Elizabeth Arden dofter dam

Populärt inom Elizabeth Arden dam

Fler tips på Elizabeth Arden dam

 • 5th Avenue After Five, EdP 30ml

  5th Avenue After Five, EdP 30ml
 • Green Tea Duo, Elizabeth Arden Parfym

  Green Tea Duo, Elizabeth Arden Parfym
  Ett exklusivt paketerbjudande från Elizabeth Arden. Innehåller två utvalda produkter av den populära doften Green Tea, EdP 100ml samt deodorant 40ml. Doften inleder med toppnoter från rabarber, citron, apelsinskal och bergamott för att sedan övergå i hjärtnoter av pepparmint, grönt te och nejlika. Avslutningsvis avrundas doften i basnoter av ekmossa, mysk och ambra. En fräsch och lätt doft som passar perfekt för användning dagtid men även om du gillar lättare kvällsdofter.
 • My 5th Avenue, EdP 50ml

  My 5th Avenue, EdP 50ml
 • 5th Avenue, EdP 30ml

  5th Avenue, EdP 30ml
 • White Tea, 100 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea, 100 ml Elizabeth Arden Parfym
  100 ml, White Tea hyllar glädjen till livet. Upptäck det enkla nöjet i att ta ett ögonblick för dig själv och njuta av den personliga reflektion som följer med det. Andas djupt, låt lugnet omfamna dig och njut av stunden. White Tea bjuder in dig att ta del av den skönhet som omger dig varje dag.  Från skaparna av den ursprungliga White Tea Eau de Toilette introducerar Elizabeth Arden den nya doften White Tea Eau de Parfum. En krispig floraldoft vars mjuka värme dröjer sig kvar på huden likt en omfamning. Framtagen med en sensorisk innovation i form av VivaScentz™-teknologi väcker denna eau de parfum en djupare känsla av välbefinnande hos bäraren.  White Tea Eau de Parfum flaskan följer siluetten av de nuvarande White Tea-dofterna:  En hög, smal vitfärgad flaska med ett gyllene lock – ett tecken på den djupare parfymen. Kartongen är FSC-certifierad.   Toppnoter: Italiensk mandarin, Havsbris Ackord, Salvia Hjärtnoter: Vitt Te ackord, Mate Absolue, Rosvatten, Jasmineblad Basnoter: Tonkaböna absolute (etiskt producerad), Musk, Amberträ
 • 5th Avenue NYC, EdP 75ml

  5th Avenue NYC, EdP 75ml
 • Green Tea Lavender, EdT 100ml

  Green Tea Lavender, EdT 100ml
 • White Tea, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, White Tea hyllar glädjen till livet. Upptäck det enkla nöjet i att ta ett ögonblick för dig själv och njuta av den personliga reflektion som följer med det. Andas djupt, låt lugnet omfamna dig och njut av stunden. White Tea bjuder in dig att ta del av den skönhet som omger dig varje dag.  Från skaparna av den ursprungliga White Tea Eau de Toilette introducerar Elizabeth Arden den nya doften White Tea Eau de Parfum. En krispig floraldoft vars mjuka värme dröjer sig kvar på huden likt en omfamning. Framtagen med en sensorisk innovation i form av VivaScentz™-teknologi väcker denna eau de parfum en djupare känsla av välbefinnande hos bäraren.  White Tea Eau de Parfum flaskan följer siluetten av de nuvarande White Tea-dofterna:  En hög, smal vitfärgad flaska med ett gyllene lock – ett tecken på den djupare parfymen. Kartongen är FSC-certifierad.   Toppnoter: Italiensk mandarin, Havsbris Ackord, Salvia Hjärtnoter: Vitt Te ackord, Mate Absolue, Rosvatten, Jasmineblad Basnoter: Tonkaböna absolute (etiskt producerad), Musk, Amberträ
 • Elizabeth Arden White Tea EdT, 100 ml Elizabeth Arden Parfym

