Chloé dofter dam

Populärt inom Chloé dam

Fler tips på Chloé dam

 • Nomade EdP

  Nomade EdP
  Chloé Nomade Eau De Parfum fångar själen av en kvinna som är öppen för världens skönhet. Chloékvinnan bär med sig en frihet och en oföränderlig, naturlig elegans.Tryggt och inspirerande blomstrar hon genom sina erfarenheter och möten, och hävdar vem hon är utan att någonsin påtvinga det. Denna inre styrka leder henne till att omfamna det ännu okända.Chloé Nomade EDP är en blandning av mjukhet och styrka: fasetterna av denna blommiga Chypre blåser som vindarna av frihet. Ekmossans intensiva, mineraliska karaktär kombineras med den fräscha sötman av mirabelleplommon och blommig friskhet av fresia.
 • L'Eau, 30 ml Chloé Parfym

  L'Eau, 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Drottningen av rosdofter, Chloé, presenterar en ny fräsch tolkning av dess ikoniska parfym Chloé Eau De Parfum, Chloé L'Eau Eau de Toilette. En frisk, naturlig och sensuell rosdoft som toppas av ljuv magnolia.
 • Rose Tangerine, 50 ml Chloé Parfym

  Rose Tangerine, 50 ml Chloé Parfym
  50 ml, Frihet, femininet och enkelhet: från dessa grundvärden växte Chloé fram i Paris för över 60 år sedan. Idag lever Chloés vision av chic romantik och enkelhet i kläder, accessoarer och dofter. Chloé Rose Tangerine Eau De Toilette är en doft som ger uttryck åt en femininet friare och mer självsäker än någonsin. Doften innehåller den ikoniska doftnoten för Chloé, en strålande, ljuv ros som i Chloé Rose Tangerine får en oväntad, fruktig twist: den livliga, soliga essensen av mandarin ger parfymen utstrålning medan svartvinbär förstärker doftens fruktiga karaktär. I basen finner vi cederträ och vit amber som ger ett elegant och modernt avslut.
 • Love Story Eau Sensuelle, EdP 75ml

  Love Story Eau Sensuelle, EdP 75ml
 • Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette 30 ml

  Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette 30 ml
  Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette är en doft som uttrycker kvinnlighet, självförtroende och frihet! Doften är en helt ny, friskare version av Chloés signaturdoft, som här förstärks av söta och fylliga rosenackord.
 • Nomade Absolu Eau de parfume, 75 ml Chloé Parfym

  Nomade Absolu Eau de parfume, 75 ml Chloé Parfym
  75 ml, Styrkan av Nomade reflekteras i en ny starkare doft. Som ensymbol för stark femininet ärekmossa den genomgående baseni Nomade. Kombinationen av den rika körsbärsblomman och inslag av davana ger en varm och sensuell doft med djupa toner som reflekterar Nomade, kvinnans intensitet och karaktär. Feminin, varm, sensuell Topp: Davana Hjärta: Körsbärsplommon Bas: Ekmossa
 • Naturelle, 50 ml Chloé Parfym

  Naturelle, 50 ml Chloé Parfym
  50 ml, Chloé introducerar Chloé Eau de Parfum Naturelle, en parfym uppbyggd kring den moderna doften från en ekologisk ros som förenar naturens kraft med Chloé-kvinnan. Med en enkel elegans lever hon i harmoni med den naturliga miljö som hon värnar om och inspirerar henne. Denna fräscha, feminina eau de parfum för kvinnor är en exklusiv doft skapad med miljö i fokus. Vegansk, tillverkad på naturlig härledd alkohol där 100% av doftens ingredienser har naturligt ursprung. Huvudnoten i denna Eau de Parfum, den handplockade ekologiska rosen, kompletteras med doften av marockansk neroli för en mjuk feminin touch i doftens hjärta. Den friska och lätta cedratessensen ger fräschör i toppen tillsammans med livfulla svarta vinbär. Cederträ i basen ger en kraftfull träig fasett medan sensuell mimosa lyfter fram doftens runda karaktär och framhäver de blommiga hjärtat. Låt dina tankar vandra till en lugn plats där dina sinnen kan väckas på nytt med Chloé Eau de Parfum Naturelle. Doftfamilj: Floral - Woody Toppnot: Cedrat essence, Cassis bourgeon absolute Hjärtnot: Organisk Ros essens, Neroli essens Basnot: Cederträ, Mimosa absolute
 • Naturelle, EdP 100ml

  Naturelle, EdP 100ml
 • Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette 50 ml

  Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette 50 ml
  Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette är en doft som uttrycker kvinnlighet, självförtroende och frihet! Doften är en helt ny, friskare version av Chloés signaturdoft, som här förstärks av söta och fylliga rosenackord.
 • L'Eau, 50 ml Chloé Parfym

  L'Eau, 50 ml Chloé Parfym
  50 ml, Drottningen av rosdofter, Chloé, presenterar en ny fräsch tolkning av dess ikoniska parfym Chloé Eau De Parfum, Chloé L'Eau Eau de Toilette. En frisk, naturlig och sensuell rosdoft som toppas av ljuv magnolia.
 • Chloé, EdT 30ml

  Chloé, EdT 30ml
 • Rose Tangerine EdT

  Rose Tangerine EdT
  Frihet, femininet och enkelhet: från dessa grundvärden växte Chloé fram i Paris för över 60 år sedan. Idag lever Chloés vision av chic romantik och enkelhet i kläder, accessoarer och dofter. Chloé Rose Tangerine Eau De Toilette är en doft som ger uttryck åt en femininet friare och mer självsäker än någonsin. Doften innehåller den ikoniska doftnoten för Chloé, en strålande, ljuv ros som i Chloé Rose Tangerine får en oväntad, fruktig twist: den livliga, soliga essensen av mandarin ger parfymen utstrålning medan svartvinbär förstärker doftens fruktiga karaktär. I basen finner vi cederträ och vit amber som ger ett elegant och modernt avslut.Topp: Mandarin essence,Hjärta: SvartvinbärBas: Ros absolu
 • Chloé Signature Absolu Eau De Parfum 75ml

  Chloé Signature Absolu Eau De Parfum 75ml
  Chloé Signature Absolu Eau de Parfum är en mer intensiv variant av klassikern Signature från Chloé – djupare, rikare, oemotståndligt attraktiv.
 • Rose Tangerine EdT

  Rose Tangerine EdT
  Frihet, femininet och enkelhet: från dessa grundvärden växte Chloé fram i Paris för över 60 år sedan. Idag lever Chloés vision av chic romantik och enkelhet i kläder, accessoarer och dofter. Chloé Rose Tangerine Eau De Toilette är en doft som ger uttryck åt en femininet friare och mer självsäker än någonsin. Doften innehåller den ikoniska doftnoten för Chloé, en strålande, ljuv ros som i Chloé Rose Tangerine får en oväntad, fruktig twist: den livliga, soliga essensen av mandarin ger parfymen utstrålning medan svartvinbär förstärker doftens fruktiga karaktär. I basen finner vi cederträ och vit amber som ger ett elegant och modernt avslut.Topp: Mandarin essence,Hjärta: SvartvinbärBas: Ros absolu
 • Chloé Nomade Eau de Parfum 50 ml

  Chloé Nomade Eau de Parfum 50 ml
  Chloé Nomade Eau De Parfum är en prisbelönt doft med en skogsaktig och blommig karaktär. Doften är frisk, lätt och feminin, men har också en överraskande maskulin sida. Till noterna hör bland annat ekmossa, mirabellplommon och freesia. En doft som måste upplevas!
 • Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle 30 ml

  Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle 30 ml
  Chloé introducerar Nomade Eau de Parfum Naturelle, en hundra procent naturlig doft som tar dig med på en fantastisk sensorisk resa. Nomade Eau de Parfum Naturelle är en feminin och förförisk doft med inslag av jasmin. Nomade-kvinnan är äventyrslysten och ständigt på väg mot nya horisonter.
 • Fleur De Parfum, EdP 50ml

  Fleur De Parfum, EdP 50ml
 • Chloé Nomade , 75 ml Chloé Parfym

  Chloé Nomade , 75 ml Chloé Parfym
  75 ml, Chloé Nomade är en modern blommig chypré-doft, frisk och feminin med en boyish twist, för den självsäkra äventyrslystna kvinnan. Karaktäriseras av plommon, mossa, mirabelle-blommor och ren frisk fresia.
 • Love Story , 50 ml Chloé Parfym

  Love Story , 50 ml Chloé Parfym
  50 ml, Fräschheten av neroli skapar en lätthet kring henne. Sensualiteten av apelsinblomma attraherar, femininiteten av jasmin stephanotis, glädjens blomma, skapar en förvirring hos honom som gör henne mer oemotståndlig än tidigare. Noter av cederträ mot hennes hud skapar en sensualitet. Toppnot: Neroli Hjärtnot: Jasmin Basnot: Cederträ
 • Nomade, EdP 75ml

