Lancôme dofter dam

Populärt inom Lancôme dam

Fler tips på Lancôme dam

 • Idôle Set, EdP 50ml + EdP 10ml

  Idôle Set, EdP 50ml + EdP 10ml
 • Trésor La Nuit, EdP 30ml

  Trésor La Nuit, EdP 30ml
 • Trésor La Nuit, EdP 75ml

  Trésor La Nuit, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 100ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 100ml
 • La Vie Est Belle, EdT 50ml

  La Vie Est Belle, EdT 50ml
 • La vie est Belle Iris Absolu, EdP 30ml

  La vie est Belle Iris Absolu, EdP 30ml
 • Lancôme La Nuit Tresor Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme La Nuit Tresor Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, LA NUIT TRESOR LE PARFUM, EN NY VÄRDEFULL STUND SOM EN VELVET CRUSH La Nuit Trésors unika signatur tas till en ytterligare nivå av sensualitet och passion med La Nuit Trésor Le Parfum, kollektionens mest intensiva doft. Vår nya doft är en elixir av ros som är omsluten av bitter kakaoextrakt och svarta vinbärsnoter. La Nuit Trésor Le Parfum är ett subtilt möte mellan kollisionen av en överraskning och ömheten i en önskad kärlek. Le Parfum blir kvinnors mest värdefulla medbrottsling, med vilken de kan glädja sig åt de käraste timmarna och nattens hemligheter, som en elixir av ros med beska kakao-noter. En ny touch av svartvinbärsackord som ligger mellan dofterna av gröna och röda frukter, lägger till ljusa och träiga noter till ros och kakao. Vår nya doft kommer i en diamantformad glasflaska som avslöjar skarpa snitt och kraftfulla ljusreflektioner genom ett lila slöja, omfamnad av ett sammetsslips som förstärker en elegant längtan. La Nuit Trésor Le Parfum öppnar med en mystisk trio av ingredienser: Rosendamaskus-elixiren öppnar med en överdådig och honungsliknande toppnot. Kakaoextrakt bidrar med en nästan gourmet-touch som är ovanlig och attraktiv, medan styrkan från svartvinbärsackorden och patchouliessensen avslutar hela med en rik och träig balans.
 • Lancôme Idôle Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme Idôle Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Lancôme IDÔLE Eau de Parfum. För dem med stora drömmar. En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle.Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande. Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse. Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser... För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.
 • Lancôme La Vie Est Belle EdP Refillable - 50 ml

  Lancôme La Vie Est Belle EdP Refillable - 50 ml
  50 ml, LYCKANS DOFT Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum är en ikonisk, elegant och blommig doft – en parfym full av omtanke och själ och en symbol för glädje och lycka. - Lancômes bästsäljande doft finns nu som refill. La vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup. La vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska - glasförbrukningen med 50 % - plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml.
 • La Vie est Belle Mother's Day 2021, EdP 50ml

  La Vie est Belle Mother's Day 2021, EdP 50ml
 • Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum - 30 ml

  Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum 30 ml. Lycka är en känsla som finns i oss alla – snabb, intensiv och stark. Det här symboliseras av nya La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen Crystal Smile i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • La Vie Est Belle, EdP 150ml

  La Vie Est Belle, EdP 150ml
 • La Vie Est Belle En Rose Extra, EdP 100ml

  La Vie Est Belle En Rose Extra, EdP 100ml
 • Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum 50 ml. La Nuit Trésor Eau de Parfum är en elegant, mystisk och sensuell parfym för kvinnor. Doftens toppnoter består av litchi och hallon, hjärtnoten av ros och basnoterna av vild vaniljorkidée, patchouli och papyrus.
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum - 25 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum - 25 ml
  25 ml, Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, härligt strålande doft med ett överdådigt blomsterhjärta som exploderar av ros och jasmin i en ljuvlig förening med pulserande noter av chypre och sensuell vanilj. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser och ger associationer till en varm sommardag där den bara huden värms upp av solens strålar.
 • La Nuit Trésor A La Folie, EdP 75ml

  La Nuit Trésor A La Folie, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle Intensément, EdP 30ml

  La Vie Est Belle Intensément, EdP 30ml
 • Idôle Aura, EdP 50ml

  Idôle Aura, EdP 50ml
 • Trésor, EdP 30ml

  Trésor, EdP 30ml
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 50ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 50ml
 • Idôle EdP Gift Box, 50+10ml

  Idôle EdP Gift Box, 50+10ml
 • Ô de, EdT 125ml

  Ô de, EdT 125ml
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum Eau de Parfum - 100 ml

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle.Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.
 • Lancôme Bocage Deodorant Cream - 50 ml

  Lancôme Bocage Deodorant Cream - 50 ml
  50 ml, En alkoholfri antiperspirant som verkar anti- bakteriellt och skyddande. Perfekt för känslig hud eller efter hårborttagning då den gör huden mjuk och lugnar irritation. Håller dig fräsch hela dagen.
 • Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml

  Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml
 • Idôle L'Intense, EdP 25ml

  Idôle L'Intense, EdP 25ml
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum Eau de Parfum - 25 ml

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum Eau de Parfum - 25 ml
  25 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och sina gourmandnoter.Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle.Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas så lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet.Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle.Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.
 • Lancôme Idôle Eau de Toilette - 25 ml

  Lancôme Idôle Eau de Toilette - 25 ml
  25 ml, ”The time is NOW” Förena dig med Idolerna, bli en Idol och var med på resan mot en bättre framtid.Idôle Now Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuell tolkning av den klassiska Idôle Eau de Parfum-doften. Idôle Now är en blomstrande beroendeframkallande doftkomposition med bland annat ros, orkidé och vanilj.NYTÄNKANDE DOFTIdôle Now inspirerar framtidens parfymer med en unik förstärkt blomdoft – som blomstrar med stöd av vetenskapen.Rosen återanvänds och berikas med rosenvatten för att minska avfall. Doften från den tidigare otillgängliga malaysiska orkidén har här skapats med hjälp av headspace-teknik för att bevara naturens sällsynta blommor. Headspace-tekniken ger oss möjlighet att fånga sammansättningen av den naturliga orkidén och återskapa dess doft utan att skada blomman.Naturligt hållbart odlad vanilj från Madagaskar förstärks med vanillin, som skapas genom bioteknologi för att minska resursförbrukningen.Idôle Now återinför den ikoniska rena och strålande ackorden från den första klassiska Idôle Eau de Parfum-doften – strålande från de första tonerna och förstärkt med nya tekniker för att skapa en rikare, djärvare blomdoft.FLASKAN Idôle Now är den nya maktens totem som representerar ljuset från en ny gryning. Flaskan är en brinnande soluppgång som växer i intensitet från topp till botten och ger oss möjlighet att agera för förändring och en bättre framtid NU. Genom den tunna flaskan har det varit möjligt att minska glasets vikt och dess påverkan på miljön. Den yttre förpackningen är FSC-certifierad och stöder därmed Idôle och Lancôme i sitt stöd för skogsbruk som respekterar människan och naturen. VILL DU ANSLUTA DIG TILL IDOLERNA?Ett bättre jag, en bättre värld. När jag lyckas, lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra oss framåt.Idôle Now är en blommig doft som fångar styrkan hos en generation som inte längre ber om förändring. Deras tid är nu eller aldrig. Och NU är denna generation av framstående kvinnor redo att personifiera denna förändring. En kollektiv förändring, som en ostoppbar våg, som ingen av dem är redo att ge upp.The time is now!
 • Lancôme La Vie Est Belle Rose Extra Eau de Parfum - 100 ml

  Lancôme La Vie Est Belle Rose Extra Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, En ny blomstrande upplevelse Lancôme introducerar en ny doft, La vie est belle ROSE EXTRAORDINAIRE. Denna extraordinära doft kombinerar den ikoniska doften med Lancômes signaturblomma och erbjuder kvinnor en unik rosupplevelse. Kompositionen innehåller tre olika rosdofter, var och en med sin egen personlighet. Flaskdesignen är inspirerad av en blomstrande ros inuti det kristallklara leendet, vilket symboliserar föreningen av natur och hantverk. Detta gör La vie est belle ROSE EXTRAORDINAIRE till den perfekta gåvan till extraordinära kvinnor. Doften uppmanar dem att omfamna sin egen väg till lycka.En extraordinär tolkning av den ikoniska blomman Upplev det extraordinära med La vie est belle Rose Extraordinaire. Denna lyxiga doft framhäver skönheten i tre unika rosor: en frisk och vegetabilisk rosenvatten, en överdådig och sensuell ros Damascena Absolut och en Space Rose ackord inspirerad av en ros som odlas i tyngdlöshet. Dessa rosor blandas och skapar en ny blomsterberoende i hjärtat av doftkompositionen. Doften öppnar med en explosion av grönt stjälkackord och sprudlande bergamott, medan basnoterna har den karakteristiska gourmand-touchen från La vie est belle, texturerad av mossa och den träiga beroendet av ambroxan. Denna djärva fusion av natur och innovation hyllar blommornas drottning på ett kraftfullt sätt.En kristallblomma Den ikoniska kristallklara leendet flaskan från La vie est belle får en ny form, skulpterad som en kristallros. Denna innovativa design visar enastående glashantverk, en sann teknisk bedrift som kombinerar Lancômes ikoniska blomma med en av sina mest ikoniska flaskor. De gradientvita till ljusrosa kronbladen, prydda med en touch av silverglitter, framhäver vackert denna extraordinära föremåls värdefullhet. Det är en värdefull kristall, fylld med essensen av blomstrande lycka, vilket gör La vie est belle Rose Extraordinaire till den perfekta gåvan och talismanen för extraordinära kvinnor.Hon är extraordinär La vie est belle-familjen främjar en positiv kvinnlig attityd och uppmanar kvinnor att omfamna sin extraordinära själ och sträva efter ultimat lycka.
 • La Vie Est Belle, EdP 100ml Refill

  La Vie Est Belle, EdP 100ml Refill
 • Trésor, EdP 100ml

  Trésor, EdP 100ml
 • Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml
 • Lancôme Miracle Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme Miracle Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Lancôme Miracle är en feminin och energifylld parfym för alla kvinnor. Parfymen inleder med toppnoter av litchi och fresia för att sedan övergå i hjärtnoter av magnolia, ingefära, jasmin och peppar. Avslutningsvis avrundas Lancôme Miracle i basnoter av mysk och amber. Lancôme Miracle är en parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Miracle, EdP 50ml

  Miracle, EdP 50ml
 • La Vie Est Belle Gift Set 2022, EdP 10ml + Advanced Génifique Serum 10ml

  La Vie Est Belle Gift Set 2022, EdP 10ml + Advanced Génifique Serum 10ml
 • Lancôme Bocage Roll-On Deodorant - 50 ml

  Lancôme Bocage Roll-On Deodorant - 50 ml
  50 ml, Lancôme Bocage antiperspirant roll-on deodorant är en transparent roll-on. Lämnar huden med en frisk och behaglig känsla. Kan också användas efter hårborttagning. Passar alla hudtyper.
 • Lancôme La Vie Est Belle Rose Extra Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme La Vie Est Belle Rose Extra Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, En ny blomstrande upplevelse Lancôme introducerar en ny doft, La vie est belle ROSE EXTRAORDINAIRE. Denna extraordinära doft kombinerar den ikoniska doften med Lancômes signaturblomma och erbjuder kvinnor en unik rosupplevelse. Kompositionen innehåller tre olika rosdofter, var och en med sin egen personlighet. Flaskdesignen är inspirerad av en blomstrande ros inuti det kristallklara leendet, vilket symboliserar föreningen av natur och hantverk. Detta gör La vie est belle ROSE EXTRAORDINAIRE till den perfekta gåvan till extraordinära kvinnor. Doften uppmanar dem att omfamna sin egen väg till lycka.En extraordinär tolkning av den ikoniska blomman Upplev det extraordinära med La vie est belle Rose Extraordinaire. Denna lyxiga doft framhäver skönheten i tre unika rosor: en frisk och vegetabilisk rosenvatten, en överdådig och sensuell ros Damascena Absolut och en Space Rose ackord inspirerad av en ros som odlas i tyngdlöshet. Dessa rosor blandas och skapar en ny blomsterberoende i hjärtat av doftkompositionen. Doften öppnar med en explosion av grönt stjälkackord och sprudlande bergamott, medan basnoterna har den karakteristiska gourmand-touchen från La vie est belle, texturerad av mossa och den träiga beroendet av ambroxan. Denna djärva fusion av natur och innovation hyllar blommornas drottning på ett kraftfullt sätt.En kristallblomma Den ikoniska kristallklara leendet flaskan från La vie est belle får en ny form, skulpterad som en kristallros. Denna innovativa design visar enastående glashantverk, en sann teknisk bedrift som kombinerar Lancômes ikoniska blomma med en av sina mest ikoniska flaskor. De gradientvita till ljusrosa kronbladen, prydda med en touch av silverglitter, framhäver vackert denna extraordinära föremåls värdefullhet. Det är en värdefull kristall, fylld med essensen av blomstrande lycka, vilket gör La vie est belle Rose Extraordinaire till den perfekta gåvan och talismanen för extraordinära kvinnor.Hon är extraordinär La vie est belle-familjen främjar en positiv kvinnlig attityd och uppmanar kvinnor att omfamna sin extraordinära själ och sträva efter ultimat lycka.
 • Miracle, EdP 100ml

  Miracle, EdP 100ml
 • La Nuit Trésor A La Folie, EdP 50ml

  La Nuit Trésor A La Folie, EdP 50ml
 • Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Edp 30ml

  Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Edp 30ml
  Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Edp 30mlHAPPINESS HAPPINESS är inte bara en sinnesstämning, det är en ren känsla. En kraftfull, vibrerande och universell känsla i ständig rörelse.-HAPPINESS&hellip:
 • Idôle Set, EdP 50ml + Mascara

  Idôle Set, EdP 50ml + Mascara
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 50ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 50ml
 • La Vie Est Belle L'absolu, EdP 40ml

  La Vie Est Belle L'absolu, EdP 40ml
 • Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu Eau De Parfum - 100 ml

  Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu Eau De Parfum - 100 ml
  100 ml, HAPPINESSHAPPINESS är inte bara en sinnesstämning, det är en ren känsla. En kraftfull, vibrerande och universell känsla i ständig rörelse. HAPPINESS smittar av sig från en person till en annan, och varje gång blir den mer kraftfull och för oss samman.EN NY BEROENDEFRAMKALLANDE TOLKNINGLa Vie est Belle Iris Absolu Eau de Parfum är en strålande, sofistikerad och sensuell tolkning av ikoniska La Vie est Belle Eau de Parfum. La Vie est Belle Iris Absolu är en beroendeframkallande doft med en otroligt hög koncentration av Iris, 10 gånger mer iris än den klassiska La vie est Belle Eau de Parfum, och därför finns irisen också med i doftens namn för första gången. DOFTENLa vie est Belle Iris Absolu är en strålande blomdoft med en sofistikerad doftkomposition bestående av fruktiga toppnoter av mandarin och ett soligt fikonackord blandat med knoppar av svarta vinbär.Doftens hjärta består av en generös blombukett bunden kring rika noter av ros och med friskheten från jasmin som ger doften lysande och feminina drag.I basnoterna är irisen övervägande för att framhäva den beroendeframkallande Iris Absolu-signaturen. Här finns även noter av patchouli och sensualiteten förstärks av ett sandelträackord och ett beroendeframkallande gourmandackord. FLASKANLa Vie est Belle flaskan, med sitt ikoniska kristalleende, har omtolkats i en modern och estetisk utgåva. Flaskan har ett ändlöst leende och symboliserar en glad och fri kvinna. Som en symbol för frihet omges flaskans hals av ett band med två vingar i organza – frihetens vingar. FAMILJENLa vie est Belle Iris Absolu ingår i La vie est Belle-familjen. La vie est Belle är en övertygelse, ett tillkännagivande till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Tresôr La Nuit EdP Gift Box

  Tresôr La Nuit EdP Gift Box
 • La Vie Est Belle En Rose Extra, EdP 50ml

  La Vie Est Belle En Rose Extra, EdP 50ml
 • Poeme, EdP 30ml

  Poeme, EdP 30ml
 • Lancôme La Vie Est Belle EdP Refill - 100 ml

  Lancôme La Vie Est Belle EdP Refill - 100 ml
  100 ml, MAKE TOMORROW BEAUTIFUL Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum kan nu fyllas på med La vie est Belle Eau de Parfum Refill. La vie est Belle är Lancomes bästsäjande doft – en ikonisk, elegant och blommig parfym. La vie est Belle är ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. La vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup. La vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska: - glasförbrukningen med 50 %, - plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml.
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml
 • La Vie Est Belle, EdP 100ml

  La Vie Est Belle, EdP 100ml
 • Idôle L'Intense, EdP 75ml

  Idôle L'Intense, EdP 75ml
 • Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu Eau De Parfum - 30 ml

  Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu Eau De Parfum - 30 ml
  30 ml, HAPPINESSHAPPINESS är inte bara en sinnesstämning, det är en ren känsla. En kraftfull, vibrerande och universell känsla i ständig rörelse. HAPPINESS smittar av sig från en person till en annan, och varje gång blir den mer kraftfull och för oss samman.EN NY BEROENDEFRAMKALLANDE TOLKNINGLa Vie est Belle Iris Absolu Eau de Parfum är en strålande, sofistikerad och sensuell tolkning av ikoniska La Vie est Belle Eau de Parfum. La Vie est Belle Iris Absolu är en beroendeframkallande doft med en otroligt hög koncentration av Iris, 10 gånger mer iris än den klassiska La vie est Belle Eau de Parfum, och därför finns irisen också med i doftens namn för första gången. DOFTENLa vie est Belle Iris Absolu är en strålande blomdoft med en sofistikerad doftkomposition bestående av fruktiga toppnoter av mandarin och ett soligt fikonackord blandat med knoppar av svarta vinbär.Doftens hjärta består av en generös blombukett bunden kring rika noter av ros och med friskheten från jasmin som ger doften lysande och feminina drag.I basnoterna är irisen övervägande för att framhäva den beroendeframkallande Iris Absolu-signaturen. Här finns även noter av patchouli och sensualiteten förstärks av ett sandelträackord och ett beroendeframkallande gourmandackord. FLASKANLa Vie est Belle flaskan, med sitt ikoniska kristalleende, har omtolkats i en modern och estetisk utgåva. Flaskan har ett ändlöst leende och symboliserar en glad och fri kvinna. Som en symbol för frihet omges flaskans hals av ett band med två vingar i organza – frihetens vingar. FAMILJENLa vie est Belle Iris Absolu ingår i La vie est Belle-familjen. La vie est Belle är en övertygelse, ett tillkännagivande till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Trésor Midnight Rose, EdP 50ml

  Trésor Midnight Rose, EdP 50ml
 • Idôle Gift Set 2022, EdP 10ml + Power Cream 10ml

  Idôle Gift Set 2022, EdP 10ml + Power Cream 10ml
 • Lancôme Tresor Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme Tresor Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Trésor, EdT 50ml

  Trésor, EdT 50ml
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 15ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 15ml
 • Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum - 30 ml

  Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Lancôme Trésor La Nuit Eau de Parfum 30 ml. La Nuit Trésor Eau de Parfum är en elegant, mystisk och sensuell parfym för kvinnor. Doftens toppnoter består av litchi och hallon, hjärtnoten av ros och basnoterna av vild vaniljorkidée, patchouli och papyrus.
 • La Nuit Trésor A La Folie, EdP 30ml

  La Nuit Trésor A La Folie, EdP 30ml
 • Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu Eau De Parfum - 50 ml

  Lancôme La Vie est Belle Iris Absolu Eau De Parfum - 50 ml
  50 ml, HAPPINESSHAPPINESS är inte bara en sinnesstämning, det är en ren känsla. En kraftfull, vibrerande och universell känsla i ständig rörelse. HAPPINESS smittar av sig från en person till en annan, och varje gång blir den mer kraftfull och för oss samman.EN NY BEROENDEFRAMKALLANDE TOLKNINGLa Vie est Belle Iris Absolu Eau de Parfum är en strålande, sofistikerad och sensuell tolkning av ikoniska La Vie est Belle Eau de Parfum. La Vie est Belle Iris Absolu är en beroendeframkallande doft med en otroligt hög koncentration av Iris, 10 gånger mer iris än den klassiska La vie est Belle Eau de Parfum, och därför finns irisen också med i doftens namn för första gången. DOFTENLa vie est Belle Iris Absolu är en strålande blomdoft med en sofistikerad doftkomposition bestående av fruktiga toppnoter av mandarin och ett soligt fikonackord blandat med knoppar av svarta vinbär.Doftens hjärta består av en generös blombukett bunden kring rika noter av ros och med friskheten från jasmin som ger doften lysande och feminina drag.I basnoterna är irisen övervägande för att framhäva den beroendeframkallande Iris Absolu-signaturen. Här finns även noter av patchouli och sensualiteten förstärks av ett sandelträackord och ett beroendeframkallande gourmandackord. FLASKANLa Vie est Belle flaskan, med sitt ikoniska kristalleende, har omtolkats i en modern och estetisk utgåva. Flaskan har ett ändlöst leende och symboliserar en glad och fri kvinna. Som en symbol för frihet omges flaskans hals av ett band med två vingar i organza – frihetens vingar. FAMILJENLa vie est Belle Iris Absolu ingår i La vie est Belle-familjen. La vie est Belle är en övertygelse, ett tillkännagivande till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel

  Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel
 • Trésor In Love, EdP 30ml

  Trésor In Love, EdP 30ml
 • La Vie Est Belle Légère, EdP 50ml

  La Vie Est Belle Légère, EdP 50ml
 • Trésor In Love, EdP 50ml

  Trésor In Love, EdP 50ml
 • Lancôme Hypnôse Eau de Parfum - 30 ml

  Lancôme Hypnôse Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, En underbar, förförisk doft som speglar sensualiteten hos en kvinna. Toppnoterna inleder med passionsfruktsblomma, orkidé och jasmin som övergår till hjärtat av vanilj. Doften avrundas med noter av vetiver och varma toner av lakrits. En exotisk och söt parfym som passar såväl dag- som kvällstid.
 • Lancôme Tresor Eau de Parfum - 30 ml

  Lancôme Tresor Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Lancôme La Vie Est Belle EdP Refillable - 150 ml

  Lancôme La Vie Est Belle EdP Refillable - 150 ml
  150 ml, LYCKANS DOFT Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum är en ikonisk, elegant och blommig doft – en parfym full av omtanke och själ och en symbol för glädje och lycka. - Lancômes bästsäljande doft finns nu som refill. La vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup. La vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska - glasförbrukningen med 50 % - plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml.
 • Lancôme Trésor Midnight Rose Eau de Parfum - 30 ml

  Lancôme Trésor Midnight Rose Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Trésor Midnight Rose från Lancôme är en förförisk doft som anläder i en purpurfärgad glasflaska. En touch av fransk romantik i Paris, med passionerade toppnoter som hallon, röda frukter och vilda rosor.Hjärtat omsluter sig runt noter från blommorna pion och Jasmin. Basnoterna avrundar denna sensuella doft med mjuk vanilj, tränoter, ceder och mysk.
 • La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara

  La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara
 • Trésor La Nuit, EdP 100ml

  Trésor La Nuit, EdP 100ml
 • Trésor, EdP 50ml

  Trésor, EdP 50ml
 • La vie est Belle Iris Absolu, EdP 50ml

  La vie est Belle Iris Absolu, EdP 50ml
 • Idôle Now, EdP 50ml

  Idôle Now, EdP 50ml
 • Idôle Gift Set 2022, Power Cream 50ml + Nectar EdP 5ml

  Idôle Gift Set 2022, Power Cream 50ml + Nectar EdP 5ml
 • Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml
 • Lancôme Miracle Eau de Parfum - 30 ml

  Lancôme Miracle Eau de Parfum - 30 ml
  30 ml, Lancôme Miracle är en feminin och energifylld parfym för alla kvinnor. Parfymen inleder med toppnoter av litchi och fresia för att sedan övergå i hjärtnoter av magnolia, ingefära, jasmin och peppar. Avslutningsvis avrundas Lancôme Miracle i basnoter av mysk och amber. Lancôme Miracle är en parfym som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • Idôle, EdP 100ml

  Idôle, EdP 100ml
 • Lancôme Idôle Eau de Toilette - 100 ml

  Lancôme Idôle Eau de Toilette - 100 ml
  100 ml, ”The time is NOW” Förena dig med Idolerna, bli en Idol och var med på resan mot en bättre framtid.Idôle Now Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuell tolkning av den klassiska Idôle Eau de Parfum-doften. Idôle Now är en blomstrande beroendeframkallande doftkomposition med bland annat ros, orkidé och vanilj.NYTÄNKANDE DOFTIdôle Now inspirerar framtidens parfymer med en unik förstärkt blomdoft – som blomstrar med stöd av vetenskapen.Rosen återanvänds och berikas med rosenvatten för att minska avfall. Doften från den tidigare otillgängliga malaysiska orkidén har här skapats med hjälp av headspace-teknik för att bevara naturens sällsynta blommor. Headspace-tekniken ger oss möjlighet att fånga sammansättningen av den naturliga orkidén och återskapa dess doft utan att skada blomman.Naturligt hållbart odlad vanilj från Madagaskar förstärks med vanillin, som skapas genom bioteknologi för att minska resursförbrukningen.Idôle Now återinför den ikoniska rena och strålande ackorden från den första klassiska Idôle Eau de Parfum-doften – strålande från de första tonerna och förstärkt med nya tekniker för att skapa en rikare, djärvare blomdoft.FLASKANIdôle Now är den nya maktens totem som representerar ljuset från en ny gryning. Flaskan är en brinnande soluppgång som växer i intensitet från topp till botten och ger oss möjlighet att agera för förändring och en bättre framtid NU. Genom den tunna flaskan har det varit möjligt att minska glasets vikt och dess påverkan på miljön. Den yttre förpackningen är FSC-certifierad och stöder därmed Idôle och Lancôme i sitt stöd för skogsbruk som respekterar människan och naturen.VILL DU ANSLUTA DIG TILL IDOLERNA?Ett bättre jag, en bättre värld. När jag lyckas, lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra oss framåt.Idôle Now är en blommig doft som fångar styrkan hos en generation som inte längre ber om förändring. Deras tid är nu eller aldrig. Och NU är denna generation av framstående kvinnor redo att personifiera denna förändring. En kollektiv förändring, som en ostoppbar våg, som ingen av dem är redo att ge upp.The time is now!
 • La Nuit Trésor Le Parfum, EdP 50ml

  La Nuit Trésor Le Parfum, EdP 50ml
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 30ml + SG 50ml + BL 50ml
 • La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml

  La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 50ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 50ml
 • La Vie Est Belle En Rose Extra, EdP 30ml

  La Vie Est Belle En Rose Extra, EdP 30ml
 • Lancôme La Vie Est Belle EdP Refillable - 30 ml

  Lancôme La Vie Est Belle EdP Refillable - 30 ml
  30 ml, LYCKANS DOFT Lancôme La vie est Belle Eau de Parfum är en ikonisk, elegant och blommig doft – en parfym full av omtanke och själ och en symbol för glädje och lycka. - Lancômes bästsäljande doft finns nu som refill. La vie est Belle är ett franskt uttryck, en livsfilosofi och en hyllning till livet. La vie est Belle är en övertygelse, ett budskap till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka. Mest av allt är La vie est Belle ett val och rätten att leva ett liv fullt av ljus, lycka och frihet. Doften är uppbyggd kring den extremt exklusiva irisblomman med härliga inslag av vanilj, päron och tonkaböna. Jasmin och apelsinblomma lyser upp i hjärtat av doften och patchouli tillför djup. La vie est Belle består av hållbart odlade ingredienser. Iris Pallida är hållbart odlad i Frankrike, patchouli i Bali och vegetabilsk alkohol i Frankrike. FLASKAN ÄR ENKEL ATT FYLLA PÅ Genom att fylla på flaskan, bidrar du till att minska - glasförbrukningen med 50 % - plast- och kartongförbrukningen med 46 %*. La vie est Belle Eau de Parfum Refill kan inte användas ensam utan endast med La vie est Belle Eau de Parfum 30-, 50-, 100- och 150 ml-flaskorna som är påfyllningsbara. * Vid användning av 1 La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml + 1 La vie est Belle Eau de Parfum Refill 100 ml jämfört med 3 x La vie est Belle Eau de Parfum 50 ml.
 • La Vie Est Belle Gift Set, EdP 2023

  La Vie Est Belle Gift Set, EdP 2023
 • Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum - 50 ml

  Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum - 50 ml
  50 ml, Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum 50 ml. Lycka är en känsla som finns i oss alla - snabb, intensiv och stark. Det här symboliseras av nya La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum som uppmanar till att leva livet här och nu. Doften har ett starkt och sensuellt hjärta av iris och jasmin som framhävs av fräscha toppnoter av bergamott och hallon med en varmt intensiv avslutning av vanilj och patchouli. Flaskan är designad i klassiska formen Crystal Smile i en modern och fuchsiafärgad tolkning.
 • Idôle, EdP 10ml

  Idôle, EdP 10ml
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum - 100 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum - 100 ml
  100 ml, Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • La Nuit Trésor Intense, EdP 50ml

  La Nuit Trésor Intense, EdP 50ml
 • Lancôme Bocage Deospray - 125 ml

  Lancôme Bocage Deospray - 125 ml
  125 ml, En mild deoderant för alla hudtyper som håller dig fräsch hela dagen samt har en mjuk, behaglig doft som inte stör vid användning av parfym eller liknande.
 • Trésor La Nuit, EdP 50ml

  Trésor La Nuit, EdP 50ml
 • Hypnôse, EdP 75ml

  Hypnôse, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml

  La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml
 • La Vie Est Belle, EdP 10ml

  La Vie Est Belle, EdP 10ml
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box

  La Vie Est Belle EdP Gift Box
 • Hypnôse, EdP 30ml

  Hypnôse, EdP 30ml