  Elizabeth Arden White Tea EdT, 100 ml Elizabeth Arden Parfym
  100 ml, Elizabeth Arden, White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris som får dig att drömma dig bort till varma breddgrader.  De ljuvligt fridfulla hjärnoterna med extrakt från vitt te, turkisk ros transporterar dig till en plats med lyxig njutning och elegans.  Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final vilket gör doften härligt blommig och mjuk som passar under varma sommardagar eller på solsemestern. - Lugna sinnet, njut av lyxen och friskheten. Andas ut. Njut av nuet.  Doften kommer i tre olika storlekar: 30ml, 50ml och 100ml. Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke Hjärtnoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien Basnoter: Madras-trä, malva, mysk.
 • Green Tea Lychee Lime Eau De Toilette

  Green Tea Lychee Lime Eau De Toilette
  Green Tea Lychee Lime är en upplyftande eau de toilette som väcker sinnena till liv och formar ett leende på dina läppar. Med ett spray kommer du känna en sprudlande, livfull & fräsch parfym som inte går att motstå. Green Tea Lychee hittar du inom Elizabeth Arden parfym damsortiment och med dess rena doftnoter är det bara fantasin som sätter gränser när du ska använda den. En fräsch damparfym med ett fantastiskt välkomnande där du kommer framstå uppfriskande. Doften öppnar med förfriskande noter av Litchi, italiensk bergamott och citrus. I hjärtat finns egyptisk pelargon, näckrosackord och magnolia. I kontrast till doftens blommiga hjärta sprider sig ett lugn i basen med Litchi Flash Delight Base, Mate Absolute och Grönt Te ackord.Doftfamilj: Fruity-FreshToppnot: Litchi, Bergamott, CitrusHjärtnot: Egyptisk Pelargon, Näckrosackord, MagnoliaBasnot: Lychee Flash Delight Base, Mate Absolute, Green Tea DNA
 • White Tea Mandarin Blossom EdT

  White Tea Mandarin Blossom EdT
  White Tea Mandarin Blossom EdT skapar en känsla av lycka och energi. Toppnoter av mandarin och bergamott öppnar upp doften och omsluts sedan av ett hjärta av apelsinblommor, jasmin och vitt the. Basnoter av mysk och cederträ ger ett varmt och friskt djup.
 • White Tea Gingerlily, 100 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea Gingerlily, 100 ml Elizabeth Arden Parfym
  100 ml, Omfamna den enkla glädjen i att ta en stund för dig själv och njut av den personliga reflektionen. Förtrollande, majestätiska blommor ger dig en oväntad twist till din vardag. Upptäck en doft så Inbjudande, varm och frisk. White Tea Ginger Lily Eau de Toilette genomsyras av en upplyftande kryddig energi och sprudlande petitgrain för att balansera hjärtnoten Ginger Lily, ingefärslilja, och varma tränoter av vitt cederträ. Dynamisk och passionerad med en spännande aura. Find Your Moment. Doftnoter Topp: Petitgrain, italiensk bergamott, mandarin, afrikansk neroliolja Hjärta: Ingefärslilja, ingefära, violblad, vitt te ackord. Bas: Vitt cederträ, sidenmusk komplex, venezuelansk tonkaböna, jordig mate absolute.
 • My 5th Avenue, EdP 100ml

  My 5th Avenue, EdP 100ml
 • Green Tea Fig, EdT 100ml

  Green Tea Fig, EdT 100ml
 • Red Door Set, EdT 50 ml + BL 100ml + Replica Parfum 5ml

  Red Door Set, EdT 50 ml + BL 100ml + Replica Parfum 5ml
 • Splendor, EdP 30ml

  Splendor, EdP 30ml
 • White Tea Mandarin Blossom Eau de toilette, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea Mandarin Blossom Eau de toilette, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, White Tea Mandarin Blossom EdT skapar känslan av lycka och energi genom toppnoter som öppnar med mandarin och bergamott och som sedan omsluts av ett hjärta av apelsinblommor, jasmin och vitt te. Basnoter av musk och cederträ ger ett varmt och friskt djup.
 • Green Tea Sakura Blossom, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  Green Tea Sakura Blossom, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette är skapad med inspiration av Sakura-träd, ett träd som vars ljuvliga blommor och doft endast kan upplevas under en begränsad tid på våren då det står i blom. Doften öppnar med en uppfriskande lätthet, en signatur som är lika lysande som en solkysst körsbärslund, innan doften transformeras till sötmandel, krispig bergamott och vita blommor från Sakura-trädet och färskt grönt te - en ljus komposition för att väcka dina sinnen.
 • Arden Beauty, EdP 100ml