  Nomade, EdP 75ml
 • Chloé Signature, EdP 20ml

  Chloé Signature, EdP 20ml
 • Chloé Signature Set, EdP 50ml + Body Lotion 100ml

  Chloé Signature Set, EdP 50ml + Body Lotion 100ml
 • L'Eau Edt

  L'Eau Edt
  Drottningen av rosdofter, Chloé, presenterar en ny fräsch tolkning av dess ikoniska parfym Chloé Eau De Parfum, Chloé L'Eau Eau de Toilette. En frisk, naturlig och sensuell rosdoft som toppas av ljuv magnolia.
 • Nomade Absolu Eau de parfume, 30 ml Chloé Parfym

  Nomade Absolu Eau de parfume, 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Styrkan av Nomade reflekteras i en ny starkare doft. Som ensymbol för stark femininet ärekmossa den genomgående baseni Nomade. Kombinationen av den rika körsbärsblomman och inslag av davana ger en varm och sensuell doft med djupa toner som reflekterar Nomade, kvinnans intensitet och karaktär. Feminin, varm, sensuell Topp: Davana Hjärta: Körsbärsplommon Bas: Ekmossa
 • Chloé Signature Eau De Parfume 75ml

  Chloé Signature Eau De Parfume 75ml
  Chloé Signature Eau De Parfume är skapad av och för kvinnor. Doften inleds med flörtiga, blommiga toppnoter som efter ett tag glider över i sensuella rosenackord. Sedan kommer magnolia och liljekonvalj, innan doften rundas av med bärnsten och cederträ.
 • Nomade Deodorant Spray, 100ml

  Nomade Deodorant Spray, 100ml
 • Love Story EdP

  Love Story EdP
  Fräschheten av neroli skapar en lätthet kring henne. Sensualiteten av apelsinblomma attraherar, femininiteten av jasmin stephanotis, glädjens blomma, skapar en förvirring hos honom som gör henne mer oemotståndlig än tidigare. Noter av cederträ mot hennes hud skapar en sensualitet. Toppnot: Neroli Hjärtnot: Jasmin Basnot: Cederträ
 • Fleur De Parfum, EdP 30ml

  Fleur De Parfum, EdP 30ml
 • Nomade Absolu, EdP 30ml

  Nomade Absolu, EdP 30ml
 • Chloé Nomade EdT, 30 ml Chloé Parfym

  Chloé Nomade EdT, 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Chloé Nomade Eau de Toilette är en lättare och friskare variant av succédoften Chloé Nomade EDP. Nomade EDT innehåller gnistrande litchifrukt i toppen, delikat fresia och ekmossa i basen. Med Chloé EDT introduceras en fräsch och sprudlandeny sida av Nomade-tjejen som är öppen för världens skönhet och äventyr.   Toppnot: Litchi Hjärtnot: Fresia Basnot: Ekmossa
 • Chloé Nomade Absolu Eau De Parfum 50ml

  Chloé Nomade Absolu Eau De Parfum 50ml
  Styrkan hos Nomade återspeglas i en ny kraftfull doft. Ekmossan förblir det levande hjärtat i Nomade, men med absolu sker en oväntad förändring. Körsbärsplommon ger doften en fruktig och frodig dimension, medan de aromatiska tonerna från sammetslen davana utstrålar sensualitet. Doften är varm och sensuell med djupa toner som återspeglar såväl Nomades essens som kvinnors intensitet och karaktär.
 • Love Story Eau Sensuelle, EdP 50ml

  Love Story Eau Sensuelle, EdP 50ml
 • Nomade, EdP 30ml

  Nomade, EdP 30ml
 • Nomade EdT

  Nomade EdT
  Chloé Nomade Eau de Toilette är en lättare och friskare variant av succédoften Chloé Nomade EDP. Nomade EDT innehåller gnistrande litchifrukt i toppen, delikat fresia och ekmossa i basen. Med Chloé EDT introduceras en fräsch och sprudlande ny sida av Nomade-tjejen som är öppen för världens skönhet och äventyr.Toppnot: LitchiHjärta: FresiaBas: Ekmossa
 • Naturelle, 30 ml Chloé Parfym

  Naturelle, 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Chloé introducerar Chloé Eau de Parfum Naturelle, en parfym uppbyggd kring den moderna doften från en ekologisk ros som förenar naturens kraft med Chloé-kvinnan. Med en enkel elegans lever hon i harmoni med den naturliga miljö som hon värnar om och inspirerar henne. Denna fräscha, feminina eau de parfum för kvinnor är en exklusiv doft skapad med miljö i fokus. Vegansk, tillverkad på naturlig härledd alkohol där 100% av doftens ingredienser har naturligt ursprung. Huvudnoten i denna Eau de Parfum, den handplockade ekologiska rosen, kompletteras med doften av marockansk neroli för en mjuk feminin touch i doftens hjärta. Den friska och lätta cedratessensen ger fräschör i toppen tillsammans med livfulla svarta vinbär. Cederträ i basen ger en kraftfull träig fasett medan sensuell mimosa lyfter fram doftens runda karaktär och framhäver de blommiga hjärtat. Låt dina tankar vandra till en lugn plats där dina sinnen kan väckas på nytt med Chloé Eau de Parfum Naturelle. Doftfamilj: Floral - Woody Toppnot: Cedrat essence, Cassis bourgeon absolute Hjärtnot: Organisk Ros essens, Neroli essens Basnot: Cederträ, Mimosa absolute
 • Naturelle, EdP 30ml

  Naturelle, EdP 30ml
 • Chloé Eau de Parfum, 30 ml Chloé Parfym

  Chloé Eau de Parfum, 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Feminin, chic, elegant. Modehuset Chloé har skapat en ny representativ doft som sin signatur. En hyllning till modern kvinnlighet, personlig sådan med naturlig känsla för stil. Doften är blommig med klassisk ros och andra blommor som ger pudrig, luftig sötma, ambra och cederträ som bas.
 • Chloé Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum 75 ml

  Chloé Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum 75 ml
  Love Story Eau Sensuelle Eau de Parfum är en livfull, intim och finessrik doft från det klassiska modehuset Chloé. Själva doften är en kärlekshistoria mellan vanilj, heliotrop och perfekt avvägd apelsinblomma. Sandelträ och cederträ i basen ger en mjuk och sensuell avslutning.
 • Chloé Nomade Eau de Toilette 75 ml

  Chloé Nomade Eau de Toilette 75 ml
  Nomade-dofterna från Chloé är inspirerande och äventyrliga dofter för kvinnor som älskar skönhet och är öppna för nya intryck. Nomade Eau de Toilette är denna kvinnas motsvarighet i doftform: lätt, spontan och optimistisk. Eau de toiletten är något friskare än originalparfymen. Feminin, välkomnande och alldeles oemotståndlig!
 • Chloé Nomade , 30 ml Chloé Parfym

  Chloé Nomade , 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Chloé Nomade är en modern blommig chypré-doft, frisk och feminin med en boyish twist, för den självsäkra äventyrslystna kvinnan. Karaktäriseras av plommon, mossa, mirabelle-blommor och ren frisk fresia.
 • Nomade Naturelle, EdP 30ml

  Nomade Naturelle, EdP 30ml
 • Chloé L'Eau, EdT 100ml

  Chloé L'Eau, EdT 100ml
 • Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle 50 ml

  Chloé Nomade Eau de Parfum Naturelle 50 ml
  Chloé introducerar Nomade Eau de Parfum Naturelle, en hundra procent naturlig doft som tar dig med på en fantastisk sensorisk resa. Nomade Eau de Parfum Naturelle är en feminin och förförisk doft med inslag av jasmin. Nomade-kvinnan är äventyrslysten och ständigt på väg mot nya horisonter.
 • Nomade, EdT 75ml

  Nomade, EdT 75ml
 • Giftset Chloé Nomade Edp 50ml + Lotion 100ml

  Giftset Chloé Nomade Edp 50ml + Lotion 100ml
  Chloé: Nomade är en modern blommig chypré:-doft och har den perfekta balansen mellan mjukhet och styrka. Frisk och feminin med en ":boyish": twist, för den självsäkra äventyrslystna&hellip:
 • Chloé, Deospray 100ml

  Chloé, Deospray 100ml
 • Chloé Eau de Parfum, 50 ml Chloé Parfym

  Chloé Eau de Parfum, 50 ml Chloé Parfym
  50 ml, Feminin, chic, elegant. Modehuset Chloé har skapat en ny representativ doft som sin signatur. En hyllning till modern kvinnlighet, personlig sådan med naturlig känsla för stil. Doften är blommig med klassisk ros och andra blommor som ger pudrig, luftig sötma, ambra och cederträ som bas.
 • Chloé L'Eau, EdT 50ml

