Parfymer på rea online

Parfymer kan kosta ganska mycket om det är exklusiva märken och dofter. Om du vill fynda och spara lite pengar kan det vara värt att hålla lite koll på när butiker har rea på parfym.

Ibland kan det vara specifika märken som reas ut för att butiken köpt på sig för mycket lager. Det kan också vara att parfymmärket kör en kampanj för att sprida sina produkter snabbt och därmed gett återförsäljare inköpsrabatt.

Damparfym på rea

 • Big Pony 1 Women, EdT 50ml

  Big Pony 1 Women, EdT 50ml
 • Naomi Campbell NC EdT, 30 ml Naomi Campbell Parfym

  Naomi Campbell NC EdT, 30 ml Naomi Campbell Parfym
  30 ml, Naomi Campbells parfym är en modern och blommig doft. Parfymen inleder med toppnoter av magnolia, kokos, mandarin och bergamott för att sedan övergå i hjärtnoter av liljekonvalj, ros och jasmin. Avslutningsvis avrundas Naomi Campbell i basnoter av sandelträ, caramel, vanilj och tonka böna. Naomi Campbell är en unik parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Eau de Lacoste Sensuelle, EdP 50ml

  Eau de Lacoste Sensuelle, EdP 50ml
 • Big Pony 4 Woman, EdT 30ml

  Big Pony 4 Woman, EdT 30ml
 

Herrparfym på rea

 • Jean Paul Gaultier Le Male Christmas Special 2020 Edt 125ml

  Jean Paul Gaultier Le Male Christmas Special 2020 Edt 125ml
  Jean Paul Gaultier Le Male är en modern och maskulin doft. En orientalisk varm doft med toner av kardemumma, vanilj och kummin.Denna version har samma härliga doft som orginalet, men i en vacker snöglobsinspirerad&hellip:
 • Guess Seductive Homme Blue Edt 100ml

  Guess Seductive Homme Blue Edt 100ml
  Guess Seductive Homme Blue Edt är en uppfriskade doft för män. Kombinationen av dess trä- och havsnoter sveper over din hud likt en sensuell bris.   Doftnoter: citron, kaviar, kardemumma, svartpeppar,&hellip:
 • Calvin Klein Contradiction For Men Edt 100ml

  Calvin Klein Contradiction For Men Edt 100ml
  Calvin Klein Contradiction For Men är en orietalisk och klassisk doft för män med inslag av trä. En parfym som passar alla män oavsett ålder.Doftnoter: citron, mandarin, lime, lavendel, salvia, muskot,&hellip:
 • Boss The Scent EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, En oemotståndlig doft, oförglömlig som förförisk njutning. Fräschheten av kryddig ingefära ger doften en stimulerande energi och ett livfullt och avväpnande första intryck. Den exotiska sötheten av afrikansk Maninkafrukt invaderar sinnena. Maninkafrukten växer överallt i Afrika, men har aldrig tidigare används i en doft. Frukten används för dess afrodisiaka egenskaper och doftar som jordgubbar och passionsfrukt doppade i choklad. Kombinationen av ett elegant aromatisk inslag av lavendel ger en instinktiv manlig effekt och sveper in huden i sensualitet. Beroendeframkallande läder dröjer kvar i minnet och förmedlar ren tilldragande manlighet och förförisk värme. Toppnoter: Ingefära Hjärtnoter: Lavendel och maninkafrukt Basnoter: Läder
 • Boss The Scent Absolute, EdP 100ml

  Boss The Scent Absolute, EdP 100ml
 • Boucheron Pour Homme EdT 100ml

  Boucheron Pour Homme EdT 100ml
  Boucheron Pour Homme är en passionerad och uppseendeväckande parfym för den självsäkre och framgångsrike mannen. Reserverad för gentlemän.En doft fylld av uppfriskande citrus och starkt maskulina&hellip:
 • Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life, EdT 50ml

  Salvatore Ferragamo Uomo Casual Life, EdT 50ml
 • The One for Men, EdT 150ml

  The One for Men, EdT 150ml