Roll on för tjejer

Med deon som roll on kan du enkelt rulla armhålan med god doft som luktar gott men också motverkar dålig lukt. Det finns även deos som har anti-perspirant effekt, vilket betyder att den motverkar utsöndringen av svett.

Om du är rädd om dina kläder ska du se till att köpa en roll-on som testats inte ge fläckar på tyg. Det brukar oftast stå i produkttexten om så är fallet.

Populärt inom roll on för tjejer

Fler tips på roll on för tjejer

 • Nivea Deo Rollon Black & White Silky Smooth 50 ml

  Nivea Deo Rollon Black & White Silky Smooth 50 ml
  50 ml, NIVEA Invisible black&white Silky Smooth Roll-on är en antiperspirant som förhindrar vita märken på mörka kläder och gula fläckar på ljusa kläder. Svarta kläder förblir svarta och vita kläder blir vita längre. Den unika formulan ger dig en fräsch känsla och skyddar dig i 48 timmar mot svett och kroppslukt men är samtidigt skonsam mot din hud.
 • Weleda Weleda Citrus 24h Roll-On Deo Deodorant dame 50ml - 50 ml

  Weleda Weleda Citrus 24h Roll-On Deo Deodorant dame 50ml - 50 ml
  50 ml,
 • Nivea Deo Rollon Protect & Care 50 ml

  Nivea Deo Rollon Protect & Care 50 ml
  50 ml, Oavsett om du tränar, jobbar eller bara hänger med kompisarna får du en perfekt start på dagen med NIVEA MEN Protect & Care antiperspirant. Formulan innehåller inte någon alkohol, men ger ett effektivt skydd mot svett i 48 timmar, utan att irritera huden, så att du kan börja dagen på ett säkert och bekvämt sätt. I deodoranten kombineras välkända ingredienser med en maskulin doft. Applicera under armarna, så är du klar direkt!
 • Nivea Derma Dry Maximum Protection Roll on 50 ml

  Nivea Derma Dry Maximum Protection Roll on 50 ml
  50 ml, • NIVEAs mest effektiva anti-perspirant roll-on• 96H svettskydd• Med DermaDry Technology - skyddar utan att irritera• Antiperspirant med doft av trä och bärnsten• Dermatologiskt testadKänn dig skyddad och i kontroll med nya NIVEA MEN Derma Dry Control Male Roll-on. NIVEAs mest effektiva anti-perspirant roll-on. Kliniskt bevisat skydd mot svett och lukt som är skonsamt mot huden. Denna NIVEA-deodorant ger svettskydd i 96 timmar och skyddar mot svett och mot lukt. Formulan med DermaDry-teknologi skyddar huden för en mjuk och len hudkänsla utan irritation. Antiperspiranten är dermatologiskt testad och har en doft av trä och bärnsten. Nya NIVEA MEN Derma Dry Control Male Roll-on har en formula som skyddar och bibehåller hudens fukt och den passar alla hudtyper. Upptäck NIVEA MEN Derma Dry Control Male Roll-on, vår mest effektiva anti-perspirant roll!
 • Biotherm Deo Pure Natural Protect Roll-On Deodorant - 75 ml

  Biotherm Deo Pure Natural Protect Roll-On Deodorant - 75 ml
  75 ml, En mild men effektiv roll-on för alla hudtyper som håller dig fräsch hela dagen.
 • Deo Pure Invisible Roll-On Duo Set, 2x75ml

  Deo Pure Invisible Roll-On Duo Set, 2x75ml
 • Rexona Roll-on Sport Cool 50 ml

  Rexona Roll-on Sport Cool 50 ml
  50 ml, Rexona for Men Sport Cool antiperspirant roll-on - för de som älskar sport! Med en energisk och fräsch doft får du ett optimalt skydd mot svett och dålig lukt i upp till 48 timmar. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
 • Adidas Skin & Mind Pure Fresh Roll-On Deodorant - 50 ml