  Chloé L'Eau, EdT 50ml
 • Naturelle, 100 ml Chloé Parfym

  Naturelle, 100 ml Chloé Parfym
  100 ml, Chloé introducerar Chloé Eau de Parfum Naturelle, en parfym uppbyggd kring den moderna doften från en ekologisk ros som förenar naturens kraft med Chloé-kvinnan. Med en enkel elegans lever hon i harmoni med den naturliga miljö som hon värnar om och inspirerar henne. Denna fräscha, feminina eau de parfum för kvinnor är en exklusiv doft skapad med miljö i fokus. Vegansk, tillverkad på naturlig härledd alkohol där 100% av doftens ingredienser har naturligt ursprung. Huvudnoten i denna Eau de Parfum, den handplockade ekologiska rosen, kompletteras med doften av marockansk neroli för en mjuk feminin touch i doftens hjärta. Den friska och lätta cedratessensen ger fräschör i toppen tillsammans med livfulla svarta vinbär. Cederträ i basen ger en kraftfull träig fasett medan sensuell mimosa lyfter fram doftens runda karaktär och framhäver de blommiga hjärtat. Låt dina tankar vandra till en lugn plats där dina sinnen kan väckas på nytt med Chloé Eau de Parfum Naturelle. Doftfamilj: Floral - Woody Toppnot: Cedrat essence, Cassis bourgeon absolute Hjärtnot: Organisk Ros essens, Neroli essens Basnot: Cederträ, Mimosa absolute
 • Chloé Signature L'Eau Eau de Toilette 30 ml

  Chloé Signature L'Eau Eau de Toilette 30 ml
  Frisk och härlig nytolkning av den klassiska Chloé-doften Signature. Signatur L'Eau är en naturlig och sensuell blomsterdoft med noter av bland annat rosor och magnolia.
 • Nomade EdP

  Nomade EdP
  Chloé Nomade Eau De Parfum fångar själen av en kvinna som är öppen för världens skönhet. Chloékvinnan bär med sig en frihet och en oföränderlig, naturlig elegans.Tryggt och inspirerande blomstrar hon genom sina erfarenheter och möten, och hävdar vem hon är utan att någonsin påtvinga det. Denna inre styrka leder henne till att omfamna det ännu okända.Chloé Nomade EDP är en blandning av mjukhet och styrka: fasetterna av denna blommiga Chypre blåser som vindarna av frihet. Ekmossans intensiva, mineraliska karaktär kombineras med den fräscha sötman av mirabelleplommon och blommig friskhet av fresia.
 • Signature, EdP 20ml

  Signature, EdP 20ml
 • Rose Tangerine, EdT 30ml

  Rose Tangerine, EdT 30ml
 • Nomade Absolu, EdP 75ml

  Nomade Absolu, EdP 75ml
 • Love Story, EdP 50ml

  Love Story, EdP 50ml
 • L'Eau Edt

  L'Eau Edt
  Drottningen av rosdofter, Chloé, presenterar en ny fräsch tolkning av dess ikoniska parfym Chloé Eau De Parfum, Chloé L'Eau Eau de Toilette. En frisk, naturlig och sensuell rosdoft som toppas av ljuv magnolia.
 • Chloé Nomade EdT, 75 ml Chloé Parfym

  Chloé Nomade EdT, 75 ml Chloé Parfym
  75 ml, Chloé Nomade Eau de Toilette är en lättare och friskare variant av succédoften Chloé Nomade EDP. Nomade EDT innehåller gnistrande litchifrukt i toppen, delikat fresia och ekmossa i basen. Med Chloé EDT introduceras en fräsch och sprudlandeny sida av Nomade-tjejen som är öppen för världens skönhet och äventyr.   Toppnot: Litchi Hjärtnot: Fresia Basnot: Ekmossa
 • L'Eau Edt

  L'Eau Edt
  Drottningen av rosdofter, Chloé, presenterar en ny fräsch tolkning av dess ikoniska parfym Chloé Eau De Parfum, Chloé L'Eau Eau de Toilette. En frisk, naturlig och sensuell rosdoft som toppas av ljuv magnolia.
 • Naturelle, EdP 50ml

  Naturelle, EdP 50ml
 • Chloé Signature, EdP 75ml

  Chloé Signature, EdP 75ml
 • Nomade, Deospray 100ml

  Nomade, Deospray 100ml
 • Nomade, EdP 50ml

  Nomade, EdP 50ml
 • Nomade, EdP 20ml

  Nomade, EdP 20ml
 • Chloé Fleur de Parfum Eau de Parfum 75 ml

  Chloé Fleur de Parfum Eau de Parfum 75 ml
  Chloé Fleur de Parfum är en utsökt blomsterdoft med en unik och kontrastrik kombination av verbena, körsbärsblommor och bergamott.
 • Naturelle EdP

