IDA WARG deostick för tjejer

Populärt inom IDA WARG deostick för tjejer

 • Ida Warg Moisture Conditioner 250ml

  Ida Warg Moisture Conditioner 250ml
  Ida Warg Moisture Conditioner är ett extra fuktgivande och mjukgörande balsam med välgörande kokosolja för grovt, torrt och glanslöst hår. Djupt återfuktande formula som verkar mjukgörande och&hellip:
 • Ida Warg Moisture Serum 100ml

  Ida Warg Moisture Serum 100ml
  Ida Warg Moisture Serum är ett fuktgivande serum som motverkar frissighet och skyddar fjällskiktet. Detta hårserum innehåller argan och avokadoolja som tillför mjukhet och glans. Appliceras i längderna&hellip:
 • Ida Warg Dry Volume Spray 150ml

  Ida Warg Dry Volume Spray 150ml
  Ida Warg Dry Volume Spray är en väldoftande transparent spray som fräschar upp och ger volym samt lätt struktur och stadga till din frisyr.cruelty free, 100% vegansk
 • Ida Warg Everyday Conditioner 250ml

  Ida Warg Everyday Conditioner 250ml
  Ida Warg Everyday Conditioner är ett balsam som passar alla hårtyper. Balsamet är anpassat för dig som tvättar håret ofta. Den är mild mot hår och hårbotten och mjukgör utan att tynga ner. cruelty&hellip:

Fler tips på IDA WARG deostick för tjejer

 • Ida Warg Repair Shampoo Pro Size 500ml

  Ida Warg Repair Shampoo Pro Size 500ml
  Ida Warg Repair Shampoo är ett krämigt schampo som reparerar håret på djupet. Schampot är även återfuktande och stärkande vilket gör håret mjukt och följsamt. Kan användas dagligen. cruelty&hellip:
 • Ida Warg Pro Growth Shampoo 250ml

  Ida Warg Pro Growth Shampoo 250ml
  Pro Growth Shampoo är ett vårdande och milt rengörande schampo som består av peptider i kombination med rödklöverextrakt som arbetar tillsammans för att förebygga och stoppa håravfall samt stimulera&hellip:
 • Ida Warg Colour Protecting Shampoo 250ml

  Ida Warg Colour Protecting Shampoo 250ml
  Colour Protecting Shampoo är ett färgbevarande och vårdande schampo som utvecklats med värmeskydd för att förbereda håret för styling. Den rika formulan innehåller ett bambuextrakt som reparerar&hellip:
 • Ida Warg Silver Shampoo 250ml

  Ida Warg Silver Shampoo 250ml
  Ida Warg Silver Shampoo är ett milt schampo med violetta pigment som neutraliserar gula och varma toner i blont hår. Schampot innehåller veteproteiner som hjälper till att återfukta, stärka och bygga&hellip:
 • Ida Warg Colour Protecting Conditioner 250ml

  Ida Warg Colour Protecting Conditioner 250ml
  Colour Protecting Conditioner är ett färgbevarande och vårdande balsam utvecklat med värmeskydd för att förbereda håret för styling. Den rika formulan innehåller ett bambuextrakt som reparerar&hellip:
 • Ida Warg Plumping Hair Mask 300ml

  Ida Warg Plumping Hair Mask 300ml
  Plumping Hair Mask är en extra volymgivande hårinpackning som ger mycket fyllighet och densitet till håret. Formulan innehåller hydrolyserade veteproteiner som tillför och behåller fukt djupt inne&hellip:
 • Ida Warg Soft Finish Hairspray 250ml

  Ida Warg Soft Finish Hairspray 250ml
  Soft Finish Hairspray är en lätt hårspray för en flexibel och formbar frisyr. Ger hållbarhet och glans utan att tynga ner håret. Den snabbtorkande hårsprayen kan med fördel användas lager-på-lager&hellip:
 • Ida Warg Volume Conditioner 250ml

  Ida Warg Volume Conditioner 250ml
  Ida Warg Volume Conditioner är ett vårdande och volymgivande balsam med vitamin B5 som gör håret mjukt och återfuktat utan att tynga ner. Håret känns fylligare och får extra spänst. Passar dig&hellip:
 • Ida Warg Intense Moisture Mask 300ml

  Ida Warg Intense Moisture Mask 300ml
  Ida Warg Intense Moisture Mask är ett intensivt fuktgivande hårinpackning som ger näring och fukt till frissigt, torrt och sprött hår. Inpackningen är boostad med passionsfruktsolja och sodium PCA&hellip:
 • Ida Warg Repair Hair Serum 100ml

  Ida Warg Repair Hair Serum 100ml
  Repair Hair Serum är ett stärkande serum berikat med algextrakt för torrt och skadat hår. Reparerar och återuppbygger håret och ger ett långvarigt skydd samtidigt som det återställer hårets naturliga&hellip:
 • Ida Warg Colour Protecting Hair Oil 50ml

  Ida Warg Colour Protecting Hair Oil 50ml
  Colour Protecting Hair Oil är berikad med avokado- och arganolja som ger glans och lyster till håret samtidigt som den motverkar frissighet. Lämnar håret mjukt och slätt utan att kännas tungt.En&hellip:
 • Ida Warg Colour Protecting Hair Mask 300ml

