Elizabeth Arden dofter dam

Populärt inom Elizabeth Arden dam

Fler tips på Elizabeth Arden dam

 • Green Tea Mimosa, EdT 50ml

  Green Tea Mimosa, EdT 50ml
 • 5th Avenue NYC Lights, EdP 75ml

  5th Avenue NYC Lights, EdP 75ml
 • 5th Avenue Set, EdP 125ml + Body Lotion 100ml

  5th Avenue Set, EdP 125ml + Body Lotion 100ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze Eau de Toilette - 100 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Coconut Breeze Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, Denna doft är din biljett till en livfull och energigivande reträtt, baserad på vår signaturdoft av grönt te. Med den ikoniska grönt te-basen inkapslar denna doft essensen av en tropisk oas - en fridfull flykt som personifierar en lekfull, aktiv och rolig ande. Precis som bäraren är den fylld med positivitet och en oemotståndlig livslust. Med en livfull explosion öppnar doften med ackord av saltad kokosnöt och kokosflingor, balanserat med den uppfriskande ljusstyrkan från bergamott. Hjärtat avslöjar den signifikanta grönt te-ackorden som blandas med vita tropiska blommor för ett lager av subtilitet, vilket speglar doftens dynamiska karaktär. En lugn final skapas med vit amber, en antydan av mysk och jordiga toner från ekmossackordet, vilket ger upphov till en fängslande doft som ekoar av vitalitet och livsglädje
 • 5th Avenue NYC, EdP 125ml

  5th Avenue NYC, EdP 125ml
 • Splendor, EdP 30ml

  Splendor, EdP 30ml
 • White Tea, EdP 100ml

  White Tea, EdP 100ml
 • Green Tea Lavender, EdT 100ml

  Green Tea Lavender, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette - 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, White Tea Wild Rose är en enastående doft som kombinerar enkelheten i vitt the med det ljuva från en ros. En frisk, blommig doft med exklusiva noter av vitt the, bulgarisk ros, pion och mysk.
 • White Tea Sakura Blossom, EdT 50ml

  White Tea Sakura Blossom, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Eau de Toilette - 100 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, Green Tea Lychee Lime är en upplyftande eau de toilette som väcker sinnena till liv och formar ett leende på dina läppar. Med ett spray kommer du känna en sprudlande, livfull & fräsch parfym som inte går att motstå. Green Tea Lychee hittar du inom Elizabeth Arden parfym damsortiment och med dess rena doftnoter är det bara fantasin som sätter gränser när du ska använda den. En fräsch damparfym med ett fantastiskt välkomnande där du kommer framstå uppfriskande.  Doften öppnar med förfriskande noter av Litchi, italiensk bergamott och citrus. I hjärtat finns egyptisk pelargon, näckrosackord och magnolia. I kontrast till doftens blommiga hjärta sprider sig ett lugn i basen med Litchi Flash Delight Base, Mate Absolute och Grönt Te ackord.
 • Giftset Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Set 3pcs

  Giftset Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara Set 3pcs
  Grand Entrance Mascara Set är ett härligt presentset med fantastiska smink- och hudvårdsprodukter. Setet innehåller Elizabeth Ardens bästsäljande mascara, Grand Entrance Mascara och en sminkborttagning.&hellip:
 • Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum - 50 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, White Tea hyllar glädjen till livet. Upptäck det enkla nöjet i att ta ett ögonblick för dig själv och njuta av den personliga reflektion som följer med det. Andas djupt, låt lugnet omfamna dig och njut av stunden. White Tea bjuder in dig att ta del av den skönhet som omger dig varje dag.  Från skaparna av den ursprungliga White Tea Eau de Toilette introducerar Elizabeth Arden den nya doften White Tea Eau de Parfum. En krispig floraldoft vars mjuka värme dröjer sig kvar på huden likt en omfamning. Framtagen med en sensorisk innovation i form av VivaScentz™-teknologi väcker denna eau de parfum en djupare känsla av välbefinnande hos bäraren.  White Tea Eau de Parfum flaskan följer siluetten av de nuvarande White Tea-dofterna:  En hög, smal vitfärgad flaska med ett gyllene lock – ett tecken på den djupare parfymen. Kartongen är FSC-certifierad.   Toppnoter: Italiensk mandarin, Havsbris Ackord, Salvia Hjärtnoter: Vitt Te ackord, Mate Absolue, Rosvatten, Jasmineblad Basnoter: Tonkaböna absolute (etiskt producerad), Musk, Amberträ
 • Elizabeth Arden Green Tea Bamboo Edt 100ml

