Lancôme dofter dam

Populärt inom Lancôme dam

Fler tips på Lancôme dam

 • Lancôme Hypnôse Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Hypnôse Eau De Parfum 30 ml
  En spännande, fascinerande och charmerande orientalisk parfym för kvinnor – en fräsch, blommig och lätt version av en förförisk doft. Passionsfruktessens i kombination med vanilj och vetiver ger en berusande harmoni av orientalisk sensualitet.
 • Idôle L'Intense, EdP 75ml

  Idôle L'Intense, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle Intensément , 30 ml Lancôme Parfym

  La Vie Est Belle Intensément , 30 ml Lancôme Parfym
  30 ml, Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum är en doft som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen Crystal Smile i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • Lancôme La Nuit Trésor Woda Perfumowana (30 ml)

  Lancôme La Nuit Trésor Woda Perfumowana (30 ml)
  Lancôme Trésor À La Folie Eau De Parfum Vapo komponerad av dyrbara råvaror: ett hjärta i brand fyllt med rosenessens, tänt av en sensuell och beroendeframkallande bourbonvanilj, omsluten av gnistrande noter av patchouliessens.
 • Trésor, EdP 30ml

  Trésor, EdP 30ml
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 100ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 100ml
 • Idôle, EdP 100ml

  Idôle, EdP 100ml
 • Trésor Midnight Rose, EdP 30ml

  Trésor Midnight Rose, EdP 30ml
 • Lancôme La Nuit Tresor Eau De Pafum Intense 50 ml

  Lancôme La Nuit Tresor Eau De Pafum Intense 50 ml
  La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum är en sensuell, kärleksfull och beroendeframkallande doft. Låt dina sinnen explodera med en doft som väcker kärleken till liv och får ditt hjärta att blomstra av passion.
 • La Nuit Tresor Intense Eau de Parfum

  La Nuit Tresor Intense Eau de Parfum
  La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum är en floralisk kärleksdoft full av passion och beroendeframkallande. Sinnena får en explosion – doften får ditt hjärta att blomstra av passion och kärleken blir levande.La Nuit Trésor Intense är ett förtrollande kärlekselexir. Saftiga, söta körsbär ger en ögonblicklig intensitet. I hjärtnoterna finner du sensuell damaskusros som är hållbart odlad och sveper in doften i en beroendeframkallande slöja.Doften är noggrant balanserad med basnoter av mandelmjölk och sensuella tränoter som gör doften oemotståndlig och krämig. Doften är inkapslad i en läcker rubinflaska, prydd med en överdådig röd ros.
 • Trésor La Nuit EdP

  Trésor La Nuit EdP
  Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum. La Nuit Trésor Eau de Parfum är en elegant, mystisk och sensuell parfym för kvinnor. Doftens toppnoter består av litchi och hallon, hjärtnoten av ros och basnoterna av vild vaniljorkidée, patchouli och papyrus.
 • Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel

  Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel
 • Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml
 • Lancôme La Vie Est Belle Éclat Eau De Parfum 50ml

  Lancôme La Vie Est Belle Éclat Eau De Parfum 50ml
  Lancôme La Vie Est Belle L'Eclat Eau De Parfum är en feminin, fruktig och sofistikerad doft för kvinnor.
 • La Vie Est Belle Intense, EdP 75ml

  La Vie Est Belle Intense, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 50ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 50ml
 • La Vie Est Belle Intensément, EdP 30ml

  La Vie Est Belle Intensément, EdP 30ml
 • Lancôme Idôle Eau de Parfum 50ml

  Lancôme Idôle Eau de Parfum 50ml
  Lancome Idôle Eau de Parfum är en doft för kvinnor med stora drömmar. En ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Starka. Frimodiga. Orädda. De är de nya idolerna som banar vägen för andra.
 • Hypnôse, EdP 75ml

  Hypnôse, EdP 75ml
 • Trésor In Love, EdP 30ml

  Trésor In Love, EdP 30ml
 • Idôle Aura, 50 ml Lancôme Parfym

  Idôle Aura, 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara

  La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara
 • Idole Intense EdP

  Idole Intense EdP
  Lancôme IDÔLE L’INTENSE är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. IDÔLE L’INTENSE är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml
 • Oui La Vie Est Belle, EdP 30ml

  Oui La Vie Est Belle, EdP 30ml
 • La Vie est Belle En Rose EdP

  La Vie est Belle En Rose EdP
  Lancôme La Vie Belle En Rose är en doft med ett väldigt fräscht uttryck. Härtat i La Vie est Belle en Rose Eau e Toilette består av blommor, och iris är fortfarande närvarande, men inte lika prominent. En La Vie est Belle-doften med en kraftfull topnot.
 • Lancôme Trésor La Nuit Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Trésor La Nuit Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme La Nuit Trésor Eau de Parfum är en elegant, mystisk och sensuell parfym för kvinnor.
 • Lancôme Hypnôse Eau De Parfum 50 ml

  Lancôme Hypnôse Eau De Parfum 50 ml
  Lancôme Hypnôse Eau de Parfum är en spännande, fascinerande och charmig orientalisk parfym för kvinnor. Toppnoten av doften är passionsblomma, hjärtnoten är vetiver och bottennoten är vanilj.
 • La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml

  La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml
 • Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 100ml

  Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 100ml
  Lancôme La Vie är Belle en Rose Eau de Toilette. För första gången finns det en ny doft i La Vie est Belle-familjen som ger dig fullständig friskhet. Med La Vie est Belle en Rose Eau de Toilette är det hjärtnoter av blommor i fokus, och den mer välbekanta irisen läggs åt sidan. Detta är en doft från La Vie est Belle med en kraftfull toppnot.
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 25 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 25 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml
 • Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 50ml

  Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 50ml
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum – La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Giftset Lancome Tresor Edp 30ml + Shower Gel 50ml + Body Lotion 50ml

  Giftset Lancome Tresor Edp 30ml + Shower Gel 50ml + Body Lotion 50ml
  Lancome Tresor är en mjuk, blommig och romantisk parfym som doftar ljuvligt av rosor, persika och jasmin.Doftnoter: rosor, aprikosblomma, persika, iris, jasmin, liljekonvalj, syren, sandelträ, amber,&hellip:
 • Bocage Deodorant Cream, 50 ml

  Bocage Deodorant Cream, 50 ml
  Lancôme Bocage Deodorant Cream är en antiperspirant i mjuk konsistens utan att upplevas kladdig. Huden lämnas behagligt fräsch. Den alkoholfria formulan är idealisk för alla hudtyper och även lämplig efter hårborttagning.
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 15ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 15ml
 • Idôle EdP

  Idôle EdP
  IDÔLE. För dem med stora drömmar! En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande. Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse. Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser... För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.
 • Lancôme Trésor La Nuit Eau De Parfum 50 ml

  Lancôme Trésor La Nuit Eau De Parfum 50 ml
  Lancôme La Nuit Trésor Eau de Parfum är en elegant, mystisk och sensuell parfym för kvinnor.
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 30ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 30ml
 • Idôle, EdP 75ml

  Idôle, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle, EdP 75ml

  La Vie Est Belle, EdP 75ml
 • Giftset Lancome La Vie Est Belle Edp 50ml + Body Lotion 50ml

  Giftset Lancome La Vie Est Belle Edp 50ml + Body Lotion 50ml
  Innehåller:Lancô:me La Vie Est Belle Edp 50 mlLancô:me La Vie Est Belle Body Lotion 50ml
 • OUI La Vie est Belle Eau de Parfum

  OUI La Vie est Belle Eau de Parfum
  OUI La Vie est Belle Eau de Parfum är en lyxig och strålande blomdoft med en enastående duo-doftkomposition av iris och ros. Doften består av friska, färgstarka och fruktiga toppnoter av sprudlande bergamott, rosépeppar och hallonackord som ger en explosion av fruktig friskhet. Doftens hjärta är insvept i en enastående och lysande blombukett med lyxiga noter av centifolia-ros och solig ylang-ylang. Basnoterna består av en överdos av iris, patchouli och gourmandnoter som intensifierar den beroendeframkallande och sensuella signaturen av La Vie est Belle.
 • La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG

  La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG
 • Hypnôse, EdP 30ml

  Hypnôse, EdP 30ml
 • Lancôme OUI La Vie est Belle Eau de Parfum 30 ml

  Lancôme OUI La Vie est Belle Eau de Parfum 30 ml
  Lancôme OUI La Vie est Belle Eau de Parfum är en lyxig och strålande blomsterdoft.
 • Lancôme La Vie Est Belle Eclat Eau De Parfum 30ml

  Lancôme La Vie Est Belle Eclat Eau De Parfum 30ml
  Lancôme La Vie Est Belle L'Eclat Eau De Parfum är en feminin, fruktig och sofistikerad doft för kvinnor.
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 100 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 100 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • Idôle Set, EdP 50ml + Mascara

  Idôle Set, EdP 50ml + Mascara
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml
 • Ô de, EdT 125ml

  Ô de, EdT 125ml
 • Trésor, EdP 50ml

  Trésor, EdP 50ml
 • Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml

  Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml
 • Idôle L'Intense, EdP 50ml

  Idôle L'Intense, EdP 50ml
 • Bocage Deo Roll-on 50ml

  Bocage Deo Roll-on 50ml
 • La Nuit Trésor Intense, EdP 30ml

  La Nuit Trésor Intense, EdP 30ml
 • La Vie Est Belle, EdT 50ml

  La Vie Est Belle, EdT 50ml
 • Trésor La Nuit, EdP 75ml

  Trésor La Nuit, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion + Shower G

  La Vie Est Belle Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion + Shower G
 • Jasmin D' Eau EdP

  Jasmin D' Eau EdP
  Lancôme Jasmin D’Eau Eau de Parfum är inspirerad av näckrosorna i Giverny-trädgårdarna där människor samlas varma söndagseftermiddagar för att koppla av och låta sig uppfyllas av drömmar. Solen står högt på himlen och du känner hur solens härliga strålar värmer din hud. Medan du letar efter en plats i skuggan upptäcker du Jasmin D'Eau, en fin och väl avstämd doft av jasmin med inslag av akvatiska noter. Jasmin D’Eau är en elegant blomsterbouquet med jasminabsolut och jasminte som tillsammans med vit persika, bergamot-te och blommor från plommonträdet ger doften en akvatisk touch, för en unik blomsterdoft med en utsökt fräschhet.
 • Trésor, EdP 100ml

  Trésor, EdP 100ml
 • La Nuit Trésor Musc Diamant, EdP 50ml

  La Nuit Trésor Musc Diamant, EdP 50ml
 • Idôle Aura, EdP 50ml

  Idôle Aura, EdP 50ml
 • Peut-Etre EdP

  Peut-Etre EdP
  Lancôme Peut-être Eau de Parfum är en nyutgåva av Peut-être för att fira 85 års parfymexpertis. Doftens toppnot består av Damascena ros, hjärtnoten av Amber Accord och basnoten Vit musk.
 • Rose Peonia EdP

  Rose Peonia EdP
  Lancôme Rose Peonia Eau de Parfum är inspirerad av näckrosorna i Giverny-trädgårdarna där människor samlas varma söndagseftermiddagar för att koppla av och låta sig uppfyllas av drömmar. På eftermiddagen när det blir lite svalare börjar himlen skifta i rosa och orange. Det är dags att lämna sjön och när du börjar gå passerar du Rose Peonia, en vacker och härligt sprudlande doft av rosor och pioner. Rose Peonia är en blommig bouquet med pion och ros som tillsammans med saftiga hallon, röda bär och en ljuvlig bas av mysk skapar en elegant och sensuell blommig doft.
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box

  La Vie Est Belle EdP Gift Box
 • Idôle Aura EdP

  Idôle Aura EdP
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • Lancôme Trésor Midnight Rose Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Trésor Midnight Rose Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme Trésor Midnight Rose Eau de Parfum är en flirtig, charmig och sexig parfym för kvinnor. Toppnoten av doften är svarta vinbär, hjärtnoten är söt ros och bottennoten är cederträ.
 • Tresôr La Nuit EdP Gift Box

  Tresôr La Nuit EdP Gift Box
 • Trésor, EdT 50ml

  Trésor, EdT 50ml
 • Lancôme Idôle Eau de Parfum 25ml

  Lancôme Idôle Eau de Parfum 25ml
  Lancome Idôle Eau de Parfum är en doft för kvinnor med stora drömmar. En ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Starka. Frimodiga. Orädda. De är de nya idolerna som banar vägen för andra.
 • Lancôme Trésor Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Trésor Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme Trésor Eau de Parfum är en behaglig, romantisk och feminin parfym med blommiga och orientaliska noter för kvinnor.
 • Lancôme Trésor In Love Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Trésor In Love Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme Trésor In Love Eau de Parfum är en gnistrande, charmig och romantisk blomdoft för kvinnor. Parfymens toppnoter är nektarin, päron och bergamott, hjärtnoten är ros och bottennoten är cederträ.
 • Idôle Aura, EdP 100ml

  Idôle Aura, EdP 100ml
 • Trésor La Nuit, EdP 100ml

  Trésor La Nuit, EdP 100ml
 • La Vie Est Belle Légère, EdP 50ml

  La Vie Est Belle Légère, EdP 50ml
 • La Vie Est Belle Intense EdP

  La Vie Est Belle Intense EdP
  Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum 30 ml. Lycka är en känsla som finns i oss alla – snabb, intensiv och stark. Det här symboliseras av nya La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen 'Crystal Smile' i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • La Vie Est Belle EdP

  La Vie Est Belle EdP
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och moderna doft för kvinnor. Doftens toppnot består av iris, hjärtnoten av patchouli och basen av söta gourmandnoter.
 • Poeme, EdP 50ml

  Poeme, EdP 50ml
 • Trésor In Love, EdP 50ml

  Trésor In Love, EdP 50ml
 • Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau De Parfum 50ml

  Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau De Parfum 50ml
  Lancôme La Vie Est Belle Intensément dofter starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli.
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 50ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 50ml
 • Lancôme La Nuit Trésor À La Folie Eau de Parfum 50ml

  Lancôme La Nuit Trésor À La Folie Eau de Parfum 50ml
  Lancôme Trésor À La Folie Eau De Parfum Vapo komponerad av dyrbara råvaror: ett hjärta i brand fyllt med rosenessens, tänt av en sensuell och beroendeframkallande bourbonvanilj, omsluten av gnistrande noter av patchouliessens.
 • Idôle Set, EdP 50ml + Mascara + BL 50ml

  Idôle Set, EdP 50ml + Mascara + BL 50ml
 • La Vie Est Belle Drops, EdP 15ml

  La Vie Est Belle Drops, EdP 15ml
 • OUI La Vie est Belle Eau de Parfum

  OUI La Vie est Belle Eau de Parfum
  OUI La Vie est Belle Eau de Parfum är en lyxig och strålande blomdoft med en enastående duo-doftkomposition av iris och ros. Doften består av friska, färgstarka och fruktiga toppnoter av sprudlande bergamott, rosépeppar och hallonackord som ger en explosion av fruktig friskhet. Doftens hjärta är insvept i en enastående och lysande blombukett med lyxiga noter av centifolia-ros och solig ylang-ylang. Basnoterna består av en överdos av iris, patchouli och gourmandnoter som intensifierar den beroendeframkallande och sensuella signaturen av La Vie est Belle.
 • Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 30ml

  Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 30ml
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum – La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • La Vie Est Belle, EdP 100ml

  La Vie Est Belle, EdP 100ml
 • Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum 100 ml

  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum 100 ml
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum – La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Poeme, EdP 30ml

  Poeme, EdP 30ml
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 50 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 50 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml

  La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml
 • Lancôme Trésor Eau De Parfum 50 ml

  Lancôme Trésor Eau De Parfum 50 ml
  Lancôme Trésor Eau de Parfum är en behaglig, romantisk och feminin parfym med blommiga och orientaliska noter för kvinnor.
 • La Vie Est Belle L'absolu, EdP 40ml

  La Vie Est Belle L'absolu, EdP 40ml
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml
 • Idôle EdP

  Idôle EdP
  IDÔLE. För dem med stora drömmar! En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande. Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse. Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser... För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.
 • Idôle Set, EdP 50ml + EdP 10ml

  Idôle Set, EdP 50ml + EdP 10ml