  Naturelle EdP
  Chloé introducerar Chloé Eau de Parfum Naturelle, en parfym uppbyggd kring den moderna doften från en ekologisk ros som förenar naturens kraft med Chloé-kvinnan. Med en enkel elegans lever hon i harmoni med den naturliga miljö som hon värnar om och inspirerar henne.Denna fräscha, feminina eau de parfum för kvinnor är en exklusiv doft skapad med miljö i fokus. Vegansk, tillverkad på naturlig härledd alkohol där 100% av doftens ingredienser har naturligt ursprung.Huvudnoten i denna Eau de Parfum, den handplockade ekologiska rosen, kompletteras med doften av marockansk neroli för en mjuk feminin touch i doftens hjärta. Den friska och lätta cedratessensen ger fräschör i toppen tillsammans med livfulla svarta vinbär. Cederträ i basen ger en kraftfull träig fasett medan sensuell mimosa lyfter fram doftens runda karaktär och framhäver de blommiga hjärtat.Låt dina tankar vandra till en lugn plats där dina sinnen kan väckas på nytt med Chloé Eau de Parfum Naturelle.Doftfamilj: Floral - WoodyToppnot: Cedrat essence, Cassis bourgeon absoluteHjärtnot: Organisk Ros essens, Neroli essensBasnot: Cederträ, Mimosa absolute
 • Rose Tangerine EdT

  Rose Tangerine EdT
  Frihet, femininet och enkelhet: från dessa grundvärden växte Chloé fram i Paris för över 60 år sedan. Idag lever Chloés vision av chic romantik och enkelhet i kläder, accessoarer och dofter. Chloé Rose Tangerine Eau De Toilette är en doft som ger uttryck åt en femininet friare och mer självsäker än någonsin. Doften innehåller den ikoniska doftnoten för Chloé, en strålande, ljuv ros som i Chloé Rose Tangerine får en oväntad, fruktig twist: den livliga, soliga essensen av mandarin ger parfymen utstrålning medan svartvinbär förstärker doftens fruktiga karaktär. I basen finner vi cederträ och vit amber som ger ett elegant och modernt avslut.Topp: Mandarin essence,Hjärta: SvartvinbärBas: Ros absolu
 • Nomade, EdT 30ml

  Nomade, EdT 30ml
 • Nomade EdT

  Nomade EdT
  Chloé Nomade Eau de Toilette är en lättare och friskare variant av succédoften Chloé Nomade EDP. Nomade EDT innehåller gnistrande litchifrukt i toppen, delikat fresia och ekmossa i basen. Med Chloé EDT introduceras en fräsch och sprudlande ny sida av Nomade-tjejen som är öppen för världens skönhet och äventyr.Toppnot: LitchiHjärta: FresiaBas: Ekmossa
 • Chloé L'Eau, EdT 30ml

  Chloé L'Eau, EdT 30ml
 • Love Story, EdP 30ml

  Love Story, EdP 30ml
 • Nomade Naturelle, EdP 50ml

  Nomade Naturelle, EdP 50ml
 • Chloé Nomade Absolu Eau De Parfume 75 ml

  Chloé Nomade Absolu Eau De Parfume 75 ml
  Styrkan hos Nomade återspeglas i en ny kraftfull doft. Ekmossan förblir det levande hjärtat i Nomade, men med absolu sker en oväntad förändring. Körsbärsplommon ger doften en fruktig och frodig dimension, medan de aromatiska tonerna från sammetslen davana utstrålar sensualitet. Doften är varm och sensuell med djupa toner som återspeglar såväl Nomades essens som kvinnors intensitet och karaktär.
 • Naturelle EdP

  Naturelle EdP
  Chloé introducerar Chloé Eau de Parfum Naturelle, en parfym uppbyggd kring den moderna doften från en ekologisk ros som förenar naturens kraft med Chloé-kvinnan. Med en enkel elegans lever hon i harmoni med den naturliga miljö som hon värnar om och inspirerar henne.Denna fräscha, feminina eau de parfum för kvinnor är en exklusiv doft skapad med miljö i fokus. Vegansk, tillverkad på naturlig härledd alkohol där 100% av doftens ingredienser har naturligt ursprung.Huvudnoten i denna Eau de Parfum, den handplockade ekologiska rosen, kompletteras med doften av marockansk neroli för en mjuk feminin touch i doftens hjärta. Den friska och lätta cedratessensen ger fräschör i toppen tillsammans med livfulla svarta vinbär. Cederträ i basen ger en kraftfull träig fasett medan sensuell mimosa lyfter fram doftens runda karaktär och framhäver de blommiga hjärtat.Låt dina tankar vandra till en lugn plats där dina sinnen kan väckas på nytt med Chloé Eau de Parfum Naturelle.Doftfamilj: Floral - WoodyToppnot: Cedrat essence, Cassis bourgeon absoluteHjärtnot: Organisk Ros essens, Neroli essensBasnot: Cederträ, Mimosa absolute
 • Rose Tangerine, EdT 75ml

  Rose Tangerine, EdT 75ml
 • Chloé Nomade Eau de Parfum 75 ml

  Chloé Nomade Eau de Parfum 75 ml
  Chloé Nomade Eau De Parfum är en prisbelönt doft med en skogsaktig och blommig karaktär. Doften är frisk, lätt och feminin, men har också en överraskande maskulin sida. Till noterna hör bland annat ekmossa, mirabellplommon och freesia. En doft som måste upplevas!
 • Giftset Chloé Edp 50ml + Edp 10ml

  Giftset Chloé Edp 50ml + Edp 10ml
  Chloé:  :är en varm, förförisk och beroendeframkallande doft. Fräscha, gröna, luftiga noter växer sig starkare och mer sensuella och visar upp den lena insidan hos rosenknoppen. Basen består&hellip:
 • Chloé Eau de Parfum, 75 ml Chloé Parfym

  Chloé Eau de Parfum, 75 ml Chloé Parfym
  75 ml, Feminin, chic, elegant. Modehuset Chloé har skapat en ny representativ doft som sin signatur. En hyllning till modern kvinnlighet, personlig sådan med naturlig känsla för stil. Doften är blommig med klassisk ros och andra blommor som ger pudrig, luftig sötma, ambra och cederträ som bas.
 • Nomade Absolu, EdP 50ml

  Nomade Absolu, EdP 50ml
 • Chloé Signature Naturelle Eau De Parfum 50 ml

  Chloé Signature Naturelle Eau De Parfum 50 ml
  Signatur Naturelle är vägskälet mellan lyx och naturlighet. En ny tolkning av den ikoniska doften Signature, byggd kring ett modernt blommigt och träaktigt ackord, ekologisk rosessens och neroli.
 • Rose Tangerine, EdT 50ml

  Rose Tangerine, EdT 50ml
 • Chloé EdP

  Chloé EdP
  En unik EdP som är feminin, naturlig och chic. Denna doft tillför sin egen touch och blir därav det nya sättet att bära Chloé.
 • Chloé Nomade Absolu Eau De Parfume 30 ml

  Chloé Nomade Absolu Eau De Parfume 30 ml
  Styrkan hos Nomade återspeglas i en ny kraftfull doft. Ekmossan förblir det levande hjärtat i Nomade, men med absolu sker en oväntad förändring. Körsbärsplommon ger doften en fruktig och frodig dimension, medan de aromatiska tonerna från sammetslen davana utstrålar sensualitet. Doften är varm och sensuell med djupa toner som återspeglar såväl Nomades essens som kvinnors intensitet och karaktär.
 • Love Story , 30 ml Chloé Parfym

  Love Story , 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Chloè Love Story är en ren, fräsch och feminin doft som berättar en kärlekshistoria om förförelse. Den vackra flaskan är inspirerad av bron Pont des arts i Paris, där älskade visar sin kärlek till varandra genom att fästa hänglås på räckena. I toppen finns neroli som sedan möter hjärtats toner av apelsinblomma och jasmin. Basens rundar av med mysk och cederträ som ger ett romantiskt avslut.
 • Nomade, EdP 20ml

