Hugo Boss dofter dam

Populärt inom Hugo Boss dam

Fler tips på Hugo Boss dam

 • Boss The Scent For Her, EdP 100ml

  Boss The Scent For Her, EdP 100ml
 • Boss The Scent For Her, EdT 100ml

  Boss The Scent For Her, EdT 100ml
 • Boss Ma Vie Edp 30ml + Bodylotion 100ml Giftset - Hugo Boss

  Boss Ma Vie Edp 30ml + Bodylotion 100ml Giftset - Hugo Boss
  Edp 30ml Bodylotion 100ml Boss Ma Vie är en ny doft för kvinnor, som har inspirerats av BOSS-kvinnans liv. Doften fångar själva kärnan av hennes oberoende karaktär, och frigör den härliga och tillfredsställande&hellip:
 • Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 50 ml

  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 50 ml
  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum är en doft för självständiga kvinnor som njuter av varenda ögonblick i livet. Den är frisk, lyxig och inbjudande, och uppmuntrar dig att ta vara på livet och dra ner på tempot.
 • Boss Nuit, EdP 75ml

  Boss Nuit, EdP 75ml
 • Hugo Woman Edp 50ml - Hugo Boss

  Hugo Woman Edp 50ml - Hugo Boss
  Hugo Women Edp är en uppföljare till Hugo Women Edt som lanserades 1997. I toppen finns noter från saftig mandarin, björnbär och gräs. Hjärtat innehåller en spännande komposition av plommon, jasmin&hellip:
 • Boss The Scent For Her, EdP 30ml

  Boss The Scent For Her, EdP 30ml
 • Hugo Woman Extreme, EdP 30ml

  Hugo Woman Extreme, EdP 30ml
 • Boss Femme, EdP 75ml

  Boss Femme, EdP 75ml
 • Hugo Boss Woman Edp 90ml

  Hugo Boss Woman Edp 90ml
  En klassisk doft för kvinnor i karriären. Med en självsäker aura och elegant stil lyfter den fram en sval, men samtidigt intensivt karaktär som ger självförtroende och karisma.
 • HUGO BOSS Hugo Man Eau de Toilette 75 ml

  HUGO BOSS Hugo Man Eau de Toilette 75 ml
  Hugo Man Eau de Toilette är en ikonisk doft för moderna män som vill leva livet enligt sina egna spelregler.
 • Boss Nuit EdP

  Boss Nuit EdP
  Boss Nuit är en sensuellt feminin parfym för kvinnan som är organiserad, driven och ambitiös men samtidigt mjuk, elegant och sofistikerad. Doften får dig att alltid känna dig som bäst - feminin och säker. De moderna toppnoterna uttrycker spänning och förväntan. Den saftiga vita persikan i kombination med aldehydiska ackord ger en fräsch och sprakande effekt. Hjärtat av jasmin och buketter av vita blommor gör doften feminint sofistikerad medan viol adderar sensualitet. Basen har en förförisk karaktär som fördjupas alltmer under kvällens gång. Vibrerande kristallmossa speglar toppnoternas sprakande karaktär medan varmt trä och krämigt sandelträ ger en mjuk karaktär.Topp: Vit persika & vattenackordHjärta: Jasmin, viol & vita blommorBas: Varmt trä, mossa & sandelträ
 • Hugo Boss Nuit Pour Femme Eau De Parfum Her 30 ml

  Hugo Boss Nuit Pour Femme Eau De Parfum Her 30 ml
  Skarp och modern doft som utstrålar kvinnlig elegans. Passar alla tillfällen. Till noterna hör persika, aldehyder, viol, jasmin och vita blommor. Basen doftar mossa och sandelträ.
 • Boss Ma Vie EdP

  Boss Ma Vie EdP
  Boss Ma Vie är en unik parfym och sammansättningen av ingredienser är frisk, lyxig och berikande som uppmanar till att ta sig tid att verkligen värdesätta och njuta av varje ögonblick.Toppnoterna med ett ackord av kaktusblommor ger uttryck för den okuvliga ökenväxtens upplivande gröna friskhet, som ger doften ett unikt och modernt inslag. Rosa fresia och kronblad av jasmin är sammanförda med rosenknoppar för att skapa en naturlig blommighet. Den intensiva värmen från ren skog och cederträ utgör doftens bas. En not som är känd för att främja en attityd av självförtroende och lätthet och som inspirerar Boss-kvinnan att ta en stund för sig själv. Den får henne att trappa ner och skärper alla hennes sinnen.Topp: Svarta vinbär, kaktusackord & blodapelsinHjärta: Jasmin, rosenknopp & vit fresiaBas: Amber blend, sandelträ & cederträ
 • Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 50ml

  Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 50ml
 • Alive Gift Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion

  Alive Gift Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion
 • Hugo Woman Extreme, EdP 50ml

  Hugo Woman Extreme, EdP 50ml
 • The Scent for Her Pure Accord, EdT 100ml

  The Scent for Her Pure Accord, EdT 100ml
 • Hugo Boss Hugo Woman Extreme Edp 75ml

  Hugo Boss Hugo Woman Extreme Edp 75ml
  Hugo Boss lanserar nu en ny variant av sin storsäljare Hugo Women - Extreme. En något lättare tolkning som har en 15 % högre koncentration av ikoniska fräscha ingredienser. Hugo Woman Extreme är&hellip:
 • Hugo Boss Boss Orange Woman Edt 75ml

  Hugo Boss Boss Orange Woman Edt 75ml
  Inspirerad av den feminina och äventyrslysta kvinnan innehåller denna doft uppfriskande toner av äpple, jasmin, plommon, persika, kanel och sandelträd.
 • Boss The Scent For Her EdP

  Boss The Scent For Her EdP
  BOSS THE SCENT för henne - en kraftfull och samtidigt mycket feminin doft. En Lyxig och sensuell parfym som är inspirerad av förförelsens konst och det oemotståndliga i att komma närmare.Den är en självklar kvinnlig motpart till den manliga doften, utformad för att locka fram en oemotståndlig, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. Utsökt fina noter av persikor i honung och blommande fresia i toppen väcker attraktionen. I hjärtat pulserar förtrollande Osmanthus som förför och intensivt rostade kakaobönor väcker lusten till liv i basen.Topp: Blommande fresia & persika i honungHjärta: OsmanthusBas: Rostad kakao
 • Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum 30 ml

  Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum 30 ml
  Hugo Woman är en djärv, proffsig och modern doft med en oväntad maskulin twist. Noter av svartvinbär, gräs och mandarin ger en frisk och äventyrlig känsla. Blommig, kaxig och fräsch.
 • The Scent for Her Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml

  The Scent for Her Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml
 • Alive, EdT 80ml

  Alive, EdT 80ml
 • Ma Vie Intense, EdP 50ml

  Ma Vie Intense, EdP 50ml
 • The Scent for Her Set, EdP 50ml + 7,5 + Body Lotion 50ml

  The Scent for Her Set, EdP 50ml + 7,5 + Body Lotion 50ml
 • Boss Ma Vie L'Eau EdT, 30 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Ma Vie L'Eau EdT, 30 ml Hugo Boss Parfym
  30 ml, BOSS Parfums lanserar BOSS MA VIE L'EAU, en fräsch och sprudlande doft som ska inspirera kvinnor att värdesätta och lyfta fram sina unika egenskaper. BOSS MA VIE L'EAU har en unik kombination av friska doftnoter som kretsar kring den ikoniska kaktusblomman. Det är samma huvudingrediens som i originaldoften MA VIE.Doften öppnar upp med akvatiska toppnoter som ger ett lätt och dynamiskt intryck av frostiga blommor. Hjärtat blommar ut i en sprudlande bukett, där praktfulla noter av vit magnolia blandas med fräscha, mjuka inslag av vita pioner och rosa rosor. Den väl avvägda hjärtnoten följs av en sensuell bas, där varma, eleganta noter av cederträ kombineras med berusande noter av vit mysk.
 • Alive, EdP 80ml

  Alive, EdP 80ml
 • Hugo Boss Deep Red Edp 50ml

  Hugo Boss Deep Red Edp 50ml
  Hugo Boss Deep Red är en orientaliskt varm parfym för den impulsiva och sensuella kvinnan. Deep Red inleder med toppnoter av päron, svartvinbär och grapefrukt för att sedan övergå i mellannoter&hellip:
 • Ma Vie, EdP 50ml

  Ma Vie, EdP 50ml
 • Boss Femme, EdP 50ml

  Boss Femme, EdP 50ml
 • Hugo Woman, EdP 50ml

  Hugo Woman, EdP 50ml
 • Hugo Boss Alive Eau de Toilette 50 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Toilette 50 ml
  Hugo Boss Alive Eau de Toilette uppmanar dig att värdesätta livets enkla nöjen – de små ögonblicken av glädje, positivitet och glimt i ögat. Boss Alive Eau de Toilette är en lätt och levande doft med delikata doftnoter som ger en känsla av glädje och energi.
 • HUGO BOSS Hugo Just Different Eau de Toilette 40 ml

  HUGO BOSS Hugo Just Different Eau de Toilette 40 ml
  Hugo Just Different Eau de Toilette är en doft för mannen som uppfinner sina egna regler. 
 • Hugo Woman Edp 30ml - Hugo Boss

  Hugo Woman Edp 30ml - Hugo Boss
  Hugo Woman är en fruktig, blommig doft med ett okonventionellt, pojkaktigt inslag, och kombinerar oväntade naturliga och banbrytande molekyler. Doften förenar traditionellt feminina och oväntade maskulina&hellip:
 • Ma Vie Intense, EdP 30ml

  Ma Vie Intense, EdP 30ml
 • Boss Ma Vie L'Eau EdT, 75 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Ma Vie L'Eau EdT, 75 ml Hugo Boss Parfym
  75 ml, BOSS Parfums lanserar BOSS MA VIE L'EAU, en fräsch och sprudlande doft som ska inspirera kvinnor att värdesätta och lyfta fram sina unika egenskaper. BOSS MA VIE L'EAU har en unik kombination av friska doftnoter som kretsar kring den ikoniska kaktusblomman. Det är samma huvudingrediens som i originaldoften MA VIE.Doften öppnar upp med akvatiska toppnoter som ger ett lätt och dynamiskt intryck av frostiga blommor. Hjärtat blommar ut i en sprudlande bukett, där praktfulla noter av vit magnolia blandas med fräscha, mjuka inslag av vita pioner och rosa rosor. Den väl avvägda hjärtnoten följs av en sensuell bas, där varma, eleganta noter av cederträ kombineras med berusande noter av vit mysk.
 • Hugo Woman EdP

  Hugo Woman EdP
  Hugo Woman är en fruktig, blommig parfym. Doften förenar traditionellt feminina och oväntade maskulina noter, vilket skapar en kontrast som återspeglar varumärkets minimalistiska glamour. Mogna boysenbär och sprudlande italiensk mandarin vägs upp av friskheten hos Himalayan red grass. Arabisk jasmin och överdådiga svarta plommon sammanstrålar med elegant iris. Den kryddiga, rökiga intensiteten hos indiskt svart te. Basnoterna är som en uppenbarelse av fängslande tränoter som får en varm anstrykning av vällustigt feminin ambra.Topp: Boysenbär & rött gräs Hjärta: Arabisk jasmin & aromatiskt svart te Bas: Ambra & noter av trä
 • Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 50 ml

  Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 50 ml
  Boss The Scent Pure Accord är en strålande doftduo som utforskar förförelse och sensualitet, och som får mannen och kvinnan att komma närmare än någonsin. Den här feminina parfym berättar en oförglömlig historia om förförelse och intimitet.
 • Boss The Scent For Her Intense, EdP 30ml

  Boss The Scent For Her Intense, EdP 30ml
 • Hugo Boss Nuit Pour Femme Eau de Parfum Her 50 ml

  Hugo Boss Nuit Pour Femme Eau de Parfum Her 50 ml
  Skarp och modern doft som utstrålar kvinnlig elegans. Passar alla tillfällen. Till noterna hör persika, aldehyder, viol, jasmin och vita blommor. Basen doftar mossa och sandelträ.
 • Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 100ml

  Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 100ml
 • Hugo Boss Nuit Edp 75ml

  Hugo Boss Nuit Edp 75ml
  Boss Nuit är en perfekt balanserad doft som får varje kvinna att känna sig feminin och självsäker när hon förbereder sig inför en spännande kväll. De moderna toppnoterna uttrycker spänning och&hellip:
 • Boss The Scent Absolute for Her, EdP 50ml

  Boss The Scent Absolute for Her, EdP 50ml
 • Ma Vie L'Eau, EdT 75ml

  Ma Vie L'Eau, EdT 75ml
 • The Scent for Her Pure Accord, EdT 30ml

  The Scent for Her Pure Accord, EdT 30ml
 • The Scent for Her Pure Accord, EdT 50ml

  The Scent for Her Pure Accord, EdT 50ml
 • Boss The Scent Absolute for Her, EdP 100ml

  Boss The Scent Absolute for Her, EdP 100ml
 • Hugo Boss The Scent For Her Edt 100ml

  Hugo Boss The Scent For Her Edt 100ml
  Elegant. Kvinnlig. Förförisk.Gör dig redo att uppleva den förtjusande lättheten hos Boss The Scent For Her EdT.  Boss The Scent For Her EdT öppnar upp med sprudlande friska toppnoter av rosépeppar&hellip:
 • HUGO BOSS Hugo Man Eau de Toilette 40 ml

  HUGO BOSS Hugo Man Eau de Toilette 40 ml
  Hugo Man Eau de Toilette är en ikonisk doft för moderna män som vill leva livet enligt sina egna spelregler.
 • Boss Nuit, EdP 50ml

  Boss Nuit, EdP 50ml
 • Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 30ml

  Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 30ml
 • Hugo Boss Alive Eau de Toilette 80 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Toilette 80 ml
  Hugo Boss Alive Eau de Toilette uppmanar dig att värdesätta livets enkla nöjen – de små ögonblicken av glädje, positivitet och glimt i ögat. Boss Alive Eau de Toilette är en lätt och levande doft med delikata doftnoter som ger en känsla av glädje och energi.
 • Boss The Scent For Her EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent For Her EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, Gör dig redo att uppleva den förtjusande lättheten hos BOSS THE SCENT For Her Eau de Toilette: en ny förförisk damdoft från BOSS Parfums. Den är lätt men ändå kraftfull, mjuk men ändå stark, och uppmuntrar BOSS-kvinnan att visa en ny sida av sin personlighet.BOSS THE SCENT For Her EDT öppnar upp med sprudlande friska toppnoter av rosépeppar och grön mandarin. Det karakteristiska, blommiga hjärtat hos originaldoften finns kvar, men nu med utsökta noter av fresia och apelsinblomma. Den stimulerande doften av rostade kakaobönor i basen har en oemotståndlig dragningskraft. Elegant. Kvinnlig. Förförisk. Den ger en beroendeframkallande boost som fångar hennes uppmärksamhet.
 • Hugo Boss Femme Edp 30ml

  Hugo Boss Femme Edp 30ml
  Femme av Boss är harmoni i flaskan, en doftande metafor för en modern kvinna som är feminin, självsäker och sensuell.
 • Ma Vie L'Eau, EdT 30ml

  Ma Vie L'Eau, EdT 30ml
 • Boss The Scent Absolute for Her, EdP 30ml

  Boss The Scent Absolute for Her, EdP 30ml
 • HUGO BOSS Hugo Just Different Eau de Toilette 75 ml

  HUGO BOSS Hugo Just Different Eau de Toilette 75 ml
  Hugo Just Different Eau de Toilette är en doft för mannen som uppfinner sina egna regler. 
 • Boss Orange, EdT 50ml

  Boss Orange, EdT 50ml
 • Ma Vie, EdP 75ml

  Ma Vie, EdP 75ml
 • Hugo Boss The Scent for Her Private Accord Eau de Parfum 100 ml

  Hugo Boss The Scent for Her Private Accord Eau de Parfum 100 ml
  Hugo Boss The Scent Private Accord är en kryddig och uppseendeväckande gourmanddoft med en bas av kakao absolute, en exklusiv chokladolja.
 • Hugo Woman, EdP 30ml

  Hugo Woman, EdP 30ml
 • Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum 50 ml

  Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum 50 ml
  Hugo Woman är en djärv, proffsig och modern doft med en oväntad maskulin twist. Noter av svartvinbär, gräs och mandarin ger en frisk och äventyrlig känsla. Blommig, kaxig och fräsch.
 • Hugo Boss Hugo Woman Extreme Edp 75ml

  Hugo Boss Hugo Woman Extreme Edp 75ml
  Hugo Boss lanserar nu en ny variant av sin storsäljare Hugo Women - Extreme. En något lättare tolkning som har en 15 % högre koncentration av ikoniska fräscha ingredienser. Hugo Woman Extreme är&hellip:
 • Boss Orange, EdT 30ml

  Boss Orange, EdT 30ml
 • Hugo Boss Boss Orange Woman Edt 75ml

  Hugo Boss Boss Orange Woman Edt 75ml
  Inspirerad av den feminina och äventyrslysta kvinnan innehåller denna doft uppfriskande toner av äpple, jasmin, plommon, persika, kanel och sandelträd.
 • Boss Orange Woman EdT

  Boss Orange Woman EdT
  Boss Orange Woman är en fängslande parfym som är inspirerad av den mångfasetterade kvinnan och karaktäriserar en modern kvinnlighet. Boss Orange representerar en ny sida av Boss damdofter och omsluter passionen och kreativiteten i Boss Orange, som är en av linjerna i modehuset. Topp: ÄppleHjärta: Vita blommor, apelsinblomma & kanelBas: Vanilj & sandelträ
 • Hugo Boss Alive Eau de Parfum 50 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Parfum 50 ml
  Vad får dig att känna dig levande? Varje kvinna har sitt eget svar. Boss Alive inbjuder dig att leva livet till fullo och hitta ditt eget sätt! Doften är modern och upplyftande och ger positiv energi.
 • Ma Vie Florale, EdP 50ml

  Ma Vie Florale, EdP 50ml
 • Boss The Scent Absolute For Her EdP

  Boss The Scent Absolute For Her EdP
  Ta sinnena till nästa nivå med BOSS THE SCENT Absolute: två nya, intensivt förföriska parfymer för honom och henne, i en mörkare, fylligare och mer sensuell tolkning än de tidigare dofterna.BOSS THE SCENT Absolute For Her inleder med en krämigt honungslen doft av persika som övergår i en varm hjärtnot av rostat kaffe. I basnoten utvecklas len och feminin vaniljdoft till mer maskulin vetiver för att skapa ett magnetiskt beroende. Denna fylliga och intensiva tolkning är mörkare och mer mystisk än originalet, vilket ger en känsla av fullkomlighet. En ytterlighet. Topp: Honungsdoppad persikaHjärta: KaffeBas: Vanilj & vetiver
 • Alive, EdT 50ml

  Alive, EdT 50ml
 • Boss The Scent For Her Parfum Edition, EdP 50ml

  Boss The Scent For Her Parfum Edition, EdP 50ml
 • Boss The Scent For Her EdT, 30 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent For Her EdT, 30 ml Hugo Boss Parfym
  30 ml, Gör dig redo att uppleva den förtjusande lättheten hos BOSS THE SCENT For Her Eau de Toilette: en ny förförisk damdoft från BOSS Parfums. Den är lätt men ändå kraftfull, mjuk men ändå stark, och uppmuntrar BOSS-kvinnan att visa en ny sida av sin personlighet.BOSS THE SCENT For Her EDT öppnar upp med sprudlande friska toppnoter av rosépeppar och grön mandarin. Det karakteristiska, blommiga hjärtat hos originaldoften finns kvar, men nu med utsökta noter av fresia och apelsinblomma. Den stimulerande doften av rostade kakaobönor i basen har en oemotståndlig dragningskraft. Elegant. Kvinnlig. Förförisk. Den ger en beroendeframkallande boost som fångar hennes uppmärksamhet.
 • Hugo Boss The Scent for Her Eau de Parfum 50 ml

  Hugo Boss The Scent for Her Eau de Parfum 50 ml
  Hugo Boss The Scent for Her är en lyxig och förförisk doft med en dragningskraft som inte går att motstå. Doften inleds med uppfriskande noter av persika och honung som genast väcker intresse.
 • Hugo Boss The Scent for Her Eau de Toilette 30 ml

  Hugo Boss The Scent for Her Eau de Toilette 30 ml
  Hugo Boss The Scent for Her är en lättare variant av den ikoniska doften The Scent for Her. Doften är fräsch och blommig, med inslag av bland annat rosépeppar och grön mandarin. I hjärtat och basen finns freesia, apelsinblomma, osmanthus och rostade kakaobönor.
 • Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 30 ml

  Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 30 ml
  Boss The Scent Pure Accord är en strålande doftduo som utforskar förförelse och sensualitet, och som får mannen och kvinnan att komma närmare än någonsin. Den här feminina parfym berättar en oförglömlig historia om förförelse och intimitet.
 • Alive Deo Spray, 100 ml Hugo Boss Deodorant

  Alive Deo Spray, 100 ml Hugo Boss Deodorant
  100 ml, Självständig, elegant, stark och feminin - Alive kvinnan vet att spontanitet och glädje är lika viktigt som hängivenhet och fokus. Hon vet att hennes främsta styrka är att hon är sann mot sig själv. I denna deo spray finns samma noter som i Alive EdP, som utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en sprudlande och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.
 • Boss Femme, EdP 30ml

  Boss Femme, EdP 30ml
 • Boss The Scent For Her EdT

  Boss The Scent For Her EdT
  Gör dig redo att uppleva den förtjusande lättheten hos BOSS THE SCENT Eau de Toilette för henne. En elegant och förförisk parfym som uppmuntrar BOSS-kvinnan att visa en ny sida av sin personlighet.Den är lätt men ändå kraftfull, mjuk men ändå stark, och uppmuntrar BOSS-kvinnan att visa en ny sida av sin personlighet. Boss The Scent For Her EDT öppnar upp med sprudlande friska toppnoter av rosépeppar och grön mandarin. Det karakteristiska, blommiga hjärtat hos originaldoften finns kvar, men nu med utsökta noter av fresia och apelsinblomma. Den stimulerande doften av rostade kakaobönor i basen har en oemotståndlig dragningskraft. Elegant. Kvinnlig. Förförisk. Den ger en beroendeframkallande boost som fångar hennes uppmärksamhet.Topp: Rosépeppar & grön mandarin Hjärta: Fresia & apelsinblomma Bas: Kakaobönor
 • Hugo Boss Femme Edp 30ml

  Hugo Boss Femme Edp 30ml
  Femme av Boss är harmoni i flaskan, en doftande metafor för en modern kvinna som är feminin, självsäker och sensuell.
 • Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 30 ml

  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 30 ml
  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum är en doft för självständiga kvinnor som njuter av varenda ögonblick i livet. Den är frisk, lyxig och inbjudande, och uppmuntrar dig att ta vara på livet och dra ner på tempot.
 • Hugo Woman Edp 30ml - Hugo Boss

  Hugo Woman Edp 30ml - Hugo Boss
  Hugo Woman är en fruktig, blommig doft med ett okonventionellt, pojkaktigt inslag, och kombinerar oväntade naturliga och banbrytande molekyler. Doften förenar traditionellt feminina och oväntade maskulina&hellip:
 • The Scent For Her Pure Accord EdT

  The Scent For Her Pure Accord EdT
  BOSS The Scent Pure Accord strålande doftduo utforskar en nytolkning av förförelse som för BOSS man och kvinna närmare varandra än någonsin tidigare. Parfymen för kvinnor är en förtrollande fortsättning på en sensuell berättelse om samhörighet och intimitet. BOSS The Scent Pure Accord For Her glittrar med toppnoter av bergamott och skimrande hjärtnoter av sensuell osmanthusblomma. En myskdoftande bas fulländar doften och förenar mjukhet och styrka på ett mjukt och balanserat sätt. Förpackningens och parfymflaskans design speglar doftens feminina utstrålning med en ljust persikefärgad parfym innesluten i en glasflaska toppad med en ljus champagnekåpa. Topp: Bergamott Hjärta: Osmanthusblomma Bas: Mysk
 • Alive, EdP 50ml

  Alive, EdP 50ml
 • Alive EdT

  Alive EdT
  What makes you feel ALIVE? Varje kvinna har ett eget svar på den frågan. Boss Alive Eau de Toilette bjuder in kvinnor att fira livets enkla nöjen – de små ögonblicken av samhörighet, glädje och lycka. Den lätta och livfulla doften BOSS ALIVE Eau de Toilette blandar mjuka och delikata noter och efterlämnar ett spår av glädjefylld energi. Gnistrande friska toppnoter tillsammans med magnolia utstrålar glädje, medan ett blommigt hjärta av arabisk jasmin lyfter fram ett feminint stråk. Den kontrasterande basen blandar tränoter med tydlig salvia och mossa som ger ett löfte om självförtroende och styrka. Glasflaskan pryds av detaljer i roséguld medan den mjuka och delikata rosa parfymen fångar ljuset och reflekterar den glada karaktären hos ALIVE Eau de Toilette. Topp: Magnolia Hjärta: Arabisk Jasmin Bas: Sandelträ, Mossa & Salvia
 • Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 75 ml

  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 75 ml
  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum är en doft för självständiga kvinnor som njuter av varenda ögonblick i livet. Den är frisk, lyxig och inbjudande, och uppmuntrar dig att ta vara på livet och dra ner på tempot.
 • Hugo Boss Alive Eau de Parfum 80 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Parfum 80 ml
  Vad får dig att känna dig levande? Varje kvinna har sitt eget svar. Boss Alive inbjuder dig att leva livet till fullo och hitta ditt eget sätt! Doften är modern och upplyftande och ger positiv energi.
 • Boss The Scent For Her, EdT 50ml

  Boss The Scent For Her, EdT 50ml
 • Hugo Boss The Scent for Her Eau de Toilette 100 ml

  Hugo Boss The Scent for Her Eau de Toilette 100 ml
  Hugo Boss The Scent for Her är en lättare variant av den ikoniska doften The Scent for Her. Doften är fräsch och blommig, med inslag av bland annat rosépeppar och grön mandarin. I hjärtat och basen finns freesia, apelsinblomma, osmanthus och rostade kakaobönor.
 • Hugo Boss Alive Eau de Parfum 30 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Parfum 30 ml
  Vad får dig att känna dig levande? Varje kvinna har sitt eget svar. Boss Alive inbjuder dig att leva livet till fullo och hitta ditt eget sätt! Doften är modern och upplyftande och ger positiv energi.
 • Boss Alive EdP

  Boss Alive EdP
  BOSS ALIVE, en parfym för modiga kvinnor – skapad av kvinnor, för kvinnor.Självständig, elegant, stark och feminin – BOSS ALIVE-kvinnan vet att spontanitet och glädje är lika viktigt som hängivenhet och fokus. Hon vet att hennes främsta styrka är att hon är sann mot sig själv. BOSS ALIVE är en Eau de Parfum med fuktiga och träiga noter, och den kvinnliga motsvarigheten till den klassiska herrdoften BOSS Bottled. Doften utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en sprudlande och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.Topp: Äpple, svarta vinbär, plommon, kanel & vaniljHjärta: Jasmin & timjanBas: Cederträ, sandelträ, olivträ & nutkacypress
 • Boss The Scent For Her Intense, EdP 50ml

  Boss The Scent For Her Intense, EdP 50ml
 • Hugo Boss The Scent for Her Eau de Parfum 100 ml

  Hugo Boss The Scent for Her Eau de Parfum 100 ml
  Hugo Boss The Scent for Her är en lyxig och förförisk doft med en dragningskraft som inte går att motstå. Doften inleds med uppfriskande noter av persika och honung som genast väcker intresse.
 • HUGO BOSS Hugo Man Eau de Toilette 125 ml

  HUGO BOSS Hugo Man Eau de Toilette 125 ml
  Hugo Man Eau de Toilette är en ikonisk doft för moderna män som vill leva livet enligt sina egna spelregler.
 • Boss The Scent For Her Intense, EdP 100ml

  Boss The Scent For Her Intense, EdP 100ml
 • Alive, Deospray 100ml

  Alive, Deospray 100ml