Parfymer på rea online

Parfymer kan kosta ganska mycket om det är exklusiva märken och dofter. Om du vill fynda och spara lite pengar kan det vara värt att hålla lite koll på när butiker har rea på parfym.

Ibland kan det vara specifika märken som reas ut för att butiken köpt på sig för mycket lager. Det kan också vara att parfymmärket kör en kampanj för att sprida sina produkter snabbt och därmed gett återförsäljare inköpsrabatt.

Damparfym på rea

 • Trussardi My Scent Edt 50ml

  Trussardi My Scent Edt 50ml
  My Scent är en feminin doft från Trussardi. Lanserades 2015.Toppnoter: NashipäronHjärtnoter: Lilja, rosorBasnoter: Chasmeran, heliotrop, serenolide
 • Ed Hardy Love & Luck for Women edp 100ml

  Ed Hardy Love & Luck for Women edp 100ml
 • Clean Classic Ultimate Edp 60ml

  Clean Classic Ultimate Edp 60ml
  Ljusstyrkan hos italiensk bergamott och provensalsk citron flätas samman med sensuella mysker och ljusa blommor för en doft med den ultimata attraktionskraften. Toppnoter: Bergamott, Citron-Lime Mellannoter:&hellip:
 • Lalique Amethyst Eclat Edp 100ml

  Lalique Amethyst Eclat Edp 100ml
  Amethyst Eclat från Lalique är en blommig och fruktig doft för kvinnor.Den doftar av svartvinbär, hallon, nashipäron, pion, ros, magnolia, oxalisviol, björnbär och mysk.
 • Festival Vibes For Her Edp

  Festival Vibes For Her Edp
  Doften har friska noter av gojibär och bergamott, mjukt omslutna av len vaniljorkidé. Inspirationen kommer från sommarens härliga äventyr och upplevelser med känslan av frihet, glädje och vänskap. Topp: Bergamott, Kvitten, Gojibär.Hjärta: Rosa pion, Osmanthus, Vaniljorkidé, Hibiskus.Bas: Träiga noter, Tonkaböna, Mysk.
 • Giorgio Beverly Hills Wings For Women edt 90ml

  Giorgio Beverly Hills Wings For Women edt 90ml
 • Police To Be Woman Edp 40ml

  Police To Be Woman Edp 40ml
  Flaskan är formad som en lila skalle. Police To Be Woman Edp syftar till den upproriska och energiska kvinnan som vill väcka uppmärksamhet med sin inre styrka och värme.Doftnoter i Police To Be Woman&hellip:
 • Cuba Paris La Vida For Women Edp 100ml

  Cuba Paris La Vida For Women Edp 100ml
  Cuba La Vida är ett uttryck för optimism och lycka. Doften ger dig ett bra humör hela dagen. Doften är blommig och är för den optimistiska kvinnan och rekommenderas att användas hela dagen.
 • James Bond 007 For Women III Edp 50ml

  James Bond 007 For Women III Edp 50ml
  James Bond for Women III är den tredje utgåvan av de populära parfymerna från James Bond 007. En kryddig not av ananas ger ett överraskande och självsäkert intryck som följs av en blommig och feminin&hellip:
 • Ralph Lauren Woman Edp 50ml

  Ralph Lauren Woman Edp 50ml
  Ralph Lauren Woman är kreativt framtagen för att fånga både femininitet och styrka och för att reflektera känslan av Ralph Laurens dynamiska design. För att uttrycka denna essens har chefsparfymör&hellip:
 • Bruno Banani Daring Woman edt 20ml

