Wild deodorant

Populärt inom Wild deodorant

 • Wild Deo Coconut & Vanilla Purple Case - 40 g

  Wild Deo Coconut & Vanilla Purple Case - 40 g
  40 g, Wild Deo Coconut & Vanilla är en naturlig deodorant i en smart lösning där du förvarar fodralet och fyller på med en 100% plastfri refill när den är tom. Påfyllningen kan slängas i pappersavfallet. Deodoranten innehåller vårdande och effektiva ingredienser som ger 24-timmars dokumenterat skydd mot dålig lukt. Wild hämmar inte svettproduktionen utan dödar bakterierna som får dig att lukta. Håller dig torr och doftande hela dagen. Certifierad VEGAN och Cruelty free. Innehåller inte aluminiumklorid. Wild förändrar använd & släng-kulturen för hygienprodukter och inspirerar till att byta till naturliga och hållbara produkter som ingår i vardagen. Deodoranten har en somrig doft med tropiska toner av kokos, kakao och sheasmör.
 • Wild Deo Fresh cotton & Sea Salt Black Case - 40 g

  Wild Deo Fresh cotton & Sea Salt Black Case - 40 g
  40 g, Wild Deo Cotton & Sea Salt är en naturlig deodorant i en smart lösning där du förvarar fodralet och fyller på med en 100% plastfri refill när den är tom. Påfyllningen kan slängas i pappersavfallet. Deodoranten innehåller vårdande och effektiva ingredienser som ger 24-timmars dokumenterat skydd mot dålig lukt. Wild hämmar inte svettproduktionen utan dödar bakterierna som får dig att lukta. Håller dig torr och doftande hela dagen. Certifierad VEGAN och Cruelty free. Innehåller inte aluminiumklorid. Wild förändrar använd & släng-kulturen för hygienprodukter och inspirerar till att byta till naturliga och hållbara produkter som ingår i vardagen. Deodoranten har en uppfriskande doft inspirerad av nytvättade kläder som hängs ut på tork i en sval, frisk havsluft.
 • Wild Deo Fresh Cotton & Sea Salt Refill - 40 g

  Wild Deo Fresh Cotton & Sea Salt Refill - 40 g
  40 g, Wild Deo Cotton & Sea Salt är en naturlig deodorantpåfyllning för Wild-aluminiumfodralet. Påfyllningen är 100 % plastfri och kan slängas i pappersavfallet. Deodoranten innehåller vårdande och effektiva ingredienser som ger 24-timmars dokumenterat skydd mot dålig lukt. Innehåller inte aluminiumklorid. Wild hämmar inte svettproduktionen utan dödar bakterierna som får dig att lukta. Håller dig torr och doftande hela dagen. Certifierad VEGAN och Cruelty free. Innehåller inte aluminiumklorid. Deodoranten har en uppfriskande doft inspirerad av nytvättade kläder som hängs ut på tork i en sval, frisk havsluft.
 • Wild Deo Jasmine & Mandarin Blossom Pink Case - 40 g

  Wild Deo Jasmine & Mandarin Blossom Pink Case - 40 g
  40 g, Wild Deo Jasmine & Mandarin är en naturlig deodorant i en smart lösning där du förvarar fodralet och fyller på med en 100% plastfri refill när den är tom. Påfyllningen kan slängas i pappersavfallet Deodoranten innehåller vårdande och effektiva ingredienser som ger 24-timmars dokumenterat skydd mot dålig lukt. Wild hämmar inte svettproduktionen utan dödar bakterierna som får dig att lukta. Håller dig torr och doftande hela dagen. Certifierad VEGAN och Cruelty free. Innehåller inte aluminiumklorid. Wild förändrar använd & släng-kulturen för hygienprodukter och inspirerar till att byta till naturliga och hållbara produkter som ingår i vardagen. Deodoranten har en somrig och blommig doft där söta och sofistikerade toner av jasmin kombineras med fräscha och sprudlande toner av mandarinblommor.

Fler tips på Wild deodorant

 • Wild Deo Fresh Cotton & Sea Salt Refill Unisex - 40 g

  Wild Deo Fresh Cotton & Sea Salt Refill Unisex - 40 g
  40 g, Wild Deo Cotton & Sea Salt är en naturlig deodorantpåfyllning för Wild-aluminiumfodralet. Påfyllningen är 100 % plastfri och kan slängas i pappersavfallet. Deodoranten innehåller vårdande och effektiva ingredienser som ger 24-timmars dokumenterat skydd mot dålig lukt. Wild hämmar inte svettproduktionen utan dödar bakterierna som får dig att lukta. Håller dig torr och doftande hela dagen. Certifierad VEGAN och Cruelty free. Innehåller inte aluminiumklorid. Deodoranten har en uppfriskande doft inspirerad av nytvättade kläder som hängs ut på tork i en sval, frisk havsluft.
 • Wild Deo Mint & Aloe Vera Refill Unisex - 40 g

  Wild Deo Mint & Aloe Vera Refill Unisex - 40 g
  40 g, Wild Deo Mint & Aloe är en naturlig deodorantpåfyllning för Wild-aluminiumfodralet. Påfyllningen är 100 % plastfri och kan slängas i pappersavfallet. Deodoranten innehåller vårdande och effektiva ingredienser som ger 24-timmars dokumenterat skydd mot dålig lukt. Wild hämmar inte svettproduktionen utan dödar bakterierna som får dig att lukta. Håller dig torr och doftande hela dagen. Certifierad VEGAN och Cruelty free. Innehåller inte aluminiumklorid. Deodoranten har en energigivande doft av mynta & aloevera med en hint av italiensk bergamott.
 • Wild Deo Coconut Dreams Refill - 40 g

  Wild Deo Coconut Dreams Refill - 40 g
  40 g, Wild Deo Coconut Dreams är en naturlig deodorantpåfyllning för Wild aluminiumfodral. Påfyllningen är 100 % plastfri och kan slängas i pappersavfallet. Deodoranten innehåller vårdande och effektiva ingredienser som ger 24-timmars dokumenterat skydd mot dålig lukt. Wild hämmar inte svettproduktionen utan dödar bakterierna som får dig att lukta. Håller dig torr och doftande hela dagen. Certifierad VEGAN och Cruelty free. Innehåller inte aluminiumklorid. Deodoranten har en somrig doft med tropiska toner av kokos, kakao och sheasmör.