Elizabeth Arden dofter dam

Populärt inom Elizabeth Arden dam

Fler tips på Elizabeth Arden dam

 • Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette 100 ml
  White Tea Ginger Lily är en varm doft som samtidigt bjuder på energi och överraskningar med en oväntad twist. Doften tar dig med på ett äventyr med vackra doftnoter av ingefärsblomma, italiensk mandarin och bergamott.
 • 5th Avenue NYC Premiere, EdP 75ml

  5th Avenue NYC Premiere, EdP 75ml
 • Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC Eau De Parfum 75 ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue Uptown NYC Eau De Parfum 75 ml
  Representerar den glamorösa och lyxiga livsstilen i New York. Inspirerad av New Yorks It-kvinnor som framstår självsäkra och modiga.
 • Red Door Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion + 50ml Shower Gel

  Red Door Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion + 50ml Shower Gel
 • White Tea, EdT 100ml

  White Tea, EdT 100ml
 • White Tea Sakura Blossom, EdT 50ml

  White Tea Sakura Blossom, EdT 50ml
 • Provocative, EdP 50ml

  Provocative, EdP 50ml
 • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau De Toilette 100ml

  Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau De Toilette 100ml
  White Tea Wild Rose är en oförglömlig doft inspirerad av den första doften av de första rosbladen samtidigt som havet värms upp. Doften av en varm sommarbris med söta delikata blommor som skapar en härlig doft. Toppnoter av vit te och päron som smälter ihop med en lätta pioner och en varm rosbukett. Doften är mjuk och feminin och blandar tonkabönor, varm armber och strålande musk i basen. Doften kan fint blandas med de andra dofterna i White Tea kollektionen.
 • Green Tea Fig, EdT 50ml

  Green Tea Fig, EdT 50ml
 • Mediterranean, EdP 50ml

  Mediterranean, EdP 50ml
 • Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfum 75 ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfum 75 ml
  5th Avenue från Elizabeth Arden är en klassiker, en sprudlande doft baserad på en spännande blandning av klassiska och moderna doftnoter.Parfymen är en fräsch fläkt, lämplig för dagligt brukToppnoter: lilja, lindblomma, daggvåt magnolia, exotisk mandarin och bergamottHjärtnoter: ros, viol, ylang ylang, jasmin, indisk tuberos, persika och muskotBasnoter: ambra, tibetansk mysk, sandelträ, iris, och vanilj
 • White Tea Ginger Lily, EdT 50ml

  White Tea Ginger Lily, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau De Parfum 75 ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau De Parfum 75 ml
  Denna parfym är som skräddarsydd för den eleganta och moderna kvinnan. Doftar av energi och självförtroende! Sofistikerad doft som passar perfekt till vardags.
 • Green Tea Lavender, EdT 100ml

  Green Tea Lavender, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 30 ml

  Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 30 ml
  Fräsch och sprudlande blomsterdoft inspirerad av världens mest kända gata, livliga Fifth Avenue på Manhattan. Doften inleds med friska citrusnoter som övergår i ett blommigt, feminint hjärta. Slutligen avrundas doften perfekt med varma och sensuella mysk- och tränoter.
 • White Tea Vanilla Orchid, EdT 100ml

  White Tea Vanilla Orchid, EdT 100ml
 • Red Door EdT Spray

  Red Door EdT Spray
  Red Door är en klassisk doft. En symbol för glamour och lyx, inspirerad av den världsberömda Elizabeth Arden Red Door Salon i New York. En modern doft, skapad för den moderna kvinnan. Doften är elegant och skapad av djupa, varma blommiga och sensuella noter. Den fängslande, sofistikerade doften fyller sinnena, och är den perfekta signaturen för kvinnan som bär den.
 • My 5th Avenue, EdP 50ml

  My 5th Avenue, EdP 50ml
 • Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfume 30 ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue Eau De Parfume 30 ml
  5th Avenue från Elizabeth Arden är en riktig klassiker! En sprudlande doft baserad på en spännande blandning.
 • White Tea Wild Rose, EdT 30ml

  White Tea Wild Rose, EdT 30ml
 • Green Tea Sakura Blossom EdT

  Green Tea Sakura Blossom EdT
  Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette är skapad med inspiration av Sakura-träd, ett träd som vars ljuvliga blommor och doft endast kan upplevas under en begränsad tid på våren då det står i blom. Doften öppnar med en uppfriskande lätthet, en signatur som är lika lysande som en solkysst körsbärslund, innan doften transformeras till sötmandel, krispig bergamott och vita blommor från Sakura-trädet och färskt grönt te - en ljus komposition för att väcka dina sinnen.DoftnoterTopp: Sötmandel, mandarinessens, bergamottolja, violbladHjärta: Sakuraträdblomma, grönt te ackord, jasmin sambac, vit pionBas: Ambrettefrö, mysk, vitt björkackord,
 • Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau De Toilette 30 ml

  Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau De Toilette 30 ml
  White Tea Mandarin Blossom Edt skapar en känsla av lycka och energi genom toppnoter som öppnar med mandarin och bergamott och som fortsätter i ett hjärta av apelsinblomma, jasmin och vitt te. Basnoterna av mysk och cederträ ger doften ett varmt och friskt djup.
 • Green Tea Pomegranate, EdT 100ml

  Green Tea Pomegranate, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 50 ml

  Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 50 ml
  Fräsch och sprudlande blomsterdoft från Elizabeth Arden. Parfymen känns både klassisk och modern och är perfekt till vardags.
 • Green Tea Pear Blossom EdT, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  Green Tea Pear Blossom EdT, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, Green Tea Pear Blossom EdT ären frisk och blommig doft somfångar känslan av en soldränkt promenad bland blommande päronträd med saftiga päronfasetter som omfamnas av ångorna från grönt te.
 • 5th Avenue Set, EdP 125ml + Body Lotion 100ml

  5th Avenue Set, EdP 125ml + Body Lotion 100ml
 • Sunflowers, EdT 30ml

  Sunflowers, EdT 30ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau De Toilette 100ml

  Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau De Toilette 100ml
  Den klassiska doften Green Tea blir förnyad av det söta och allsidiga granatäpplet, och skapar Green Tea Granatäpple EDT- det sista tillskottet till Green Tea doftlinjen. I toppnoterna kombineras granatäpple och bergamott med färsk citrus som väcker sinnet. Earl Grey ackord och violetta blad som påminner om den första känslan av våren och avslutas lätt med söta hallon och vitmossa.
 • Red Door, EdT 50ml

  Red Door, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 100 ml

  Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum 100 ml
  Fräsch och sprudlande blomsterdoft inspirerad av världens mest kända gata, livliga Fifth Avenue på Manhattan. Doften inleds med friska citrusnoter som övergår i ett blommigt, feminint hjärta. Slutligen avrundas doften perfekt med varma och sensuella mysk- och tränoter.
 • Red Door, EdT 30ml

  Red Door, EdT 30ml
 • Elizabeth Arden White Tea EdT, 100 ml Elizabeth Arden Parfym

  Elizabeth Arden White Tea EdT, 100 ml Elizabeth Arden Parfym
  100 ml, Elizabeth Arden, White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris som får dig att drömma dig bort till varma breddgrader.  De ljuvligt fridfulla hjärnoterna med extrakt från vitt te, turkisk ros transporterar dig till en plats med lyxig njutning och elegans.  Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final vilket gör doften härligt blommig och mjuk som passar under varma sommardagar eller på solsemestern. - Lugna sinnet, njut av lyxen och friskheten. Andas ut. Njut av nuet.  Doften kommer i tre olika storlekar: 30ml, 50ml och 100ml. Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke Hjärtnoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien Basnoter: Madras-trä, malva, mysk.
 • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau De Toilette 50ml

  Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau De Toilette 50ml
  White Tea Wild Rose är en oförglömlig doft inspirerad av den första doften av de första rosbladen samtidigt som havet värms upp. Doften av en varm sommarbris med söta delikata blommor som skapar en härlig doft. Toppnoter av vit te och päron som smälter ihop med en lätta pioner och en varm rosbukett. Doften är mjuk och feminin och blandar tonkabönor, varm armber och strålande musk i basen. Doften kan fint blandas med de andra dofterna i White Tea kollektionen.
 • Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom Eau de Toilette 50 ml
  Elizabeth Arden Green Tea Sakura Blossom är en fräsch, feminin och blommig doft med ljuvliga noter av italiensk bergamott, vit pion och japanskt körsbärsträ.
 • White Tea EdT

  White Tea EdT
  En EdT med en doft som innehåller krispig och bubblande italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt, svalkande havsbris. Tillsammans skapar de en fridsam enkelhet. Det ljuvligt fridfulla hjärnoten med extrakt från vitt te, turkisk ros och mate absolute från Paraguay transporterar dig till en plats med lyxig njutning. Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final. Andas in. Andas ut. För kvinnan som vill njuta av nuet.Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunkeMellannoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från BrasilienBasnoter: Madras-trä, malva, tonkabönor från Venezuela, amber, trio med lugnande mysk (velvione)
 • Green Tea Pomegranate, EdT 50ml

  Green Tea Pomegranate, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray 50 ml
  Detta är en uppfriskande doft som ger energi till kroppen och får dina sinnen att pirra.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette For Her 100ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette For Her 100ml
  White Tea-doften är framställd för att reflekterar rofylld enkelhet med fräsch och sprudlande italiensk mandarin och sensuella inslag av sjöbris. Perfekt för alla tillfällen.
 • 5th Avenue NYC, EdP 125ml

  5th Avenue NYC, EdP 125ml
 • White Tea Ginger Lily EdT

  White Tea Ginger Lily EdT
  Elizabeth Ardens White Tea doftkollektion uppmuntrar dig att ta vara på och njuta av ditt liv. Omfamna den enkla njutningen i en stund för dig själv och låt tankarna vandra. Find your moment.White Tea Ginger Lily Eau de Toilette är det senaste tillskottet i Elizabeth Ardens populära doftfamilj, en varm men samtidigt frisk floraldoft som ger en oväntad twist till din vardag. Doften genomsyras av en upplyftande kryddig energi och majestätisk bukett av vita blommor. En bris av saftig petitgrain balanserar ingefärsliljan i doftens hjärta som tillsammans med varma noter av vitt cederträ ger White Tea Ginger Lily ett sensuellt avslut.Toppnoter: Bergamot, petitgrain, mandarin, neroliHjärtnoter: Ingefärslilja, ingefära, krossade violbladBasnoter: Tonkaböna, vitt cederträ, silkeslen mysk jordig mate absolute
 • 5th Avenue Uptown NYC, EdP 75ml

  5th Avenue Uptown NYC, EdP 75ml
 • Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Eau De Toilette 30ml

  Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Eau De Toilette 30ml
  White Tea Vanilla Orchid handlar om att fånga ögonblicket av ren lugn och komfort och här en överdådig, oskyldig, lockande doft av blommor som tar dig till en plats av värmande lugn med lugnande te, sensuell vaniljorchid och woody musk. White Tea Vanilla Orchid ger känslan av en en kylig men samtidigt en varm kväll. Stearinljus inbjuder värme tillsammans med vanilj och en hint av citron- det är en inbjudan till värme och trygghet.
 • Green Tea Bamboo, EdT 100ml

  Green Tea Bamboo, EdT 100ml
 • Provocative, EdP 30ml

  Provocative, EdP 30ml
 • White Tea Mandarin Blossom EdT

  White Tea Mandarin Blossom EdT
  White Tea Mandarin Blossom EdT skapar en känsla av lycka och energi. Toppnoter av mandarin och bergamott öppnar upp doften och omsluts sedan av ett hjärta av apelsinblommor, jasmin och vitt the. Basnoter av mysk och cederträ ger ett varmt och friskt djup.
 • Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau De Toilette 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau De Toilette 100 ml
  White Tea Mandarin Blossom Edt skapar en känsla av lycka och energi genom toppnoter som öppnar med mandarin och bergamott och som fortsätter i ett hjärta av apelsinblomma, jasmin och vitt te. Basnoterna av mysk och cederträ ger doften ett varmt och friskt djup.
 • White Tea Wild Rose EdT

  White Tea Wild Rose EdT
  White Tea Wild Rose är en enastående doft som kombinerar enkelheten i vitt the med det ljuva från en ros. En frisk, blommig doft med exklusiva noter av vitt the, bulgarisk ros, pion och mysk.
 • 5th Avenue NYC Lights, EdP 75ml

  5th Avenue NYC Lights, EdP 75ml
 • Elizabeth Arden Eau Fraiche Edt 100ml

  Elizabeth Arden Eau Fraiche Edt 100ml
  Eau Fraiche från Elizabeth Arden är en blommig doft för kvinnor. Den innehåller en härlig blandning av blommiga, citrusaktiga och gröna noter.
 • Pear Blossom, EdT 50ml

  Pear Blossom, EdT 50ml
 • White Tea Wild Rose, EdT 50ml

  White Tea Wild Rose, EdT 50ml
 • Splendor, EdP 30ml

  Splendor, EdP 30ml
 • Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette For Her 50ml

  Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette For Her 50ml
  Denna doft är inspirerad av världsberömda Red Door Salon, och har en elegant, sensuell, djup och fyllig blomdoft. Red Door lanserades 1989 och är en klassisk doft för kvinnor som vill ha uppmärksamhet.
 • Pear Blossom, EdT 100ml

  Pear Blossom, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea EdT, 50 ml Elizabeth Arden Parfym

  Elizabeth Arden White Tea EdT, 50 ml Elizabeth Arden Parfym
  50 ml, Elizabeth Arden, White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris som får dig att drömma dig bort till varma breddgrader.  De ljuvligt fridfulla hjärnoterna med extrakt från vitt te, turkisk ros transporterar dig till en plats med lyxig njutning och elegans.  Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final vilket gör doften härligt blommig och mjuk som passar under varma sommardagar eller på solsemestern. - Lugna sinnet, njut av lyxen och friskheten. Andas ut. Njut av nuet.  Doften kommer i tre olika storlekar: 30ml, 50ml och 100ml. Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke Hjärtnoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien Basnoter: Madras-trä, malva, mysk.
 • 5th Avenue, EdP 30ml

  5th Avenue, EdP 30ml
 • 5th Avenue, EdP 125ml

  5th Avenue, EdP 125ml
 • Sunflowers, EdT 100ml

  Sunflowers, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden Red Door Eau De Toilette For Her 30 ml

  Elizabeth Arden Red Door Eau De Toilette For Her 30 ml
  Denna doft är inspirerad av världsberömda Red Door Salon, och har en elegant, sensuell, djup och fyllig blomdoft. Red Door lanserades 1989 och är en klassisk doft för kvinnor som vill ha uppmärksamhet.
 • 5th Avenue, Deospray 150ml

  5th Avenue, Deospray 150ml
 • 5th Avenue EdP, 30 ml

  5th Avenue EdP, 30 ml
  Elizabeth Arden 5th Avenue är en modern amerikansk klassiker som fångar in det sofistikerat lyxiga och energifyllda som är New Yorks berömda gata Fifth Avenue. En blomdoft baserad på en spännande blandning av klassiska och trendiga doftnoter. Den här doften har allt - precis som Fifth Avenue!
 • White Tea Sakura Blossom, EdT 100ml