  Bruno Banani Daring Woman edt 20ml
 • Bruno Banani Woman edp 20ml

  Bruno Banani Woman edp 20ml
 

Herrparfym på rea

 • DVB David Beckham Classic Blue EdT, 40 ml David Beckham Parfym

  DVB David Beckham Classic Blue EdT, 40 ml David Beckham Parfym
  40 ml, Alla klassiker kan alltid bli pånyttfödda. Det är dags för förändring och att upptäcka en ny fräsch och energisk klassiker, Classic Blue. En ”Citrus Woody Fougère”, Classic Blue är ett ljust uttryck för fräsch och elegant manlighet. Play it bright, play it blue. Toppnoter: grapefrukt, ananas, viollöv Hjärtnoter: salvia, pelargon, äppleBasnoter: cashmere, mossa, patchouli
 • Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L.12.12 Magnetic EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, Lacoste L.12.12 Magnetic har en magnetisk attraktionskraft som utvecklas gradvis, precis som spelet i en tennismatch. Parfymen inleds med en aromatisk och lekfull explosion av enbär, vilket ger en överraskande fräschör. En elegant not av daggig viol frigör en ledigt modern manlighet som ger ny kraft till spelarna, följt av sensuella och intensiva basnoter från patchouli och ambra för att öka hettan i matchen. Topp: Bambu, malört & Grön enbär Hjärta: Viol, svart te & pelargon
 • Davidoff Cool Water Man EdT, 75 ml Davidoff Parfym

  Davidoff Cool Water Man EdT, 75 ml Davidoff Parfym
  75 ml, Cool Water inleder med toppnoter av havsvatten, mint, rosmarin och lavendel. I hjärtat finns noter från sandelträ, jasmin, neroli och pelargon som sedan möter basens varma toner av tobak och mysk. Cool Water är en fräsch och ren doft som passar för användning av såväl dag- som kvällstid.
 • Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 50 ml Lacoste Parfym

  Lacoste L'Homme Lacoste EdT, 50 ml Lacoste Parfym
  50 ml, L'HOMME LACOSTE fångar det unika arvet från René Lacoste, genom att - med elegans - bryta mot regler och konventioner. Parfymen öppnar med dynamiska toppnoter av mandarin och söt apelsin kombinerat med kvitten och rabarber tillför energi och självsäkerhet. Kryddig svartpeppar, ingefära, transparent jasmin och mandel i hjärtnoten symboliserar Lacoste-mannens starka och beslutsamma personlighet. Den sensuella, maskulina basnoten av cederträ, torr ambra, mysk, vanilj och akigalaträ förmedlar hans tidlösa elegans. Kombinationen av maskulina och eleganta doftnoter i L'homme Lacoste har skapats för män som lever enligt devisen Utan stil räcker det inte att tävla och vinna. Topp: Mandarin, apelsin, kvitten & rabarber Hjärta: Svartpeppar, ingefära, jasmin & mandel Bas: Cederträ, ambra, mysk, vanilj & akigalaträ
 • Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Edt 30ml

  Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Edt 30ml
  White Tea Ginger Lily framkallar ett varmt ögonblick, men ger samtidigt energi och överraskningar med en oväntad twist. Doften är sammansatt för att ta dig med på äventyr med vackra toner av blomman&hellip:
 • Homme, 100 ml David Beckham Parfym

  Homme, 100 ml David Beckham Parfym
  100 ml,
 • Pure Game For Him, 50 ml Adidas Parfym

  Pure Game For Him, 50 ml Adidas Parfym
  50 ml,
 • Giftset Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Edt 75ml + Shower Gel 50ml

  Giftset Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Edt 75ml + Shower Gel 50ml
  Issey Miyake L':Eau D':Issey Pour Homme är en tidlös, träig och kryddig doft med en väldigt maskulin signatur. En fräsch, pulserande och elegant parfym.Doftnoter: citrus, marin, blommor och&hellip:
 • Ralph Lauren Polo Sport Man Edt 125 ml

  Ralph Lauren Polo Sport Man Edt 125 ml
  Uppfriskande, ren och fräsch. Strukturen är byggd av gröna toner av lavendel, mandarin, mint, citron, ingefära, jasmin, ros, sandelträd och ambra. Känslan är modern och charmig.
 • Burberry Touch For Men edt 30ml

  Burberry Touch For Men edt 30ml
 • Carolina Herrera Good Girl Legere Edp 30ml

  Carolina Herrera Good Girl Legere Edp 30ml
  Superhjältinnan- liberal och sofistikerad. En good girl kan aldrig ha för många skor! En lättare men samtidigt lika mäktig doft som originalet. En explosion av exklusiv jasmin
 • Montblanc Starwalker Pour Homme Edt 75ml

  Montblanc Starwalker Pour Homme Edt 75ml
  Starwalker Edt är en träig, kryddig, elegant och mycket maskulin doft för män. Perfekt för våren och sommaren.Toppnoter: mandarin, apelsin, bambu och bergamott. Hjärtnoter: sandelträ, cederträ&hellip: