Lancôme dofter dam

Populärt inom Lancôme dam

Fler tips på Lancôme dam

 • Idôle Aura, EdP 100ml

  Idôle Aura, EdP 100ml
 • Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 100ml

  Lancôme La Vie Est Belle En Rose Eau De Toilette 100ml
  Lancôme La Vie är Belle en Rose Eau de Toilette. För första gången finns det en ny doft i La Vie est Belle-familjen som ger dig fullständig friskhet. Med La Vie est Belle en Rose Eau de Toilette är det hjärtnoter av blommor i fokus, och den mer välbekanta irisen läggs åt sidan. Detta är en doft från La Vie est Belle med en kraftfull toppnot.
 • Tresôr La Nuit EdP Gift Box

  Tresôr La Nuit EdP Gift Box
 • Lancôme La Vie Est Belle En Rose EdT, 50 ml Lancôme Parfym

  Lancôme La Vie Est Belle En Rose EdT, 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, La Vie Belle En Rose är en friskare tolkning av sin föregångare. Lätta, blomstrande doftnoter har blandats med röda bär för en krispig friskhet. I toppnoterna finns citrus och röda bär, som sedan går in i ett hjärta fyllt av blomstrande rosor, pion och iris. I basen finns mjuka noter av mysk, sandelträ och patchouli som ger ett doften ett harmoniskt avslut.
 • Bocage Deo Roll-on 50ml

  Bocage Deo Roll-on 50ml
 • Giftset Lancome La Vie Est Belle Edp 50ml + Body Lotion 50ml

  Giftset Lancome La Vie Est Belle Edp 50ml + Body Lotion 50ml
  Innehåller:Lancô:me La Vie Est Belle Edp 50 mlLancô:me La Vie Est Belle Body Lotion 50ml
 • La Nuit Trésor Musc Diamant, EdP 50ml

  La Nuit Trésor Musc Diamant, EdP 50ml
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, 100 ml Lancôme Parfym

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt.  Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • La Vie Est Belle L'absolu, EdP 40ml

  La Vie Est Belle L'absolu, EdP 40ml
 • Lancôme Miracle Eau De Parfum 50 ml

  Lancôme Miracle Eau De Parfum 50 ml
  Lancôme Miracle Eau de Parfum är en naturlig, strålande och feminin blomdoft. En doft full av energi och livsglädje som speglar skönhet och viljan att alltid uppleva livets små mirakel - idag och varje dag, igen och igen.
 • Idôle, EdP 100ml

  Idôle, EdP 100ml
 • La Nuit Trésor A La Folie, EdP 30ml

  La Nuit Trésor A La Folie, EdP 30ml
 • Idôle Set, EdP 50ml + Mascara + BL 50ml

  Idôle Set, EdP 50ml + Mascara + BL 50ml
 • Idôle Nectar Eau de Parfum, 100 ml Lancôme Parfym

  Idôle Nectar Eau de Parfum, 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.   Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet. Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle. Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.   Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.   Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.   Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.
 • Oui La Vie Est Belle, EdP 30ml

  Oui La Vie Est Belle, EdP 30ml
 • Idôle Aura, EdP 25ml

  Idôle Aura, EdP 25ml
 • Lancôme La Vie Est Belle , 100 ml Lancôme Parfym

  Lancôme La Vie Est Belle , 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Lancôme La Vie est Belle är en sofistikerad doft med sensuella och uttrycksfulla noter av saftigt päron och svartvinbär i toppnoterna. Doften sprudlar av exotiska inslag som apelsinblomma, jasmin och iris. Varma mjuka basnoter med vanilj och patchouli gör doften La vie est Belle. Doften har en varm, kryddig bas med friska söta toppnoter vilket passar året om.   toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin
 • Hypnôse , 30 ml Lancôme Parfym

  Hypnôse , 30 ml Lancôme Parfym
  30 ml, En underbar, förförisk doft som speglar sensualiteten hos en kvinna. Toppnoterna inleder med passionsfruktsblomma, orkidé och jasmin som övergår till hjärtat av vanilj. Doften avrundas med noter av vetiver och varma toner av lakrits. En exotisk och söt parfym som passar såväl dag- som kvällstid.
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box

  La Vie Est Belle EdP Gift Box
 • La Vie Est Belle, EdP 75ml

  La Vie Est Belle, EdP 75ml
 • Trésor In Love, EdP 50ml

  Trésor In Love, EdP 50ml
 • La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml

  La Vie Est Belle Set, EdP 50ml + Body Lotion 200ml
 • La Vie est Belle, 50 ml Lancôme Parfym

  La Vie est Belle, 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml,
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 50 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 50 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • Maison Lancôme - Figues & Agrumes EdP

  Maison Lancôme - Figues & Agrumes EdP
  Med inspiration från medelhavsträdgårdar doftar Lancôme Figues & Argumes EdP av en unik fräschhet med noter av grönt fikon med bitter citrus och mjuk jasmin.En förtrollande doft från Maison Lancôme i en hänförande flaska.
 • La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml

  La Vie Est Belle EdP Gift Box, 50+10ml
 • Idôle Nectar Eau de Parfum, 25 ml Lancôme Parfym

  Idôle Nectar Eau de Parfum, 25 ml Lancôme Parfym
  25 ml, Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren, strålande och härlig blomdoft med en oemotståndlig och beroendeframkallande doftkomposition som sticker ut med sin rossufflé och gourmandnoter.   Idole Nectar består av friska, färgstarka toppnoter av päron, pion och magnolia som åtföljs av ett sött blomhjärta av en rossufflé bestående av extrakt av ispartaros, centifoliaros från Grasse, eau de rose samt rosabsolut, vilka tillsammans skapar en explosion av blommande friskhet. Doften överraskar med basnoter av ett explosivt salt popcornackord med inslag av varma karamellnoter och avslutas med en oemotståndlig bourbonvaniljinfusion som intensifierar den vanebildande och pudriga signaturen hos Idôle. Detta är en otroligt härlig doftupplevelse där den hållbart odlade ispartarosen och bourbonvaniljinfusionen är framträdande.   Idôle Nectar är en doft, en nektar för kvinnor som visar vägen mot en bättre framtid. Med Idôle Nectar är Idôle-communityn redo att föra världen framåt med sitt nya budskap – Better me, better world. När jag lyckas lyckas världen med mig och tillsammans är det dags att börja röra sig framåt.   Idôle Nectar-flaskan är fortfarande otroligt skir – en vacker och modern flaska där de regnbågsskimrande fasetterna strålar från flaskans mitt och ut mot kanterna och med en doft som symboliserar beslutsamhet och optimism hos en generation som är villig att förändra världen. Flaskan är tillverkad av 15 % återvunnet glas.   Undvik att gnugga eller klappa huden efter att du har applicerat doften. Det bryter ner doften och får den att avta snabbare.
 • Poeme, EdP 30ml

  Poeme, EdP 30ml
 • La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml

  La Vie Est Belle En Rose, EdT 100ml
 • La Vie est Belle, 150 ml Lancôme Parfym

  La Vie est Belle, 150 ml Lancôme Parfym
  150 ml,
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 25 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 25 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 30ml

  Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 30ml
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum – La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • La Vie Est Belle Intensément, EdP 50ml

  La Vie Est Belle Intensément, EdP 50ml
 • Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 100 ml

  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum 100 ml
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande doft som kombinerar ett blommande hjärta av ros och jasmin med chyprenoter och sensuell vanilj.
 • Idôle Gift Set 2022, Power Cream 50ml + Nectar EdP 5ml

  Idôle Gift Set 2022, Power Cream 50ml + Nectar EdP 5ml
 • Trésor, EdT 50ml

  Trésor, EdT 50ml
 • Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum 100 ml

  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum 100 ml
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum – La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Idôle L'Intense, EdP 25ml

  Idôle L'Intense, EdP 25ml
 • Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum 50 ml

  Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum 50 ml
  Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en sprudlande och blommig doft som inbjuder dig att lysa upp världen med glädje och förvandlar det vardagliga till något extraordinärt.
 • OUI La Vie est Belle Eau de Parfum

  OUI La Vie est Belle Eau de Parfum
  OUI La Vie est Belle Eau de Parfum är en lyxig och strålande blomdoft med en enastående duo-doftkomposition av iris och ros. Doften består av friska, färgstarka och fruktiga toppnoter av sprudlande bergamott, rosépeppar och hallonackord som ger en explosion av fruktig friskhet. Doftens hjärta är insvept i en enastående och lysande blombukett med lyxiga noter av centifolia-ros och solig ylang-ylang. Basnoterna består av en överdos av iris, patchouli och gourmandnoter som intensifierar den beroendeframkallande och sensuella signaturen av La Vie est Belle.
 • Idôle Aura EdP

  Idôle Aura EdP
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • Idôle Aura, 100 ml Lancôme Parfym

  Idôle Aura, 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • Idôle Nectar 4, EdP 50ml