  Nomade, EdP 20ml
 • Naturelle EdP

  Naturelle EdP
  Chloé introducerar Chloé Eau de Parfum Naturelle, en parfym uppbyggd kring den moderna doften från en ekologisk ros som förenar naturens kraft med Chloé-kvinnan. Med en enkel elegans lever hon i harmoni med den naturliga miljö som hon värnar om och inspirerar henne.Denna fräscha, feminina eau de parfum för kvinnor är en exklusiv doft skapad med miljö i fokus. Vegansk, tillverkad på naturlig härledd alkohol där 100% av doftens ingredienser har naturligt ursprung.Huvudnoten i denna Eau de Parfum, den handplockade ekologiska rosen, kompletteras med doften av marockansk neroli för en mjuk feminin touch i doftens hjärta. Den friska och lätta cedratessensen ger fräschör i toppen tillsammans med livfulla svarta vinbär. Cederträ i basen ger en kraftfull träig fasett medan sensuell mimosa lyfter fram doftens runda karaktär och framhäver de blommiga hjärtat.Låt dina tankar vandra till en lugn plats där dina sinnen kan väckas på nytt med Chloé Eau de Parfum Naturelle.Doftfamilj: Floral - WoodyToppnot: Cedrat essence, Cassis bourgeon absoluteHjärtnot: Organisk Ros essens, Neroli essensBasnot: Cederträ, Mimosa absolute
 • L'Eau, 100 ml Chloé Parfym

  L'Eau, 100 ml Chloé Parfym
  100 ml, Drottningen av rosdofter, Chloé, presenterar en ny fräsch tolkning av dess ikoniska parfym Chloé Eau De Parfum, Chloé L'Eau Eau de Toilette. En frisk, naturlig och sensuell rosdoft som toppas av ljuv magnolia.
 • Rose Tangerine, 30 ml Chloé Parfym

  Rose Tangerine, 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Frihet, femininet och enkelhet: från dessa grundvärden växte Chloé fram i Paris för över 60 år sedan. Idag lever Chloés vision av chic romantik och enkelhet i kläder, accessoarer och dofter. Chloé Rose Tangerine Eau De Toilette är en doft som ger uttryck åt en femininet friare och mer självsäker än någonsin. Doften innehåller den ikoniska doftnoten för Chloé, en strålande, ljuv ros som i Chloé Rose Tangerine får en oväntad, fruktig twist: den livliga, soliga essensen av mandarin ger parfymen utstrålning medan svartvinbär förstärker doftens fruktiga karaktär. I basen finner vi cederträ och vit amber som ger ett elegant och modernt avslut.
 • Nomade, EdT 50ml

  Nomade, EdT 50ml
 • Signature Deodorant Spray, 100ml

  Signature Deodorant Spray, 100ml
 • Chloé, EdT 30ml (Old design)

  Chloé, EdT 30ml (Old design)
 • Chloé Love Story Sensuelle Eau De Parfume 30ml

  Chloé Love Story Sensuelle Eau De Parfume 30ml
  Chloé kombinerar finess och livsglädje i sin skapelse Love Story Sensual Eau de Parfume. Själva doften är en kärlekshistoria mellan vanilj, heliotrop och perfekt avvägd apelsinblomma. Sandelträ och cederträ i basen ger en mjuk och sensuell avslutning.
 • Love Story EdP

  Love Story EdP
  Fräschheten av neroli skapar en lätthet kring henne. Sensualiteten av apelsinblomma attraherar, femininiteten av jasmin stephanotis, glädjens blomma, skapar en förvirring hos honom som gör henne mer oemotståndlig än tidigare. Noter av cederträ mot hennes hud skapar en sensualitet. Toppnot: Neroli Hjärtnot: Jasmin Basnot: Cederträ
 • Nomade Naturellee, 30 ml Chloé Parfym

  Nomade Naturellee, 30 ml Chloé Parfym
  30 ml, Nomade-kvinnan drivs av äventyr och är konstant på väg mot nya horisonter.  Chloé Nomade tar dig med på en spännande doftresa i jakten på det autentiska och meningsfulla: Nomade Eau de Parfum Naturelle är en Chloé parfym som hyllar poesin i mötet mellan olika kulturer och människor. En parfym för den äventyrliga.  En ny Nomade Parfym från Chloé, en feminin och hypnotisk Eau de parfum med en strålande doft av jasmin.  Parfymören Caroline Dumur valde egyptisk jasmin, som handplockas i soluppgången och köpts in etiskt försvarbart, till denna feminina eau de parfum. Jasminblommans tidlösa elegans kombineras med vackra dadelnoter, medan vanilj och sandelträ ger damparfymen en varm och hypnotisk bas.  Nomade EdP Naturelle innehåller inga konstgjorda färgämnen. Den är vegansk och innehåller 100 % naturliga dofter, naturligt utvunnen alkohol och vatten. Inget annat.  Den symboliska Nomade-flaskan presenteras i skiftande ockrafärger, inspirerade av naturen. Ett flätat band pryder flaskans hals och leder tankarna till resor och mötet mellan olika kulturer. Detta symboliska motiv är också ingraverat i flaskans hals.  För att minimera miljöavtrycket används återvunna material till denna nya design – 15 % till flaskan och 40 % till asken.