soleil Extreme EdT, 100 ml Salvador Dali Parfym fraktfritt

  EdT 100 ml, Doften Roy Soleil Extreme är inspirerad av Salvador Dalis målning Roy Soleil som är en hyllning till den franske kungen Louis XIV, Solkungen. Doften är inspirerad de faktorer som gör att målningen Roy Soleil utmärker sig: lyx, makt och manlighet.Solen som finns i centrum av flaskan symboliserar den styrka och manlighet som doften utstrålar. Roy Soleil Extreme är en modern doft som är både intensiv och uppfriskande.Toppnot: Bergamott, italiensk citron, ananasblad.Hjärtnot: Kardemumma, lavendel, grönt äpple.Basnot: Vetiver, mossa, ambra, mysk.
 • Roy Soleil Extreme, EdT 50ml

 • Köp Laguna Homme, EdT 30 ml Salvador Dali Parfym fraktfritt

  EdT 30 ml, Laguna Homme är en maskulin version av Salvador Dalis doft Laguna för kvinnor. Laguna Homme är en varm och uppfriskande doft med exotiska ingredienser. Den blå flaskan ska representera paradisen vid medelhavet. Doften ger mannen en unik karaktär genom att kombinera friska och fruktiga toner.Toppnot: Mandarin, citron, verbena, bergamott.Hjärtnot: Cederträ, cyklamen, jasmin.Basnot: Tonkaböna, salvia, vanilj, cistaceae, klippros, mysk.
 • Laguna Homme, Deostick 75g