Sol de Janeiro deodorant

Populärt inom Sol de Janeiro deodorant

 • Rio Deo 62 Aluminum-Free Deodorant, 57 g Sol de Janeiro Deodorant

  Rio Deo 62 Aluminum-Free Deodorant, 57 g Sol de Janeiro Deodorant
  57 g, I Brasilien bryr vi oss om varje centimeter av vår hud och huden under våra armar är inget undantag!Vår aluminiumfria, alkoholfria, bikarbonatfria och veganska deodorant eliminerar oönskad lukt för att du ska kunna dofta fantastiskt från soluppgång till solnedgång. Det är så vi arbetar på Sol de Janeiro. Rio Deo täcker inte över odören med parfym, den eliminerar illalukten och lämnar dig cheirosa (det Brasilianska uttrycket för att dofta fantastiskt) av vår ikoniska Cheirosa 62 doft.Den 98% naturliga formulan arbetar tillsammans med din naturliga kroppsrytm igenom att sänka hudens pH-värde vilket på naturlig väg förhindrar bakterierna som skapar svettlukten från att bildas. Formulan ger även kraftfulla hudvårdande fördelar, glider mjukt över huden och mjukgör samtidigt som den lugnar irritation efter rakning. Den hjälper även till att jämna ut hudtonen, motverkar innåtväxta hårstrån och gör både huden och hårstubben mjukare.Doftsatt med vår fantastiska Cheirosa 62 doft med noter av pistach och salt karamell.Under ett blindtest rapporterade konsumenterna att Rio Deo Aluminium-Free Deodorant*:- Förhindrar odör hela dagen.- Lugnar irriterad hud efter rakning. - Lämnar huden under armarna mjukare, jämnare och mer återfuktad. - Har en doft som varar hela dagen. - Lämnar inte vita fläckar eller oljefläckar på kläder. - Är den bästa aluminiumfria deodoranten de någonsin har testat. 90% av deltagarna i studien som var intresserade av att byta till en aluminiumfri deodorant sa att Rio Deo eliminerade svettlukt**I en konsumentstudie av 102 deltagare som testade en aluminiumfri deodorant en gång om dagen i tre veckor i en generisk förpackning utan koppling till varumärke, utförd av ett oberoende tredje parts laboratorie.
 • Rio Deo 62 Aluminum-Free Deodorant, 57 ml Sol de Janeiro Deodorant

  Rio Deo 62 Aluminum-Free Deodorant, 57 ml Sol de Janeiro Deodorant
  57 ml, I Brasilien bryr vi oss om varje centimeter av vår hud och huden under våra armar är inget undantag!Vår aluminiumfria, alkoholfria, bikarbonatfria och veganska deodorant eliminerar oönskad lukt för att du ska kunna dofta fantastiskt från soluppgång till solnedgång. Det är så vi arbetar på Sol de Janeiro. Rio Deo täcker inte över odören med parfym, den eliminerar illalukten och lämnar dig cheirosa (det Brasilianska uttrycket för att dofta fantastiskt) av vår ikoniska Cheirosa 62 doft.Den 98% naturliga formulan arbetar tillsammans med din naturliga kroppsrytm igenom att sänka hudens pH-värde vilket på naturlig väg förhindrar bakterierna som skapar svettlukten från att bildas. Formulan ger även kraftfulla hudvårdande fördelar, glider mjukt över huden och mjukgör samtidigt som den lugnar irritation efter rakning. Den hjälper även till att jämna ut hudtonen, motverkar innåtväxta hårstrån och gör både huden och hårstubben mjukare.Doftsatt med vår fantastiska Cheirosa 62 doft med noter av pistach och salt karamell.Under ett blindtest rapporterade konsumenterna att Rio Deo Aluminium-Free Deodorant*:- Förhindrar odör hela dagen.- Lugnar irriterad hud efter rakning. - Lämnar huden under armarna mjukare, jämnare och mer återfuktad. - Har en doft som varar hela dagen. - Lämnar inte vita fläckar eller oljefläckar på kläder. - Är den bästa aluminiumfria deodoranten de någonsin har testat. 90% av deltagarna i studien som var intresserade av att byta till en aluminiumfri deodorant sa att Rio Deo eliminerade svettlukt**I en konsumentstudie av 102 deltagare som testade en aluminiumfri deodorant en gång om dagen i tre veckor i en generisk förpackning utan koppling till varumärke, utförd av ett oberoende tredje parts laboratorie.
 • Rio Deo 68 Aluminum-Free Deodorant, 57 ml Sol de Janeiro Deodorant

  Rio Deo 68 Aluminum-Free Deodorant, 57 ml Sol de Janeiro Deodorant
  57 ml, Aluminiumfri, bakpulverfri och vegansk deodorant med en lugnande formula som eliminerar oönskad lukt och får dig att dofta fantastiskt från soluppgång till solnedgång. Den 98% naturliga formulan arbetar tillsammans med kroppens naturliga rytm igenom att sänka hudens pH-värde vilket förhindrar uppkomsten av illaluktande bakterier. NYCKELINGREDIENSERCitronsyraester: - Sänker hudens pH, vilket förhindrar bakterierna som skapar illalukt från att bildas. Papayaenzymer: - Exfolierar hudens skonsamt för att avlägsna döda hudceller, motverka innåtväxande hårstrån och hålla huden len och jämn.Tapiokastärkelse: - Hjälper till att absorbera överflödig vätska. Brazilianskt Bacuri-smör & Mangofrösmör: - Hjälper till att stärka upp hudbarriären, lugnar och mjukgör huden under armarna samt hjälper till att förhindra irriterad hud från rakning.