Molton Brown dofter dam

Populärt inom Molton Brown dam

 • Coastal Cypress & Sea Fennel Deoderant Stick, 75 g Molton Brown Deodorant

  Coastal Cypress & Sea Fennel Deoderant Stick, 75 g Molton Brown Deodorant
  75 g, Väck sinnena med detta praktiska deostick, förstärkt med uppfriskande marina doftnoter som framkallar naturlig, uppiggande kustluft. Toppnoter: fikonlöv, kardemumma och bergamott. