Doftprodukter Dam

Här kan du hitta många olika sorters doftprodukter för kvinnor. Vi visar dig allt från parfymer till deodoranter. Här finns alla de stora parfymhusen representerade med varumärken som Dolce & Gabanna, Gucci och Paco Rabanne.

Kategorier: Parfym EdT | Deodorant

Populärt inom doftprodukter

 • Big Pony 1 Women, EdT 50ml

  Big Pony 1 Women, EdT 50ml
 • Eau de Lacoste Sensuelle, EdP 50ml

  Eau de Lacoste Sensuelle, EdP 50ml
 • Naomi Campbell NC EdT, 30 ml Naomi Campbell Parfym

  Naomi Campbell NC EdT, 30 ml Naomi Campbell Parfym
  30 ml, Naomi Campbells parfym är en modern och blommig doft. Parfymen inleder med toppnoter av magnolia, kokos, mandarin och bergamott för att sedan övergå i hjärtnoter av liljekonvalj, ros och jasmin. Avslutningsvis avrundas Naomi Campbell i basnoter av sandelträ, caramel, vanilj och tonka böna. Naomi Campbell är en unik parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Big Pony 4 Woman, EdT 30ml

  Big Pony 4 Woman, EdT 30ml

Fler tips på doftprodukter

 • Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum 50 ml

  Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum 50 ml
  Viktor & Rolf Flowerbomb Nectar Eau de Parfum. Dyk ner i blommans inre. Flowerbomb Nectar är en magisk resa till blommans hjärta där Flowerbombs rena intensitet flyter. Explosiv, feminin och beroendeframkallande. Flowerbomb Nectar är ett nytt kapitel i Flowerbomb-historien.
 • Boucheron Place Vendome Edp 100ml

  Boucheron Place Vendome Edp 100ml
  Boucheron presenterar en ny doft för kvinnor, uppkallad efter Place Vendôme, adressen i Paris där Frederic Boucheron öppnade sin första smyckesbutik 1893. Sammansättningen är blommig med inslag&hellip:
 • JOOP! Wow! For Women Edt 60ml + Showergel 250ml Giftset

  JOOP! Wow! For Women Edt 60ml + Showergel 250ml Giftset
  JOOP! Wow! For Women
 • Mexx Fresh Splash For Her Eau de Toilette 30 ml

  Mexx Fresh Splash For Her Eau de Toilette 30 ml
  Fresh Splash For Her är en eau de toilette för kvinnor.
 • 212 Sexy, EdP 60ml

  212 Sexy, EdP 60ml
 • Bella Blanca

  Bella Blanca
  Bella Blanca – en kvinna är likt en sällsynt blomma ett unikt mästerverk. I sann Oscar-anda har mästerparfymören Harry Fremont skapat en naturligt elegant och kvinnlig kreation. Doften Bella Blanca symboliserar det som Oscar själv var allra mest fascinerad av; blommor och växters fullkomliga perfektion. Doften öppnar med lätta, fruktiga och friska noter innan dess ljuvligt feminina hjärta ger sig till känna. I hjärtat finner vi de klassiska ingredienserna jasmin och ros som för tankarna till tidlösa dofter. Den varma basen är mjuk, sofistikerad och speglar den mer moderna sidan av märket Oscar De La Renta. Topp: Fresia, Päron, Svarta vinbär, Mandarin. Hjärta: Violblad, Jasmin, Vita rosor, Liljekonvalj. Bas: Amber, Sandelträ, Persiko musk, Tränoter
 • Olympéa, EdP 50ml

  Olympéa, EdP 50ml
 • Flower Fresh, EdP 60ml

  Flower Fresh, EdP 60ml
 • Classic Creme Deodorant Roll-on, 50 ml Fenjal Deodorant

  Classic Creme Deodorant Roll-on, 50 ml Fenjal Deodorant
  50 ml, Classic Creme Deoderant Roll-On är en mycket mild effektiv deoderant med doft av lavendel, liljekonvalj och ros. Med denna Anti-perspirant får du ett långvarigt skydd och håller dig fräsch i upp till 24 timmar. Den skyddande formulan passar bland annat rakad och känslig hud. Innehåller ingen alkohol.
 • Flora by Gucci, EdP 30ml