  Adidas Skin & Mind Pure Fresh Roll-On Deodorant - 50 ml
  50 ml, Ge träningen din bästa chans med adidas roll on deodorant från aktiva hud & sinne. De effektiva formlerna* har utvecklats tillsammans med idrottsforskare och är designade för att återuppfinna din dagliga vårdrutin. - Aktiv hud & sinne ren fräsch deodorant roll on med eterisk eukalyptusolja för 24-timmars luktskydd och glycero-hyaluronkomplex för snabb återhämtning av hudens fuktighet- Alkohol- och aluminiumfri deodorantformel- rulla på deodorant lämplig för multizon applicering: armhåla, nacke, handled och bröst - engagerad för idrottare, den rena och vegan deodorant roll on formula är dermatologiskt testad- engagerad i planeten, förpackningen är gjord med min. 25 % återvunnet glas & 98 % återvunnet plastlock*formulerad för snabb återhämtning av hudens fuktighet
 • Nivea Dry Comfort Roll On Mini 25 ml

  Nivea Dry Comfort Roll On Mini 25 ml
  25 ml, - Antiperspirant med 72 timmars skydd- Deodorant med 0% alkohol- Bekväm och torr hudkänsla- Mini deo med doft av citrus och linne- Dermatologiskt testadNIVEA Dry Comfort Roll On Mini är en deo roll-on i miniformat som ger dig 72 timmars effektivt skydd mot svett och lukt. Den effektiva dubbelverkande formulan hjälper dig att hålla dig torr från svett och förhindrar dålig lukt. Antiperspirant deodoranten är skonsam mot din hud, ger en bekväm känsla och innehåller 0% etylalkohol. Dessutom har denna antiperspirant en mild och frisk doft med toner av citrus och linne, så att du kan känna dig fräsch hela dagen! Denna NIVEA deodorant passar alla hudtyper och är dermatologiskt testad. NIVEA Dry Comfort Roll On Mini är perfekt att ha med sig när man är på resande fot eller att ta med sig när man ska iväg och träna. För bästa användning, använd deon efter en dusch.Applicera inte på irriterad eller skadad hud.
 • Adidas Climacool Anti-Perspirant Roll-On For Women 50ml

  Adidas Climacool Anti-Perspirant Roll-On For Women 50ml
  Adidas Climacool Antiperspirant Roll-On är en deo kvinnor. Ger skydd i upp till 48 timmar, nästan som en nyduschad känsla hela dagen.
 • Deo Pure Roll-On Duo Set

  Deo Pure Roll-On Duo Set
 • Adidas Climacool For Her Roll-on Deodorant 50 ml

  Adidas Climacool For Her Roll-on Deodorant 50 ml
  50 ml, Adidas Fresh Endurance antiperspirant roll-on deostick med smart body response-teknologi ger effektivt skydd mot fukt och lukt i 72 timmar. Antiperspiranten har en fräsch, blommig doft med gröna och fruktiga toppnoter,vilket gör att du känner dig redo för dagen. Formulan är dermatologiskt testad, vegansk och formulerad utan alkohol.
 • Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Deo Roll-on 50ml

  Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Deo Roll-on 50ml
  Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Deo Roll-on 50mlDove Go Fresh Cucumber & Green Tea Anti-Perspirant Deo Roll-On48 timmar skydd som låter din hud andas. Med frisk doft av gurka och grönt te får du&hellip:
 • Adidas Skin & Mind Energy Kick Roll-On Deodorant - 50 ml

  Adidas Skin & Mind Energy Kick Roll-On Deodorant - 50 ml
  50 ml,
 • Nivea Fresh Natural Roll-On Deodorant - 50 ml

  Nivea Fresh Natural Roll-On Deodorant - 50 ml
  50 ml, NIVEA Fresh Natural 0% aluminium-deodorant med havsextrakt ger en naturlig fräsch känsla. Deodoranten med ett långvarigt lätt, fräsch doft skyddar dig i 48 timmar mot kroppsdoft och är samtidigt skonsam mot din hud. Den torkar snabbt på huden och ger dig hållbar fräsch känsla. Produkten är fri från aluminium och etylalkohol. Dermatologiskt testad.  Användning: För bästa användning, använd anti-perspiranten efter en dusch. Använd produkten direkt i armhålorna, men undvik att använda på irriterad hud. Tillåt produkten att helt torka innan du klär på dig. Återvinn som glasförpackning.
 • Matis Body Natural Secure Deo Roll On Deodorant - 50 ml