  Idôle Nectar 4, EdP 50ml
 • Oui La Vie Est Belle, EdP 50ml

  Oui La Vie Est Belle, EdP 50ml
 • La Vie est Belle Soleil Cristal

  La Vie est Belle Soleil Cristal
  Glädje är mer än en känsla, det är en aura av intensiva ljusstrålar. Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum bjuder in dig att göra världen mer glädjefylld och att förvandla vanliga stunder till något helt extraordinärt. Den sprudlande blomsterdoften La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en underbar doftkomposition med mousserande toppnoter av mandarin, ett förföriskt hjärta av vita blommor och en sensuell bas av vanilj och patchouli. Parfymflaskan har oändliga holografiska nyanser precis som en kristall som bryter ljuset som passerar genom den. Från sitt varma gyllene hjärta till spetsen av dess skimrande vingar strålar ljus ut från flaskan som en gloria av lycka. Den strålande och sprudlande doften är en del av La Vie est Belle-familjen. Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum - La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • Lancôme Bocage Deodorant Spray, 125 ml Lancôme Deodorant

  Lancôme Bocage Deodorant Spray, 125 ml Lancôme Deodorant
  125 ml, En mild deoderant för alla hudtyper som håller dig fräsch hela dagen samt har en mjuk, behaglig doft som inte stör vid användning av parfym eller liknande.
 • Miracle, EdP 100ml

  Miracle, EdP 100ml
 • Trésor EdP

  Trésor EdP
  Lancôme Trésor EdP. 'En EdP med en romantiskt omslutande doft. Toppnoterna är en fläkt av ros och aprikosblomma, förenade med rena toner av fyllig persika, liljekonvalj, vanilj, och iris. I hjärtat finns mjuk ambra. Sandelträ och mysk skapar en raffinerad och diskret basnot.
 • La Nuit Tresor Intense, 50 ml Lancôme Parfym

  La Nuit Tresor Intense, 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum är en floralisk kärleksdoft full av passion och beroendeframkallande. Sinnena får en explosion – doften får ditt hjärta att blomstra av passion och kärleken blir levande. La Nuit Trésor Intense är ett förtrollande kärlekselexir. Saftiga, söta körsbär ger en ögonblicklig intensitet. I hjärtnoterna finner du sensuell damaskusros som är hållbart odlad och sveper in doften i en beroendeframkallande slöja. Doften är noggrant balanserad med basnoter av mandelmjölk och sensuella tränoter som gör doften oemotståndlig och krämig. Doften är inkapslad i en läcker rubinflaska, prydd med en överdådig röd ros.
 • Miracle, EdP 50ml

  Miracle, EdP 50ml
 • La Vie Est Belle EdP

  La Vie Est Belle EdP
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och moderna doft för kvinnor. Doftens toppnot består av iris, hjärtnoten av patchouli och basen av söta gourmandnoter.
 • La Nuit Trésor A La Folie, EdP 75ml

  La Nuit Trésor A La Folie, EdP 75ml
 • La Vie Est Belle New Intensément Drops, EdP 15ml

  La Vie Est Belle New Intensément Drops, EdP 15ml
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 30ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 30ml
 • Idôle , 25 ml Lancôme Parfym

  Idôle , 25 ml Lancôme Parfym
  25 ml, Lancôme IDÔLE. För dem med stora drömmar. En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude. En doft full av blommiga noter!
 • Lancôme Trésor Eau De Parfum 30 ml

  Lancôme Trésor Eau De Parfum 30 ml
  Lancôme Trésor Eau de Parfum är en behaglig, romantisk och feminin parfym med blommiga och orientaliska noter för kvinnor.
 • Lancôme Trésor , 50 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Trésor , 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, Trésor är en klassiskt romantisk parfym från Lancôme. Parfymen inleder med toppnoter av ananas, syrén, persika och liljekonvalj för att sedan övergå i hjärtnoter av iris, jasmin och ros. Avslutningsvis avrundas Trésor i basnoter av aprikos, sandelträ, mysk och vanilj. Lancôme Trésor är en orientalisk doft som passar för användning såväl dag- som kvällstid.
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 100ml
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 50ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 50ml
 • Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum 100 ml

  Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum 100 ml
  Lancôme La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum är en sprudlande och blommig doft som inbjuder dig att lysa upp världen med glädje och förvandlar det vardagliga till något extraordinärt.
 • La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara

  La Vie Est Belle Set, EdP 30ml , Lotion, Shower Gel, Mascara
 • Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel

  Miracle Set, EdP 30ml + 50ml Lotion + 50ml Shower Gel
 • Lancôme Miracle , 100 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Miracle , 100 ml Lancôme Parfym
  100 ml, Lancôme Miracle EdP är en blommig och elegant doft med kryddiga inslag. Doften öppnar med litchi och fresia och övergår sedan till magnolia, jasmin, ingefära och peppar, för att sedan avsluta med ambra och mysk.
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum 50 ml

