Hugo Boss dofter dam

Populärt inom Hugo Boss dam

Fler tips på Hugo Boss dam

 • Boss Pour Femme Ma Vie , 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Pour Femme Ma Vie , 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, Hugo Boss Ma Vie är en frisk och feminin uppföljare till succédofterna Boss Nuit och Boss Jour. I toppen finns kaktusblomma som sedan möter hjärtats blomstrande bukett av rosa fresia, jasmin och ros. Basens varma och mystiska komposition skapas av ceder och träiga noter.
 • Hugo Boss Alive Eau de Toilette 80 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Toilette 80 ml
  Hugo Boss Alive Eau de Toilette uppmanar dig att värdesätta livets enkla nöjen – de små ögonblicken av glädje, positivitet och glimt i ögat. Boss Alive Eau de Toilette är en lätt och levande doft med delikata doftnoter som ger en känsla av glädje och energi.
 • The Scent For Her Gift Box, EdP 50ml+BL 100ml

  The Scent For Her Gift Box, EdP 50ml+BL 100ml
 • Hugo Woman, EdP 30ml

  Hugo Woman, EdP 30ml
 • Ma Vie, EdP 75ml

  Ma Vie, EdP 75ml
 • Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 30 ml

  Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 30 ml
  Boss The Scent Pure Accord är en strålande doftduo som utforskar förförelse och sensualitet, och som får mannen och kvinnan att komma närmare än någonsin. Den här feminina parfym berättar en oförglömlig historia om förförelse och intimitet.
 • Boss Femme, EdP 50ml

  Boss Femme, EdP 50ml
 • Hugo Boss Deep Red Edp 90ml

  Hugo Boss Deep Red Edp 90ml
  Hugo Boss Deep Red är en orientaliskt varm parfym för den impulsiva och sensuella kvinnan. Deep Red inleder med toppnoter av päron, svartvinbär och grapefrukt för att sedan övergå i mellannoter&hellip:
 • Hugo Boss Nuit Intense Edp 30ml

  Hugo Boss Nuit Intense Edp 30ml
  Boss Nuit Pour Femme Intense från Hugo Boss är en blommgi doft för kvinnor. Den doftar av vit persika, viol, jasmin, mossa och sandelträ.Boss Nuit Pour Femme Intense lanserades 2014.Doftfamilj: Blommig&hellip:
 • Alive Eau De Parfum Intense

  Alive Eau De Parfum Intense
  Parfym dam - Upptäck nya Boss Alive Intense - En feminin och kraftfull Hugo Boss parfym som speglar BOSS-kvinnans mod och intensiva livslust.Boss Alive Intense är en oemotståndlig träig och fruktig parfym som skapats för den djärva kvinnan; hon som inte är rädd för att ta risker och som älskar att utmana sig själv. En ny Eau de Parfum som öppnar med en burst av hallon på toppen som ger denna doft en strålande och beroendeframkallande start på dagen. Utsökta noter av Hallon utstrålar positiv energi, medan en kraftfull träig bas av Vetiver speglar BOSS-kvinnans självsäkerhet. Sensuell Benzoin lämnar efter sig ett mjukt och sött doftspår på huden – den ultimata signaturen för denna feminina Eau de Parfum.
 • Alive Gift Box, EdP 30ml+BL 50ml

  Alive Gift Box, EdP 30ml+BL 50ml
 • Hugo Boss Alive Eau de Parfum 80 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Parfum 80 ml
  Vad får dig att känna dig levande? Varje kvinna har sitt eget svar. Boss Alive inbjuder dig att leva livet till fullo och hitta ditt eget sätt! Doften är modern och upplyftande och ger positiv energi.
 • Boss The Scent Absolute For Her , 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent Absolute For Her , 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, BOSS THE SCENT Absolute For Her har skapats av Louise Turner och inleder med en krämigt honungslen doft av persika som övergår i en varm hjärtnot av rostat kaffe. I basnoten utvecklas len och feminin vaniljdoft till mer maskulin vetiver för att skapa ett magnetiskt beroende. Denna fylliga och intensiva tolkning är mörkare och mer mystisk än originalet, vilket ger en känsla av fullkomlighet. En ytterlighet. Doften presenteras i en mörkt plommonfärgad glasflaska och avslutas med en mörk bronskork.
 • Boss The Scent For Her, EdP 30ml

  Boss The Scent For Her, EdP 30ml
 • Boss Alive , 30 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Alive , 30 ml Hugo Boss Parfym
  30 ml, BOSS ALIVE, en doft för modiga kvinnor – skapad av kvinnor, för kvinnor. En självständig, elegant, stark och feminin doft. – BOSS ALIVE, skapad av den kända parfymören Annick Ménardo, är en Eau de Parfum med  spännande fuktiga och träiga noter, och den kvinnliga motsvarigheten till den klassiska herrdoften BOSS Bottled. Doften utvecklas med toppnoter av fräscha friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta mjuk och förförisk madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi  sensuell arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en mjuk och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.  Toppnoter - friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkysta plommon. varm kanel  och madagaskarvanilj Hjärtnoter - arabisk jasmin, timjan Basnoter - Kinesiskt cederträ, sandelträ, nutkatcypress
 • Alive EdT

  Alive EdT
  What makes you feel ALIVE? Varje kvinna har ett eget svar på den frågan. Boss Alive Eau de Toilette bjuder in kvinnor att fira livets enkla nöjen – de små ögonblicken av samhörighet, glädje och lycka. Den lätta och livfulla doften BOSS ALIVE Eau de Toilette blandar mjuka och delikata noter och efterlämnar ett spår av glädjefylld energi. Gnistrande friska toppnoter tillsammans med magnolia utstrålar glädje, medan ett blommigt hjärta av arabisk jasmin lyfter fram ett feminint stråk. Den kontrasterande basen blandar tränoter med tydlig salvia och mossa som ger ett löfte om självförtroende och styrka. Glasflaskan pryds av detaljer i roséguld medan den mjuka och delikata rosa parfymen fångar ljuset och reflekterar den glada karaktären hos ALIVE Eau de Toilette. Topp: Magnolia Hjärta: Arabisk Jasmin Bas: Sandelträ, Mossa & Salvia
 • Hugo Woman Extreme, EdP 50ml

  Hugo Woman Extreme, EdP 50ml
 • Boss The Scent For Her , 30 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent For Her , 30 ml Hugo Boss Parfym
  30 ml, Hugo Boss The Scent For Her  är en kraftfull och feminin doft från Hugo Boss. En exklusiv parfym med sensuell karaktär som inspirerats av förförelsens konst och den oemotståndliga lusten i att få komma närmare. Hugo Boss The Scent For Her EDP är en given motpart till den manliga doften, framtagen för att locka fram en avväpnande, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. I toppen finns delikata noter av saftig persika som tillsammans med söt honung och blomstrande fresia väcker lustens sinne och skapar en oundviklig attraktion. Det pulserande hjärtat bär på förförisk osmanthus och i basen vilar intensivt rostade kakaobönor som väcker lusten till liv. Hugo Boss The Scent  For Her EDP finns i följande storlek:  30ml, 50ml & 100ml Toppnoter: Blommande Fresia & Persika i Honung Hjärtnoter: Osmanthus Basnoter:  Rostad kakao
 • Boss Orange Woman EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Orange Woman EdT, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, Boss Orange Woman är en orientaliskt träig doft - fängslande, kryddig och varm. Den inleds med en passionerad toppnot med krispigt äpple. Hjärtat av doften är en bekymmerslös upplevelse av vita blommor tillsammans med kryddig kanel. Doften avslutas med balsam för själen i form av fyllig vanilj och sandelträ.
 • Ma Vie Florale, EdP 50ml

  Ma Vie Florale, EdP 50ml
 • The Scent For Her Gift Box, EdP 30ml+BL 50ml

  The Scent For Her Gift Box, EdP 30ml+BL 50ml
 • Hugo Boss Hugo Woman Extreme edp 75ml

  Hugo Boss Hugo Woman Extreme edp 75ml
 • Hugo Boss The Scent For Her Le Parfum Eau De Parfum 30 ml

  Hugo Boss The Scent For Her Le Parfum Eau De Parfum 30 ml
  The Scent For Her Eau de Parfum är en härlig doft för henne. Känn dragningskraften från Boss The Scent For Her. Den intensiva och hypnotiska doften väcker sinnena till liv med hjälp av apelsinblomma och vetiver.
 • Boss Ma Vie EdP

  Boss Ma Vie EdP
  Boss Ma Vie är en unik parfym och sammansättningen av ingredienser är frisk, lyxig och berikande som uppmanar till att ta sig tid att verkligen värdesätta och njuta av varje ögonblick.Toppnoterna med ett ackord av kaktusblommor ger uttryck för den okuvliga ökenväxtens upplivande gröna friskhet, som ger doften ett unikt och modernt inslag. Rosa fresia och kronblad av jasmin är sammanförda med rosenknoppar för att skapa en naturlig blommighet. Den intensiva värmen från ren skog och cederträ utgör doftens bas. En not som är känd för att främja en attityd av självförtroende och lätthet och som inspirerar Boss-kvinnan att ta en stund för sig själv. Den får henne att trappa ner och skärper alla hennes sinnen.Topp: Svarta vinbär, kaktusackord & blodapelsinHjärta: Jasmin, rosenknopp & vit fresiaBas: Amber blend, sandelträ & cederträ
 • The Scent Le Parfum For Her

  The Scent Le Parfum For Her
  Känn dragningskraften hos BOSS The Scent Le Parfum for Her. Denna intensiva tolkning av ikoniska BOSS The Scent för kvinnor som väcker sinnena med noter av apelsinblomma och vetiver som ger doften en hypnotisk dragningskraft. Kryddade toppnoter av rosépeppar kontrasteras vackert av apelsinblomma i hjärtnoten. Varm vetiver smälter samman med luftig akigalaträ i basnoten och intensifierar doftens sensualitet. Den juvelformade flaskan är utsmyckad med plommonfärgat lack, och den gnistrande korken har en vacker finish i rosenguld som fulländar stilen. BOSS The Scent Le Parfum for Her presenteras i en mörkt plommonfärgad ask – en intensiv doft som ger förförelse en helt ny dimension.Hjärtnoter: ApelsinblommaBasnoter: Vetiver, Akigalawood
 • Hugo Boss Boss Orange Woman edt 50ml

  Hugo Boss Boss Orange Woman edt 50ml
 • Hugo Boss The Scent Le Parfum Eau De Parfum 100 ml

  Hugo Boss The Scent Le Parfum Eau De Parfum 100 ml
  The Scent For Him Eau de Parfum är en herrdoft från Hugo Boss. Känn dragningskraften från Boss The Scent For Him. Den intensiva och hypnotiska doften väcker sinnena till liv med hjälp av iris och läder.
 • Boss The Scent For Her, EdT 30ml

  Boss The Scent For Her, EdT 30ml
 • Hugo Woman EdP

  Hugo Woman EdP
  Hugo Woman är en fruktig, blommig parfym. Doften förenar traditionellt feminina och oväntade maskulina noter, vilket skapar en kontrast som återspeglar varumärkets minimalistiska glamour. Mogna boysenbär och sprudlande italiensk mandarin vägs upp av friskheten hos Himalayan red grass. Arabisk jasmin och överdådiga svarta plommon sammanstrålar med elegant iris. Den kryddiga, rökiga intensiteten hos indiskt svart te. Basnoterna är som en uppenbarelse av fängslande tränoter som får en varm anstrykning av vällustigt feminin ambra.Topp: Boysenbär & rött gräs Hjärta: Arabisk jasmin & aromatiskt svart te Bas: Ambra & noter av trä
 • Boss Nuit, EdP 75ml

  Boss Nuit, EdP 75ml
 • Hugo Boss Boss Orange Woman Sunset edt 30ml

  Hugo Boss Boss Orange Woman Sunset edt 30ml
 • Alive Gift Box, EdP 50ml+BL 75ml

  Alive Gift Box, EdP 50ml+BL 75ml
 • The Scent for Her Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml

  The Scent for Her Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml
 • Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum 50 ml

  Hugo Boss Hugo Woman Eau de Parfum 50 ml
  Hugo Woman är en djärv, proffsig och modern doft med en oväntad maskulin twist. Noter av svartvinbär, gräs och mandarin ger en frisk och äventyrlig känsla. Blommig, kaxig och fräsch.
 • Hugo Boss Boss Orange Woman edt 30ml

  Hugo Boss Boss Orange Woman edt 30ml
 • Hugo Boss Orange Woman Edt 50ml

  Hugo Boss Orange Woman Edt 50ml
  Inspirerad av den feminina och äventyrslysta kvinnan innehåller denna doft uppfriskande toner av äpple, jasmin, plommon, persika, kanel och sandelträd
 • Hugo Boss Boss Orange Woman Sunset edt 50ml

  Hugo Boss Boss Orange Woman Sunset edt 50ml
 • Hugo Boss Orange Woman Edt 30ml

  Hugo Boss Orange Woman Edt 30ml
  Boss Orange Woman Edt 30 ml Inspirerad av den feminina och äventyrslysta kvinnan innehåller denna doft uppfriskande toner av äpple, jasmin, plommon, persika, kanel och sandelträd
 • The Scent for Her Set, EdP 50ml + 7,5 + Body Lotion 50ml

  The Scent for Her Set, EdP 50ml + 7,5 + Body Lotion 50ml
 • Hugo Boss Hugo Woman edp 30ml

  Hugo Boss Hugo Woman edp 30ml
 • Hugo Boss The Scent For Her Edt 50ml

  Hugo Boss The Scent For Her Edt 50ml
  Elegant. Kvinnlig. Förförisk. Gör dig redo att uppleva den förtjusande lättheten hos Boss The Scent For Her EdT. Boss The Scent For Her EdT öppnar upp med sprudlande friska toppnoter av rosépeppar&hellip:
 • Hugo Boss The Scent For Her Le Parfum Eau De Parfum 50 ml

  Hugo Boss The Scent For Her Le Parfum Eau De Parfum 50 ml
  The Scent For Her Eau de Parfum är en härlig doft för henne. Känn dragningskraften från Boss The Scent For Her. Den intensiva och hypnotiska doften väcker sinnena till liv med hjälp av apelsinblomma och vetiver.
 • Boss The Scent Absolute For Her EdP

  Boss The Scent Absolute For Her EdP
  Ta sinnena till nästa nivå med BOSS THE SCENT Absolute: två nya, intensivt förföriska parfymer för honom och henne, i en mörkare, fylligare och mer sensuell tolkning än de tidigare dofterna.BOSS THE SCENT Absolute For Her inleder med en krämigt honungslen doft av persika som övergår i en varm hjärtnot av rostat kaffe. I basnoten utvecklas len och feminin vaniljdoft till mer maskulin vetiver för att skapa ett magnetiskt beroende. Denna fylliga och intensiva tolkning är mörkare och mer mystisk än originalet, vilket ger en känsla av fullkomlighet. En ytterlighet. Topp: Honungsdoppad persikaHjärta: KaffeBas: Vanilj & vetiver
 • Hugo Boss Hugo Woman Extreme edp 30ml

  Hugo Boss Hugo Woman Extreme edp 30ml
 • Boss The Scent For Her , 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent For Her , 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, Boss The Scent For Her är en kraftfull och feminin doft från Hugo Boss. En exklusiv parfym med sensuell karaktär som inspirerats av förförelsens konst och den oemotståndliga lusten i att få komma närmare. Den är en given motpart till den manliga doften, framtagen för att locka fram en avväpnande, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. I toppen finns delikata noter av saftig persika som tillsammans med söt honung och blomstrande fresia väcker lustens sinne och skapar en oundviklig attraktion. Det pulserande hjärtat bär på förförisk osmanthus och i basen vilar intensivt rostade kakaobönor som väcker lusten till liv.
 • Alive Deo Spray, 100 ml Hugo Boss Deodorant

  Alive Deo Spray, 100 ml Hugo Boss Deodorant
  100 ml, Självständig, elegant, stark och feminin - Alive kvinnan vet att spontanitet och glädje är lika viktigt som hängivenhet och fokus. Hon vet att hennes främsta styrka är att hon är sann mot sig själv. I denna deo spray finns samma noter som i Alive EdP, som utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en sprudlande och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.
 • Boss The Scent Absolute for Her, EdP 30ml