  Elizabeth Arden Green Tea Bamboo Edt 100ml
  Elizabeth Arden Green Tea Bamboo är en lätt uppfriskande och sensuellt doftande parfym.Doftnoter: gröna bambuskott, grönt te, syrén, isisrot, gurka, trä, grapefrukt, violblad, citron, bergamott och&hellip:
 • Green Tea Coconut Breeze, EdT 50ml

  Green Tea Coconut Breeze, EdT 50ml
 • My 5th Avenue, EdP 50ml

  My 5th Avenue, EdP 50ml
 • White Tea Eau Florale, EdT 50ml

  White Tea Eau Florale, EdT 50ml
 • Giftset Elizabeth Arden 5th Avenue Edp 125ml + Body Lotion 100ml

  Giftset Elizabeth Arden 5th Avenue Edp 125ml + Body Lotion 100ml
  Innehåller:Elizabeth Arden 5th Avenue Edp 125mlElizabeth Arden 5th Avenue Body Lotion 100ml
 • White Tea Ginger Lily, EdT 100ml

  White Tea Ginger Lily, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Citron Freesia Eau de Toilette - 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Citron Freesia Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, Väck dina sinnen till liv med nya Green Tea Citron Freesia från Elizabeth Arden, en härligt frisk och livfull doft som kombinerar sprudlande citrusnoter med energigivande citrongräs och svartpeppar. Doften öppnar med blommiga toppnoter av freesia, jasmin sambac och uppfriskande bergamottessens. Den lätta blommiga harmonin kontrasteras av mate absolute, vit björk och mysk, som skapar en rogivande balans av fräschör och kryddighet. - 100 % vegansk - 86 % biologiskt nedbrytbar - Tillverkad med naturlig extraherad alkohol - Förpackad i en återvinningsbar glasflaska och en kartong av FSC-certifierat material. Doftfamilj: Fresh/Citrus Toppnot: Bergamot Essence Hjärtnot: Freesia Ambiance Basnot: Mate Absolute.
 • Elizabeth Arden Sunflowers Edt 50ml

  Elizabeth Arden Sunflowers Edt 50ml
  Elizabeth Arden Sunflowers är en frisk, fruktig och blommig parfym med doft av melon, rosor och ringblomma.Doftnoter: melon, persika, jasmin, ringblomma, rosor, sandelträ & mossa.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau Fraiche Eau de Toilette - 30 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau Fraiche Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, White Tea Eau Fraiche är en frisk tolkning av White Tea-doften och fängslar med samma baskomposition som originalet, men nu med mer fräschör i form av uppfriskande citrus samt en virvel av blommor. Den har gjord på veganska, medvetet inköpta ingredienser och VivaScentz™-teknologi, som harmoniserar nyckelnoter i perfekt balans och uppmuntrar en känsla av välbefinnande hos sin bärare. Doften öppnar upp med blodapelsin, mandarinolja, bergamott och anjoupäron, som ger plats åt ett hjärta av liljekonvalj som möter den vattniga upplyftningen av Sea Breeze-noter. De jordnära noterna av venezuelansk tonkaböna och ljusa träslag blandas med mysk för att ge doften en kvardröjande värme. - Utvecklad med hjälp av VivaScentz™-teknik för att öka välbefinnandet. - 100 % vegansk - Tillverkad med naturligt framställd alkohol - Innehåller ingredienser från hållbara källor. - Tillverkad av 73,5 % biologiskt nedbrytbara råvaror. - Förpackad i en återvinningsbar glasflaska och en kartong av FSC-certifierat material.
 • White Tea Vanilla Orchid, EdT 100ml

  White Tea Vanilla Orchid, EdT 100ml
 • White Tea Wild Rose, EdT 100ml

  White Tea Wild Rose, EdT 100ml
 • Green Tea Bamboo, EdT 100ml

  Green Tea Bamboo, EdT 100ml
 • White Tea, EdP 50ml

  White Tea, EdP 50ml
 • Arden Beauty, EdP 100ml

  Arden Beauty, EdP 100ml
 • Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette - 100 ml

  Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, Red Door är en klassisk doft. En symbol för glamour och lyx, inspirerad av den världsberömda Elizabeth Arden Red Door Salon i New York. En modern doft, skapad för den moderna kvinnan. Doften är elegant och skapad av djupa, varma blommiga och sensuella noter. Den fängslande, sofistikerade doften fyller sinnena, och är den perfekta signaturen för kvinnan som bär den.Toppnoter: Ylang-ylang, röda rosor, fruktnoterHjärtnoter: Orientalisk orkidé, jasmin, liljekonvalj, apelsinblomma, skogs liljor, fresia, nejlika, vilda violerBasnoter: Ekmossa sandelträ, vetiver, honung, mysk
 • White Tea, EdT 30ml

  White Tea, EdT 30ml
 • Pear Blossom, EdT 50ml

  Pear Blossom, EdT 50ml
 • Green Tea Coconut Breeze, EdT 100ml

  Green Tea Coconut Breeze, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea Deodorant - 40 ml

  Elizabeth Arden White Tea Deodorant - 40 ml
  40 ml, En härlig krämdeodorant med White Tea som innehåller krispig och bubblande italiensk mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt, svalkande havsbris och som tillsammans transporterar dig till en plats med lyxig njutning.Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunkeMellannoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från BrasilienBasnoter: Madras-trä, malva, tonkabönor från Venezuela, amber, trio med lugnande mysk (velvione)
 • Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Eau de Toilette - 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, Green Tea Lychee Lime är en upplyftande eau de toilette som väcker sinnena till liv och formar ett leende på dina läppar. Med ett spray kommer du känna en sprudlande, livfull & fräsch parfym som inte går att motstå. Green Tea Lychee hittar du inom Elizabeth Arden parfym damsortiment och med dess rena doftnoter är det bara fantasin som sätter gränser när du ska använda den. En fräsch damparfym med ett fantastiskt välkomnande där du kommer framstå uppfriskande.  Doften öppnar med förfriskande noter av Litchi, italiensk bergamott och citrus. I hjärtat finns egyptisk pelargon, näckrosackord och magnolia. I kontrast till doftens blommiga hjärta sprider sig ett lugn i basen med Litchi Flash Delight Base, Mate Absolute och Grönt Te ackord.
 • Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette - 30 ml

  Elizabeth Arden Red Door Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, Red Door är en klassisk doft. En symbol för glamour och lyx, inspirerad av den världsberömda Elizabeth Arden Red Door Salon i New York. En modern doft, skapad för den moderna kvinnan. Doften är elegant och skapad av djupa, varma blommiga och sensuella noter. Den fängslande, sofistikerade doften fyller sinnena, och är den perfekta signaturen för kvinnan som bär den.Toppnoter: Ylang-ylang, röda rosor, fruktnoterHjärtnoter: Orientalisk orkidé, jasmin, liljekonvalj, apelsinblomma, skogs liljor, fresia, nejlika, vilda violerBasnoter: Ekmossa sandelträ, vetiver, honung, mysk
 • Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC Edp 75ml

  Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC Edp 75ml
  Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC Edp är en kvinnlig parfym med blomstrande doftnoter.Doftnoter: mandarin, rosépeppar, liljekonvalj, jasmin, hyacint, orkidé, vaniljböna, ambra, mysk och sandelträ.&hellip:
 • Green Tea Sakura Blossom, EdT 50ml

  Green Tea Sakura Blossom, EdT 50ml
 • Green Tea Citron Freesia, EdT 50ml

  Green Tea Citron Freesia, EdT 50ml
 • Provocative, EdP 30ml

  Provocative, EdP 30ml
 • Elizabeth Arden True Love Edt 100ml

  Elizabeth Arden True Love Edt 100ml
  True Love av Elizabeth Arden är en orientalisk blommig doft för kvinnor. Toppnoter: Aprikos, gröna noter, fresia och persika. Hjärtnoter: Iris, iris rot, jasmin, heliotrop, lilja och ros. Basnoter:&hellip:
 • White Tea Gift Set, EdT 30ml + Body Cream 100ml

  White Tea Gift Set, EdT 30ml + Body Cream 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette - 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, White Tea Mandarin Blossom EdT skapar känslan av lycka och energi genom toppnoter som öppnar med mandarin och bergamott och som sedan omsluts av ett hjärta av apelsinblommor, jasmin och vitt te. Basnoter av musk och cederträ ger ett varmt och friskt djup.
 • Elizabeth Arden Green Tea Cream Deodorant - 40 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Cream Deodorant - 40 ml
  40 ml, En härlig krämdeodorant med grönt te som ger en ren och fräsch känsla. Från en grön, sprudlande värld kommer Elizabeth Arden Green Tea — en upplyftande doft som ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen.
 • Sunflowers, EdT 100ml

