Issey Miyake dofter dam

Populärt inom Issey Miyake dam

Fler tips på Issey Miyake dam

 • Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Nectar , 50 ml Issey Miyake Parfym

  Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Nectar , 50 ml Issey Miyake Parfym
  50 ml, Essensen av den renaste doften från en blomma i en delikat droppe av nektar. Toner av saftigt päron, söt honung och mjukt sandelträ tar sin form i L’Eau d’Issey Pure Nectar EdP i en oemotståndlig blommig och fräsch symfoni.
 • Issey Miyake Nectar D'Issey Première Fleur Eau De Parfum 30ml

  Issey Miyake Nectar D'Issey Première Fleur Eau De Parfum 30ml
  Så fort solen gått upp öppnar blommorna sig på ett delikat sätt och sprider sin ljuliga doft. Nectar d’Issey Première Fleur är en delikat och fruktig blomsterdoft.
 • Issey Miyake L'eau d'Issey Pure Shade of Flower Eau de Toilette 90 ml

  Issey Miyake L'eau d'Issey Pure Shade of Flower Eau de Toilette 90 ml
  Årets sommardoft för kvinnor från Issey Miyake inspireras av tropiska blommor. Friska svartvinbärsnoter kombineras med olika blommor och sensuellt sandelträ.
 • Giftset Issey Miyake L'Eau d'Issey Edt 100ml + Body Lotion 75ml

  Giftset Issey Miyake L'Eau d'Issey Edt 100ml + Body Lotion 75ml
  Innehåller:-Issey Miyake L´:Eau D´:Issey Edt 100ml-Body Lotion 75mlIssey Miyake L´:Eau d´:issey är en ren och frisk doft, perfekt doft för dig som vill ha en sensuell och fräsch&hellip:
 • L'Eau d'Issey EdT

  L'Eau d'Issey EdT
  En frisk EdT komponerad av utsökta, lätta blommor tillsammans med ros och lotus. När blommor möter vatten. En frisk, blommig doft med ett träigt spår.
 • Issey Miyake Nectar D'Issey Première Fleur Eau De Parfum 50ml

  Issey Miyake Nectar D'Issey Première Fleur Eau De Parfum 50ml
  Så fort solen gått upp öppnar blommorna sig på ett delikat sätt och sprider sin ljuliga doft. Nectar d’Issey Première Fleur är en delikat och fruktig blomsterdoft.
 • L'Eau d'Issey, EdP 25ml

  L'Eau d'Issey, EdP 25ml
 • Issey Miyake L'Eau d'Issey , 50 ml Issey Miyake Parfym

  Issey Miyake L'Eau d'Issey , 50 ml Issey Miyake Parfym
  50 ml, Issey Miyake L´Eau d´issey är en ren och frisk doft som är inspirerad av vattenfall. I toppen finns söt honung, melon, ros, lotus och fresia som sedan möter hjärtats noter av pion, lijlekonval och nejlika. Doften avrundas med basnoter av natthyasint, skog, amber och mysk. En perfekt doft för dig som vill ha en fräsch parfym med sensuella inslag.
 • L`Eau d`Issey Pure Nectar EdP

  L`Eau d`Issey Pure Nectar EdP
  Eau de Parfum i en oemotståndlig doftsymfoni av blommor och ren nektar. En fräsch och balanserad doft med delikata toner av saftigt päron, sammetslen honung och mjukt sandelträ.
 • Rose & Rose Intense, 25 ml Issey Miyake Parfym

  Rose & Rose Intense, 25 ml Issey Miyake Parfym
  25 ml, Issey Miyake Rose & Rose är en spännande, blommig och fruktig doft av ros. Doften innehåller en dubbel roskoncentration, Bulgarian och centifoli rose, som tillsammans med hallon och patchouli skapar en helt unik doftupplevelse. Toppnot: rosa pepparkorn, hallon, päron Hjärtnoter: bulgarisk ros, rosinfusion, osmathus Basnoter: patchouli, ambrox, cashmeran
 • L'eau de Issey Magnolia, 100 ml Issey Miyake Parfym