  Boss The Scent Absolute for Her, EdP 30ml
 • Hugo Boss Boss Woman edp 90ml

  Hugo Boss Boss Woman edp 90ml
 • Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 30ml

  Boss The Scent Private Accord for Her, EdP 30ml
 • Boss The Scent For Her Intense, EdP 100ml

  Boss The Scent For Her Intense, EdP 100ml
 • Alive, Deospray 100ml

  Alive, Deospray 100ml
 • Hugo Boss The Scent Private Accord For Women edp 100ml

  Hugo Boss The Scent Private Accord For Women edp 100ml
 • Hugo Boss Alive Intense Eau de Parfum 50 ml

  Hugo Boss Alive Intense Eau de Parfum 50 ml
  Alive Intense Eau de Parfum är en kraftfull, intensiv och levnadsglad doft för modiga Boss-kvinnor. Parfymen passar kvinnor som tar risker och gärna kliver utanför bekvämlighetszonen. Alive Eau de Parfum uppmanar dig att våga leva!
 • Hugo Boss Femme Edp 50ml

  Hugo Boss Femme Edp 50ml
  Femme av Boss är harmoni i flaskan, en doftande metafor för en modern kvinna som är feminin, självsäker och sensuell.
 • Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 75 ml

  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum 75 ml
  Hugo Boss Ma Vie Eau de Parfum är en doft för självständiga kvinnor som njuter av varenda ögonblick i livet. Den är frisk, lyxig och inbjudande, och uppmuntrar dig att ta vara på livet och dra ner på tempot.
 • Hugo Boss Boss Orange Woman edt 75ml

  Hugo Boss Boss Orange Woman edt 75ml
 • Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 50 ml

  Hugo Boss The Scent For Her Pure Accord Eau de Toilette 50 ml
  Boss The Scent Pure Accord är en strålande doftduo som utforskar förförelse och sensualitet, och som får mannen och kvinnan att komma närmare än någonsin. Den här feminina parfym berättar en oförglömlig historia om förförelse och intimitet.
 • Boss The Scent For Her Intense, EdP 50ml

  Boss The Scent For Her Intense, EdP 50ml
 • Alive, EdT 80ml

  Alive, EdT 80ml
 • Hugo Boss Hugo Woman edp 50ml

  Hugo Boss Hugo Woman edp 50ml
 • Boss Nuit, EdP 30ml

  Boss Nuit, EdP 30ml
 • Ma Vie Florale, EdP 30ml

  Ma Vie Florale, EdP 30ml
 • Boss The Scent For Her , 100 ml Hugo Boss Parfym

  Boss The Scent For Her , 100 ml Hugo Boss Parfym
  100 ml, Boss The Scent For Her är en kraftfull och feminin doft från Hugo Boss. En exklusiv parfym med sensuell karaktär som inspirerats av förförelsens konst och den oemotståndliga lusten i att få komma närmare. Den är en given motpart till den manliga doften, framtagen för att locka fram en avväpnande, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. I toppen finns delikata noter av saftig persika som tillsammans med söt honung och blomstrande fresia väcker lustens sinne och skapar en oundviklig attraktion. Det pulserande hjärtat bär på förförisk osmanthus och i basen vilar intensivt rostade kakaobönor som väcker lusten till liv.
 • Ma Vie Intense, EdP 50ml

  Ma Vie Intense, EdP 50ml
 • Hugo Boss Alive Eau de Parfum 50 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Parfum 50 ml
  Vad får dig att känna dig levande? Varje kvinna har sitt eget svar. Boss Alive inbjuder dig att leva livet till fullo och hitta ditt eget sätt! Doften är modern och upplyftande och ger positiv energi.
 • Hugo Boss Femme Edp 75ml

  Hugo Boss Femme Edp 75ml
  Femme av Boss är harmoni i flaskan, en doftande metafor för en modern kvinna som är feminin, självsäker och sensuell.
 • The Scent for Her Pure Accord, EdT 100ml

  The Scent for Her Pure Accord, EdT 100ml
 • Ma Vie L'Eau, EdT 30ml

  Ma Vie L'Eau, EdT 30ml
 • Alive Eau De Parfum Intense

  Alive Eau De Parfum Intense
  Parfym dam - Upptäck nya Boss Alive Intense - En feminin och kraftfull Hugo Boss parfym som speglar BOSS-kvinnans mod och intensiva livslust.Boss Alive Intense är en oemotståndlig träig och fruktig parfym som skapats för den djärva kvinnan; hon som inte är rädd för att ta risker och som älskar att utmana sig själv. En ny Eau de Parfum som öppnar med en burst av hallon på toppen som ger denna doft en strålande och beroendeframkallande start på dagen. Utsökta noter av Hallon utstrålar positiv energi, medan en kraftfull träig bas av Vetiver speglar BOSS-kvinnans självsäkerhet. Sensuell Benzoin lämnar efter sig ett mjukt och sött doftspår på huden – den ultimata signaturen för denna feminina Eau de Parfum.
 • Boss Alive EdP

  Boss Alive EdP
  BOSS ALIVE, en parfym för modiga kvinnor – skapad av kvinnor, för kvinnor.Självständig, elegant, stark och feminin – BOSS ALIVE-kvinnan vet att spontanitet och glädje är lika viktigt som hängivenhet och fokus. Hon vet att hennes främsta styrka är att hon är sann mot sig själv. BOSS ALIVE är en Eau de Parfum med fuktiga och träiga noter, och den kvinnliga motsvarigheten till den klassiska herrdoften BOSS Bottled. Doften utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en sprudlande och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.Topp: Äpple, svarta vinbär, plommon, kanel & vaniljHjärta: Jasmin & timjanBas: Cederträ, sandelträ, olivträ & nutkacypress
 • Boss The Scent For Her EdP

  Boss The Scent For Her EdP
  BOSS THE SCENT för henne - en kraftfull och samtidigt mycket feminin doft. En Lyxig och sensuell parfym som är inspirerad av förförelsens konst och det oemotståndliga i att komma närmare.Den är en självklar kvinnlig motpart till den manliga doften, utformad för att locka fram en oemotståndlig, förförisk dragningskraft hos kvinnan som bär den. Utsökt fina noter av persikor i honung och blommande fresia i toppen väcker attraktionen. I hjärtat pulserar förtrollande Osmanthus som förför och intensivt rostade kakaobönor väcker lusten till liv i basen.Topp: Blommande fresia & persika i honungHjärta: OsmanthusBas: Rostad kakao
 • Boss Alive, 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Alive, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, What makes you feel ALIVE? Varje kvinna har ett eget svar på den frågan. Boss Alive Eau de Toilette bjuder in kvinnor att fira livets enkla nöjen – de små ögonblicken av samhörighet, glädje och lycka. Den lätta och livfulla doften BOSS ALIVE Eau de Toilette blandar mjuka och delikata noter och efterlämnar ett spår av glädjefylld energi. Gnistrande friska toppnoter tillsammans med magnolia utstrålar glädje, medan ett blommigt hjärta av arabisk jasmin lyfter fram ett feminint stråk. Den kontrasterande basen blandar tränoter med tydlig salvia och mossa som ger ett löfte om självförtroende och styrka. Glasflaskan pryds av detaljer i roséguld medan den mjuka och delikata rosa parfymen fångar ljuset och reflekterar den glada karaktären hos Alive EdT.  Topp: Magnolia Hjärta: Arabisk Jasmin Bas: Sandelträ, Mossa & Salvia
 • Alive Intense, EdP 30ml

  Alive Intense, EdP 30ml
 • Hugo Boss Alive Intense Eau de Parfum 80 ml

  Hugo Boss Alive Intense Eau de Parfum 80 ml
  Alive Intense Eau de Parfum är en kraftfull, intensiv och levnadsglad doft för modiga Boss-kvinnor. Parfymen passar kvinnor som tar risker och gärna kliver utanför bekvämlighetszonen. Alive Eau de Parfum uppmanar dig att våga leva!
 • Alive Intense, EdP 80ml

  Alive Intense, EdP 80ml
 • Boss Ma Vie EdP

  Boss Ma Vie EdP
  Boss Ma Vie är en unik parfym och sammansättningen av ingredienser är frisk, lyxig och berikande som uppmanar till att ta sig tid att verkligen värdesätta och njuta av varje ögonblick.Toppnoterna med ett ackord av kaktusblommor ger uttryck för den okuvliga ökenväxtens upplivande gröna friskhet, som ger doften ett unikt och modernt inslag. Rosa fresia och kronblad av jasmin är sammanförda med rosenknoppar för att skapa en naturlig blommighet. Den intensiva värmen från ren skog och cederträ utgör doftens bas. En not som är känd för att främja en attityd av självförtroende och lätthet och som inspirerar Boss-kvinnan att ta en stund för sig själv. Den får henne att trappa ner och skärper alla hennes sinnen.Topp: Svarta vinbär, kaktusackord & blodapelsinHjärta: Jasmin, rosenknopp & vit fresiaBas: Amber blend, sandelträ & cederträ
 • Boss Femme, EdP 30ml

  Boss Femme, EdP 30ml
 • Ma Vie EdP Gift Box

  Ma Vie EdP Gift Box
 • The Scent For Her Le Parfum, 30 ml Hugo Boss Parfym

  The Scent For Her Le Parfum, 30 ml Hugo Boss Parfym
  30 ml, Känn dragningskraften hos BOSS The Scent Le Parfum for Her. Denna intensiva tolkning av ikoniska BOSS The Scent för kvinnor som väcker sinnena med noter av apelsinblomma och vetiver som ger doften en hypnotisk dragningskraft.  Kryddade toppnoter av rosépeppar kontrasteras vackert av apelsinblomma i hjärtnoten. Varm vetiver smälter samman med luftig akigalaträ i basnoten och intensifierar doftens sensualitet.  Den juvelformade flaskan är utsmyckad med plommonfärgat lack, och den gnistrande korken har en vacker finish i rosenguld som fulländar stilen. BOSS The Scent Le Parfum for Her presenteras i en mörkt plommonfärgad ask – en intensiv doft som ger förförelse en helt ny dimension.
 • Boss Alive , 50 ml Hugo Boss Parfym

  Boss Alive , 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, BOSS ALIVE, en doft för modiga kvinnor – skapad av kvinnor, för kvinnor. En självständig, elegant, stark och feminin doft. – BOSS ALIVE, skapad av den kända parfymören Annick Ménardo, är en Eau de Parfum med  spännande fuktiga och träiga noter, och den kvinnliga motsvarigheten till den klassiska herrdoften BOSS Bottled. Doften utvecklas med toppnoter av fräscha friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta mjuk och förförisk madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi  sensuell arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en mjuk och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.  Toppnoter - friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkysta plommon. varm kanel  och madagaskarvanilj Hjärtnoter - arabisk jasmin, timjan Basnoter - Kinesiskt cederträ, sandelträ, nutkatcypress
 • Alive Gift Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion

  Alive Gift Set, EdP 50ml + 75ml Body Lotion
 • Boss Femme, EdP 75ml

  Boss Femme, EdP 75ml
 • Alive, EdP 50ml

  Alive, EdP 50ml
 • Hugo Boss Hugo Woman Edp 30ml

  Hugo Boss Hugo Woman Edp 30ml
  Hugo Woman är en fruktig, blommig doft med ett okonventionellt, pojkaktigt inslag, och kombinerar oväntade naturliga och banbrytande molekyler.Doften förenar traditionellt feminina och oväntade maskulina&hellip:
 • Boss The Scent For Her, EdP 100ml

  Boss The Scent For Her, EdP 100ml
 • Boss The Scent For Her Intense, EdP 30ml

  Boss The Scent For Her Intense, EdP 30ml
 • Boss The Scent Absolute for Her, EdP 50ml

  Boss The Scent Absolute for Her, EdP 50ml
 • Hugo Boss Alive Eau de Toilette 50 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Toilette 50 ml
  Hugo Boss Alive Eau de Toilette uppmanar dig att värdesätta livets enkla nöjen – de små ögonblicken av glädje, positivitet och glimt i ögat. Boss Alive Eau de Toilette är en lätt och levande doft med delikata doftnoter som ger en känsla av glädje och energi.
 • Hugo Boss Deep Red Edp 50ml

  Hugo Boss Deep Red Edp 50ml
  Hugo Boss Deep Red är en orientaliskt varm parfym för den impulsiva och sensuella kvinnan. Deep Red inleder med toppnoter av päron, svartvinbär och grapefrukt för att sedan övergå i mellannoter&hellip:
 • Boss Nuit EdP

  Boss Nuit EdP
  Boss Nuit är en sensuellt feminin parfym för kvinnan som är organiserad, driven och ambitiös men samtidigt mjuk, elegant och sofistikerad. Doften får dig att alltid känna dig som bäst - feminin och säker. De moderna toppnoterna uttrycker spänning och förväntan. Den saftiga vita persikan i kombination med aldehydiska ackord ger en fräsch och sprakande effekt. Hjärtat av jasmin och buketter av vita blommor gör doften feminint sofistikerad medan viol adderar sensualitet. Basen har en förförisk karaktär som fördjupas alltmer under kvällens gång. Vibrerande kristallmossa speglar toppnoternas sprakande karaktär medan varmt trä och krämigt sandelträ ger en mjuk karaktär.Topp: Vit persika & vattenackordHjärta: Jasmin, viol & vita blommorBas: Varmt trä, mossa & sandelträ
 • Ma Vie Intense, EdP 30ml

  Ma Vie Intense, EdP 30ml
 • Hugo Boss Alive Eau de Parfum 30 ml

  Hugo Boss Alive Eau de Parfum 30 ml
  Vad får dig att känna dig levande? Varje kvinna har sitt eget svar. Boss Alive inbjuder dig att leva livet till fullo och hitta ditt eget sätt! Doften är modern och upplyftande och ger positiv energi.
 • Boss Alive EdP

  Boss Alive EdP
  BOSS ALIVE, en parfym för modiga kvinnor – skapad av kvinnor, för kvinnor.Självständig, elegant, stark och feminin – BOSS ALIVE-kvinnan vet att spontanitet och glädje är lika viktigt som hängivenhet och fokus. Hon vet att hennes främsta styrka är att hon är sann mot sig själv. BOSS ALIVE är en Eau de Parfum med fuktiga och träiga noter, och den kvinnliga motsvarigheten till den klassiska herrdoften BOSS Bottled. Doften utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och tongivande inslag av äkta madagaskarvanilj. I den blommiga hjärtnoten hittar vi arabisk jasmin och timjan som väcker sinnena. Doften vilar på en sprudlande och kraftfull bas med noter av kinesiskt cederträ, krämigt sandelträ, olivträ och nutkacypress från Alaska.Topp: Äpple, svarta vinbär, plommon, kanel & vaniljHjärta: Jasmin & timjanBas: Cederträ, sandelträ, olivträ & nutkacypress
 • Boss The Scent For Her, EdT 50ml

  Boss The Scent For Her, EdT 50ml
 • The Scent For Her Pure Accord, 50 ml Hugo Boss Parfym

  The Scent For Her Pure Accord, 50 ml Hugo Boss Parfym
  50 ml, BOSS The Scent Pure Accord strålande doftduo utforskar en nytolkning av förförelse som för BOSS man och kvinna närmare varandra än någonsin tidigare. Parfymen för kvinnor är en förtrollande fortsättning på en sensuell berättelse om samhörighet och intimitet. BOSS The Scent Pure Accord For Her glittrar med toppnoter av bergamott och skimrande hjärtnoter av sensuell osmanthusblomma. En myskdoftande bas fulländar doften och förenar mjukhet och styrka på ett mjukt och balanserat sätt. Förpackningens och parfymflaskans design speglar doftens feminina utstrålning med en ljust persikefärgad parfym innesluten i en glasflaska toppad med en ljus champagnekåpa.  Topp: Bergamott Hjärta: Osmanthusblomma Bas: Mysk
 • Ma Vie L'Eau, EdT 75ml

  Ma Vie L'Eau, EdT 75ml
 • Boss The Scent For Her, EdT 100ml

  Boss The Scent For Her, EdT 100ml
 • Alive, EdP 30ml

  Alive, EdP 30ml