  Sunflowers, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum - 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, White Tea hyllar glädjen till livet. Upptäck det enkla nöjet i att ta ett ögonblick för dig själv och njuta av den personliga reflektion som följer med det. Andas djupt, låt lugnet omfamna dig och njut av stunden. White Tea bjuder in dig att ta del av den skönhet som omger dig varje dag.  Från skaparna av den ursprungliga White Tea Eau de Toilette introducerar Elizabeth Arden den nya doften White Tea Eau de Parfum. En krispig floraldoft vars mjuka värme dröjer sig kvar på huden likt en omfamning. Framtagen med en sensorisk innovation i form av VivaScentz™-teknologi väcker denna eau de parfum en djupare känsla av välbefinnande hos bäraren.  White Tea Eau de Parfum flaskan följer siluetten av de nuvarande White Tea-dofterna:  En hög, smal vitfärgad flaska med ett gyllene lock – ett tecken på den djupare parfymen. Kartongen är FSC-certifierad.   Toppnoter: Italiensk mandarin, Havsbris Ackord, Salvia Hjärtnoter: Vitt Te ackord, Mate Absolue, Rosvatten, Jasmineblad Basnoter: Tonkaböna absolute (etiskt producerad), Musk, Amberträ
 • Red Door Set, EdT 50 ml + BL 100ml + Replica Parfum 5ml

  Red Door Set, EdT 50 ml + BL 100ml + Replica Parfum 5ml
 • Provocative, EdP 50ml

  Provocative, EdP 50ml
 • White Tea Eau Florale, EdT 100ml

  White Tea Eau Florale, EdT 100ml
 • My 5th Avenue, EdP 100ml

  My 5th Avenue, EdP 100ml
 • Provocative, Deospray 150ml

  Provocative, Deospray 150ml
 • 5th Avenue After Five, EdP 30ml

  5th Avenue After Five, EdP 30ml
 • White Tea, EdT 50ml

  White Tea, EdT 50ml
 • 5th Avenue Uptown NYC, EdP 75ml

  5th Avenue Uptown NYC, EdP 75ml
 • 5th Avenue NYC Premiere, EdP 75ml

  5th Avenue NYC Premiere, EdP 75ml
 • 5th Avenue, EdP 30ml

  5th Avenue, EdP 30ml
 • White Tea Mandarin Blossom, EdT 100ml

  White Tea Mandarin Blossom, EdT 100ml
 • Green Tea Fig, EdT 100ml

  Green Tea Fig, EdT 100ml
 • My 5th Avenue, EdP 30ml

  My 5th Avenue, EdP 30ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Eau de Parfum - 100 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Elizabeth Arden Green Tea är en populär parfym som passar alla kvinnor. Parfymen inleder med toppnoter från rabarber, citron, apelsinskal och bergamott för att sedan övergå i hjärtnoter av pepparmint, grönt te och nejlika. Avslutningsvis avrundas Green Tea i basnoter av ekmossa, mysk och amber. Elizabeth Arden Green Tea är en fräsch och lätt parfym som passar perfekt för användning dagtid men även om du gillar lättare kvällsdofter.
 • White Tea Ginger Lily, EdT 50ml

  White Tea Ginger Lily, EdT 50ml
 • Green Tea Pomegranate, EdT 50ml

  Green Tea Pomegranate, EdT 50ml
 • White Tea Eau Fraiche, EdT 100ml

  White Tea Eau Fraiche, EdT 100ml
 • White Tea Mandarin Blossom, EdT 50ml

  White Tea Mandarin Blossom, EdT 50ml
 • Red Door, EdT 30ml

  Red Door, EdT 30ml
 • Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette - 100 ml

  Elizabeth Arden White Tea Ginger Lily Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, Omfamna den enkla glädjen i att ta en stund för dig själv och njut av den personliga reflektionen. Förtrollande, majestätiska blommor ger dig en oväntad twist till din vardag. Upptäck en doft så Inbjudande, varm och frisk. White Tea Ginger Lily Eau de Toilette genomsyras av en upplyftande kryddig energi och sprudlande petitgrain för att balansera hjärtnoten Ginger Lily, ingefärslilja, och varma tränoter av vitt cederträ. Dynamisk och passionerad med en spännande aura. Find Your Moment. Doftnoter Topp: Petitgrain, italiensk bergamott, mandarin, afrikansk neroliolja Hjärta: Ingefärslilja, ingefära, violblad, vitt te ackord. Bas: Vitt cederträ, sidenmusk komplex, venezuelansk tonkaböna, jordig mate absolute.
 • Elizabeth Arden Green Tea Eau de Parfum - 50 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Elizabeth Arden Green Tea - En fräsch uppiggande och stimulerande doft med fräscha toppnoter av rabarber, citron, apelsinskal och bergamott som livar upp dina sinnen. Doften har ett feminint hjärta av pepparmint, grönt te och nejlika som  avrundas med mjuk ek-mossa, mysk och ambra. Denna doft får dig att känna dig frisk, alert samt känns stimulerande som en pick me up doft för sinnet med sina fräscha noter av grönt te.  Perfekt efter den där  sköna duschen efter ditt träningspass där du känner dig pigg, fräsch och energisk! Passar för både dag och kväll om man föredrar lätta friska dofter.  Toppnoter - rabarber, citron, bergamott och apelsinskal. Hjärtnoter - pepparmint, grönt te och nejlika.  Basnoter - Ek-mossa, mysk och ambra.
 • Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum - 30 ml

  Elizabeth Arden My Fifth Avenue Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Bubblande fräsch blomdoft lyfter fram energin som vibrerar på världens mest kända gata och de krispiga citrusnoterna ger en överraskande fräschör som kompletteras av feminina blomtoner. Noterna vävs in i varma och lockande mysk- och trätoner som reflekterar kvinnlig styrka och den ljuva doften av framgång.   Toppnoter:  Citron, mandarin, Floral ozone, violblad Hjärtnoter: Lotusblomma, jasmin Basnoter: Mysktrio, ambraträ, orrisextrakt, cederträolja
 • Green Tea Lychee Lime, EdT 100ml

  Green Tea Lychee Lime, EdT 100ml
 • Green Tea Honeysuckle, EdT 50ml

  Green Tea Honeysuckle, EdT 50ml
 • Green Tea Fig, EdT 50ml

  Green Tea Fig, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Edt 30ml

  Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Edt 30ml
  White Tea Wild Rose är en enastående doft som kombinerar enkelheten i vitt te med det ljuva från en ros. Inspirerad av orginalet White Tea, men med rosiga och blommiga doftnoter.Doftnoter: Vitt te,&hellip:
 • Eau Fraiche, EdT 100ml

  Eau Fraiche, EdT 100ml
 • Green Tea Yuzu, EdT 50ml

  Green Tea Yuzu, EdT 50ml
 • 5th Avenue NYC, EdP 75ml

  5th Avenue NYC, EdP 75ml
 • White Tea Eau Fraiche, EdT 50ml

  White Tea Eau Fraiche, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette - 50 ml

  Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, White Tea Wild Rose är en enastående doft som kombinerar enkelheten i vitt the med det ljuva från en ros. En frisk, blommig doft med exklusiva noter av vitt the, bulgarisk ros, pion och mysk.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette - 30 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette - 30 ml
  30 ml, Elizabeth Arden, White Tea är en frisk bubblande doft med toppnoter av mandarin som kompletteras av sensuella noter av salt och svalkande havsbris som får dig att drömma dig bort till varma breddgrader.  De ljuvligt fridfulla hjärnoterna med extrakt från vitt te, turkisk ros transporterar dig till en plats med lyxig njutning och elegans.  Milda noter av Madras-trä, malva och en trio lugnande muskdofter som leder till en harmonisk final vilket gör doften härligt blommig och mjuk som passar under varma sommardagar eller på solsemestern. - Lugna sinnet, njut av lyxen och friskheten. Andas ut. Njut av nuet.  Doften kommer i tre olika storlekar: 30ml, 50ml och 100ml. Toppnoter: Italiensk mandarin, aromatisk salviaessens, saltdoftande havsbris, japansk vit ormbunke Hjärtnoter: Extrakt från vitt te, mate absolute från Paraguay, vit iris, sapucaya från Brasilien Basnoter: Madras-trä, malva, mysk.
 • Green Tea Citron Freesia, EdT 100ml