  L'eau de Issey Magnolia, 100 ml Issey Miyake Parfym
  100 ml, Trettio år efter att Issey Miyake lanserade succén L'Eau d'Issey, lanserar han nu L'Eau d'Issey Eau & Magnolia. Inspirerad av vatten som möter rå natur har Issey Miyake skapat en delikat och blommig doft där elementet vatten möter sammetslena magnoliablad för att skapa en fantastisk doftsensation. Parfymen är hundra procent vegansk och hållbart producerad. Doftnoter: Toppnoter: Bergamott och aqua. Hjärtnoter: magnolia. Basnoter: sandelträ.
 • Issey Miyake IGO Nectar D'Issey Eau De Toilette 20 ml

  Issey Miyake IGO Nectar D'Issey Eau De Toilette 20 ml
  IGO = I GO. Gå in i framtiden med denna nya fartfyllda doft. Upptäck Issey Miyakes ikoniska dofter i en ny och innovativ design. IGO bekräftar Issey Miyakes förmåga att ständigt förnya sig. IGO-toppen: Smidig, okrossbar och lätt att ta med sig. Den kan du alltid ha med dig i väskan så att du enkelt kan spraya på lite doft under dagen. Denna separata lilla flaska rymmer 20 ml och är perfekt för dig som vill ha doften med dig när du är på språng.
 • Issey Miyake L'Eau d'Issey Roll-on Deodorant, 50 ml Issey Miyake Deodorant

  Issey Miyake L'Eau d'Issey Roll-on Deodorant, 50 ml Issey Miyake Deodorant
  50 ml, En deodorant som ger dig en fräsch känsla hela dagen.L'Eau d'Issey's doftsignatur: lotus, ros, lilja och ädelträ. När lotus möter ros, symboler från öst och väst. En blommig, frisk doft med ett träigt spår.
 • A Drop d’Issey, EdP 50ml

  A Drop d’Issey, EdP 50ml
 • L'Eau d'Issey, EdT 25ml

  L'Eau d'Issey, EdT 25ml
 • Issey Miyake L'Eau D'Issey Rose & Rose Eau De Toilette 50 ml

  Issey Miyake L'Eau D'Issey Rose & Rose Eau De Toilette 50 ml
  L'Eau D'Issey Rose & Rose är en frisk, blommig och fruktig rosdoft som låter dig uppleva naturens generositet.
 • L'Eau d'Issey, EdP 75ml (Refill)

  L'Eau d'Issey, EdP 75ml (Refill)
 • L'Eau d'Issey, EdP 50ml

  L'Eau d'Issey, EdP 50ml
 • Issey Miyake Pure Nectar Eau De Parfum 50 ml

  Issey Miyake Pure Nectar Eau De Parfum 50 ml
  Pure Nectar är som en delikat droppe av blomsterdoft. Doften är framställd av Dominique Ropion. Flakongen är utsmyckad med kopparnyanser och liksom doften för den tankarna till en strålande ros. Parfymen passar både dagtid och kvällstid.
 • Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense 50 ml

  Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense 50 ml
  L’Eau d’Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense är en delikat och blommig doft där elementet vatten möter sammetslena magnoliablad för att skapa en fantastisk doftsensation.  
 • A Drop D'Issey EdP

  A Drop D'Issey EdP
  En droppe som förstärker naturens skönhet.Issey Miyakes doft för kvinnor, A Drop d’Issey eau de parfum, är en inbjudan till att upptäcka naturens skönhet. En eau de parfum med en blommig signatur som väver samman solvarm syren, krämig mandelmjölk och sensuell mysk.Med A Drop d’Issey har parfymören Ane Ayo skapat en modern doft byggd kring syren, en fyllig doft där natur möter teknologi. A Drop d’Issey öppnar med damaskusros i sin renaste form. I hjärtat lyfts de blommiga inslagen av syren fram tillsammans med en aning av krämig mandelmjölk och apelsinblomma. Doftens bas rundas av med cederträ och ett mysk-ackord byggt kring Ambrox Super och bio-vanillin.Den droppformade flaskan är utformad för att ligga platt, med en förstoringsglaseffekt som kombinerar det enkla i en perfekt rundad glasflaska. En ”droppe inuti droppen” på flaskans baksida gör den lätt att hålla.
 • Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette 50 ml

  Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette 50 ml
  Pure Nectar EdT är en lättare och friskare eau de toilette-variant av bästsäljaren L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar EdP. Pure Nectar är lika utsökt som en droppe blomnektar. Flakongen går i kopparnyanser och för tankarna till en ros, precis som själva doften.
 • Issey Miyake L'eau D'Issey Pure Nectar, EdP 50ml

  Issey Miyake L'eau D'Issey Pure Nectar, EdP 50ml
 • A Drop Fraiche, EdP 30ml

  A Drop Fraiche, EdP 30ml
 • Issey Miyake Pure Nectar Eau De Parfum 30 ml

  Issey Miyake Pure Nectar Eau De Parfum 30 ml
  Pure Nectar är som en delikat droppe av blomsterdoft. Doften är framställd av Dominique Ropion. Flakongen är utsmyckad med kopparnyanser och liksom doften för den tankarna till en strålande ros. Parfymen passar både dagtid och kvällstid.
 • Issey Miyake L'Eau d'Issey EdT, 25 ml Issey Miyake Parfym

  Issey Miyake L'Eau d'Issey EdT, 25 ml Issey Miyake Parfym
  25 ml, Issey Miyake L´Eau d´issey är en ren och frisk doft som är inspirerad av vattenfall. I toppen finns söt honung, melon, ros, lotus och fresia som sedan möter hjärtats noter av pion, lijlekonval och nejlika. Doften avrundas med basnoter av natthyasint, skog, amber och mysk. En perfekt doft för dig som vill ha en fräsch parfym med sensuella inslag.
 • L'Eau d'Issey EdP

  L'Eau d'Issey EdP
  En EdP och L'Eau d'Issey's doftsignatur med lotus, ros, lilja och ädelträ. När lotus möter ros, symboler från öst och väst. En blommig, frisk doft med ett träigt spår.
 • Issey Miyake L’Eau d'Issey Eau de toilette 50 ml

  Issey Miyake L’Eau d'Issey Eau de toilette 50 ml
  L’Eau d'Issey från Issey Miyake lanserades 1992 och är en frisk, ren och feminin doft, inspirerad av vatten, med inslag av melon och kryddnejlika. Doftnoter: melon, bergamott, lotus, fresia, alpviol, liljekonvalj, rosenvatten, pion, kryddnejlika, vita liljor, cederträ, ambra och mysk.
 • L`Eau d`Issey Pure Nectar EdP

  L`Eau d`Issey Pure Nectar EdP
  Eau de Parfum i en oemotståndlig doftsymfoni av blommor och ren nektar. En fräsch och balanserad doft med delikata toner av saftigt päron, sammetslen honung och mjukt sandelträ.
 • Issey Miyake IGO Nectar D'Issey Eau de Parfum 80 ml (60 ml + 20 ml)

  Issey Miyake IGO Nectar D'Issey Eau de Parfum 80 ml (60 ml + 20 ml)
  IGO = I GO. Gå in i framtiden med denna nya fartfyllda doft. Upptäck Issey Miyakes ikoniska dofter i en ny och innovativ design. IGO bekräftar Issey Miyakes förmåga att ständigt förnya sig. Du får en doft i två flaskor. En flaska att ha hemma och en som du kan ta med – perfekt på resan.
 • Issey Miyake A Drop d'Issey Eau de Parfum 30 ml

  Issey Miyake A Drop d'Issey Eau de Parfum 30 ml
  Upptäck naturen på ett helt nytt sätt med A Drop d'Issey. I naturen finns mycket som är nästintill osynligt, men som plötsligt uppenbarar sig som en överraskning. A Drop d’Issey, den nya doftlinjen från Issey Miyake, är just en sådan överraskning – feminin, blommig och sensuell.
 • L'Eau d'Issey, EdT 25ml

  L'Eau d'Issey, EdT 25ml
 • L'eau D'Issey Pure, EdP 30ml

  L'eau D'Issey Pure, EdP 30ml
 • Issey Miyake L'eau D'Issey Pure Nectar, EdP 30ml

  Issey Miyake L'eau D'Issey Pure Nectar, EdP 30ml
 • Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam Summer Edition Eau de Toilette 100 ml

  Issey Miyake L'Eau d'Issey Shades of Kolam Summer Edition Eau de Toilette 100 ml
  Parfymören Marie Salamagneens nytolkning av den klassiska L'Eau d'Issey är inspirerad av en fantastisk Indienresa. Kolam är en traditionell indisk konstform. Varje morgon ritar indiska kvinnor unika bilder och mönster framför sina hus, för att skydda dem och signalera gästfrihet. De blommiga, soliga och färgstarka noterna i L'Eau d'Issey Shades of Kolam är lika utsökta som kolambilderna. Indisk jasmin flätas samman med rosenblad.
 • L'Eau D'Issey Pure Nectar, EdT 30ml

  L'Eau D'Issey Pure Nectar, EdT 30ml
 • A Drop d’Issey, EdP 30ml

  A Drop d’Issey, EdP 30ml
 • Issey Miyake L'Eau d'Issey EdT, 50 ml Issey Miyake Parfym

  Issey Miyake L'Eau d'Issey EdT, 50 ml Issey Miyake Parfym
  50 ml, Issey Miyake L´Eau d´issey är en ren och frisk doft som är inspirerad av vattenfall. I toppen finns söt honung, melon, ros, lotus och fresia som sedan möter hjärtats noter av pion, lijlekonval och nejlika. Doften avrundas med basnoter av natthyasint, skog, amber och mysk. En perfekt doft för dig som vill ha en fräsch parfym med sensuella inslag.
 • L'eau de Issey Magnolia, 50 ml Issey Miyake Parfym

  L'eau de Issey Magnolia, 50 ml Issey Miyake Parfym
  50 ml, Trettio år efter att Issey Miyake lanserade succén L'Eau d'Issey, lanserar han nu L'Eau d'Issey Eau & Magnolia. Inspirerad av vatten som möter rå natur har Issey Miyake skapat en delikat och blommig doft där elementet vatten möter sammetslena magnoliablad för att skapa en fantastisk doftsensation. Parfymen är hundra procent vegansk och hållbart producerad. Doftnoter: Toppnoter: Bergamott och aqua. Hjärtnoter: magnolia. Basnoter: sandelträ.
 • Issey Miyake L'Eau d'Issey , 25 ml Issey Miyake Parfym

  Issey Miyake L'Eau d'Issey , 25 ml Issey Miyake Parfym
  25 ml, L'Eau d'Issey's doftsignatur: lotus, ros, lilja och ädelträ. När lotus möter ros, symboler från öst och väst. En blommig, frisk doft med ett träigt spår.
 • Issey Miyake Fusion d'Issey Extreme Eau de Toilette 50 ml

  Issey Miyake Fusion d'Issey Extreme Eau de Toilette 50 ml
  Fusion d'Issey Extrême Eau de Toilette är en fräsch och aromatisk doft för spontana och äventyrliga män.
 • A Drop Fraiche, EdP 50ml

  A Drop Fraiche, EdP 50ml
 • Issey Miyake L'Eau D'Issey Rose & Rose Eau De Toilette 25 ml

  Issey Miyake L'Eau D'Issey Rose & Rose Eau De Toilette 25 ml
  L'Eau D'Issey Rose & Rose är en frisk, blommig och fruktig rosdoft som låter dig uppleva naturens generositet.
 • A Drop, 50 ml Issey Miyake Parfym

  A Drop, 50 ml Issey Miyake Parfym
  50 ml, En droppe som förstärker naturens skönhet. Issey Miyakes doft för kvinnor, A Drop d’Issey eau de parfum, är en inbjudan till att upptäcka naturens skönhet. En eau de parfum med en blommig signatur som väver samman solvarm syren, krämig mandelmjölk och sensuell mysk. Med A Drop d’Issey har parfymören Ane Ayo skapat en modern doft byggd kring syren, en fyllig doft där natur möter teknologi. A Drop d’Issey öppnar med damaskusros i sin renaste form. I hjärtat lyfts de blommiga inslagen av syren fram tillsammans med en aning av krämig mandelmjölk och apelsinblomma. Doftens bas rundas av med cederträ och ett mysk-ackord byggt kring Ambrox Super och bio-vanillin. Den droppformade flaskan är utformad för att ligga platt, med en förstoringsglaseffekt som kombinerar det enkla i en perfekt rundad glasflaska. En ”droppe inuti droppen” på flaskans baksida gör den lätt att hålla.   Vinnare i Swedish Beauty Awards 2022: Årets damdoft över 700kr: Issey Miyake A drop d Issey Den unika flakongen andas 90-talsmodern lyxkänsla samtidigt som doftens lätta och mjukt blommiga fräschör definitivt ligger mitt i nutiden, ner till minsta droppe.
 • Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense 100 ml

  Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense 100 ml
  L’Eau d’Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense är en delikat och blommig doft där elementet vatten möter sammetslena magnoliablad för att skapa en fantastisk doftsensation.  
 • L'eau D'Issey Pure, EdP 50ml

  L'eau D'Issey Pure, EdP 50ml