  Arden Beauty, EdP 100ml
 • White Tea Vanilla Orchid, EdT 30ml

  White Tea Vanilla Orchid, EdT 30ml
 • Green Tea Yuzu, EdT 50ml

  Green Tea Yuzu, EdT 50ml
 • Sunflowers, EdT 100ml

  Sunflowers, EdT 100ml
 • My Fifth Avenue EdP

  My Fifth Avenue EdP
  Bubblande fräsch blomdoft lyfter fram energin som vibrerar på världens mest kända gata och de krispiga citrusnoterna ger en överraskande fräschör som kompletteras av feminina blomtoner. Noterna vävs in i varma och lockande mysk- och trätoner som reflekterar kvinnlig styrka och den ljuva doften av framgång.Toppnoter: Citron, mandarin, Floral ozone, violbladHjärtnoter: Lotusblomma, jasminTorra noter: Mysktrio, ambraträ, orrisextrakt, cederträolja
 • Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette For Her 50ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette For Her 50ml
  White Tea-doften är framställd för att reflekterar rofylld enkelhet med fräsch och sprudlande italiensk mandarin och sensuella inslag av sjöbris. Perfekt för alla tillfällen.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette For Her 100ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette For Her 100ml
  White Tea-doften är framställd för att reflekterar rofylld enkelhet med fräsch och sprudlande italiensk mandarin och sensuella inslag av sjöbris. Perfekt för alla tillfällen.
 • Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette 100 ml
  White Tea Ginger Lily är en varm doft som samtidigt bjuder på energi och överraskningar med en oväntad twist. Doften tar dig med på ett äventyr med vackra doftnoter av ingefärsblomma, italiensk mandarin och bergamott.
 • Green Tea Sakura Blossom, EdT 50ml

  Green Tea Sakura Blossom, EdT 50ml
 • 5th Avenue EdP

  5th Avenue EdP
  Elizabeth Arden 5th Avenue är en modern amerikansk klassiker som fångar in det sofistikerat lyxiga och energifyllda som är New Yorks berömda gata Fifth Avenue. En blomdoft baserad på en spännande blandning av klassiska och trendiga doftnoter. Den här doften har allt - precis som Fifth Avenue!
 • White Tea, EdT 100ml

  White Tea, EdT 100ml
 • Green Tea Lychee Lime, EdT 50ml

  Green Tea Lychee Lime, EdT 50ml
 • Green Tea , 100 ml Elizabeth Arden Parfym

  Green Tea , 100 ml Elizabeth Arden Parfym
  100 ml, Elizabeth Arden Green Tea är en populär parfym som passar alla kvinnor. Parfymen inleder med toppnoter från rabarber, citron, apelsinskal och bergamott för att sedan övergå i hjärtnoter av pepparmint, grönt te och nejlika. Avslutningsvis avrundas Green Tea i basnoter av ekmossa, mysk och amber. Elizabeth Arden Green Tea är en fräsch och lätt parfym som passar perfekt för användning dagtid men även om du gillar lättare kvällsdofter.
 • White Tea Gingerlily, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea Gingerlily, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, Omfamna den enkla glädjen i att ta en stund för dig själv och njut av den personliga reflektionen. Förtrollande, majestätiska blommor ger dig en oväntad twist till din vardag. Upptäck en doft så Inbjudande, varm och frisk. White Tea Ginger Lily Eau de Toilette genomsyras av en upplyftande kryddig energi och sprudlande petitgrain för att balansera hjärtnoten Ginger Lily, ingefärslilja, och varma tränoter av vitt cederträ. Dynamisk och passionerad med en spännande aura. Find Your Moment. Doftnoter Topp: Petitgrain, italiensk bergamott, mandarin, afrikansk neroliolja Hjärta: Ingefärslilja, ingefära, violblad, vitt te ackord. Bas: Vitt cederträ, sidenmusk komplex, venezuelansk tonkaböna, jordig mate absolute.
 • Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette 50 ml
  Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom är en fräsch, feminin och blommig doft med ljuvliga noter av italiensk bergamott, vit pion och japanskt körsbärsträ.
 • White Tea Mandarin Blossom Eau de toilette, 100 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea Mandarin Blossom Eau de toilette, 100 ml Elizabeth Arden Parfym
  100 ml, White Tea Mandarin Blossom EdT skapar känslan av lycka och energi genom toppnoter som öppnar med mandarin och bergamott och som sedan omsluts av ett hjärta av apelsinblommor, jasmin och vitt te. Basnoter av musk och cederträ ger ett varmt och friskt djup.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum 50 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum 50 ml
  Parfym med exceptionella ingredienser, komponerad av högutbildade parfymörer. White Tea Eau de Parfum tillhör de små nöjena i livet.
 • My Fifth Avenue EdP

