Parfymer på rea online

Parfymer kan kosta ganska mycket om det är exklusiva märken och dofter. Om du vill fynda och spara lite pengar kan det vara värt att hålla lite koll på när butiker har rea på parfym.

Ibland kan det vara specifika märken som reas ut för att butiken köpt på sig för mycket lager. Det kan också vara att parfymmärket kör en kampanj för att sprida sina produkter snabbt och därmed gett återförsäljare inköpsrabatt.

Damparfym på rea

 

Herrparfym på rea

 • La Nuit De L'Homme, EdP 100ml

  La Nuit De L'Homme, EdP 100ml
 • D by Diesel Eau de Toilette

  D by Diesel Eau de Toilette
  D by Diesel är den nya doften för alternativa själar, designad för en bättre framtid och lika universell som ett par jeans. D är den sensuella dofttolkningen av ett par bekväma jeans som ger alla självförtroende och frihet att skapa förändring. Oavsett kön eller ursprung passar doften alla hudtyper och ger ett oförglömligt intryck av värme. D symboliserar önskan om fria själar som samlas för att sätta sin prägel på en bättre framtid.D är ingen vanlig doft. D anpassar sig och utvecklas med huden. - När den bryter sig fri kommer du att uppleva energin från den kryddiga ingefäran och aromatiska lavendeln från Provence – Efter några minuter anpassar sig doften följsamt efter din hud med den bomullsaktiga fräschheten från denimackordet – Bara några timmar senare utvecklas doften till en sensuellare och varmare framtoning med vaniljinfusion från hållbara källor på Madagaskar.
 • B-Boy Hip Hop, EdP 30ml

  B-Boy Hip Hop, EdP 30ml
 • Club, EdT 100ml

  Club, EdT 100ml
 • Ice Dive For Him, 50 ml Adidas Parfym

  Ice Dive For Him, 50 ml Adidas Parfym
  50 ml, Ice Dive är en frisk doft med isande inslag av mynta och citrus. Toppnot: Kiwi, lavendel, mandarin, yuzu, mynta, grapefrukt, anis, bergamottHjärtnot: sandelträ, patchouli, geraniumBasnot: tonkaböna. mysk, vanilj, peppar, ambra
 • Eros, EdP 50ml

  Eros, EdP 50ml
 • Meander, EdP 100ml

  Meander, EdP 100ml
 • Cédrat, EdT 75ml

  Cédrat, EdT 75ml