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum 50 ml
  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren och strålande blomsterdoft med en oemotståndlig, beroendeframkallande doftsammansättning av ros-sufflé och läckra gourmand-toner.
 • Hypnôse, EdP 30ml

  Hypnôse, EdP 30ml
 • Lancôme La Vie Est Belle , 50 ml Lancôme Parfym

  Lancôme La Vie Est Belle , 50 ml Lancôme Parfym
  50 ml, Lancôme La Vie est Belle är en sofistikerad doft med sensuella och uttrycksfulla noter av saftigt päron och svartvinbär i toppnoterna. Doften sprudlar av exotiska inslag som apelsinblomma, jasmin och iris. Varma mjuka basnoter med vanilj och patchouli gör doften La vie est Belle. Doften har en varm, kryddig bas med friska söta toppnoter vilket passar året om.   toppnot - päron, svarta vinbär hjärtnot - apelsinblomma, jasmin, iris basnot - vanilj, patchouli och pralin
 • La Vie Est Belle EdP

  La Vie Est Belle EdP
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och moderna doft för kvinnor. Doftens toppnot består av iris, hjärtnoten av patchouli och basen av söta gourmandnoter.
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 50ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdP 50ml
 • Lancôme Trésor Midnight Rose , 30 ml Lancôme Parfym

  Lancôme Trésor Midnight Rose , 30 ml Lancôme Parfym
  30 ml, Trésor Midnight Rose från Lancôme är en förförisk doft som anläder i en purpurfärgad glasflaska. En touch av fransk romantik i Paris, med passionerade toppnoter som hallon, röda frukter och vilda rosor.Hjärtat omsluter sig runt noter från blommorna pion och Jasmin. Basnoterna avrundar denna sensuella doft med mjuk vanilj, tränoter, ceder och mysk.
 • La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml

  La Vie Est Belle Gift Set: EdP 50ml + SG 50ml + BL 50ml
 • Lancôme Miracle Eau De Parfum 100 ml

  Lancôme Miracle Eau De Parfum 100 ml
  Lancôme Miracle Eau de Parfum är en naturlig, strålande och feminin blomdoft. En doft full av energi och livsglädje som speglar skönhet och viljan att alltid uppleva livets små mirakel - idag och varje dag, igen och igen.
 • Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum 25 ml

  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum 25 ml
  Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum är en ren och strålande blomsterdoft med en oemotståndlig, beroendeframkallande doftsammansättning av ros-sufflé och läckra gourmand-toner.
 • La Nuit Trésor Intense, EdP 30ml

  La Nuit Trésor Intense, EdP 30ml
 • Trésor, EdP 100ml

  Trésor, EdP 100ml
 • Trésor Midnight Rose, EdP 50ml

  Trésor Midnight Rose, EdP 50ml
 • La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml

  La Nuit Trésor Nude, EdT 50ml
 • Idôle EdP

  Idôle EdP
  IDÔLE. För dem med stora drömmar! En ny generation av kvinnor som tar sig fram i världen på sina villkor. Starka. Frispråkiga. Orädda. Fulla av självförtroende. Idôle, för morgondagens ledare, som vågar sikta mot stjärnorna, och se bortom horisonten. För de nya idolerna, som bereder vägen för andra. Tiden är inne, var din egen Idôle. Lancôme Idôle Le Parfum bryter mot alla regler, och förkroppsligar essensen av banbrytande. Upptäck Lancôme Idôle, framtidens fixering: en ren upplevelse. Med en kraftfull och beroendeframkallande ren hjärtnot, är Lancôme Idôle Le Parfum som en tom kanvas. Fyra slags rosor, utvunna på tre olika sätt, från två geografiska platser... För att skapa en strålande, ultranaturlig, ungdomlig och rosdoftande parfym. Lancôme Idôle Le Parfum gör jasmin sällskap med en hjärtnot av ros, och ger en krämig, pur, intensiv mjukhet. Det florala hjärtat skapar Idôles ustrålning, och dess ljus strålar genom doften med sensualitet. En sofistikerad doft av chypre tar sig igenom en rikedom av friska och strålande blomblad. Vit chypre tar Idôle till exceptionella höjder, moderniserad med hjälp av en kombination med mysk, och dröjer sig kvar i en sensation av nude.
 • Ô de, EdT 125ml

  Ô de, EdT 125ml
 • Lancôme Idôle Eau de Parfum 25ml

  Lancôme Idôle Eau de Parfum 25ml
  Lancome Idôle Eau de Parfum är en doft för kvinnor med stora drömmar. En ny generation kvinnor som tar sig an livet på sina egna villkor. Starka. Frimodiga. Orädda. De är de nya idolerna som banar vägen för andra.
 • Idôle Nectar 4, EdP 25ml

  Idôle Nectar 4, EdP 25ml
 • La Vie Est Belle, EdP 100ml Refill

  La Vie Est Belle, EdP 100ml Refill
 • Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml

  Trésor La Nuit Set, EdP 30ml + BL 50ml + SG 50ml
 • Idôle EdP Gift Box, 50+10ml

  Idôle EdP Gift Box, 50+10ml
 • La Nuit Tresor Intense Eau de Parfum

  La Nuit Tresor Intense Eau de Parfum
  La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum är en floralisk kärleksdoft full av passion och beroendeframkallande. Sinnena får en explosion – doften får ditt hjärta att blomstra av passion och kärleken blir levande.La Nuit Trésor Intense är ett förtrollande kärlekselexir. Saftiga, söta körsbär ger en ögonblicklig intensitet. I hjärtnoterna finner du sensuell damaskusros som är hållbart odlad och sveper in doften i en beroendeframkallande slöja.Doften är noggrant balanserad med basnoter av mandelmjölk och sensuella tränoter som gör doften oemotståndlig och krämig. Doften är inkapslad i en läcker rubinflaska, prydd med en överdådig röd ros.
 • Hypnôse, EdP 75ml

  Hypnôse, EdP 75ml
 • Idôle Aura EdP

  Idôle Aura EdP
  Lancôme Idôle Aura Eau de Parfum är en ren, strålande och sensuellt solig doft med en mineralisk touch. Doften rymmer utsökta salta noter – i toppnoten kombinerat med överdådiga rosor och i basnoten med pudrig vanilj/mysk. Den salta touchen skapar en sensuell doft som väcker minnen om solkysst varm hud en vacker sommardag – Idôle Aura är solsken på flaska. Idôle Aura är en doftupplevelse bestående av flera hållbart odlade ingredienser. Idôle Aura är den första doften i Idôle-familjen som står upp. Flaskans aura är som en strålande gloria som stark och djärv utstrålar ett vibrerande rosenrött guldhjärta, en symbol för solens strålar och vår inre styrka. På baksidan finns en vit iriserande gloria som sprider ljus från mitten till kanten. Idôle Aura är en doft för framgångsrika kvinnor, som delar med sig av sina framgångar, erfarenheter och sin energi. För när du lyckas, lyckas världen tillsammans med dig. Dela din framgång med andra, från kvinna till kvinna. Från en idôle till en gemenskap. Tillsammans är vi ostoppbara, tillsammans är vi alla idoler.
 • La Vie Est Belle, EdP 100ml

  La Vie Est Belle, EdP 100ml
 • La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 100ml

  La Vie Est Belle L'Éclat, EdT 100ml
 • Lancôme Hypnôse Eau De Parfum 50 ml

  Lancôme Hypnôse Eau De Parfum 50 ml
  Lancôme Hypnôse Eau de Parfum är en spännande, fascinerande och charmig orientalisk parfym för kvinnor. Toppnoten av doften är passionsblomma, hjärtnoten är vetiver och bottennoten är vanilj.
 • Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml

  Idôle Set, EdP 75ml + 10ml + Body Lotion 50ml
 • Trésor In Love, EdP 30ml

  Trésor In Love, EdP 30ml
 • Lancôme Trésor Eau De Parfum 50 ml

  Lancôme Trésor Eau De Parfum 50 ml
  Lancôme Trésor Eau de Parfum är en behaglig, romantisk och feminin parfym med blommiga och orientaliska noter för kvinnor.
 • La Vie Est Belle Gift Set 2022, EdP 10ml + Advanced Génifique Serum 10ml

  La Vie Est Belle Gift Set 2022, EdP 10ml + Advanced Génifique Serum 10ml
 • La Vie Est Belle EdP

  La Vie Est Belle EdP
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum är Lancômes ikoniska, eleganta och moderna doft för kvinnor. Doftens toppnot består av iris, hjärtnoten av patchouli och basen av söta gourmandnoter.
 • La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG

  La Vie Est Belle Gift Intensement Set, EdP 50ml + 15ml + SG
 • Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 50ml

  Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 50ml
  Lancôme La Vie est Belle Eau de Parfum – La Vie est Belle är en övertygelse, en deklaration till världen om att livet är vackert när du väljer din egen väg till lycka.
 • La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 15ml

  La Vie Est Belle Soleil Cristal, EdP 15ml