  White Tea Sakura Blossom, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Eau De Toilette 100ml

  Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Eau De Toilette 100ml
  White Tea Vanilla Orchid handlar om att fånga ögonblicket av ren lugn och komfort oc här en överdådig, oskyldig, lockande doft av blommor som tar dig till en plats av värmande lugn med lugnande te, sensuell vaniljorchid och woody musk. White Tea Vanilla Orchid ger känslan av en en kylig men samtidigt en varm kväll. Stearinljus inbjuder värme tillsammans med vanilj och en hint av citron- det är en inbjudan till värme och trygghet.
 • White Tea EdT

  White Tea EdT
  En EdT med en doft som innehåller krispig och bubblande italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt, svalkande havsbris. Tillsammans skapar de en fridsam enkelhet. Det ljuvligt fridfulla hjärnoten med extrakt från vitt te, turkisk ros och mate absolute från Paraguay transporterar dig till en plats med lyxig njutning. Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final. Andas in. Andas ut. För kvinnan som vill njuta av nuet.Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunkeMellannoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från BrasilienBasnoter: Madras-trä, malva, tonkabönor från Venezuela, amber, trio med lugnande mysk (velvione)
 • 5th Avenue After Five, EdP 30ml

  5th Avenue After Five, EdP 30ml
 • White Tea, EdT 30ml

  White Tea, EdT 30ml
 • Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette For Her 50 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette For Her 50 ml
  White Tea-doften är framställd för att reflekterar rofylld enkelhet med fräsch och sprudlande italiensk mandarin och sensuella inslag av sjöbris. Perfekt för alla tillfällen.
 • Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray Eau de Parfum 100ml

  Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray Eau de Parfum 100ml
  Uppfriskande doft som stimulerar både kropp och själ. Ett pikant inslag av kummin och rabarber blandas med citron, apelsinskal och bergamott.
 • Elizabeth Arden White Tea EdT, 30 ml Elizabeth Arden Parfym

  Elizabeth Arden White Tea EdT, 30 ml Elizabeth Arden Parfym
  30 ml, Elizabeth Arden, White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris som får dig att drömma dig bort till varma breddgrader.  De ljuvligt fridfulla hjärnoterna med extrakt från vitt te, turkisk ros transporterar dig till en plats med lyxig njutning och elegans.  Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final vilket gör doften härligt blommig och mjuk som passar under varma sommardagar eller på solsemestern. - Lugna sinnet, njut av lyxen och friskheten. Andas ut. Njut av nuet.  Doften kommer i tre olika storlekar: 30ml, 50ml och 100ml. Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke Hjärtnoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien Basnoter: Madras-trä, malva, mysk.
 • Green Tea Mimosa, EdT 100ml

  Green Tea Mimosa, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette 50 ml

  Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette 50 ml
  White Tea Ginger Lily är en varm doft som samtidigt bjuder på energi och överraskningar med en oväntad twist. Doften tar dig med på ett äventyr med vackra doftnoter av ingefärsblomma, italiensk mandarin och bergamott.
 • White Tea Mandarin Blossom, EdT 100ml

  White Tea Mandarin Blossom, EdT 100ml
 • Green Tea Honeysuckle, EdT 50ml

  Green Tea Honeysuckle, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Eau De Toilette 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom Eau De Toilette 50 ml
  Frisk, flörtig och feminin. Elizabeth Arden Green Tea Pear Blossom-doften är inspirerad av den väldoftande aromen från ett solkysst päronträd. Bland doftnoterna hittar vi bergamott, citron, jasmin, grönt te, mysk, ambra och vit mossa.
 • 5th Avenue NYC, EdP 75ml

