Parfymer på rea online

Parfymer kan kosta ganska mycket om det är exklusiva märken och dofter. Om du vill fynda och spara lite pengar kan det vara värt att hålla lite koll på när butiker har rea på parfym.

Ibland kan det vara specifika märken som reas ut för att butiken köpt på sig för mycket lager. Det kan också vara att parfymmärket kör en kampanj för att sprida sina produkter snabbt och därmed gett återförsäljare inköpsrabatt.

Damparfym på rea

 • Clean Classic Ultimate Edp 60ml

  Clean Classic Ultimate Edp 60ml
  Ljusstyrkan hos italiensk bergamott och provensalsk citron flä:tas samman med sensuella mysker och ljusa blommor fö:r en doft med den ultimata attraktionskraften. Toppnoter: Bergamott, Citron-Lime&hellip:
 • Trussardi My Scent Edt 50ml

  Trussardi My Scent Edt 50ml
  My Scent ä:r en feminin doft frå:n Trussardi. Lanserades 2015.Toppnoter: Nashipä:ronHjä:rtnoter: Lilja, rosorBasnoter: Chasmeran, heliotrop, serenolide
 • Lalique Amethyst Eclat Edp 100ml

  Lalique Amethyst Eclat Edp 100ml
  Amethyst Eclat frå:n Lalique ä:r en blommig och fruktig doft fö:r kvinnor.Den doftar av svartvinbä:r, hallon, nashipä:ron, pion, ros, magnolia, oxalisviol, bjö:rnbä:r och mysk.&hellip:
 • Laura Biagiotti Roma Edt 50ml

  Laura Biagiotti Roma Edt 50ml
  Laura Biagiotti Roma ä:r en feminin och sensuell parfym som lanserades 1988.Doftnoter: svarta vinbä:r, bergamott, rosa grapefrukt, jasmin, liljekonvalj, ros, nejlika, amber, sandelträ:, patchouli,&hellip:
 • Juicy Couture Viva La Juicy Rose Edp 50ml

  Juicy Couture Viva La Juicy Rose Edp 50ml
  Nu lanserar Juicy Couture en ny sprudlande doft i Viva la Juicy familjen - Rosé:. En doft som visar en lekfull sida av Viva la Juicy med en kä:nsla av solljus som badar i rosa champagnebubblor.&hellip:
 • Boucheron Pour Femme Edt 100ml

  Boucheron Pour Femme Edt 100ml
  Introducerad - 1988 Doftfamilj - Orientalisk/Blommig Rekommenderad anvä:ndning - Casual Beskrivning - En lä:ttare version av EdP utgå:van. Delikata inslag av bitter apelsin, mandarin, galban,&hellip:
 • Tommy Hilfiger Tommy Girl Edt 30ml

  Tommy Hilfiger Tommy Girl Edt 30ml
  Tommy Hilfiger Tommy Girl ä:r en frisk och feminin doft med noter av mandarin, ä:ppelblomma och jasmin.Doftnoter: mandarin, spearmint, svartvinbä:r, cederträ:, ä:ppelblom, jasmin, viol,&hellip:
 • Calvin Klein Eternity Flame For Women Edp 30ml

  Calvin Klein Eternity Flame For Women Edp 30ml
  Calvin Klein Eternity Flame for Women, en orientalisk blommig och frisk doft som kan beskrivas som ljus, kryddig och sensuell. En ovä:ntad blandning av ljusa frukter och delikata blommor kontrasterade&hellip:
 • Ralph Lauren Romance Edp 100ml

  Ralph Lauren Romance Edp 100ml
  Inspirerad av den underbart romantiska kä:nslan av att vara fö:rä:lskad, skapades denna doft av frä:scha inslag av ros, lilja, viol, ingefä:ra och vit mysk. Den vä:cker kä:nslor&hellip:
 • Dsquared2 Wood Pour Femme Edt 50ml

  Dsquared2 Wood Pour Femme Edt 50ml
  Dsquared2 Wood Pour Femme ä:r en modern, lekfull och ultrafeminin doft som blandar den italienska friskheten av frukter med den kanadensiska skogens oä:ndlighet. :Doften ö:ppnar med glä:dje&hellip:
 • Jennifer Lopez One Edp 30ml

  Jennifer Lopez One Edp 30ml
  Jennifer Lopez One Edp 30mlOne Eau de Parfum är en doft som ger känslan av harmoni, frid och energi. En parfym utan gränser - expansiv, sårbar och kraftfull. Idag behöver vår värld "ONE-ness",&hellip:
 • Marc Jacobs Perfect Intense Edp 50ml

  Marc Jacobs Perfect Intense Edp 50ml
  Marc Jacobs Perfect Intense Edp 50mlFyllig. Gyllene. Djärv.-Hylla det vackra i att vara äkta, i att vara orädd, i att vara #PerfectAsIAm med den nya doften för kvinnor från Marc Jacobs, Perfect Intense&hellip:
 

Herrparfym på rea

 • Hugo Boss XY Man Edt 100ml

  Hugo Boss XY Man Edt 100ml
  Hugo Boss Hugo XY lanserades 2007 och ä:r en mer mogen sida av Hugo. Den har en fascinerade grö:n doft med toner av basilika, pä:ronblad och bergamott.Doftnoter: bergamott, pä:ronblad,&hellip:
 • Paco Rabanne Ultraviolet Man Edt 100ml

  Paco Rabanne Ultraviolet Man Edt 100ml
  Paco Rabanne Ultraviolet Man ä:r en intensiv och provokativ maskulin doft. En orientaliskt trä:ig doft som mixar grå: amber tillsammans med noter av mint, vetiver och mossa.
 • Hugo Boss Hugo Man Edt 125ml

  Hugo Boss Hugo Man Edt 125ml
  Ytterst intressant komposition vars spä:nnande samling aromer leder tankarna till skogen och den fria naturen. Strukturen ä:r byggd av bå:de frä:scha och rena toner av grö:na ä:pplen,&hellip:
 • Laura Biagiotti Roma Uomo Edt 75ml

  Laura Biagiotti Roma Uomo Edt 75ml
  En maskulin doft frå:n italienska Laura Biagotti som vä:nder sig till den eleganta, stilfulla mannen. Med toner av nejlika, patchouli och ingefä:ra ger doften ett bestå:ende intryck av&hellip:
 • Cuba Green edt 100ml

  Cuba Green edt 100ml
  Cuba Green edt 100mlCuba Green är en maskulin doft som utstrålar styrka. Träiga noter blandas med fräscha gröna noter samt rökiga torra noter av vetiver. Bär den gärna på kvällen innan du träffar&hellip:
 • Givenchy Xeryus Rouge Edt 100ml

  Givenchy Xeryus Rouge Edt 100ml
  Givenchy Xeryus Rouge ä:r en intensiv doft som vä:cker passion och ö:kar ö:nskan genom att kombinera varma, livliga och sensuell doft noter.
 • Dolce & Gabbana The One For Men Edt 100ml

  Dolce & Gabbana The One For Men Edt 100ml
  En tidlö:s klassiker som doftar elegant och sensuellt av kardemumma, ingefä:ra, tobak, apelsinblommor och koriander. Den har en kryddig och trä:ig karaktä:r som passar bra fö:r den&hellip:
 • Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Edt 50ml

  Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Edt 50ml
  White Tea Mandarin Blossom Edt skapar kä:nslan av lycka och energi genom toppnoter som ö:ppnar med mandarin och bergamott och som sedan omsluts av ett hjä:rta av apelsinblommor, jasmin och&hellip:
 • Jimmy Choo Man Intense Edt 100ml

  Jimmy Choo Man Intense Edt 100ml
  Jimmy Choo Man Intense av Jimmy Choo ä:r en frä:ch aromatisk doft fö:r mä:n.Den innehå:ller toner av lavendel , melon , mandarin apelsin, artemisia , svartpeppar , geranium , tonkabö:na&hellip:
 • Ed Hardy For Men Edt 100ml

  Ed Hardy For Men Edt 100ml
  En kryddig och trä:ig parfym som, i likhet med alla andra Ed Hardy produkter, har inspirerats av tatuerarkonsten. Den bestå:r av moderna och manliga doftnoter av bergamott, mint, mandarin, vanilj,&hellip:
 • Versace Eros for men Edp 50ml

  Versace Eros for men Edp 50ml
  Versace Eros for men Edp 50mlEros Eau de Parfum förmedlar kärlek, överflöd och provokation. En parfym fylld av skönhet, sensualitet och styrka för den passionerade mannen. Doften har en signatur&hellip:
 • Calvin Klein Eternity Air For Men edt 100ml

  Calvin Klein Eternity Air For Men edt 100ml
  Calvin Klein Eternity Air For Men edt 100mlCalvin Klein Eternity Edt är en dynamisk doft för honom med friska och fruktiga inslag.