Exklusiva parfymer

Alla vill vi vara unika, bli sedda och ha en egen plats i ett sammanhang. Med en unik och exklusiv doft som speglar dig som personlighet kan du framställa dig i bästa dager.

Vi har sammanställt en lista med 12 exklusiva parfymer för både damer och herrar. Parfymerna är alla av storleken 50 ml och priserna är rangordnade från hög till låg. Vissa av dofterna är förpackade i rena glaskonstverk och ibland har de faktiskt samarbetat med glasbruk för att göra produkten extra exklusiv.

Damerna först!


Exklusiva parfymer Dam


 • Dolce & Gabbana Q By Dolce&Gabbana Intense Eau de Parfum - 50 ml

  Dolce & Gabbana Q By Dolce&Gabbana Intense Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Q by Dolce&Gabbana-parfymen får en ännu mer fängslande och kraftfull karaktär i den senaste doften, Eau de Parfum Intense. Den kombinerar det mörka körsbärets varma essens med ett spännande heliotrophjärta, men det är i den oemotståndligt sensuella amber-basen som dess sanna natur avslöjas. DESIGNEN Den nya doftens flaska speglar originalet, Q by Dolce&Gabbana, korken avbildar en kungakrona i rött och guld, och glaset har en djärv körbärsfärg. Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum Intense: en doft för en kvinna med uppenbar energi. Daphne Bugey har skapat doften exklusivt för Dolce&Gabbana. TOPP Doften öppnar med en varm och djup not av mörkt körsbär. HJÄRTA I hjärtat av Q by Dolce&Gabbana Eau de Parfum Intense finns en spännande not av heliotrop. BAS En ambernot adderar en sensuell touch. Mörkt körsbär: Varm och djup. Heliotrop: Feminin och spännande. Amber: Magnetisk och sensuell.
 • Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum - 50 ml

  Valentino Voce Viva Intensa Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, GÅVORFira med Valentino! Voce Viva, en djärv och feminin Eau de Parfum är den perfekta gåvan för att fira varje kvinnas unika röst.
 • Yves Saint Laurent Libre L'Absolu Platine Eau de Parfum - 50 ml

  Yves Saint Laurent Libre L'Absolu Platine Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml,
 • Chloé Nomade Nuit D'Egypte Eau de Parfum - 50 ml

  Chloé Nomade Nuit D'Egypte Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Med en ständig längtan efter att upptäcka, hyllar Maison autentiska praktverk både nära och långt borta. Nomade Nuit d'Egypte Women's Eau de Parfum ger sig ut på ett nytt äventyr och hyllar Maison-grundaren Gaby Aghions hemland, Egypten och ger sig ut på sin jungfruresa för att återknyta kontakten med sina rötter. I Egypten skapades den första parfymen som mänskligheten känner till - Kyphi. Idag återskapar Chloé detta värdefulla alkemiska hantverk genom en ikonisk Eau de Parfum som bjuder in sin bärare att ströva ännu längre. Denna Chloé-doft är en modern och raffinerad variant av den gamla kyphi-konsten och tar oss med på en fascinerande resa från det allra första andetaget. Kraftfulla accenter av myrra dyker upp direkt och blandas sömlöst med kryddiga dofter av kanel och ingefära, följt av honungslena nyanser av nektar från ginstblommor och enastående runda, balsamiska och amberaktiga undertoner av cypriol och opopanax. I hjärtat av Chloé Nomade Nuit D'Egypte Eau de Parfum for Women finns det utsökta kyphi-ackordet i kombination med en överdådig apelsinblom som kommer från själva hjärtat av Egypten. En sensuell touch av varm vanilj avslutar basnoten i denna vackra doft. Denna Eau de Parfum innehåller 90 % doftämnen av naturligt ursprung. Den ikoniska flaskan från Chloés doftserie får en helt ny flätning kring sin mystiska nyans av djupblått, den berömda egyptiska blå. Förpackningen innehåller återvunnet material, vilket återspeglar Chloés engagemang: 15 % återvunnet glas som används till flaskan och 40 % återvunnen kartong som används till den FSC-certifierade lådan.
 • Gucci Guilty Woman Eau de Parfum - 50 ml

  Gucci Guilty Woman Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Det nya kapitlet i berättelsen om signaturdoften Gucci Guilty definierar begreppet frisinnade njutningsmänniskor. En modern form av självuttryck och djärvhet framträder klart och tydligt i det nya kraftfulla ställningstagandet #ForeverGuilty.   Gucci Guilty Pour Femme är skapad för kvinnor som känner sig fullständigt fria. Det är en fyllig och elegant orientalisk blomdoft med citrusnoter av mandora i kombination med syren och två olika patchoulioljor.   Toppnoter: Mandora, bergamott och rosépeppar Hjärtnoter: Syrén, ros, geraniumolja och viol Basnoter: Patchouli coeur, mikrodestillerad patchouliolja och amber blend
 • Burberry My Burberry Eau de Parfum - 50 ml

  Burberry My Burberry Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Doften är inspirerad av den ikoniska Burberry-trenchcoaten, och fångar känslan av tradition och kreativitet. I toppen finns frisk bergamott och luktärten som sedan möter kvitten, fresia och geranium. Basens spännande komposition innehåller ros och patchouli som ger doften det lilla extra.
 • Viktor & Rolf Good Fortune Intense Eau de Parfum - 50 ml

  Viktor & Rolf Good Fortune Intense Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Good Fortune är inspirerad av haute couture-kollektionen ”Spiritual Glamour och är själva definitionen av en ny positiv livsstil, ett doftmanifest för spiritualitet och självpotential som ger dig styrkan att skapa ditt eget öde. Good Fortune Elixir Intense är överdådig mystisk och förtrollande doft som låter dig skapa din egen berättelse. Upplev en ännu mer fängslande tolkning av vår ursprungliga Eau de Parfum. Doften är beroendeframkallande och sensuell och inleds med en toppnot av fängslande rökelse medan en Jasmine Superinfusion intar huvudrollen i doftens hjärta och blommar med sina sammetslena soliga doftnoter. I sina basnoter avslöjar detta elixir ett mystiskt ackord av palo santo-trä blandat med en alkemi av en rik bourbonvanilj som är etiskt framtagen på Madagaskar och exklusiva noter av sandelträ från Kaledonien. Good Fortune är en vegansk doft utan animaliska ingredienser helt i linje med Viktor&Rolfs värderingar och långsiktiga miljöengagemang.
 • Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum - 50 ml

  Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum för kvinnor är den tredje Gucci-doften som ingår i #FloraFantasy-kollektionen och är en inbjudan att släppa loss dina fantasier med självförtroende. De mjuka och sensuella dofterna av Magnolia Essence, Dewberries Accord och Patchouli Essence förflyttar dig till en värld av strålande blommig kraft och skapar en Eau de Parfum för kvinnor med självförtroende. Flaskan, som pryds av ett fascinerande floramönster och en fängslande nyans av lila, symboliserar den gränslösa potential som finns inom dig. Denna ljuvliga doft är en orubblig allierad till Flora-kvinnan som vill utforska alla möjligheter, en unik bukett full av glädjande blommig styrka, som påminner dig om att lita på dig själv och frigöra dina fantasier. Miley Cyrus är huvudpersonen i #FloraFantasy och guidar oss på en resa genom en förtrollad värld med förhöjd verklighet och anime-äventyr. Med sin fria, rebelliska anda drar hon oss mot den gränslösa potentialen i världen omkring oss, som en intuitiv påminnelse om att med Gucci Flora Eau de Parfum Collection vid din sida, kan du tryggt erövra alla utmaningar som ligger framför dig.
 • Gucci Bamboo Eau de Parfum - 50 ml

  Gucci Bamboo Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Gucci Bamboo är mjuk och intensiv på en gång och har hämtat inspirationen till sin doftkomposition från Gucci-kvinnans harmoniska sammansatta personlighet. Träiga och varma doftnoter vibrerar genom hjärtat och basen. Fylligt sandelträ, berusande vanilj från Tahiti och unika ackord av grå ambra utgör en kompletterande kontrast med den inneboende kvinnligheten som återfinns i exotiska blommiga noter av mjuk Casablancalilja, kvinnlig apelsinblom och utsökt ylang ylang. Flaskan avslöjar doftinspirationen och Guccis berömda designsignatur. Djärvt utskurna diamantformade glasfasetter i art deco-stil är placerade intill varandra mot den mjukt svängda, feminina korken och den blekt rodnande doften inuti flaskan. Den eleganta korken bär bambuns typiska räfflade konturer i polerad silvermetall. .video-container {position:relative,padding-bottom:56.25%,padding-top:30px,height:0,overflow:hidden,margin:15px 0 0 0,}.video-container iframe, .video-container object, .video-container embed {position:absolute,top:0,left:0,width:100%,height:100%,}
 • Prada Paradoxe Intense EdP Refillable - 50 ml

  Prada Paradoxe Intense EdP Refillable - 50 ml
  50 ml, Prada Paradoxe Intense Eau de Parfum är den nya feminina och intensiva doften från Prada. Den här feminina doften utforskar styrkan i det spröda och känsliga. Resultatet är den intensiva karaktären hos en kvinna i evig förändring, en kvinna som utmanar konventioner för att utforska en kraftfull och känslig femininitet. DOFTEN: EN PARADOXAL INTENSITET AV SPRÖDA INGREDIENSER En blommig bärnstensdoft med inslag av tränoter som avslöjar den paradoxala intensiteten hos de känsliga ingredienserna: det kraftfulla löftet från en delikat jasminblomma och den livfulla, omslutande värmen hos ett bärnstensackord. Kombinationen intensifieras av ett diskret men välkänt ackord av mossa. Det är en intensiv doft som bildar ett gåtfullt och fängslande uttryck av femininitet. Intensiteten hos blomdoften med en fusion av jasmin som ger en exceptionell karisma. Sensuellt intensiva AmbrofixTM är ett resultat av bioteknik gör doften än mer levande. Intensiteten hos ett förföriskt ackord av djärv och kraftfull mossa med trädoftande noter. • Toppnot: Jasminblomma • Mellannot: Gyllene, varm bärnsten • Bottennot: Mossa FLASKA: ÖMTÅLIG MEN REBELLISK Precis som den ursprungliga signaturflaskan är Paradoxe Intense uppdaterade flaska ett uttryck för Pradas kärna av förnyelse och förkärlek för kontraster. Till skillnad från traditionell flaskdesign är den här flaskan minimalistisk och ömtålig vid första anblicken, inspirerad av den ursprungliga trekantiga Prada-logotypen men som nu rebelliskt vilar på sidan. Pradas logotyp står i kontrast till doftens djuprosa färg. Flaskan avslutas med ”Paradoxe Intense” på den översta sneda kanten. KVINNAN: ALDRIG DENSAMMA, ALLTID SIG SJÄLV Det oväntade samspelet mellan det ömtåliga och det starka är kärnan i Pradas kollektioner som alltid strävar efter att utmana förväntningar och normer. Prada Paradoxe Intense utforskar de typiska egenskaperna hos det feminina: mjukhet, sensualitet och skörhet och omtolkar dem till nya betydelser för en kvinna som aldrig är densamma, men alltid är sig själv. Det är själva begreppet av odefinierbar kvinnlighet som underminerar förväntningarna och tillför en oväntad intensitet. FÖRPACKNING: EN KOMBINATION AV KREATIVITET OCH ANSVAR Den nya förpackningen är återvinningsbar, inklusive kartonger och flaskor. Glasflaskorna är designade med minsta möjliga vikt och användning av glas och lådorna är FSC™ MIX-certifierade. Det här säkerställer ett mer hållbart val av papper och kartong. Hela Prada Paradoxe-serien kan fyllas på och det innebär mindre förpackningsmaterial. En 50 ml flaska Prada Paradoxe Intense och en 100 ml refill förbrukar 40 procent mindre material jämfört med tre 50 ml flaskor Prada Paradoxe Intense. Det omfattar 29 procent glas, 67 procent metall, 46 procent plast och 39 procent kartong.
 • Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum - 50 ml

  Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Ordet nomade för tankarna till en förtrollande resa in i det okända. Möjligheten att upptäcka nytt liv på andra platser. Och för nomade-kvinnan är varje ny resa ett unikt äventyr. Chloé presenterar Nomade Jasmin Naturel Intense, en eau de parfum med 100 % naturliga ingredienser, som är skapad som en hyllning till skönheten i världen. Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense är en feminin och oemotståndlig eau de parfum intense, som är uppbyggd runt utsökta noter av solgyllene jasmin – en doft som varar hela dagen. En spännande doftresa som för tankarna till ett storslaget landskap där öknen gränsar till bergen.Parfymören Caroline Dumur valde egyptisk jasmin, som handplockas i soluppgången och skördas ansvarsfullt, till denna feminina eau de parfum intense. När skymningen faller blandar sig jasminens doft med söta noter av dadlar och päron och skapar en oemotståndlig fyllighet och komplexitet. Doftens fina sensualitet framhävs med lockande noter av vanilj och krämigt sandelträ. Ett stråk av patchouli är pricken över i och ger Chloé-doften en strålande elegans som är perfekt för alla tillfällen.Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum Intense innehåller inga konstgjorda färgämnen. Parfymen är vegansk och innehåller 100 % naturliga doftingredienser. Den symboliska Nomade-flaskan är tolkad i färger som inspirerats av naturen. Ett brunt flätat band pryder flaskans hals och för tankarna till de band vi knyter på våra resor. Detta symboliska motiv är också ingraverat i glaset på Chloé Nomade-flaskan.För att minimera miljöavtrycket används återvunna material till designen av denna nya signaturdoft – 15 % till flaskan och 40 % till asken.
 • Prada Candy Eau de Parfum - 50 ml

  Prada Candy Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Prada Candy Eau de Parfum är en lekfull och sofistikerad doft, en orientalisk gourmanddoft som kombinerar subtil vit mysk, varmt bensoeharts och en beroendeframkallande twist av söt karamell. Hylla hennes personlighet på många olika sätt: genialisk, frisinnad och alltid sann mot sig själv och andra. En doft för kvinnan som är omöjlig att ignorera. Prada Candys parfymflaska är djärv, okonventionell och poppig, men ändå lyxig. Ett band av chockrosa Saffiano pryds av Prada-logotypen i elegant guld medan pumpen, som sitter på den gyllene halsen som en glänsande svart halvmåne, är den perfekta pricken över i.

Exklusiva herrparfymer


 • Floraiku I am not a Flower EdP 50 ml+10 ml

  Floraiku I am not a Flower EdP 50 ml+10 ml
  Haikudikt: I am not a flower Neither A robin’s dream I Am Not A Flower är en doft av Alienor Massennet som ingår i Limited edition-serien Cio Cio San, inspirerad av Madame Butterfly. Det är en parfym
 • NISHANE Hacivat Oud Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Hacivat Oud Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml, HACIVAT OUD skapades för att möta smaken hos dem som önskar en lyxig doft som förkroppsligar elegans och charm men som fortfarande har spår av Hacivat . Vår nya doft är det perfekta valet för dem som uppskattar de finare sakerna i livet. Doften är en komplex blandning av oud och ananas, vilket gör den till en oförglömlig doft som kommer att lämna ett bestående intryck. Med noggrant utvalda och högkvalitativa ingredienser erbjuder denna doft en mer intensiv och fängslande arom, vilket ger dig en oförglömlig sensorisk upplevelse.
 • NISHANE Shem Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Shem Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml,
 • NISHANE Nefs Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Nefs Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml, NISHANE lanserar sin orientaliska flaggskeppsdoft NEFS, en lyxig tolkning av de orientaliska noter som vandrar på gränsen mellan Europa och Asien. NEFS är en ny modern orientalisk doft som syftar till att vinna över även de som ogillar orientaliska dofter.  Den dyrbara parfymen har fått namnet NEFS, som har arabiska rötter och betyder själv, personlighet, ego, mänsklig själ eller önskan. På turkiska betyder det i allmänhet själens önskningar. De kreativa ledarna ville skapa en sensuell doft som skulle återuppliva fantasierna i berättelserna från Orientens Tusen och en natt.  NEFS är en lyxig och utsökt orientalisk doft som överbryggar klyftan mellan civilisationer. Den inbjuder alla att känna brisen som kommer från öst, som en bris som blåser från öst över Bosporen. Doften syftar till att ta användaren på en resa genom den orientaliska världen av drömmar och fantasier.  Om du har letat efter en verkligt orientalisk doft som även tilltalar dem som inte gillar orientaliska dofter, är NEFS den perfekta doften för dig. Det är dags att uppleva den raffinerade lyxen och den moderna tolkningen av orientaliska noter med NISHANE's NEFS.
 • NISHANE Mana Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Mana Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml, NISHANE är stolta över att tillkännage lanseringen av sin nya parfym MANA, den tredje referensen i Prestige Collection som startade med NEFS 2019 och utökades med SHEM 2021.  Efter att ha fått kontinuerliga önskemål från parfymälskare om att en rik OUD & LEATHER-doft skulle ingå i Prestige Collection, har strävan att sluta med den utsökta, unika och kraftfulla oud- och läderdoften varit riktigt utmanande. Men slutresultatet är verkligen förvånansvärt behagligt.  Med MANA bjuder NISHANE in alla att hitta meningen med livet och den inre kraft som hjälper dem att skapa det liv de väljer, lämna sina egna spår och utveckla sin egen myt.  MANA betyder mening. Under hela den moderna historien har en av de frågor som människor har ställt sig allra mest varit Vad är meningen med livet?  Vi är alla hungriga efter mening, efter syfte, efter känslan av att vårt liv är värt mer än summan av dess delar. Lyckligtvis är människor resursstarka - vi har oändligt många sätt att finna mening och oändligt många potentiella källor till mening. Vi kan finna mening i varje scenario, varje händelse, varje företeelse, varje sammanhang. Vi kan finna mening i det sublima, i det absurda, i det tråkiga och trista och i det fullkomligt eländiga i livet.  Vi vet intuitivt att vi vill ha mening i våra liv och att mening hjälper oss att trivas.
 • Floraiku Flowers Turn Purple EdP 50 ml + 10 ml

  Floraiku Flowers Turn Purple EdP 50 ml + 10 ml
  Haikudikt: How high is the mountain While I climb up Flowers turn purple En aromatisk, träig doft i serien “Enigmatic Flowers Ikebana” med basilika i toppen som snart övergår i påtaglig floral lavende
 • Floraiku The Moon and I EdP 50 ml+10 ml

  Floraiku The Moon and I EdP 50 ml+10 ml
  Haikudikt: In this world of dreams The moon and I Contemplating night flowers Denna unisexparfym i serien “Secret Tea and Spices O Cha” är skapad av Sophie Labbe som en hyllning till de som älskar not
 • Xerjoff Coffee Break Collection Golden Moka edp 50 ml

  Xerjoff Coffee Break Collection Golden Moka edp 50 ml
  Golden Moka är en av dofterna i Xerjoffs Coffee Break Collection, en fullkomlig doftexplosion av bubbliga citrusnoter tillsammans med den rikare och djupare huvudrollsinnehavaren kaffe.  I toppnoten m
 • NISHANE Karagoz Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Karagoz Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml, Karagoz är en hyllning till lekfull livsglädje, humor, rakhet och uppriktighet. Njut av att bli uppmärksammad som den berömda skuggdockan karagöz. Den glada öppningen av ananas och örter följs av den starka personligheten som kommer från det rika hjärtat av neroli, jasmin och patchouli. Vetiver, agarwood och amber skulle vara de sista penseldragen för att skildra denna lekfulla karaktär.
 • NISHANE Zenne Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Zenne Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml, Nishane Zenne är en förtrollande doft som fångar essensen av förförelse och elegans. Denna exklusiva parfym är skapad av det prestigefyllda turkiska varumärket Nishane och hyllar den moderna kvinnans självförtroende och förfining. Zenne öppnar med en fängslande blandning av fräscha toppnoter som väcker sinnena med en sprudlande energi. Doftens hjärta avslöjar en sensuell bukett av blommiga inslag som smälter samman harmoniskt och strålar feminin grace. Djupa och förtrollande basnoter av träackord och vanilj skapar en oemotståndlig värme som förlänger doftupplevelsen. Flaskan, inspirerad av turkisk konst och kultur, är en riktig skatt med sin vackra och unika design. Den elegant böjda flaskan fångar essensen av Nishane Zenne och framhäver doftens lyxiga karaktär. Nishane Zenne är inte bara en doft utan en upplevelse. Den fångar den moderna kvinnans självsäkra aura och tillför en förtrollande touch till varje tillfälle. Med Nishane Zenne kan du uttrycka din personliga stil och lämna ett oförglömligt intryck. En doft som inte bara kompletterar din skönhet utan också berättar din unika historia.
 • NISHANE Hacivat Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Hacivat Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml, Denna parfym från det turkiska huset Nishane är en hyllning till elegans och kärlek till konst. Hacivat är en av karaktärerna i de så kallade Shadow Plays (vilket också är namnet på den tematiska serie som doften ingår i), en traditionell form av dockteater med utklippta karaktärer som rör sig som skuggor mellan en ljuskälla och en skärm.  Med Hacivat har Nishane konstruerat sin kanske mest hyllade doftkomposition, som snabbt har exploderat i popularitet med sina toppnoter av framträdande ananas och mindre inslag av grapefrukt och bergamott. Hjärtnoterna döljer jasmin, cederträ och patchouli ovanpå en bas av ekmossa och torra tränoter, vilket ger denna fruktiga skapelse en mycket lång livslängd.
 • NISHANE Ani X Extrait de Parfum - 50 ml

  NISHANE Ani X Extrait de Parfum - 50 ml
  50 ml, ANI var den första referensen som lanserades 2019 under det nya temat NO BOUNDARIES som syftade till att eliminera alla känslomässiga gränser mellan människor. Doften blev omedelbart en global hit och nämns ofta som den bästa vaniljdoften någonsin. Med ANI X ville NISHANE förstärka denna mystiska resa genom tiden som fansen hade med ANI, en doft som hyllar en uråldrig metropol som nu står som ett monument över imperiets makt och tidens oundviklighet. Precis som den ursprungliga bästsäljaren, syftar ANI X till att bryta ner gränser och ge bärarna möjlighet att bygga sitt eget imperium från ruinerna. I ett försök att nå parfymälskare som specifikt söker efter den uppfriskande aspekten av doften, designades ANI X för att öppnas med en rikare burst av saftig citrus än den ursprungliga formeln av ANI. Den fräschör som bäraren kommer att känna med den nya ANI X ovanpå den välkända vaniljförträffligheten hos den ursprungliga ANI kommer att vara en trevlig överraskning för parfymälskare.  ANI X är en doft med äkta arv till sitt namn, och inbjuder dig att utforska hur du eliminerar gränserna för tid och rum, för att skapa ditt eget imperium även när allt som återstår är ingenting annat än ruinerna. Så spraya på ANI X, låt doften ta dig med på en resa genom tiderna och omfamna historiens kraft i en flaska.

De parfymhus som sällar sig till skaran exklusiva tycker vi är bland andra Floraiku som lanserades 2017 exklusivt på Harrods i London. Italien är också duktiga på att göra pampiga parfymer och där vill vi lyfta Profumum Roma.