Maria Åkerberg dofter dam

Populärt inom Maria Åkerberg dam

 • Maria Åkerberg Deo Spray Salt 125 ml

  Maria Åkerberg Deo Spray Salt 125 ml
  125 ml, Deo Spray Salt är en doftfri, effektiv deodorant, fri från aluminium och alkohol. Deo Spray Salt innehåller Havssalt som har bakteriedödande egenskaper. Produkten passar både kvinnor och män och lämnar inga fläckar på kläderna. Produkten är naturligt självkonserverande.
 • Maria Åkerberg Deo Roll-On Essential 60 ml

  Maria Åkerberg Deo Roll-On Essential 60 ml
  60 ml, Deo Roll-On Essential är en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan. Den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper som förhindrar doft vid svettning. Eteriska oljor av Grapefrukt och Lagerblad ger en frisk doft. Produkten är naturligt självkonserverande.
 • Maria Åkerberg Deo Roll-On Beautiful 60 ml

  Maria Åkerberg Deo Roll-On Beautiful 60 ml
  60 ml, Deo Roll-On Beautiful är en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan. Den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper som förhindrar doft vid svettning. Eteriska oljor av Citron, Bergamott, Apelsin och Kardemumma ger en frisk doft. Produkten är naturligt självkonserverande.
 • Maria Åkerberg Saltdeo 50 g

  Maria Åkerberg Saltdeo 50 g
  50 g, Salt Deo är en doftfri, högeffektiv och desinficerande deodorant, fri från alkohol och aluminiumklorid. Produkten ger inga fläckar på kläderna och effekten varar i upp till 24 timmar. Dess desinficerande effekt gör att den passar utmärkt efter rakning, både under armarna och som aftershave i ansiktet. I enlighet med gammal beprövad kunskap består Salt Deo av saltet Ammonium-Alun, som är ett naturligt förekommande mineral. Förr användes detta i Sverige för dess blodstillande och desinficerande effekter. Först på senare tid har man börjat dra nytta av mineralets deodoranteffekt. Salt Deo är fri från alkohol och aluminiumklorid (AlCl). Alun är ett dubbelsalt där Aluminium ingår, men inte kan frigöras, det finns därför inget fritt Aluminium i Salt Deo. Produkten är naturligt självkonserverande.

Fler tips på Maria Åkerberg dam

 • Maria Åkerberg Deo Roll-On Sweet Breeze 60 ml

  Maria Åkerberg Deo Roll-On Sweet Breeze 60 ml
  60 ml, Deo Roll-On Sweet Breeze är en effektiv och friskt doftande, flytande deodorant i roll-on-förpackning. Dess innehåll hjälper vid odör och är samtidigt snällt mot din hud. Deodoranten är fri från aluminiumklorid och triklosan. Den aktiva ingrediensen Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate är ett mjölksyrasalt med bakteriedödande egenskaper som förhindrar doft vid svettning. Vaniljextrakt och eteriska oljor av Grapefrukt och Pepparmynta ger en söt och frisk doft. Produkten är naturligt självkonserverande.