Lancôme dofter dam

Populärt inom Lancôme dam

 • Hypnôse, EdP 50ml

  Hypnôse, EdP 50ml
  Hypnôse, EdP från Lancôme är en solig, träig och orientalisk doft med delikata nyanser. Passionerat feminin i sin karaktär och hypnotiskt förförande i sin utstrålning. Doftfamilj – OrientaliskToppnoter – PassionsblommaMellannoter – Jasmin och gardeniaBasnoter – Vanilj och vetiver
 • La Vie Est Belle, EdP 30ml

  La Vie Est Belle, EdP 30ml
  La Vie Est Belle, EdP från Lancome återspeglar frihet, visioner och naturlig skönhet. Parfymen är inspirerad av ett öppet sinne och att kunna se glädje och njutning i livets små ting. La Vie Est Belle är sensuell och naturligt självklar i sin skönhet med en ljuvlig doft som kretsar kring irisblomman. Doftfamilj – Blommig/FruktigToppnoter – Päron och svartvinbärMellannoter – Iris, jasmin och apelsinblomBasnoter – Patchouli, tonkaböna, vanilj och praliner
 • Poeme, EdP 100ml

  Poeme, EdP 100ml
  Poeme, EdP från Lancôme är en förförande blommig doft som ekar av tidlös romantik och feminin sensualitet.Doftfamilj – BlommigToppnoter – Spikklubba, mandarin, bergamott, persika, narciss, svartvinbär, gröna noter, plommon och bergvallmoMellannoter – Jasmin, fresia, apelsinblomma, mimosa, läder, heliotrop, ilang-ilang, tuberos, vaniljblomma och rosBasnoter – Apelsinblomma, mysk, vanilj, ambra, tonkaböna och ceder
 • Miracle, EdP 30ml

  Miracle, EdP 30ml
  Miracle, EdP från Lancome är en feminin och modern doft full av energi och ljus. Parfymen andas skönhet med en positiv attityd som ser mirakel i livets små ögonblick.Doftfamilj – BlommigToppnoter – Fresia och litchiMellannoter – Magnolia, jasmin, ingefära och pepparBasnoter – Mysk och ambra

Fler tips på Lancôme dam

 • Rose Peonia Eau De Parfum

  Rose Peonia Eau De Parfum
  Lancôme Rose Peonia Eau de Parfum är inspirerad av näckrosorna i Giverny-trädgårdarna där människor samlas varma söndagseftermiddagar för att koppla av och låta sig uppfyllas av drömmar. På eftermiddagen när det blir lite svalare börjar himlen skifta i rosa och orange. Det är dags att lämna sjön och när du börjar gå passerar du Rose Peonia, en vacker och härligt sprudlande doft av rosor och pioner. Rose Peonia är en blommig bouquet med pion och ros som tillsammans med saftiga hallon, röda bär och en ljuvlig bas av mysk skapar en elegant och sensuell blommig doft.
 • Idôle L'Intense, EdP 50ml

  Idôle L'Intense, EdP 50ml
  Lancôme IDÔLE L’INTENSE är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. IDÔLE L’INTENSE är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.
 • Lancôme Miracle Eau De Parfum 100 ml

  Lancôme Miracle Eau De Parfum 100 ml
  Lancôme Miracle Eau de Parfum är en naturlig, strålande och feminin blomdoft. En doft full av energi och livsglädje som speglar skönhet och viljan att alltid uppleva livets små mirakel - idag och varje dag, igen och igen.
 • La Nuit Tresor Intense Eau De Parfum

  La Nuit Tresor Intense Eau De Parfum
  La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum är en floralisk kärleksdoft full av passion och beroendeframkallande. Sinnena får en explosion – doften får ditt hjärta att blomstra av passion och kärleken blir levande.La Nuit Trésor Intense är ett förtrollande kärlekselexir. Saftiga, söta körsbär ger en ögonblicklig intensitet. I hjärtnoterna finner du sensuell damaskusros som är hållbart odlad och sveper in doften i en beroendeframkallande slöja.Doften är noggrant balanserad med basnoter av mandelmjölk och sensuella tränoter som gör doften oemotståndlig och krämig. Doften är inkapslad i en läcker rubinflaska, prydd med en överdådig röd ros.
 • La Nuit Trésor A La Folie, EdP 75ml

  La Nuit Trésor A La Folie, EdP 75ml
  Varje ny tolkning av Trésor hyllar en sida av kärleken. Ge dig hän åt förälskelsen med La Nuit Trésor à la Folie från Lancôme. Aimer à la folie: Ett franskt uttryck för förälskelsens makalösa galenskap. Den obeskrivliga känslan när man släpper taget och ger sig hän åt kärleken. En Eau de Parfym komponerad av dyrbara råvaror: ett hjärta i brand fyllt med rosenessens, tänt av en sensuell, beroendeframkallande bourbonvanilj, omsluten av gnistrande noter av patchouliessens. En passionerad, florientalisk doft med pulserande inslag av trä – som två hjärtan i brand. Ett sensuellt elixir med en lockande touch av vanilj. La Nuit Trésor à la Folie strålar som en gnistrande röd diamant – ett frestande kärlekselixir i bourbonvanilj på en bädd av glödande trä, bärnsten och sammetslen mysk. Den välkända diamantformade flaskan från La Nuit Trésor har fått en djupare, mer glödande färg och bär ett svart sidenband runt halsen med “à - la - folie” tryckt i silver. Doften är spännande, intensiv och sensuell.
 • Lancôme La Vie Est Belle , 100 ml Lancôme Parfym

  Lancôme La Vie Est Belle , 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, LYCKANS DOFT Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum är en ikonisk, elegant och blommig doft – en parfym full av omtanke och själ och en symbol för glädje och lycka. - Lancômes bästsäljande doft finns nu som refill. La vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup. La vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska - glasförbrukningen med 50 % - plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin
 • La Vie Est Belle Intensément, EdP 30ml

  La Vie Est Belle Intensément, EdP 30ml
  Lycka är en känsla som finns i oss alla - snabb, intensiv och stark. Det här symboliseras av nya La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen Crystal Smile i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • Trésor, EdP 50ml

  Trésor, EdP 50ml
  Trésor, EdP från Lancome är en av världens mest bästsäljande parfymer. Doftskapelsen är exceptionellt varm, blommig och orientalisk med en utsökt och elegant karaktär.Doftfamilj – Orientalisk/BlommigToppnoter – Liljekonvalj, aprikosblomma, persika, syren, ananas, ros och bergamottMellannoter – Ros, heliotrop, jasmin och irisBasnoter – Vanilj, mysk, sandelträ, aprikos, ambra och persika
 • Lancôme Poême Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Poême Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme Poême Eau de Parfum är en charmerande och sensuell doft med blommiga och orientaliska noter för kvinnor.
 • Idole Intense Eau De Parfum

  Idole Intense Eau De Parfum
  Lancôme IDÔLE L’INTENSE är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. IDÔLE L’INTENSE är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.
 • Lancôme Bocage Deodorant Spray, 125 ml Lancôme Deodorant

  Lancôme Bocage Deodorant Spray, 125 ml Lancôme Deodorant
  125 ml, En mild deoderant för alla hudtyper som håller dig fräsch hela dagen samt har en mjuk, behaglig doft som inte stör vid användning av parfym eller liknande.
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 100 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 100 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • Lancôme Trésor Midnight Rose Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Trésor Midnight Rose Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme Trésor Midnight Rose Eau de Parfum är en flirtig, charmig och sexig parfym för kvinnor. Toppnoten av doften är svarta vinbär, hjärtnoten är söt ros och bottennoten är cederträ.
 • Idole Aura Eau De Parfum

  Idole Aura Eau De Parfum
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • Lancôme Miracle , 50 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Miracle , 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, Lancôme Miracle är en feminin och energifylld parfym för alla kvinnor. Parfymen inleder med toppnoter av litchi och fresia för att sedan övergå i hjärtnoter av magnolia, ingefära, jasmin och peppar. Avslutningsvis avrundas Lancôme Miracle i basnoter av mysk och amber. Lancôme Miracle är en parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml
  LA VIE est BELLE Eau de Parfum-gåvoasken från Lancôme är den perfekta gåvan till någon du tycker om. La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och blomstrande doft. La Vie est Belle är en hyllning till livet och en värld fylld av ljus, lycka och frihet. En doft full av omtanke och själ. La Vie est Belle är framför allt ett val och rätten att leva ett liv som utstrålar skönhet. Doften har en toppnot av iris. Hjärtnoten utgörs av patchouli och basnoterna av söta gourmandnoter. Gåvoasken innehåller La Vie est Belle Eau de Parfum 30 ml, La Vie est Belle showergel 50 ml och La Vie est Belle bodylotion 50 ml.
 • Idôle Nectar Eau de Parfum, 100 ml Lancôme Parfym

  Idôle Nectar Eau de Parfum, 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.   Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet. Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle. Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.   Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.   Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.   Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.
 • La Vie Est Belle Drops, EdP 15ml

  La Vie Est Belle Drops, EdP 15ml
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml
  Lancôme La Vie Belle En Rose är en doft med ett väldigt fräscht uttryck. Härtat i La Vie est Belle en Rose Eau e Toilette består av blommor, och iris är fortfarande närvarande, men inte lika prominent. En La Vie est Belle-doften med en kraftfull topnot.
 • Trésor Midnight Rose, EdP 50ml

  Trésor Midnight Rose, EdP 50ml
  Trésor Midnight Rose, EdP från Lancome är en förförisk parfym med romantiska toner och passionerade ackord. Sofistikerad, elegant och lockande sensuell.Doftfamilj – Blommig/Trä myskToppnoter – Hallon och rosMellannoter – Jasmin, pion, rosépeppar och vinbärsknopparBasnoter – Mysk, vanilj och ceder från Virginia
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml
  Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt. Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Miracle Eau De Parfum

  Miracle Eau De Parfum
  Lancôme Miracle EdP. En EdP med en blommig, kryddig doft som utstrålar energi och ljus. Toppnoter: Litchi och freesia. Hjärtnoter: Magnolia, jasmin, ingefära och peppar. Basnoter: Ambra och mysk.
 • Lancôme Idôle Nectar Eau De Parfum 25ml

  Lancôme Idôle Nectar Eau De Parfum 25ml
  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren och strålande blomsterdoft med en oemotståndlig, beroendeframkallande doftsammansättning av ros-sufflé och läckra gourmand-toner.
 • Idôle L'Intense, 25 ml Lancôme Parfym

  Idôle L'Intense, 25 ml Lancôme Parfym
  25 ml, Lancôme Idôle L'Intense är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. Idôle L'Intense är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den  kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.
 • La Vie Est Belle Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion + Shower G

  La Vie Est Belle Set, EdP 30ml + 50ml Body Lotion + Shower G
 • Lancôme Trésor Eau De Parfum 50 ml

  Lancôme Trésor Eau De Parfum 50 ml
  Lancôme Trésor Eau de Parfum är en behaglig, romantisk och feminin parfym med blommiga och orientaliska noter för kvinnor.
 • Trésor La Nuit, EdP 30ml

  Trésor La Nuit, EdP 30ml
  Trésor La Nuit sägs ska ha skapats som en parfym, men råkade bli en kärleksdryck! Med sin förförande not av vaniljorkidé och lekfulla doft av passionsfrukt är parfymen oemotståndligt sensuell. Ett självklart val för den unga och livfulla kvinnan.Den vackra och svävande doften från Lancome ger varje tillfälle ett varmt ackord och fyllder dig med självsäkerhet. Doftfamilj – Orientalisk/VaniljToppnoter – Päron, Bergamott och MandarinMellannoter – Passionsfrukt, Jordgubbar och Vaniljorkidé Basnoter – Patchouli, Litchi och Kola 
 • Hypnôse, EdP 30ml

  Hypnôse, EdP 30ml
  Hypnôse, EdP från Lancôme är en solig, träig och orientalisk doft med delikata nyanser. Passionerat feminin i sin karaktär och hypnotiskt förförande i sin utstrålning. Doftfamilj – OrientaliskToppnoter – PassionsblommaMellannoter – Jasmin och gardeniaBasnoter – Vanilj och vetiver
 • Idole Nectar Eau De Parfum

  Idole Nectar Eau De Parfum
  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle.Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.
 • Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml
  Lancôme LA NUIT TRÉSOR Eau de Parfum gåvoask från Lancôme är till kvinnan som önskar en elegant, mystisk och sensuell parfym. Doften har toppnoter av litchi och hallon. Hjärtnoten utgörs av ros och basnoterna av vild vaniljorkidé, patchouli och papyrus. Gåvoasken innehåller La Nuit Trésor Eau de Parfum 30 ml, La Nuit Trésor showergel 50 ml och La Nuit Trésor bodylotion 50 ml.
 • Idôle, EdP 75ml

  Idôle, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle, EdP 75ml

  La Vie Est Belle, EdP 75ml
  La Vie Est Belle, EdP från Lancome återspeglar frihet, visioner och naturlig skönhet. Parfymen är inspirerad av ett öppet sinne och att kunna se glädje och njutning i livets små ting. La Vie Est Belle är sensuell och naturligt självklar i sin skönhet med en ljuvlig doft som kretsar kring irisblomman. Doftfamilj – Blommig/FruktigToppnoter – Päron och svartvinbärMellannoter – Iris, jasmin och apelsinblomBasnoter – Patchouli, tonkaböna, vanilj och praliner
 • Idôle, EdP 500ml

  Idôle, EdP 500ml
 • Trésor La Nuit, EdP 75ml

  Trésor La Nuit, EdP 75ml
  Trésor La Nuit sägs ska ha skapats som en parfym, men råkade bli en kärleksdryck! Med sin förförande not av vaniljorkidé och lekfulla doft av passionsfrukt är parfymen oemotståndligt sensuell. Ett självklart val för den unga och livfulla kvinnan.Den vackra och svävande doften från Lancome ger varje tillfälle ett varmt ackord och fyllder dig med självsäkerhet. Doftfamilj – Orientalisk/VaniljToppnoter – Päron, Bergamott och MandarinMellannoter – Passionsfrukt, Jordgubbar och Vaniljorkidé Basnoter – Patchouli, Litchi och Kola 
 • La Vie Est Belle Eau De Parfum

  La Vie Est Belle Eau De Parfum
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och moderna doft för kvinnor. Doftens toppnot består av iris, hjärtnoten av patchouli och basen av söta gourmandnoter.
 • La Vie est Belle Mother's Day 2021, EdP 50ml

  La Vie est Belle Mother's Day 2021, EdP 50ml
  Lancôme La Vie est Belle representeras av Julia Roberts och är en universell hyllning till allt det vackra i våra liv. Lancôme La Vie est Belle symboliserar det vackra i att kunna se längre än till materiella ting. Det är friheten i att kunna välja sin egen väg, följa sitt eget hjärta och inte låta någon eller något diktera hur vi ska leva våra liv. Lancôme La Vie est Belle innehåller noter av den exklusiva irisblomman, arabisk jasmin och apelsinblomma. Den fantastiska parfymflaskan med namnet le sourire de cristal (kristalleendet) för tankarna till den runda formen av ett leende i hjärtat av kristallkuben. Den ikoniska parfymflaskan pryds av en enorm, skir rosa rosett som gör den till den perfekta morsdagsgåvan.
 • La Vie Est Belle L'Eveil, EdP 50ml

  La Vie Est Belle L'Eveil, EdP 50ml
 • Oui La Vie Est Belle, EdP 50ml

  Oui La Vie Est Belle, EdP 50ml
 • La Nuit Trésor Intense, EdP 50ml

  La Nuit Trésor Intense, EdP 50ml
 • Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum 50ml

  Lancôme Idôle L'Intense Eau de Parfum 50ml
  Lancôme Idôle L'Intense är en mer intensiv variant av Idôle Eau de Parfum. Den rena, strålande doften kombinerar ett överdådigt blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • Idôle , 25 ml Lancôme Parfym

  Idôle , 25 ml Lancôme Parfym
  25 ml, Lancôme IDÔLE. För dem med stora drömmar. En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude. En doft full av blommiga noter!
 • Lancôme Trésor Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Trésor Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme Trésor Eau de Parfum är en behaglig, romantisk och feminin parfym med blommiga och orientaliska noter för kvinnor.
 • La Vie Est Belle En Rose Eau De Parfum

  La Vie Est Belle En Rose Eau De Parfum
  Lancôme La Vie Belle En Rose är en doft med ett väldigt fräscht uttryck. Härtat i La Vie est Belle en Rose Eau e Toilette består av blommor, och iris är fortfarande närvarande, men inte lika prominent. En La Vie est Belle-doften med en kraftfull topnot.
 • Magie Noire, EdT 75ml

  Magie Noire, EdT 75ml
  Magie Noire är svart magi I en parfymflaska. Istället för att följa den klassiska doftpyramiden, utvecklas parfymen likt en åtta de saftiga toppnoterna återkommer flera gånger under dagen och de söta blommorna i dofthjärtat håller sig kvar till sena natten. Doftfamilj – Chypre/BlommigToppnoter – Syrén, Hallon och BergamottMellannoter – Liljekonvalj, Cederträ och JasminBasnoter – Sandelträ, Rosépeppar och Patchouli
 • Idôle Nectar Eau de Parfum, 25 ml Lancôme Parfym

  Idôle Nectar Eau de Parfum, 25 ml Lancôme Parfym
  25 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.   Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet. Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle. Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.   Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.   Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.   Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.
 • Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette 50 ml

  Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette 50 ml
  La Nuit Trésor Nude – en sensuell kärlekshistoria från Lancôme. Doftar varmt av rosor, med överraskande och beroendeframkallande inslag av kokos och vanilj. Flakongen reflekterar ljuset och liknar en gnistrande diamant. En delikat och pudrig doft för spontana, naturliga kvinnor med karisma.
 • La Vie Est Belle, EdP 100ml

  La Vie Est Belle, EdP 100ml
  La Vie Est Belle, EdP från Lancome återspeglar frihet, visioner och naturlig skönhet. Parfymen är inspirerad av ett öppet sinne och att kunna se glädje och njutning i livets små ting. La Vie Est Belle är sensuell och naturligt självklar i sin skönhet med en ljuvlig doft som kretsar kring irisblomman. Doftfamilj – Blommig/FruktigToppnoter – Päron och svartvinbärMellannoter – Iris, jasmin och apelsinblomBasnoter – Patchouli, tonkaböna, vanilj och praliner
 • La Vie Est Belle New Intensément Drops, EdP 15ml

  La Vie Est Belle New Intensément Drops, EdP 15ml
 • Idole Nectar Eau De Parfum

  Idole Nectar Eau De Parfum
  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle.Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.
 • Trésor, EdP 100ml

  Trésor, EdP 100ml
  Trésor, EdP från Lancome är en av världens mest bästsäljande parfymer. Doftskapelsen är exceptionellt varm, blommig och orientalisk med en utsökt och elegant karaktär.Doftfamilj – Orientalisk/BlommigToppnoter – Liljekonvalj, aprikosblomma, persika, syren, ananas, ros och bergamottMellannoter – Ros, heliotrop, jasmin och irisBasnoter – Vanilj, mysk, sandelträ, aprikos, ambra och persika
 • Trésor In Love, EdP 50ml

  Trésor In Love, EdP 50ml
  Trésor In Love, EdP från Lancome är en fräsch, blommig och fruktig doft som andas romantik. Doften är förförisk med ett blomstrande hjärta och en lidelsefull själ. Doftfamilj – Blommig/FruktigToppnoter – Nektarin, bergamott, persika och surt päronMellannoter – Turkisk ros och jasminBasnoter – Ceder och mysk
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 50ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 50ml
  La Vie Est Belle L'Éclat är en vackert svävande doft för den eleganta och mogna kvinnan. Den blomstrande parfymen fyller varje dag med leklust.    Den friska toppen av citrus och vit fresia öppnar parfymen med en fräsch air, i dofthjärtat väntar en prunkande blombukett och i basen finns en varm, rund kombination av vanilj och sandelträ.    Doftfamilj&ndash Orientalisk/Blommig Toppnoter&ndash Bergamott, Mandarin och Fresia Mellannoter&ndash Jasmin, Iris och Apelsinblomma Basnoter&ndash Sandelträ, Vanilj och Patchouli
 • Idole Nectar Eau De Parfum

  Idole Nectar Eau De Parfum
  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle.Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.
 • Hypnôse, EdP 75ml

  Hypnôse, EdP 75ml
  Hypnôse, EdP från Lancôme är en solig, träig och orientalisk doft med delikata nyanser. Passionerat feminin i sin karaktär och hypnotiskt förförande i sin utstrålning. Doftfamilj – OrientaliskToppnoter – PassionsblommaMellannoter – Jasmin och gardeniaBasnoter – Vanilj och vetiver
 • Idôle, EdP 100ml

  Idôle, EdP 100ml
 • Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml
 • Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 100ml

  Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 100ml
  Lancôme La Vie är Belle en Rose Eau de Toilette. För första gången finns det en ny doft i La Vie est Belle-familjen som ger dig fullständig friskhet. Med La Vie est Belle en Rose Eau de Toilette är det hjärtnoter av blommor i fokus, och den mer välbekanta irisen läggs åt sidan. Detta är en doft från La Vie est Belle med en kraftfull toppnot.
 • Lancôme Bocage Creme Deodorant, 50 ml Lancôme Deodorant

  Lancôme Bocage Creme Deodorant, 50 ml Lancôme Deodorant
  50 ml, En alkoholfri antiperspirant som verkar anti- bakteriellt och skyddande. Perfekt för känslig hud eller efter hårborttagning då den gör huden mjuk och lugnar irritation. Håller dig fräsch hela dagen.
 • Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 50ml

  Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 50ml
  Lancôme La Vie est Belle en Rose Eau de Toilette är en blommig, fräsch och strålande doft.
 • Lancôme La Vie Est Belle , 50 ml Lancôme Parfym

  Lancôme La Vie Est Belle , 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, LYCKANS DOFT Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum är en ikonisk, elegant och blommig doft – en parfym full av omtanke och själ och en symbol för glädje och lycka. - Lancômes bästsäljande doft finns nu som refill. La vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup. La vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska - glasförbrukningen med 50 % - plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin
 • Miracle, EdP 50ml

  Miracle, EdP 50ml
  Miracle, EdP från Lancome är en feminin och modern doft full av energi och ljus. Parfymen andas skönhet med en positiv attityd som ser mirakel i livets små ögonblick.Doftfamilj – BlommigToppnoter – Fresia och litchiMellannoter – Magnolia, jasmin, ingefära och pepparBasnoter – Mysk och ambra
 • La Nuit Trésor A La Folie, EdP 30ml

  La Nuit Trésor A La Folie, EdP 30ml
  Varje ny tolkning av Trésor hyllar en sida av kärleken. Ge dig hän åt förälskelsen med La Nuit Trésor à la Folie från Lancôme. Aimer à la folie: Ett franskt uttryck för förälskelsens makalösa galenskap. Den obeskrivliga känslan när man släpper taget och ger sig hän åt kärleken. En Eau de Parfym komponerad av dyrbara råvaror: ett hjärta i brand fyllt med rosenessens, tänt av en sensuell, beroendeframkallande bourbonvanilj, omsluten av gnistrande noter av patchouliessens. En passionerad, florientalisk doft med pulserande inslag av trä – som två hjärtan i brand. Ett sensuellt elixir med en lockande touch av vanilj. La Nuit Trésor à la Folie strålar som en gnistrande röd diamant – ett frestande kärlekselixir i bourbonvanilj på en bädd av glödande trä, bärnsten och sammetslen mysk. Den välkända diamantformade flaskan från La Nuit Trésor har fått en djupare, mer glödande färg och bär ett svart sidenband runt halsen med “à - la - folie” tryckt i silver. Doften är spännande, intensiv och sensuell.
 • Lancôme La Vie Est Belle , 30 ml Lancôme Parfym

  Lancôme La Vie Est Belle , 30 ml Lancôme Parfym
  30 ml, LYCKANS DOFT Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum är en ikonisk, elegant och blommig doft – en parfym full av omtanke och själ och en symbol för glädje och lycka. - Lancômes bästsäljande doft finns nu som refill. La vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup. La vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska - glasförbrukningen med 50 % - plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin
 • Lancôme Poême , 30 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Poême , 30 ml Lancôme Parfym
  30 ml, Toppnoter: svarta vinbär, tulipan, plommon, clementin, persika, bergamot. Hjärtnoter: mimosa apelsinblomma, fresia jasmin, heliotrop, Ylang-Ylang, tonka, natthyacint och ros. Basnoter: grå ambra, mysk, apelsinblomma.
 • La Vie Est Belle Eau De Parfum Refill

  La Vie Est Belle Eau De Parfum Refill
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum kan nu fyllas på med La Vie est Belle Eau de Parfum Refill. La Vie est Belle är Lancomes bästsäjande doft – en ikonisk, elegant och blommig parfym. La Vie est Belle är ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. La Vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La Vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La Vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet.Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup.La Vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. Flaskan är enkel att fylla på och genom att göra detta bidrar du till att minska glasförbrukningen med 50 %, plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La Vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La Vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La Vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La Vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La Vie est Belle Eau de Parfum 50 ml.
 • Idôle Aura, EdP 50ml

  Idôle Aura, EdP 50ml
 • Lancôme Trésor , 100 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Trésor , 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml
  LA VIE est BELLE Eau de Parfum-gåvoasken från Lancôme är den perfekta gåvan till någon du tycker om. La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och blomstrande doft. La Vie est Belle är en hyllning till livet och en värld fylld av ljus, lycka och frihet. En doft full av omtanke och själ. La Vie est Belle är framför allt ett val och rätten att leva ett liv som utstrålar skönhet. Doften har en toppnot av iris. Hjärtnoten är patchouli och basnoterna söta gourmandnoter. Gåvoasken innehåller La Vie est Belle Eau de Parfum 50 ml, La Vie est Belle showergel 50 ml och La Vie est Belle bodylotion 50 ml.
 • Idôle L'Intense, EdP 25ml

  Idôle L'Intense, EdP 25ml
  Lancôme IDÔLE L’INTENSE är en mer intensiv version av Idôle Eau de Parfum. Det är en ren, härligt strålande doft med en hjärtnot som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. IDÔLE L’INTENSE är för kvinnor med stora drömmar – en ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Kvinnor som är starka, ärliga, orädda och fulla av självförtroende. Idôle L’Intense har skapats för morgondagens framgångsrika ledare som vågar bryta ny mark. Det är dags för dig att bli en inspirerande Idôle för andra. Tänd din inre gnista och bli din egen Idôle. Idôle-flaskan är unik. Det är en av de tunnaste flaskorna i världen, och den kan därför inte stå upp. Istället är den inspirerad av en mobiltelefon och är designad för att ligga ner. Den tunna formen gör den väldigt lätt att ta med sig, och den får till och med plats i din minsta handväska.
 • Lancôme Miracle , 100 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Miracle , 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Lancôme Miracle EdP är en blommig och elegant doft med kryddiga inslag. Doften öppnar med litchi och fresia och övergår sedan till magnolia, jasmin, ingefära och peppar, för att sedan avsluta med ambra och mysk.
 • Lancôme La Nuit Tresor Eau De Pafum Intense 50 ml

  Lancôme La Nuit Tresor Eau De Pafum Intense 50 ml
  La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum är en sensuell, kärleksfull och beroendeframkallande doft. Låt dina sinnen explodera med en doft som väcker kärleken till liv och får ditt hjärta att blomstra av passion.
 • Idôle Gift Set 2022, Power Cream 50ml + Nectar EdP 5ml

  Idôle Gift Set 2022, Power Cream 50ml + Nectar EdP 5ml
 • Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel

  Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel
 • Miracle, EdP 100ml

  Miracle, EdP 100ml
  Miracle, EdP från Lancome är en feminin och modern doft full av energi och ljus. Parfymen andas skönhet med en positiv attityd som ser mirakel i livets små ögonblick.Doftfamilj – BlommigToppnoter – Fresia och litchiMellannoter – Magnolia, jasmin, ingefära och pepparBasnoter – Mysk och ambra
 • Lancôme Trésor , 50 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Trésor , 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box

  La Vie Est Belle EdP Gift Box
 • La Vie Est Belle Intense Eau De Parfum

  La Vie Est Belle Intense Eau De Parfum
  Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum 30 ml. Lycka är en känsla som finns i oss alla – snabb, intensiv och stark. Det här symboliseras av nya La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen 'Crystal Smile' i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 50ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 50ml
  Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt. Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal

  La Vie Est Belle Soleil Cristal
  Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt. Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • La Vie Est Belle Intensément, EdP 50ml

  La Vie Est Belle Intensément, EdP 50ml
  Lycka är en känsla som finns i oss alla - snabb, intensiv och stark. Det här symboliseras av nya La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen Crystal Smile i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • Poeme, EdP 50ml

  Poeme, EdP 50ml
  Poeme, EdP från Lancôme är en förförande blommig doft som ekar av tidlös romantik och feminin sensualitet.Doftfamilj – BlommigToppnoter – Spikklubba, mandarin, bergamott, persika, narciss, svartvinbär, gröna noter, plommon och bergvallmoMellannoter – Jasmin, fresia, apelsinblomma, mimosa, läder, heliotrop, ilang-ilang, tuberos, vaniljblomma och rosBasnoter – Apelsinblomma, mysk, vanilj, ambra, tonkaböna och ceder
 • Trésor In Love, EdP 30ml

  Trésor In Love, EdP 30ml
  Trésor In Love, EdP från Lancome är en fräsch, blommig och fruktig doft som andas romantik. Doften är förförisk med ett blomstrande hjärta och en lidelsefull själ. Doftfamilj – Blommig/FruktigToppnoter – Nektarin, bergamott, persika och surt päronMellannoter – Turkisk ros och jasminBasnoter – Ceder och mysk
 • La Vie Est Belle, EdP 150ml

  La Vie Est Belle, EdP 150ml
  La Vie Est Belle, EdP från Lancome återspeglar frihet, visioner och naturlig skönhet. Parfymen är inspirerad av ett öppet sinne och att kunna se glädje och njutning i livets små ting. La Vie Est Belle är sensuell och naturligt självklar i sin skönhet med en ljuvlig doft som kretsar kring irisblomman. Doftfamilj – Blommig/FruktigToppnoter – Päron och svartvinbärMellannoter – Iris, jasmin och apelsinblomBasnoter – Patchouli, tonkaböna, vanilj och praliner
 • Idôle Set, EdP 50ml + Mascara

  Idôle Set, EdP 50ml + Mascara
 • Trésor, EdT 50ml

  Trésor, EdT 50ml
 • Idôle Aura, 50 ml Lancôme Parfym

  Idôle Aura, 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • Idôle, EdP 50ml

  Idôle, EdP 50ml
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 25 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 25 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG

  La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG
 • La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml

  La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml
 • Trésor Midnight Rose, EdP 30ml

  Trésor Midnight Rose, EdP 30ml
  Trésor Midnight Rose, EdP från Lancome är en förförisk parfym med romantiska toner och passionerade ackord. Sofistikerad, elegant och lockande sensuell.Doftfamilj – Blommig/Trä myskToppnoter – Hallon och rosMellannoter – Jasmin, pion, rosépeppar och vinbärsknopparBasnoter – Mysk, vanilj och ceder från Virginia
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml

  La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml
 • Tresor Eau De Parfum

  Tresor Eau De Parfum
  Lancôme Trésor EdP. 'En EdP med en romantiskt omslutande doft. Toppnoterna är en fläkt av ros och aprikosblomma, förenade med rena toner av fyllig persika, liljekonvalj, vanilj, och iris. I hjärtat finns mjuk ambra. Sandelträ och mysk skapar en raffinerad och diskret basnot.
 • La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml

  La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml
 • Oui La Vie Est Belle, EdP 30ml

  Oui La Vie Est Belle, EdP 30ml
 • La Vie est Belle, 150 ml Lancôme Parfym

  La Vie est Belle, 150 ml Lancôme Parfym
  150 ml,