  My Fifth Avenue EdP
  Bubblande fräsch blomdoft lyfter fram energin som vibrerar på världens mest kända gata och de krispiga citrusnoterna ger en överraskande fräschör som kompletteras av feminina blomtoner. Noterna vävs in i varma och lockande mysk- och trätoner som reflekterar kvinnlig styrka och den ljuva doften av framgång.Toppnoter: Citron, mandarin, Floral ozone, violbladHjärtnoter: Lotusblomma, jasminTorra noter: Mysktrio, ambraträ, orrisextrakt, cederträolja
 • 5th Avenue Set, EdP 125ml + Body Lotion 100ml

  5th Avenue Set, EdP 125ml + Body Lotion 100ml
 • Green Tea Honeysuckle, EdT 50ml

  Green Tea Honeysuckle, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden White Tea EdT, 30 ml Elizabeth Arden Parfym

  Elizabeth Arden White Tea EdT, 30 ml Elizabeth Arden Parfym
  30 ml, Elizabeth Arden, White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris som får dig att drömma dig bort till varma breddgrader.  De ljuvligt fridfulla hjärnoterna med extrakt från vitt te, turkisk ros transporterar dig till en plats med lyxig njutning och elegans.  Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final vilket gör doften härligt blommig och mjuk som passar under varma sommardagar eller på solsemestern. - Lugna sinnet, njut av lyxen och friskheten. Andas ut. Njut av nuet.  Doften kommer i tre olika storlekar: 30ml, 50ml och 100ml. Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke Hjärtnoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien Basnoter: Madras-trä, malva, mysk.
 • White Tea Mandarin Blossom, EdT 50ml

  White Tea Mandarin Blossom, EdT 50ml
 • Red Door, EdT 30ml

  Red Door, EdT 30ml
 • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau De Toilette 50ml

  Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau De Toilette 50ml
  White Tea Wild Rose är en oförglömlig doft inspirerad av den första doften av de första rosbladen samtidigt som havet värms upp. Doften av en varm sommarbris med söta delikata blommor som skapar en härlig doft. Toppnoter av vit te och päron som smälter ihop med en lätta pioner och en varm rosbukett. Doften är mjuk och feminin och blandar tonkabönor, varm armber och strålande musk i basen. Doften kan fint blandas med de andra dofterna i White Tea kollektionen.
 • White Tea Wild Rose, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea Wild Rose, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, White Tea Wild Rose är en enastående doft som kombinerar enkelheten i vitt the med det ljuva från en ros. En frisk, blommig doft med exklusiva noter av vitt the, bulgarisk ros, pion och mysk.
 • Red Door Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion + 50ml Shower Gel

  Red Door Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion + 50ml Shower Gel
 • Green Tea , 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  Green Tea , 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, Elizabeth Arden Green Tea - En fräsch uppiggande och stimulerande doft med fräscha toppnoter av rabarber, citron, apelsinskal och bergamott som livar upp dina sinnen. Doften har ett feminint hjärta av pepparmint, grönt te och nejlika som  avrundas med mjuk ek-mossa, mysk och ambra. Denna doft får dig att känna dig frisk, alert samt känns stimulerande som en pick me up doft för sinnet med sina fräscha noter av grönt te.  Perfekt efter den där  sköna duschen efter ditt träningspass där du känner dig pigg, fräsch och energisk! Passar för både dag och kväll om man föredrar lätta friska dofter.  Toppnoter - rabarber, citron, bergamott och apelsinskal. Hjärtnoter - pepparmint, grönt te och nejlika.  Basnoter - Ek-mossa, mysk och ambra.
 • 5th Avenue, EdP 125ml

  5th Avenue, EdP 125ml
 • White Tea, EdT 50ml

  White Tea, EdT 50ml
 • White Tea, EdP 100ml

  White Tea, EdP 100ml
 • Always Red, EdT 50ml

  Always Red, EdT 50ml
 • Green Tea Pomegranate, EdT 100ml

  Green Tea Pomegranate, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden Provocative Woman edp 50ml

  Elizabeth Arden Provocative Woman edp 50ml
 • White Tea Vanilla Orchid, EdT 50ml

  White Tea Vanilla Orchid, EdT 50ml
 • White Tea Mandarin Blossom, EdT 100ml

  White Tea Mandarin Blossom, EdT 100ml
 • Provocative, Deospray 150ml

  Provocative, Deospray 150ml
 • White Tea EdT

  White Tea EdT
  En EdT med en doft som innehåller krispig och bubblande italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt, svalkande havsbris. Tillsammans skapar de en fridsam enkelhet. Det ljuvligt fridfulla hjärnoten med extrakt från vitt te, turkisk ros och mate absolute från Paraguay transporterar dig till en plats med lyxig njutning. Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final. Andas in. Andas ut. För kvinnan som vill njuta av nuet.Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunkeMellannoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från BrasilienBasnoter: Madras-trä, malva, tonkabönor från Venezuela, amber, trio med lugnande mysk (velvione)
 • Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfum 75ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfum 75ml
  5th Avenue från Elizabeth Arden är en klassiker, en sprudlande doft baserad på en spännande blandning av klassiska och moderna doftnoter.Parfymen är en fräsch fläkt, lämplig för dagligt brukToppnoter: lilja, lindblomma, daggvåt magnolia, exotisk mandarin och bergamottHjärtnoter: ros, viol, ylang ylang, jasmin, indisk tuberos, persika och muskotBasnoter: ambra, tibetansk mysk, sandelträ, iris, och vanilj
 • Provocative, EdP 30ml

  Provocative, EdP 30ml
 • Sunflowers, EdT 30ml

  Sunflowers, EdT 30ml
 • Green Tea Bamboo, EdT 100ml

  Green Tea Bamboo, EdT 100ml
 • White Tea Ginger Lily, EdT 100ml

  White Tea Ginger Lily, EdT 100ml
 • White Tea Ginger Lily EdT

  White Tea Ginger Lily EdT
  Elizabeth Ardens White Tea doftkollektion uppmuntrar dig att ta vara på och njuta av ditt liv. Omfamna den enkla njutningen i en stund för dig själv och låt tankarna vandra. Find your moment.White Tea Ginger Lily Eau de Toilette är det senaste tillskottet i Elizabeth Ardens populära doftfamilj, en varm men samtidigt frisk floraldoft som ger en oväntad twist till din vardag. Doften genomsyras av en upplyftande kryddig energi och majestätisk bukett av vita blommor. En bris av saftig petitgrain balanserar ingefärsliljan i doftens hjärta som tillsammans med varma noter av vitt cederträ ger White Tea Ginger Lily ett sensuellt avslut.Toppnoter: Bergamot, petitgrain, mandarin, neroliHjärtnoter: Ingefärslilja, ingefära, krossade violbladBasnoter: Tonkaböna, vitt cederträ, silkeslen mysk jordig mate absolute
 • Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau De Parfum 75ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau De Parfum 75ml
  Denna parfym är som skräddarsydd för den eleganta och moderna kvinnan. Doftar av energi och självförtroende! Sofistikerad doft som passar perfekt till vardags.
 • Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 100 ml

  Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 100 ml
  Fräsch och sprudlande blomsterdoft inspirerad av världens mest kända gata, livliga Fifth Avenue på Manhattan. Doften inleds med friska citrusnoter som övergår i ett blommigt, feminint hjärta. Slutligen avrundas doften perfekt med varma och sensuella mysk- och tränoter.
 • Green Tea Lychee Lime Eau De Toilette

  Green Tea Lychee Lime Eau De Toilette
  Green Tea Lychee Lime är en upplyftande eau de toilette som väcker sinnena till liv och formar ett leende på dina läppar. Med ett spray kommer du känna en sprudlande, livfull & fräsch parfym som inte går att motstå. Green Tea Lychee hittar du inom Elizabeth Arden parfym damsortiment och med dess rena doftnoter är det bara fantasin som sätter gränser när du ska använda den. En fräsch damparfym med ett fantastiskt välkomnande där du kommer framstå uppfriskande. Doften öppnar med förfriskande noter av Litchi, italiensk bergamott och citrus. I hjärtat finns egyptisk pelargon, näckrosackord och magnolia. I kontrast till doftens blommiga hjärta sprider sig ett lugn i basen med Litchi Flash Delight Base, Mate Absolute och Grönt Te ackord.Doftfamilj: Fruity-FreshToppnot: Litchi, Bergamott, CitrusHjärtnot: Egyptisk Pelargon, Näckrosackord, MagnoliaBasnot: Lychee Flash Delight Base, Mate Absolute, Green Tea DNA
 • Green Tea Lychee Lime, EdT 100ml

  Green Tea Lychee Lime, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea EdT, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  Elizabeth Arden White Tea EdT, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, Elizabeth Arden, White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris som får dig att drömma dig bort till varma breddgrader.  De ljuvligt fridfulla hjärnoterna med extrakt från vitt te, turkisk ros transporterar dig till en plats med lyxig njutning och elegans.  Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final vilket gör doften härligt blommig och mjuk som passar under varma sommardagar eller på solsemestern. - Lugna sinnet, njut av lyxen och friskheten. Andas ut. Njut av nuet.  Doften kommer i tre olika storlekar: 30ml, 50ml och 100ml. Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke Hjärtnoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien Basnoter: Madras-trä, malva, mysk.
 • White Tea Ginger Lily, EdT 50ml

  White Tea Ginger Lily, EdT 50ml
 • Green Tea Nectarine Blossom, EdT 100ml

  Green Tea Nectarine Blossom, EdT 100ml
 • Green Tea Pomegranate, EdT 50ml

  Green Tea Pomegranate, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 30 ml

  Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 30 ml
  Fräsch och sprudlande blomsterdoft inspirerad av världens mest kända gata, livliga Fifth Avenue på Manhattan. Doften inleds med friska citrusnoter som övergår i ett blommigt, feminint hjärta. Slutligen avrundas doften perfekt med varma och sensuella mysk- och tränoter.
 • Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Eau De Toilette 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Eau De Toilette 50 ml
  Frisk, flörtig och feminin. Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom-doften är inspirerad av den väldoftande aromen från ett solkysst päronträd. Bland doftnoterna hittar vi bergamott, citron, jasmin, grönt te, mysk, ambra och vit mossa.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette 30ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette 30ml
  White Tea Eau de toilette är en utsökt doft för kvinnan som vill njuta av ögonblicket. White Tea-doften är framställd för att reflekterar rofylld enkelhet med fräsch och sprudlande italiensk mandarin och sensuella inslag av sjöbris.
 • Elizabeth Arden My Fifth Avenue , 30 ml Elizabeth Arden Parfym

  Elizabeth Arden My Fifth Avenue , 30 ml Elizabeth Arden Parfym
  30 ml, Bubblande fräsch blomdoft lyfter fram energin som vibrerar på världens mest kända gata och de krispiga citrusnoterna ger en överraskande fräschör som kompletteras av feminina blomtoner. Noterna vävs in i varma och lockande mysk- och trätoner som reflekterar kvinnlig styrka och den ljuva doften av framgång.   Toppnoter:  Citron, mandarin, Floral ozone, violblad Hjärtnoter: Lotusblomma, jasmin Basnoter: Mysktrio, ambraträ, orrisextrakt, cederträolja
 • Provocative, EdP 50ml

  Provocative, EdP 50ml
 • Pear Blossom, EdT 50ml

  Pear Blossom, EdT 50ml
 • Green Tea EdT Spray

  Green Tea EdT Spray
  En EdT likt en härlig grön värld av fräschör. Det är en upplyftande doft som ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen. Toppnoter: Grönt te, bergamott, citron, apelsin och pepparmynta. Hjärtnoter: Rabarber, jasmin, sellerifrö och nejlika. Basnoter: Ekmossa, bärnsten och mysk.
 • 5th Avenue Uptown NYC, EdP 75ml

  5th Avenue Uptown NYC, EdP 75ml
 • White Tea Sakura Blossom, EdT 100ml

  White Tea Sakura Blossom, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfume 30ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfume 30ml
  5th Avenue från Elizabeth Arden är en riktig klassiker! En sprudlande doft baserad på en spännande blandning.
 • White Tea Wild Rose, EdT 50ml

  White Tea Wild Rose, EdT 50ml
 • 5th Avenue NYC, EdP 125ml

  5th Avenue NYC, EdP 125ml
 • White Tea Sakura Blossom, EdT 50ml

  White Tea Sakura Blossom, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum 100 ml
  Parfym med exceptionella ingredienser, komponerad av högutbildade parfymörer. White Tea Eau de Parfum tillhör de små nöjena i livet.
 • Mediterranean, EdP 50ml

  Mediterranean, EdP 50ml
 • White Tea Wild Rose, 30 ml Elizabeth Arden Parfym

  White Tea Wild Rose, 30 ml Elizabeth Arden Parfym
  30 ml, White Tea Wild Rose är en enastående doft som kombinerar enkelheten i vitt the med det ljuva från en ros. En frisk, blommig doft med exklusiva noter av vitt the, bulgarisk ros, pion och mysk.
 • White Tea Mandarin Blossom EdT

  White Tea Mandarin Blossom EdT
  White Tea Mandarin Blossom EdT skapar en känsla av lycka och energi. Toppnoter av mandarin och bergamott öppnar upp doften och omsluts sedan av ett hjärta av apelsinblommor, jasmin och vitt the. Basnoter av mysk och cederträ ger ett varmt och friskt djup.
 • White Tea Gift Set, EdT 30ml+Body Cream 100ml

  White Tea Gift Set, EdT 30ml+Body Cream 100ml
 • White Tea Vanilla Orchid, EdT 100ml

  White Tea Vanilla Orchid, EdT 100ml
 • Green Tea EdT Spray

  Green Tea EdT Spray
  En EdT likt en härlig grön värld av fräschör. Det är en upplyftande doft som ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen. Toppnoter: Grönt te, bergamott, citron, apelsin och pepparmynta. Hjärtnoter: Rabarber, jasmin, sellerifrö och nejlika. Basnoter: Ekmossa, bärnsten och mysk.
 • White Tea EdT

  White Tea EdT
  En EdT med en doft som innehåller krispig och bubblande italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt, svalkande havsbris. Tillsammans skapar de en fridsam enkelhet. Det ljuvligt fridfulla hjärnoten med extrakt från vitt te, turkisk ros och mate absolute från Paraguay transporterar dig till en plats med lyxig njutning. Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final. Andas in. Andas ut. För kvinnan som vill njuta av nuet.Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunkeMellannoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från BrasilienBasnoter: Madras-trä, malva, tonkabönor från Venezuela, amber, trio med lugnande mysk (velvione)
 • White Tea Mandarin Blossom Body Cream

  White Tea Mandarin Blossom Body Cream
  White Tea Mandarin Blossom skapar en känsla av lycka och energi. Toppnoter av mandarin och bergamott öppnar upp doften och omsluts sedan av ett hjärta av apelsinblommor, jasmin och vitt the. Basnoter av mysk och cederträ ger ett varmt och friskt djup.
 • Red Door, EdT 50ml

  Red Door, EdT 50ml
 • Green Tea Camellia, EdT 30ml

  Green Tea Camellia, EdT 30ml
 • White Tea Wild Rose, EdT 100ml

  White Tea Wild Rose, EdT 100ml
 • White Tea, EdT 30ml

  White Tea, EdT 30ml
 • White Tea Wild Rose, EdT 30ml

  White Tea Wild Rose, EdT 30ml