  Matis Body Natural Secure Deo Roll On Deodorant - 50 ml
  50 ml,
 • Adidas Pro Invisible Woman Roll-On Deodorant 50 ml

  Adidas Pro Invisible Woman Roll-On Deodorant 50 ml
  50 ml, Adidas PRO invisible anti-perspirant roll on deostick ger dig 48 timmars skydd mot fukt och kroppslukt. Formulan håller borta vita och gula fläckar och ser till att du är fläckfri även på svarta eller vita kläder. Doften är formulerad med en fräsch, ren och subtil inledning som stöds av pudriga, blommiga hjärtnoter. Formulan är dermatologiskt testad, vegansk och formulerad utan alkohol.
 • Eau D´ Energie Deodorant Roll-On, 75ml

  Eau D´ Energie Deodorant Roll-On, 75ml
 • Nivea Deo Rollon Soft Touch 50 ml

  Nivea Deo Rollon Soft Touch 50 ml
  50 ml, NIVEA Powder Touch är en snabbtorkande deodorant berikad med kaolinpuder. Den ger dig en känsla av mjuk hud och en behaglig doft som varar länge.
 • Adidas Adipower Booster Woman Roll-On Deodorant 50 ml

  Adidas Adipower Booster Woman Roll-On Deodorant 50 ml
  50 ml, Adidas Power Booster antiperspirant roll on deostick ger effektivt skydd mot fukt och lukt i 72 timmar med sin långvariga mousserande doft. Det ambriga ackordet, rikt på citrusiga toppnoter ger en saftig öppning, som långsamt utvecklas till en feminin blommig doft som omsluts av en läcker vanilj. Formulan är dermatologiskt testad, vegansk och formulerad utan alkohol.
 • Sun Sport Roll-On SPF30, 30ml

  Sun Sport Roll-On SPF30, 30ml
 • Nivea Deo Rollon Dry Comfort 50 ml

  Nivea Deo Rollon Dry Comfort 50 ml
  50 ml, NIVEA Dry Comfort Anti-Perspirant är en roll on som ger dig 72 timmars effektivt skydd mot svett och lukt. Den effektiva dubbelverkande formulan hjälper dig att hålla dig torr från svett och förhindrar dålig lukt. Antiperspirant deodoranten är skonsam mot din hud, ger en bekväm känsla och innehåller 0% etylalkohol. Mild och frisk doft med toner av citrus och linne. Passar alla hudtyper. Dermatologiskt testad. • 72 timmars skydd. • Antiperspirant deo med doft av citrus och linne. • Bekväm och torr hudkänsla.
 • Nivea Dry Impact Roll On Mini 25 ml

  Nivea Dry Impact Roll On Mini 25 ml
  25 ml, - Deo med 72 timmars skydd- Bekväm och torr hudkänsla- Med doft med toner av citrus och örter- Antiperspirant med 0% alkoholNIVEA MEN Dry Impact Anti-Perspirant Mini är en deo roll-on i miniformat som ger dig 72 timmars effektivt skydd mot svett och lukt. Den effektiva dubbelverkande formulan med 2 antibakteriella aktiva ämnen hjälper dig att hålla dig torr från svett och förhindrar dålig lukt. Antiperspirant deodoranten är skonsam mot din hud och ger en bekväm och torr känsla. Fräsch doft med toner av citrus och örter. Denna NIVEA MEN deodorant passar alla hudtyper. Innehåller 0% etylalkohol. Dermatologiskt testad. Designad för män som vill ha maximalt skydd med en lugnande maskulin doft och utan några kompromisser. För bästa användning, använd NIVEA MEN Dry Impact Roll On Mini efter en dusch.Applicera inte på irriterad eller skadad hud.
 • Adidas Skin & Mind Instant Cool Roll-On Deodorant - 50 ml