  Flora by Gucci, EdP 30ml
 • Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh EdT, 75 ml Marc Jacobs Parfym

  Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh EdT, 75 ml Marc Jacobs Parfym
  75 ml, Daisy Eau So Fresh är en frisk, fruktig och blommig doft från Marc Jacobs. Toppnoterna inleder med saften från röd grapefrukt, vilda hallon, gröna blad och päron. Hjärtat sveper sig runt sensuella noter av viol, vildros, äppelblomma, litchifrukter och kronbladen från Jasminblommor. Basnoterna avrundar doften med musk, mogna plommon och cederträ.
 • Le Parfum in White, EdP 30ml

  Le Parfum in White, EdP 30ml
 • Dolce Garden, EdP 30ml

  Dolce Garden, EdP 30ml
 • Narciso for Her EdP

  Narciso for Her EdP
  En EdP med en träig doft med noter av bulgarisk ros, gardenia och träiga noter av vetiver och cederträ. Som alltid byggs doften runt ett hjärta av mysk, Narcisos egna signatur.
 • Miss Kay Boyfriend Tee Eau de Parfum 25 ml

  Miss Kay Boyfriend Tee Eau de Parfum 25 ml
  Miss Kay Eau De Parfum är en doft som matchar din personlighet och ditt humör. Dofterna speglar dig och berättar din historia.
 • Cristal, EdP 50ml

  Cristal, EdP 50ml
 • Good Girl Légère, EdP 80ml

  Good Girl Légère, EdP 80ml
 • Laura EdT, 25 ml Laura Biagiotti Parfym

  Laura EdT, 25 ml Laura Biagiotti Parfym
  25 ml, Laura är en parfym från Laura Biagiotti som doftar härligt av olika blommor och frukter. Parfymen inleder med toppnoter av persika, vattenmelon, bergamott och litchi. Laura från Laura Biagiotti övergår sedan i hjärtnoter av fresia, jasmin, liljekonvalj och ros. Avslutningsvis avrundas Laura från Laura Biagiotti i basnoter av vanilj, mysk, vetiver och sandelträ. Laura Biagiotti Laura är en parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Guilty EdT Pour Femme

  Guilty EdT Pour Femme
  Gucci Beauty presenterar en ny vision för Gucci Guilty Eau de Toilette pour Femme, en nytolkning på flaskan av den populära doften för att matcha sina partners inom herrdoftskategorin. De två dofterna förenas nu i en gemensam design som speglar kvinnors och mäns lika värde i jakten på frihet när det gäller självförverkligande och kärlek. Nya koder skapas i den populära Gucci Guilty-flaskan i metall och transparent glas, som i denna utgåva dessutom har fått en vacker skrud i metallicskimrande roséguld. Djupa ackord av ambra ackompanjeras av ljuvliga noter av mandarin, syrén och patchouli.
 • L.12.12 Rose Eau Fraiche For Her

  L.12.12 Rose Eau Fraiche For Her
  Känn energin från Lacoste i Eau de Toilette L.12.12 Rose Eau Fraîche.Denna sprudlande och friska damdoft öppnar med en boost av blodapelsin och grapefrukt, som blandar sig med kraftfulla noter av svarta vinbär och cederträ. En explosion av livskraft som ger en fantastisk känsla.Skapa dina egna regler och var dig själv med denna lätta, aromatiska och överraskande träiga Eau de Toilette.Känn energin från Lacoste i Eau de Toilette L.12.12 Rose Eau Fraîche.Denna sprudlande och friska damdoft öppnar med en boost av blodapelsin och grapefrukt, som blandar sig med kraftfulla noter av svarta vinbär och cederträ. En explosion av livskraft som ger en fantastisk känsla.Skapa dina egna regler och var dig själv med denna lätta, aromatiska och överraskande träiga Eau de Toilette.
 • Armani Miniset, EdP 4x7ml

  Armani Miniset, EdP 4x7ml
 • Red Door, EdT 30ml

  Red Door, EdT 30ml
 • Jour d'Hermès Eau de Parfum

  Jour d'Hermès Eau de Parfum
  En refill av den absoluta blomdoften. En sammetslen och sinnlig Eau de parfum. En rik bukett med sensuell gardenia och arabisk jasmin, som understryks av mjuk aprikosblomma.'Jag ville uttrycka kvinnlighetens innersta väsen med blommor och ingenting annat än blommor.' Jean-Claude EllenaKvinnlighet i parfymform! En hyllning till kvinnans födelse och pånyttfödelse. Jour d'Hermès den kvinnliga skönheten varje dag, samtidigt som den kvinnliga mystiken bevaras. Ett överflöd av buketter, en doft som sträcker sig från gryning till skymning, en blomma som slår ut, doftar och berör.
 • Dylan Turquoise Pour Femme EdT

  Dylan Turquoise Pour Femme EdT
  Varm och sprudlande. Dylan Turquoise är en hyllning till Versace-kvinnans sensualitet och ger uttryck för både tradition och innovation. Doften tar med dig på en flykt till avlägsna öar där den blå himlen möter det kristallklara vattnet. Havsbrisen smeker huden, väcker sinnena och pånyttföder själen. En doft som för tankarna till varma, soliga sommardagar. De gröna toppnoterna inleds med ett stänk av syrlig primofiore-citron, med fantastisk saftighet som ger en underbar, frisk känsla. Citron i kombination med italiensk mandarin från Sicilien skapar en mångfacetterad doft. Rosépeppar ger toppnoterna en ännu mer sprudlande karaktär. Men det är hjärtat som står för doftens kreativitet. Ett unikt ackord förstärker guavajuicens friskhet och ger en exotisk, tropisk underton som varar länge. För en fräsch och luftig känsla kombineras guava med skira, blommiga jasminknoppar och freesiaextrakt, vilket ger kompositionen en modern, grön framtoning. Parfymens sensualitet bottnar i de moderna tränoterna. Basnoterna växlar mellan ljus och mörker, där exklusiva Clearwood® kombinerar sensuell ambra med en träig doft, som ger en unik luftig och mjuk doft av patchouli. Tillsammans med en cocktail av sprudlande tränoter och vit mysk bidrar den med modernitet till denna prestigefyllda parfym.Toppnoter: Mandarin, Primofiore-citron, Rosépeppar Hjärtnoter: Svartvinbärsknoppar, Jasminknopp, Freesia, GuavaBasnoter: Clearwood®, Tränoter, Mysk
 • Prerogative, EdP 30ml

  Prerogative, EdP 30ml
 • Bibliotheque EDP

  Bibliotheque EDP
  BYREDOs älskade doft Bibliothèque, som först gjordes endast som doftljus, men som på kundernas begäran nu även kommer som EDP. I doften blandas saftiga plommon med persika, viol, läder, patchouli och vanilj. De söta noterna balanseras upp av lädret, som ger doften en tidlös elegans – precis som de läderinbundna böcker som har inspirerat till doften.Topp: Persika, plommonHjärta: Viol, pionBas: Patchouli, läder, vanilj
 • Escada Cherry In Japan Eau de Toilette 50 ml

  Escada Cherry In Japan Eau de Toilette 50 ml
  Escada Cherry in Japan är en feminin och förtrollande doft i begränsad upplaga.
 • Athalia, 75 ml Parfums De Marly Parfym

  Athalia, 75 ml Parfums De Marly Parfym
  75 ml, Athalia är en Eau de Parfum för kvinnor med en sensuell och sammetslen doft som kombinerar det mjuka med det raffinerade. Parfymen hyllar naturlig skönhet, kvinnlighet och elegans. Toppnoter av pomerans och rökelse. Hjärtnoter av apelsinblomma samt basnoter av vanilj och mysk. Kombinationen ger en blommig och träig doft som perfekt framhäver din naturliga charm och avslappnade elegans. Perfekt doft för den moderna, självsäkra kvinnan. Sensuell och sammetslen doft med blommiga och träiga noter Perfekt för den moderna och självsäkra kvinnan Noter av pomerans, rökelse, apelsinblomma, vanilj och mysk
 • Light Blue, EdT 50ml

  Light Blue, EdT 50ml
 • Celebrate N.O.W, EdP 50ml

  Celebrate N.O.W, EdP 50ml
 • The Beat, EdP 30ml

  The Beat, EdP 30ml
 • Tiffany & Co Tiffany , 50 ml TIFFANY & Co Parfym

  Tiffany & Co Tiffany , 50 ml TIFFANY & Co Parfym
  50 ml, Tiffany & co. grundades i New York år 1837, och är idag världens mest berömda smyckeshus. Nu lanserar Tiffany & co. sin signaturdoft, i en flaska formad som en diamant i den klassiska blå Tiffany-boxen. Doften är en gnistrande komposition av blommig mysk, en modern tolkning av traditionella haute couture parfymer. Doften öppnar upp med vibrerande noter av mandarinblad, som sedan bjuder in till hjärtat i doften, Irisblomman, som ger doften sin feminina styrka och glöd. Patchouli kombinerat med mysk omsveper till sist huden och ger en sensuell, oväntad och tidslös känsla, precis som Tiffany & co. juveler.
 • La Femme Absolu, EdP 100ml

  La Femme Absolu, EdP 100ml
 • Si Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion

  Si Set, EdP 30ml + 75ml Body Lotion
 • Viktor & Rolf Flowerbomb Dew Eau de Parfum 50 ml

  Viktor & Rolf Flowerbomb Dew Eau de Parfum 50 ml
  Viktor & Rolf Flowerbomb Dew Eau de Parfum är en ny variant av den beroendeframkallande klassikern Flowerbomb, med daggfriska, sensuella noter av rosor. Iris och mysk sveper in sinnena i en mjuk slöja och ger ett spektakulärt intryck. Doften är lika lätt som förtrollande, lika frisk som morgondagg.
 • The Scent for Her Pure Accord, EdT 100ml

  The Scent for Her Pure Accord, EdT 100ml
 • Midnight Heat, EdP 100ml

  Midnight Heat, EdP 100ml
 • Romance, EdP 50ml

  Romance, EdP 50ml
 • Black Musk Body Mist

  Black Musk Body Mist
  En bodymist med doft av djup, mörk och sensuell mysk. De söta noterna av bambinella-päron, rosépeppar och bergamott kontrasteras med den förtrollande doften av svart mysk. Bygg på doften genom att använda den tillsammans med andra Black Musk-produkter.
 • Jacquard, EdP 100ml

  Jacquard, EdP 100ml
 • Blissful Fantasy, EdT 30ml

  Blissful Fantasy, EdT 30ml
 • Gucci Guilty Pour Femme , 30 ml Gucci Parfym

  Gucci Guilty Pour Femme , 30 ml Gucci Parfym
  30 ml, Det nya kapitlet i berättelsen om signaturdoften Gucci Guilty definierar begreppet frisinnade njutningsmänniskor. En modern form av självuttryck och djärvhet framträder klart och tydligt i det nya kraftfulla ställningstagandet #ForeverGuilty.   Gucci Guilty Pour Femme är skapad för kvinnor som känner sig fullständigt fria. Det är en fyllig och elegant orientalisk blomdoft med citrusnoter av mandora i kombination med syren och två olika patchoulioljor.   Toppnoter: Mandora, bergamott och rosépeppar Hjärtnoter: Syrén, ros, geraniumolja och viol Basnoter: Patchouli coeur, mikrodestillerad patchouliolja och amber blend
 • Obsessed for Women, EdP 50ml

  Obsessed for Women, EdP 50ml
 • Black Orchid Set, EdP 50ml + 10ml

  Black Orchid Set, EdP 50ml + 10ml
 • Forever Touche D`Argent, EdP 30ml

  Forever Touche D`Argent, EdP 30ml
 • Boucheron Quatre en Bleu Eau de Parfum 50 ml

  Boucheron Quatre en Bleu Eau de Parfum 50 ml
  Boucheron Quatre en Bleu Eau de Parfum är en blommig doft. Något mörkare och djupare än de andra Quatre-dofterna, men lika modern och fruktig.
 • Body Mist

  Body Mist
  En body mist med en lätt och fräsch känsla som är framtagen av extrakter ur frukt, nötter och blommor från naturen och ekologisk Community Trade-odlad alkohol från Ecuador. Den kan sprayas över hela kroppen.
 • Zlatan Sport Pour Femme, EdT 50ml

  Zlatan Sport Pour Femme, EdT 50ml

Creme de la creme - se vårt urval av de mest exklusiva damparfymerna här.