  Ida Warg Colour Protecting Hair Mask 300ml
  En färgbevarande och vårdande hårmask utvecklad med värmeskydd för att förbereda håret för styling. Den rika formulan innehåller ett bambuextrakt som reparerar och skyddar skadat och färgat hår&hellip:
 • Ida Warg Moisture Conditioner Pro Size 500ml

  Ida Warg Moisture Conditioner Pro Size 500ml
  Ida Warg Moisture Conditioner är ett extra fuktgivande och mjukgörande balsam med välgörande kokosolja för grovt, torrt och glanslöst hår. Djupt återfuktande formula som verkar mjukgörande och&hellip:
 • Ida Warg Pro Growth Conditioner 250ml

  Ida Warg Pro Growth Conditioner 250ml
  Pro Growth Conditioner är ett vårdande och milt renande balsam som består av peptider i kombination med rödklöverextrakt som arbetar tillsammans för att förebygga och stoppa håravfall samt stimulera&hellip:
 • Ida Warg Volume Conditioner Pro Size 500ml

  Ida Warg Volume Conditioner Pro Size 500ml
  Ett volymgivande balsam som passar för tunt och fint hår. Innehåller vitamin B5 som återfuktar och mjukgör håret utan att tynga ner det. Lyxig doft med inslag av jordgubb, bergamott, apelsinblomma&hellip:
 • Ida Warg Silver Mask 300ml

  Ida Warg Silver Mask 300ml
  Ida Warg Silver Mask är en hårinpackning med violetta pigment som motverkar guldiga nyanser i blont hår. Hårmasken innehåller veteprotein som hjälper till att bygga upp och stärka slitet hår samt&hellip:
 • Ida Warg Plumping Conditioner 250ml

  Ida Warg Plumping Conditioner 250ml
  Plumping Conditioner är ett extra volymgivande balsam som ger mycket   fyllighet och täthet till håret. Formulan innehåller hydrolyserade   veteproteiner vilka tillför och behåller fukt djupt inne&hellip:
 • Ida Warg Repair Shampoo 250ml

  Ida Warg Repair Shampoo 250ml
  Ida Warg Repair Shampoo är ett krämigt schampo som reparerar håret på djupet. Schampot är även återfuktande och stärkande vilket gör håret mjukt och följsamt. Kan användas dagligen. cruelty&hellip:
 • Ida Warg Ultimate Hold Hairspray 250ml

  Ida Warg Ultimate Hold Hairspray 250ml
  Ultimate Hold Hairspray är en effektiv hårspray som ger ditt hår stabilitet och struktur utan att håret kännas stelt eller klibbigt. Fixerar varje hårstrå och skapar en varaktig frisyr med volym&hellip:
 • Ida Warg Plumping Shampoo 250ml

  Ida Warg Plumping Shampoo 250ml
  Plumping Shampoo är ett extra volymgivande schampo som ger mycket fyllighet och täthet till håret. Formulan innehåller hydrolyserade veteproteiner vilka tillför och behåller fukt djupt inne i hårstrået&hellip:
 • Ida Warg Plumping Shampoo Pro Size 500ml

  Ida Warg Plumping Shampoo Pro Size 500ml
  Plumping Shampoo pro size ger håret extra volym, fyllighet och täthet. Adderar och behåller fukt djupt inne i hårstrået med hjälp av hydrolyserade veteproteiner. Peptider återuppbygger skador på&hellip:
 • Ida Warg Moisture Shampoo Pro Size 500ml

  Ida Warg Moisture Shampoo Pro Size 500ml
  Ida Warg Moisture Shampoo är ett extra fuktgivande och mjukgörande schampo med välgörande kokosolja för grovt, torrt och glanslöst hår. cruelty free, 100% vegansk
 • Ida Warg Everyday Shampoo 250ml

  Ida Warg Everyday Shampoo 250ml
  Ida Warg Everyday Shampoo är ett schampo för dig som tvättar håret ofta. Schampot rengör utan att torka ut hår och hårbotten. Innehåller återfuktande abyssinianolja och lugnande aloe vera. cruelty&hellip:
 • Ida Warg Repair Conditioner 250ml

  Ida Warg Repair Conditioner 250ml
  Ida Warg Repair Conditioner är ett fylligt och stärkande balsam med algextrakt för torrt och skadat hår. Detta balsam reparerar och återuppbygger håret på djupet och ger ett långvarigt skydd samtidigt&hellip:
 • Ida Warg Plumping Conditioner Pro Size 500ml

  Ida Warg Plumping Conditioner Pro Size 500ml
  Plumping Conditioner i pro size ger håret extra volym, fyllighet och täthet. Adderar och behåller fukt djupt inne i hårstrået med hjälp av hydrolyserade veteproteiner. Peptider återuppbygger skador&hellip:
 • Ida Warg Repair Mask 300ml

  Ida Warg Repair Mask 300ml
  Ida Warg Repair Mask är en reparerande inpackning med algextrakt som reparerar och sheasmör som hjälper håret att återfå sin naturliga styrka och glans. Applicera i nytvättat hår vid behov och&hellip:
 • Ida Warg Silver Conditioner 250ml

  Ida Warg Silver Conditioner 250ml
  Ida Warg Silver Conditioner är ett milt och vårdande balsam med violetta pigment som neutraliserar gula och varma toner i blont hår. Balsamet innehåller veteprotein som hjälper till att återfukta,&hellip: