Urtekram deodorant

Populärt inom Urtekram deodorant

 • Urtekram Soothing Lavender Deo 50 ml

  Urtekram Soothing Lavender Deo 50 ml
  50 ml, Urtekram Soothing Lavender Creme Deo med en lugnande doft av lavendel. Innehåller en närande blandning av lactobacillus fermentum och hyaluronsyra i kombination med aloe vera och zinkricinoleat för att skydda och förhindra lukt. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, av naturligt ursprung och vegansk.
 • Urtekram Coconut Cream Deo - 50 ml

  Urtekram Coconut Cream Deo - 50 ml
  50 ml, Urtekram Coconut Cream Deodorant med jungfrukokosolja och hyaluronsyra förhindrar lukt på ett naturligt sätt och ger samtidigt näring och fukt åt normal hud. Dessutom har den en underbar doft av naturlig kokossötma. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, av naturligt ursprung.
 • Urtekram Soft Wild Rose Deo 50 ml

  Urtekram Soft Wild Rose Deo 50 ml
  50 ml, Urtekram Dare to Dream Cream Deo är en roll-on deodorant med härlig doft av nyponros som effektivt motverkar bakterier och dålig lukt. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100 % naturligt ursprung och vegansk.
 • Urtekram Lime Deo Crystal - 50 ml

  Urtekram Lime Deo Crystal - 50 ml
  50 ml, En ekologisk och aluminiumfri deodorant från Urtekram. Doftar ljuvligt av fruktig lime. Lime Roll-On Deo Crystal är skonsam mot huden samtidigt som den är effektiv mot lukt. Innehåller glycerin som vårdar huden och naturligt mineralsalt som motverkar bakterier och lukt.

Fler tips på Urtekram deodorant

 • Urtekram Wild Lemongrass Deo 50 ml

  Urtekram Wild Lemongrass Deo 50 ml
  50 ml, Urtekram Blown Away Cream Deo är en roll-on deodorant med fräsch doft av vilt citrongräs och citrus som effektivt motverkar bakterier och dålig lukt. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100 % naturligt ursprung och vegansk.
 • Urtekram Aloe Vera Deo Crystal - 50 ml

  Urtekram Aloe Vera Deo Crystal - 50 ml
  50 ml, Urtekram Aloe Vera Deo Crystal är en roll-on deodorant med naturligt mineralsalt. Ett extra plus är att du samtidigt vårdar huden med aloe vera och glycerin. Certifierad av Ecocert Cosmos Organic, av naturligt ursprung.
 • Urtekram Deodorant Fragrance Free - 50 ml

  Urtekram Deodorant Fragrance Free - 50 ml
  50 ml, Urtekram Fragrance Free Crystal Deo är en parfymfri roll-on deodorant för känslig hud med naturligt mineralsalt som motverkar bakterier och dålig lukt. ertifierad av Ecocert Cosmos Organic, 100 % naturligt ursprung och vegansk.