  Adidas Skin & Mind Instant Cool Roll-On Deodorant - 50 ml
  50 ml, Ge träningen din bästa chans med den omedelbart coola adidas roll on deodoranten från aktiva hud & sinne. De effektiva formlerna* har utvecklats tillsammans med idrottsforskare och är designade för att återuppfinna din dagliga vårdrutin. - Aktiv hud & sinne omedelbart cool deodorant roll on med eterisk myntaolja för 24-timmars luktskydd och glycero-hyaluronkomplex för snabb återhämtning av hudens fuktighet- Alkohol- och aluminiumfri deodorantformel- Roll on deodorant lämplig för multizonapplikation: armhåla, nacke, handled och bröst- engagerad för idrottare, den rena och veganska formeln är dermatologiskt testad- engagerad i planeten, förpackningen är gjord med min. 25 % återvunnet glas & 98 % återvunnet plastlock *formulerad för snabb återhämtning av hudens fuktighet
 • Deo Pure Natural Protect Roll-On, 75ml

  Deo Pure Natural Protect Roll-On, 75ml
 • L'Oréal Paris DeoThermic Resist Roll-on 50 ml

  L'Oréal Paris DeoThermic Resist Roll-on 50 ml
  50 ml, 48 timmars* antiperspirant som är effektiv även vid 45 grader. Skyddar mot svett under fysisk aktivitet, extrema temperaturer och i stressade situationer. *Instrumentellt test.
 • Maria Åkerberg Deo Roll-On Sweet Breeze 60 ml

  Maria Åkerberg Deo Roll-On Sweet Breeze 60 ml
  60 ml, Deo Roll-On Sweet Breeze är en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan. Den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper som förhindrar doft vid svettning. Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta ger en söt och frisk doft. Produkten är naturligt självkonserverande.
 • Biotherm Deo Pure Invisible Roll-On 75ml

  Biotherm Deo Pure Invisible Roll-On 75ml
  Biotherm Deo Pure Invisible Roll-On är framtagen för att förhindra både vita märken och gula fläckar. Med detta vill man uppfylla alla kvinnors behov av ett effektivt skydd som inte efterlämnar&hellip:
 • Eau Vitaminee Deo Roll-On, 75ml

  Eau Vitaminee Deo Roll-On, 75ml
 • Lavilin 72 h Deodorant Roll-on For Women With Probiotics - 80 ml

  Lavilin 72 h Deodorant Roll-on For Women With Probiotics - 80 ml
  80 ml, Lavilin 72 h Deodorant Roll-on- Women ger dig ett skydd i upp till tre dagar mot lukt i armhålorna med hjälp av probiotika. Lavilin deodorant fungerar i harmoni med kropp och motverkar svettbakterier utan att täppa till porerna och störa biologiska processer. En applicering räcker och du kan känna dig trygg i 2-3 dagar utan att behöva återaapplicera deodorant efter varje dusch. Den är vattentålig och goda bakterier spolas inte bort av vatten. Deodoranten innehåller inget bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. Istället innehåller Lavilin deodorant en unik sammansättning av antibakteriella extrakt och probiotika ger ett oslagbart resultat.   Användning: När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare. Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.
 • Antiperspirant, Deo roll-on 50ml

  Antiperspirant, Deo roll-on 50ml
 • Deo Pure Roll-On Duo, 2x75ml

  Deo Pure Roll-On Duo, 2x75ml
 • Eau Pure, Deo Roll-On 75ml

  Eau Pure, Deo Roll-On 75ml
 • Deo Pure Roll On Duo Set

  Deo Pure Roll On Duo Set
 • Helena Rubinstein Nudit Roll-On Deodorant - 50 ml

  Helena Rubinstein Nudit Roll-On Deodorant - 50 ml
  50 ml, Nudit Deodorant är en mycket effektiv och mild damdeodorant som även passar den allra känsligaste huden. Du får en omedelbar fräsch känsla av applicering. Helena Rubinstein deodorant motverkar uppkomsten av dålig lukt utan att kladda eller fläcka av sig på kläder. Doften är lätt och fridfull med inslag av citrusblommor och trä. Verkar effektiv i 48 timmar.
 • Biotherm Lait Corporel Roll-On Antiperspirant - 75 ml

  Biotherm Lait Corporel Roll-On Antiperspirant - 75 ml
  75 ml,
 • Dove Anti-Perspirant Roll-On Coconut and Jasmine Flower 50ml

  Dove Anti-Perspirant Roll-On Coconut and Jasmine Flower 50ml
  Dove Nourishing Secrets Roll-On 50 ml med doft av jasmin och kokos är inspirerad av indiska kvin-nors skönhetsritualer. Berikad med 1/4 hudvårdskräm för mjukare underarmar hjälper den huden att läka&hellip:
 • Adidas Women Control Cool & Care Roll-On 50ml

  Adidas Women Control Cool & Care Roll-On 50ml
 • Dove Roll-On Antiperspirant Beauty Finish 50ml

  Dove Roll-On Antiperspirant Beauty Finish 50ml
  Dove Roll-On Antiperspirant Beauty Finish 50mlMed deodoranten från Dove kan du ta hand om din ömtåliga hud i armhålan samtidigt som du håller dig fri från svett och svettlukt. Dove Beauty Finish&hellip:
 • Nivea Deo Rollon Dry Fresh 50 ml

  Nivea Deo Rollon Dry Fresh 50 ml
  50 ml, NIVEA Dry Fresh antiperspirant Roll-On ger dig kraftfullt skydd testad i de verkliga livet. Eftersom verkliga livet inte uppstår i labbet har NIVEA Dry tagit sig ifrån labbet och testats med en helt ny testteknologi som visar att vår deo även klarar det tuffaste testet: LIVET, vilket är okontrollerat och oförutsägbart. Det händer medan du stressar med barnen från skolan, skriver ett prov, sitter fast i en bilkö eller dansar genom natten.  Till skillnad från alla andra deodoranter, för att bevisa att vår nya NIVEA Dry fungerar i verkligheten, utvecklade vi och testade den med den första smarta sweat-tracking T-shirt.  Och resultatet visar… du håller dig torr. NIVEA Dry Fresh har 48 timmars pålitligt skydd mot svett och kroppslukt men är samtidigt skonsam mot din hud.
 • Nivea Black & White Original Roll On 50 ml

  Nivea Black & White Original Roll On 50 ml
  50 ml, NIVEA Black & White Original Roll On skyddar dina kläder och din hud! Produkten erbjuder skydd mot vita märken på dina svarta kläder och gula fläckar på dina vita kläder. Dessutom skyddas du mot svettlukt, svett, fläckar, rester och irritationer. Antiperspiranten erbjuder pålitligt skydd i 48 timmar och tar hand om din hud. Den är fri från etylalkohol. Dermatologiskt testad. Produktens roll-on-format är perfekt för en snabb touch-up när du är på språng.  Användning:  För bästa användning, använd anti-perspiranten efter en dusch. Applicera produkten direkt i armhålorna. Tillåt produkten att helt torka innan du klär på dig. Återvinn som glasförpackning.
 • Nivea Derma Dry Maximum Protection Roll on 50 ml

  Nivea Derma Dry Maximum Protection Roll on 50 ml
  50 ml, • NIVEAs mest effektiva anti-perspirant roll-on• 96 h skydd mot fukt och dålig lukt• Med DermaDry-teknologi: skyddar huden utan irritation• Med en vit blommig och fruktig doft• Denna deo är dermatologiskt testad NIVEAs Derma Dry Maximum Protection så att du kan känna dig skyddad och i kontroll! Derma Dry Maximum Protection är NIVEAs starkaste antipersiprant roll-on deo, som ger dig 96 timmars extremt svettskydd samt skyddar mot fukt och dålig lukt. Denna antiperspirants formula med Derma Dry-teknologi skyddar huden och ger en mjuk och len hudkänsla utan irritation. NIVEAs antiperspirant för kvinnor är dermatologiskt testad och har en vit blommig och fruktig doft. Antiperspirant deodoranten har en formula med laktat som är hudens egen återfuktande ingrediens för en jämn och fräsch hudkänsla. Derma Dry Maximum Protection passar alla hudtyper, så testa NIVEAs starkaste antiperspirant roll-on deo som ger 96 timmars skydd mot svett och dålig lukt redan idag!
 • L'Occitane L'Occitan Deo Roll-on 50 ml

  L'Occitane L'Occitan Deo Roll-on 50 ml
  50 ml, Denna roll-on deodorant innehåller varken alkohol eller aluminiumsalter. Den reglerar effektivt den naturliga svettprocessen utan att stoppa den: • Motverkar effektivt dålig lukt orsakad av bakterier. Ger ett skydd som varar i upp till 48 timmar *. • Ger ett effektivt deodorantskydd även under extrema förhållanden (intensiv fysisk aktivitet, stress, höga temperaturer). • Motverkar svett under armarna. • Parfymerar huden med en fräsch doft av lavendel.
 • Lavilin 72 h Deodorant Roll-on Sport With Probiotics - 80 ml

  Lavilin 72 h Deodorant Roll-on Sport With Probiotics - 80 ml
  80 ml, Lavilin 72 h Deodorant Roll-on- Sport med probiotika är en deodorant som ger dig ett 72-timmars skydd mot lukt i armhålorna. Deodoranten innehåller goda bakterier som motverkar odörer och effekten håller i upp till 3 dagar. Den innehåller aktiva naturliga ingredienser och en patenterad bio-balance-formula med goda bakterier. Deodoranten innehåller inget bikarbonat eller alun som vissa människor med känslig hy kan reagera på. De goda bakterierna skapar en viss miljö på huden som motverkar illaluktande bakterier utan att täppa till porerna! Det räcker med en applicering och du kan fortsätta leva som vanligt (träna, simma, sporta, osv.), vilket passar särskilt bra för idrottare.   Användning: När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare. Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig. Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.
 • Nivea Black & White Max Protect Roll On 50 ml

  Nivea Black & White Max Protect Roll On 50 ml
  50 ml, •48 timmars skydd mot svett •Skyddar mot vita märken på svarta kläder •Skyddar mot gula fläckar på dina vita kläder •Ingen etylalkohol NIVEA BLACK & WHITE® MAX PROTECTION Roll On är det starkaste svettskyddet bland NIVEAs BLACK & WHITE® antiperspiranter. Kliniskt bevisat. Pålitligt skydd mot svett som tar hand om din hud. Deodoranten ger också skydd mot vita fläckar på svarta kläder och mot gula fläckar på vita kläder. Svarta kläder förblir svarta och vita kläder förblir vita längre. Dessutom skyddar denna antiperspirant deo dig i 48 timmar mot svett och kroppslukt, samtidigt som den är vårdande mot din hud. Innehåller ingen etylalkohol. Denna deo är dermatologiskt testad och passar alla hudtyper. NIVEA tipsar: Deodoranter och antiperspiranter är som mest effektiva när de används på ren hy. Applicera dem därför gärna direkt efter en morgondusch, för att behålla en fräsch känsla hela dagen.
 • Dove Go Fresh Cucumber 48h Anti-Perspirant Roll-On - 50 ml

  Dove Go Fresh Cucumber 48h Anti-Perspirant Roll-On - 50 ml
  50 ml, Med Go Fresh Cucumber får du en Anti-perspirant med 48 timmars skydd som låter din hud andas. Med frisk doft av gurka och grönt te får du en fräsch känsla under armarna så att du kan känna dig ren & fräsch hela dagen! Med Go fresh får du underbar hudvård!
 • Nuxuriance Ultra Roll-On Mask 50ml

  Nuxuriance Ultra Roll-On Mask 50ml
 • Huile Prodigieuse Multipurpose Dry Oil And Roll-On Limited E

  Huile Prodigieuse Multipurpose Dry Oil And Roll-On Limited E
 • Clinique Antiperspirant Deo Roll-On 75ml

  Clinique Antiperspirant Deo Roll-On 75ml
  Patenterad formula som inte ger märken på kläder. Behaglig och effektiv deodorant som skyddar mot svett och fukt. Torkar snabbt.
 • Aromatics Elixir, Antiperspirant Deo Roll-On 75ml

  Aromatics Elixir, Antiperspirant Deo Roll-On 75ml