Lancôme dofter dam

Populärt inom Lancôme dam

Fler tips på Lancôme dam

 • Idôle Set, EdP 50ml + EdP 10ml

  Idôle Set, EdP 50ml + EdP 10ml
 • Idôle, EdP 100ml

  Idôle, EdP 100ml
 • Bocage Deodorant Roll-On, 50 ml

  Bocage Deodorant Roll-On, 50 ml
  Lancôme Bocage antiperspirant roll-on deodorant är en transparent roll-on utan alkohol. Lämnar huden med en frisk och behaglig känsla. Kan också användas efter hårborttagning, då den inte innehåller alkohol. Passar alla hudtyper.
 • La Vie Est Belle Intense EdP

  La Vie Est Belle Intense EdP
  Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum 30 ml. Lycka är en känsla som finns i oss alla – snabb, intensiv och stark. Det här symboliseras av nya La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen 'Crystal Smile' i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml
 • Idôle Aura EdP

  Idôle Aura EdP
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • La Nuit Trésor à la Folie EdP

  La Nuit Trésor à la Folie EdP
  En ny Eau de Parfum som glöder av sensualitet, en passionerad, florientalisk doft med pulserande inslag av trä – som två hjärtan i brand. Ett sensuellt elixir med en lockande touch av vanilj. La Nuit Trésor à la Folie strålar som en gnistrande röd diamant – ett frestande kärlekselixir i bourbonvanilj på en bädd av glödande trä, bärnsten och sammetslen mysk. I hjärtat av La Nuit Trésor à la Folie hittar vi den nya rosen Rose Fougueuse. Kärleken har många sidor. Kan man kalla känslan av förälskelse för djup? Passionerad? Galen? Varje ny tolkning av Trésor hyllar en sida av kärleken. Ge dig hän åt förälskelsen med La Nuit Trésor à la Folie från Lancôme.
 • Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml

  Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml
 • Bocage Deodorant Spray, 125 ml

  Bocage Deodorant Spray, 125 ml
  Lancôme Bocage Deodorant Spray är en antiperspirant utan alkohol, som lämnar huden med en mjuk, torr och välvårdad känsla. Kan också användas efter hårborttagning, då den inte innehåller alkohol. Passar alla hudtyper.
 • Jasmin D' Eau EdP

  Jasmin D' Eau EdP
  Lancôme Jasmin D’Eau Eau de Parfum är inspirerad av näckrosorna i Giverny-trädgårdarna där människor samlas varma söndagseftermiddagar för att koppla av och låta sig uppfyllas av drömmar. Solen står högt på himlen och du känner hur solens härliga strålar värmer din hud. Medan du letar efter en plats i skuggan upptäcker du Jasmin D'Eau, en fin och väl avstämd doft av jasmin med inslag av akvatiska noter. Jasmin D’Eau är en elegant blomsterbouquet med jasminabsolut och jasminte som tillsammans med vit persika, bergamot-te och blommor från plommonträdet ger doften en akvatisk touch, för en unik blomsterdoft med en utsökt fräschhet.
 • Maison L'Autre Oud EdP

  Maison L'Autre Oud EdP
  Maison Lancôme är en exklusiv kollektion av dofter som skapats särskilt för doftälskare, inspirerat av Lancômes grundare Armand Petitjeans passion för den franska livsstilen och vackra blommor. L'Autre Ôud är en djup, rökig doft från Oud trä som förtrollats av en rossignatur med en twist av rökelse. Doftens noter består av mörk, djup och mystisk Oud-trä, rökig och kryddig myrra, papyrus och saffran samt signaturnoten av rökig ros. Doftfamilj: Floriental - trä.
 • Maison Lancôme - Figues & Agrumes EdP

  Maison Lancôme - Figues & Agrumes EdP
  Med inspiration från medelhavsträdgårdar doftar Lancôme Figues & Argumes EdP av en unik fräschhet med noter av grönt fikon med bitter citrus och mjuk jasmin.En förtrollande doft från Maison Lancôme i en hänförande flaska.
 • Idôle, EdP 25ml

  Idôle, EdP 25ml
 • La Vie Est Belle Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion + Shower G

  La Vie Est Belle Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion + Shower G
 • La Nuit Tresor Musc Diamant EdP

  La Nuit Tresor Musc Diamant EdP
  Lancôme Diamant Musc Eau de Parfum. Den nya La Nuit Tresor är inspirerad av den renaste av diamanter – den vita. Den doftar av ros och vit musk.
 • La Vie est Belle En Rose EdP

  La Vie est Belle En Rose EdP
  Lancôme La Vie Belle En Rose är en doft med ett väldigt fräscht uttryck. Härtat i La Vie est Belle en Rose Eau e Toilette består av blommor, och iris är fortfarande närvarande, men inte lika prominent. En La Vie est Belle-doften med en kraftfull topnot.
 • Idôle, EdP 50ml

  Idôle, EdP 50ml
 • La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara

  La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara
 • Idôle L'Intense, EdP 25ml

  Idôle L'Intense, EdP 25ml
 • Idôle Set, EdP 50ml + Mascara + BL 50ml

  Idôle Set, EdP 50ml + Mascara + BL 50ml
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml
 • Bocage Deodorant Stick

  Bocage Deodorant Stick
  Lancôme Bocage Deodorant Stick är en antiperspirant i stiftform, som lämnar huden med en behaglig, mjuk och fräsch känsla. Stiften torkar snabbt och kladdar inte. Lancôme Bocage Deodorant Stick kan också användas efter hårborttagning, då den inte innehåller alkohol. Passar alla hudtyper.
 • Idôle Intense EdP

  Idôle Intense EdP
  Lancôme IDÔLE L’INTENSE är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. IDÔLE L’INTENSE är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.
 • Maison Lancôme - Magnolia Rosae EdP 100ml

  Maison Lancôme - Magnolia Rosae EdP 100ml
  En mild och ljus komposition av magnoliaessence och Damaskusros, inbäddad i en ädel ton av vit mysk.
 • La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml

  La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 50ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 50ml
 • Rose Peonia EdP

  Rose Peonia EdP
  Lancôme Rose Peonia Eau de Parfum är inspirerad av näckrosorna i Giverny-trädgårdarna där människor samlas varma söndagseftermiddagar för att koppla av och låta sig uppfyllas av drömmar. På eftermiddagen när det blir lite svalare börjar himlen skifta i rosa och orange. Det är dags att lämna sjön och när du börjar gå passerar du Rose Peonia, en vacker och härligt sprudlande doft av rosor och pioner. Rose Peonia är en blommig bouquet med pion och ros som tillsammans med saftiga hallon, röda bär och en ljuvlig bas av mysk skapar en elegant och sensuell blommig doft.
 • Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel

  Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel
 • La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG

  La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG
 • Idôle Aura, EdP 25ml

  Idôle Aura, EdP 25ml
 • Idôle EdP

  Idôle EdP
  Lancôme Idôle Eau de Parfum. För dem med stora drömmar. En ny generation kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande.Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse. Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser. För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.
 • La Vie est Belle Soleil Cristal

  La Vie est Belle Soleil Cristal
  Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt. Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Ô de Lancôme, EdT 125ml

  Ô de Lancôme, EdT 125ml
 • Miracle EdP

  Miracle EdP
  Lancôme Miracle EdP. En EdP med en blommig, kryddig doft som utstrålar energi och ljus. Toppnoter: Litchi och freesia. Hjärtnoter: Magnolia, jasmin, ingefära och peppar. Basnoter: Ambra och mysk.
 • Trésor La Nuit EdP

  Trésor La Nuit EdP
  Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum. La Nuit Trésor Eau de Parfum är en elegant, mystisk och sensuell parfym för kvinnor. Doftens toppnoter består av litchi och hallon, hjärtnoten av ros och basnoterna av vild vaniljorkidée, patchouli och papyrus.
 • La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml

  La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 50ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 50ml
 • La Vie Est Belle EdP

  La Vie Est Belle EdP
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och moderna doft för kvinnor. Doftens toppnot består av iris, hjärtnoten av patchouli och basen av söta gourmandnoter.
 • Bocage Deodorant Cream, 50 ml

  Bocage Deodorant Cream, 50 ml
  Lancôme Bocage Deodorant Cream är en antiperspirant i mjuk konsistens utan att upplevas kladdig. Huden lämnas behagligt fräsch. Den alkoholfria formulan är idealisk för alla hudtyper och även lämplig efter hårborttagning.
 • Trésor In Love EdP

  Trésor In Love EdP
  Lancôme Trésor In Love Eau de Parfum är en sprudlande, charmerande och romantisk blommig doft för kvinnor. Parfymens toppnoter består av nektarin, päron och bergamott, hjärtnoten av ros och basnoten av cederträ.
 • Idôle Aura, EdP 50ml

  Idôle Aura, EdP 50ml
 • Idôle Set, EdP 50ml + Mascara

  Idôle Set, EdP 50ml + Mascara
 • Maison Jasmin Marzipane Eau de Parfum

  Maison Jasmin Marzipane Eau de Parfum
  Maison Lancôme är en exklusiv kollektion av dofter som särskilt skapats för doftälskare, inspirerat av Lancômes grundare Armand Petitjeans passion för den franska livsstilen och vackra blommor. Jasmins Marzipane är en strålande doft av jasminblommor fyllda av solsken som framhävs av en signaturnot av mandelträ. Doftens noter består av lätt och krämig Sambac Jasmin, vild, kryddig och läderaktig Grandiflorum Jasmin samt signaturnoten av mandelträ. Doftfamilj: Vita blommor - trä.
 • La Nuit Trésor Nude EdT, 50 ML

  La Nuit Trésor Nude EdT, 50 ML
  Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette. Den mest autentiska och sensuella kärlekshistorien. En varm rosendoft med flera nyanser och en överraskande, vanebildande doft av kokos och vanilj. En strålande diamant som fångar ljuset och lyfter fram flaskans alla facetter. För den spontana och naturliga kvinnan som vill ha en doft som kombinerar skira och pudriga noter som framhäver hennes utstrålning.
 • Maison Ôud Bouquet EdP

  Maison Ôud Bouquet EdP
  Maison Lancôme är en exklusiv kollektion av dofter som skapats särskilt för doftälskare, inspirerat av Lancômes grundare Armand Petitjeans passion för den franska livsstilen och vackra blommor. Ôud Bouquet är en doft av en trio av ädla träslag med rossignatur, som förenats med noter av franska mandlar med sprött sockeröverdrag. Doftens noter består av djup, mörk och mystisk Oud träessens, rökigt varm, balsamisk och läderaktig Gaiac träessens samt signaturnoten från ros. Doftfamilj: Orientalisk - trä.
 • Maison Lancôme Iris Dragées EdP

  Maison Lancôme Iris Dragées EdP
  En doft som kombinerar lyxig Iris och sötmandel med inslag av läder.
 • Idôle L'Intense, EdP 75ml

  Idôle L'Intense, EdP 75ml
 • La Nuit Trésor Musc Diamant, EdP 50ml

  La Nuit Trésor Musc Diamant, EdP 50ml
 • Maison Lancôme - Pivoines Printemps EdP 100 ml

  Maison Lancôme - Pivoines Printemps EdP 100 ml
  Pivoines Printemps bjuder på en söt sammansättning av en pionbukett med noter av röda bär, sammanbäddade i en varsam doft av Chantillyros.
 • Trésor EdP

  Trésor EdP
  Lancôme Trésor EdP. 'En EdP med en romantiskt omslutande doft. Toppnoterna är en fläkt av ros och aprikosblomma, förenade med rena toner av fyllig persika, liljekonvalj, vanilj, och iris. I hjärtat finns mjuk ambra. Sandelträ och mysk skapar en raffinerad och diskret basnot.
 • Idole Intense EdP

  Idole Intense EdP
  Lancôme IDÔLE L’INTENSE är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. IDÔLE L’INTENSE är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.
 • Idôle Aura, EdP 100ml

  Idôle Aura, EdP 100ml
 • Poeme EdP

  Poeme EdP
  Lancôme Poême Eau de Parfum är en charmerande och sensuell florientalisk doft för kvinnor. Parfymens toppnoter består av blå vallmo från Himalaya och litchi, hjärtnoterna består av apelsinblomma, mimosa och jasmin. Basnoterna består av vanilj och ökenblomman Datura.
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml
 • Peut-Etre EdP, 100 ML

  Peut-Etre EdP, 100 ML
  Lancôme Peut-être Eau de Parfum är en nyutgåva av Peut-être för att fira 85 års parfymexpertis. Doftens toppnot består av Damascena ros, hjärtnoten av Amber Accord och basnoten Vit musk.
 • La vie est Belle L’Eclat EdP

  La vie est Belle L’Eclat EdP
  Lancôme La Vie est Belle L'Éclat Eau de Parfum. Lancôme La vie est Belle L’Éclat Eau de Parfum är parfymörerna Dominique Ropion och Anne Flipos nya version av orginalet La vie est Belle, som hyllar lyckan i livet. Doften har klara, karakteristiska huvudnoter mot en mjuk och generös bakgrund, i ett pärlande, friskt bad av apelsinblom. LMR Orange Blossom Absolute ger den starka grunden i doften, medan essenser av ros och jasmin tillsammans med friska inslag av bergamott och sprudlande mandarin i kombination med fresia ger en berusande bukett. Botten är komponerad med samma utgångspunkt som i den ursprungliga La vie est Belle-doften.
 • Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml
 • Idôle, EdP 75ml

  Idôle, EdP 75ml
 • Idôle L'Intense, EdP 50ml

  Idôle L'Intense, EdP 50ml
 • Maison Lancôme - Patchouli Aromatique EdP 100 ml

  Maison Lancôme - Patchouli Aromatique EdP 100 ml
  En perfekt balans mellan patchouli och vetiver i en aromatisk signatur av salvia.
 • Idôle EdP

  Idôle EdP
  IDÔLE. För dem med stora drömmar! En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande. Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse. Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser... För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.
 • Lancôme Bocage Deodorant Stick, 40 ml Lancôme Deodorant

  Lancôme Bocage Deodorant Stick, 40 ml Lancôme Deodorant
  40 ml, En alkoholfri antiperspirant som verkar anti- bakteriellt och skyddande. Perfekt för känslig hud eller efter hårborttagning då den gör huden mjuk och lugnar irritation. Håller dig fräsch hela dagen.
 • Hypnôse EdP

  Hypnôse EdP
  Lancôme Hypnôse Eau de Parfum är en spännande, fascinerande och charmerande orientalisk parfym för kvinnor. Doftens toppnot består av passionsblomma, hjärtnoten av vetiver och basnoten av vanilj.
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml
 • La Vie est Belle Mother's Day 2021, EdP 50ml

  La Vie est Belle Mother's Day 2021, EdP 50ml
 • Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml