James Bond 007 dofter dam

Populärt inom James Bond 007 dam

Fler tips på James Bond 007 dam

 • Bond 007 Pour Femme, EdP 50ml

  Bond 007 Pour Femme, EdP 50ml
 • James Bond 007 For Women III Deospray 75ml

  James Bond 007 For Women III Deospray 75ml
  James Bond 007 For Women III är en kryddig doft av ananas som ger ett överraskande och självsäkert intryck som följs av en blommig och feminin ylang-ylang. Doftas av en intensiv orientalisk touch&hellip:
 • James Bond for Women III, EdP 30ml

  James Bond for Women III, EdP 30ml
 • James Bond for Women III, EdP 50ml

  James Bond for Women III, EdP 50ml
 • James Bond 007 For Women Edp 50ml

  James Bond 007 For Women Edp 50ml
  James Bond 007 For Women är en förförande doft som förmedlar det mystiska hos alla gåtfulla kvinnor. Parfymen omfamnas av noter som tar dig till orienten och dess värmande kvällar.Doftnoter: bergamott,&hellip:
 • James Bond 007 For Women II Deo Spray 75ml

  James Bond 007 For Women II Deo Spray 75ml
  Toppnot: Royal Raspberry ( rosa champagne + hallon), rosépeppar och fresia Hjärtanot: Björnbär, svart baccara ros, gardenia och oleander Basnot: Cederträ, vanilj, mysk och läder
 • Bond 007 Pour Femme EdP

  Bond 007 Pour Femme EdP
  Skymningen faller, uppklädd för att imponera, en doft av jasmin och natt sprider sig sakta och berusar omgivningen. Orientalisk-Blommig. Toppnoter: Fresia, päron, mandarin. Hjärtnoter: Nattjasmin, cederträ. Basnoter: Kanel, vaniljstång, tonkaböna, cashmeran.
 • Bond 007 Pour Femme, EdP 30ml

  Bond 007 Pour Femme, EdP 30ml
 • 007 for Women II

  007 for Women II
  En fräsch Eau de Parfume i en dagvariant av den klassiska och hemlighetsfulla kvällsdoften 007 for Women. Den här nya orientaliska blomdoften är lättare, men ändå djupt feminin. Den exklusiva blandningen av ingredienser fångar Bond-kvinnans unika skönhet, intelligens och magnetiska utstrålning. Den sofistikerade doften öppnar upp med ett stänk av kryddig rosépeppar, i kombination med sammetslen rosa freesia och friska hallon. Exklusiva noter av rosa champagne fångar den sanna karaktären hos den förföriskt vackra, men samtidigt starka, Bond-kvinnan. Den fruktiga doften av björnbär kombineras med en bukett av gardenia och rosa oleander och bäddas in i aromer av den vackra Black Baccara-rosen. Den fylliga basen, som är karakteristisk för orientaliska dofter, utgörs av vanilj och silkeslen mysk, med eleganta inslag av cederträ och läder.
 • Bond Woman II, EdP 30ml + EdP 7,4ml

  Bond Woman II, EdP 30ml + EdP 7,4ml
 • Woman

  Woman
  En feminin doft med orientaliska och blommiga noter. En blandning av exotiska vita blommor och ädel rosmjölk, uppvärmt med kryddig svartpeppar.Doften 007 for Women fångar Bond-kvinnans berusande makt. Den har en unik blandning av ingredienser som kombinerar utmärkande kvinnlighet med en känsla av svårfångat mysterium och är en modern tolkning av en orientalisk doft. Doftens lockelse ligger i dess fylliga, kraftfulla och långvariga karaktär, som ger en känsla av enkel elegans, stark personlighet och en doftande dröm om att fly till en annan värld. Dunkla men samtidigt feminina ingredienser förmedlar en stämning av spännande närhet. En inledande explosion av kryddig svartpeppar insvept i rosenmjölk antänder en spännande paradox mellan fara och sensualitet. I hjärtnoten kombineras den omedelbart lockande, välbekanta fruktiga karaktären av björnbär med den kvinnliga mjukheten, som representeras av vita jasminblommor. Den fylliga basnoten, som är den viktigaste noten i alla orientaliska signaturdofter, präglas av svart vanilj och kittlande vit mysk, med en touch av elegant cederträ.
 • Woman III EdP

  Woman III EdP
  I 007-världen är ingenting som det verkar och Bond-kvinnan, likt denna doft, har många hemligheter. En kryddig not av ananas ger ett överraskande och självsäkert intryck som följs av en blommig och feminin ylang-ylang. Doften rundas av med en intensiv orientalisk touch av patchouli.