Clarins dofter dam

Populärt inom Clarins dam

 • Roll-On Deodorant 50ml

  Roll-On Deodorant 50ml
 • Gentle Care Roll-On Deodorant, 50 ml, 50 ML

  Gentle Care Roll-On Deodorant, 50 ml, 50 ML
  En antiperspirant deo som är långtidsverkande med en fräsch och lätt konsistens. Innehåller bland annat: buchu blad-extrakt som motverkar och neutraliserar dålig lukt, aluminiumsalter som minskar och balanserar svettning utan att täppa till den naturliga processen, samt trollhasselextrakt som motverkar uppkomsten av fula fläckar på kläder och fräschar upp huden.
 • Duo Deo Roll-On

  Duo Deo Roll-On
 • Eau Dynamisante, 100 ml, 100 ML

  Eau Dynamisante, 100 ml, 100 ML
  En vårdande doft som kombinerar de välgörande egenskaperna hos växter med en dofts känslosamma njutning. Den fräschar upp, mjukgör, ger fasthet och lämnar en behaglig doft på huden. Den icke-fotokänsliga formulan innebär att produkten kan användas i solen. Innehåller bland annat aromatiska essentiella oljor med vårdande egenskaper från citron, patchouli, timjan, petit grain och rosmarin. Innehåller även extrakt av ginseng, djävulsrot och syskonrot,

Fler tips på Clarins dam

 • Eau Des Jardins, 100 ml, 100 ML

  Eau Des Jardins, 100 ml, 100 ML
  En av Clarins vårdande dofter som ger dig en doftresa till dina drömmars trädgård med tio essentiella oljor som återfuktar, mjukgör och ger lyster till huden. Toppnoter: Grapefruktessens, bergamott- och apelsinessens samt svarta vinbär.Hjärtnoter: Krispig mintessens, laurel bladessens samt rosessens.Basnoter: Patchouliessens, vetiveressens, cederträessens och vit mysk.
 • Rebalancing Fragrance, 100 ml, 100 ML

  Rebalancing Fragrance, 100 ml, 100 ML
  En delikat och vårdande doftspray som omsluter kroppen med fräscha, balanserade och harmoniska noter. Den löser upp spänningar, ger energi och balans till sinnet samt en mjuk, fuktad hud. Innehåller bland annat essentiella oljor med vårdande egenskaper från basilika, iris, cederträ och benzoin. Viktiga beståndsdelar är också sarsaparill, robinia och longan.
 • Clarins Eau Ressourcante Deo Spray 100ml

  Clarins Eau Ressourcante Deo Spray 100ml
 • Clarins Eau Dynamisante Deo Spray 100ml

  Clarins Eau Dynamisante Deo Spray 100ml
 • Duo Deodorant Roll-On Women

  Duo Deodorant Roll-On Women
  Ett duo-pack med antiperspirant deodorant som är långtidsverkande med en fräsch, lätt konsistens. Innehåller bland annat buchu blad-extrakt: motverkar och neutraliserar dålig lukt, Aluminiumsalter; minskar och balanserar svettning utan att täppa till den naturliga processen, Trollhasselextrakt; motverkar uppkomsten av fula fläckar på kläder och fräschar upp huden.2x50 ml.
 • My Clarins Re-Fresh Roll-On Eye De-Puffer, 15ml

  My Clarins Re-Fresh Roll-On Eye De-Puffer, 15ml