  Green Tea Citron Freesia, EdT 100ml
 • 5th Avenue, EdP 125ml

  5th Avenue, EdP 125ml
 • White Tea Wild Rose, EdT 30ml

  White Tea Wild Rose, EdT 30ml
 • White Tea Wild Rose, EdT 50ml

  White Tea Wild Rose, EdT 50ml
 • Pear Blossom, EdT 100ml

  Pear Blossom, EdT 100ml
 • White Tea, EdT 100ml

  White Tea, EdT 100ml
 • White Tea Eau Fraiche, EdT 30ml

  White Tea Eau Fraiche, EdT 30ml
 • Elizabeth Arden Provocative Woman edp 50ml

  Elizabeth Arden Provocative Woman edp 50ml
 • White Tea Vanilla Orchid, EdT 30ml

  White Tea Vanilla Orchid, EdT 30ml
 • Red Door Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion + 50ml Shower Gel

  Red Door Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion + 50ml Shower Gel
 • Green Tea Camellia, EdT 30ml

  Green Tea Camellia, EdT 30ml
 • Always Red, EdT 50ml

  Always Red, EdT 50ml
 • 5th Avenue Style, EdP 125ml

  5th Avenue Style, EdP 125ml
 • Elizabeth Arden White Tea Eau Florale Eau de Toilette - 50 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau Florale Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml,
 • Green Tea Pomegranate, EdT 100ml

  Green Tea Pomegranate, EdT 100ml
 • Elizabeth Arden Green Tea Citron Freesia Eau de Toilette - 100 ml

  Elizabeth Arden Green Tea Citron Freesia Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, Väck dina sinnen till liv med nya Green Tea Citron Freesia från Elizabeth Arden, en härligt frisk och livfull doft som kombinerar sprudlande citrusnoter med energigivande citrongräs och svartpeppar. Doften öppnar med blommiga toppnoter av freesia, jasmin sambac och uppfriskande bergamottessens. Den lätta blommiga harmonin kontrasteras av mate absolute, vit björk och mysk, som skapar en rogivande balans av fräschör och kryddighet. - 100 % vegansk - 86 % biologiskt nedbrytbar - Tillverkad med naturlig extraherad alkohol - Förpackad i en återvinningsbar glasflaska och en kartong av FSC-certifierat material. Doftfamilj: Fresh/Citrus Toppnot: Bergamot Essence Hjärtnot: Freesia Ambiance Basnot: Mate Absolute.
 • Elizabeth Arden White Tea Eau Fraiche Eau de Toilette - 50 ml

  Elizabeth Arden White Tea Eau Fraiche Eau de Toilette - 50 ml
  50 ml, White Tea Eau Fraiche är en frisk tolkning av White Tea-doften och fängslar med samma baskomposition som originalet, men nu med mer fräschör i form av uppfriskande citrus samt en virvel av blommor. Den har gjord på veganska, medvetet inköpta ingredienser och VivaScentz™-teknologi, som harmoniserar nyckelnoter i perfekt balans och uppmuntrar en känsla av välbefinnande hos sin bärare. Doften öppnar upp med blodapelsin, mandarinolja, bergamott och anjoupäron, som ger plats åt ett hjärta av liljekonvalj som möter den vattniga upplyftningen av Sea Breeze-noter. De jordnära noterna av venezuelansk tonkaböna och ljusa träslag blandas med mysk för att ge doften en kvardröjande värme. - Utvecklad med hjälp av VivaScentz™-teknik för att öka välbefinnandet. - 100 % vegansk - Tillverkad med naturligt framställd alkohol - Innehåller ingredienser från hållbara källor. - Tillverkad av 73,5 % biologiskt nedbrytbara råvaror. - Förpackad i en återvinningsbar glasflaska och en kartong av FSC-certifierat material.
 • Green Tea Camellia, EdT 100ml

  Green Tea Camellia, EdT 100ml
 • Sunflowers, EdT 50ml

  Sunflowers, EdT 50ml
 • Elizabeth Arden Always Red Edt 100ml

  Elizabeth Arden Always Red Edt 100ml
  Elizabeth Arden Always Red EdT, en lyxig doft som är idealisk för den självsäkra kvinnan. Denna eleganta doft väcker uppmärksamhet, och är perfekt för en utekväll! Doften öppnar upp med saftiga&hellip:
 • Green Tea Nectarine Blossom, EdT 100ml

  Green Tea Nectarine Blossom, EdT 100ml