  5th Avenue NYC, EdP 75ml
 • White Tea Vanilla Orchid, EdT 30ml

  White Tea Vanilla Orchid, EdT 30ml
 • Green Tea Yuzu, EdT 50ml

  Green Tea Yuzu, EdT 50ml
 • My 5th Avenue, EdP 30ml

  My 5th Avenue, EdP 30ml
 • Green Tea Pear Blossom EdT

  Green Tea Pear Blossom EdT
  Green Tea Pear Blossom EdT är en frisk och blommig doft som fångar känslan av en soldränkt promenad bland blommande päronträd. Saftiga päronfasetter omfamnas av doften från lugnande grönt te.
 • Red Door Set, EdT 50 ml + BL 100ml + Replica Parfum 5ml

  Red Door Set, EdT 50 ml + BL 100ml + Replica Parfum 5ml
 • 5th Avenue Style, EdP 125ml

  5th Avenue Style, EdP 125ml
 • Provocative, Deospray 150ml

  Provocative, Deospray 150ml
 • White Tea Ginger Lily, EdT 100ml

  White Tea Ginger Lily, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau De Toilette 50ml

  Elizabeth Arden Green Tea Pomegranate Eau De Toilette 50ml
  Den klassiska doften Green Tea blir förnyad av det söta och allsidiga granatäpplet, och skapar Green Tea Granatäpple EDT- det sista tillskottet till Green Tea doftlinjen. I toppnoterna kombineras granatäpple och bergamott med färsk citrus som väcker sinnet. Earl Grey ackord och violetta blad som påminner om den första känslan av våren och avslutas lätt med söta hallon och vitmossa.
 • Green Tea EdT Spray

  Green Tea EdT Spray
  En EdT likt en härlig grön värld av fräschör. Det är en upplyftande doft som ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen. Toppnoter: Grönt te, bergamott, citron, apelsin och pepparmynta. Hjärtnoter: Rabarber, jasmin, sellerifrö och nejlika. Basnoter: Ekmossa, bärnsten och mysk.
 • Elizabeth Arden Eau Fraiche Edt 100ml

  Elizabeth Arden Eau Fraiche Edt 100ml
  Eau Fraiche från Elizabeth Arden är en blommig doft för kvinnor. Den innehåller en härlig blandning av blommiga, citrusaktiga och gröna noter.
 • Arden Beauty, EdP 100ml

  Arden Beauty, EdP 100ml
 • My 5th Avenue, EdP 100ml

  My 5th Avenue, EdP 100ml
 • Green Tea Nectarine Blossom, EdT 100ml

  Green Tea Nectarine Blossom, EdT 100ml
 • White Tea Wild Rose, EdT 100ml

  White Tea Wild Rose, EdT 100ml
 • White Tea, EdT 50ml

  White Tea, EdT 50ml
 • Always Red, EdT 50ml

  Always Red, EdT 50ml
 • Green Tea Fig, EdT 100ml

  Green Tea Fig, EdT 100ml
 • White Tea Cream Deo

  White Tea Cream Deo
  En härlig krämdeodorant med White Tea som som innehåller krispig och bubblande italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt, svalkande havsbris och som tillsammans transporterar dig till en plats med lyxig njutning.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette 30 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau De Toilette 30 ml
  White Tea Eau de toilette är en utsökt doft för kvinnan som vill njuta av ögonblicket. White Tea-doften är framställd för att reflekterar rofylld enkelhet med fräsch och sprudlande italiensk mandarin och sensuella inslag av sjöbris.
 • Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Eau De Toilette 50ml

  Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Eau De Toilette 50ml
  White Tea Vanilla Orchid handlar om att fånga ögonblicket av ren lugn och komfort och här en överdådig, oskyldig, lockande doft av blommor som tar dig till en plats av värmande lugn med lugnande te, sensuell vaniljorchid och woody musk. White Tea Vanilla Orchid ger känslan av en en kylig men samtidigt en varm kväll. Stearinljus inbjuder värme tillsammans med vanilj och en hint av citron- det är en inbjudan till värme och trygghet.
 • White Tea Mandarin Blossom, EdT 50ml

  White Tea Mandarin Blossom, EdT 50ml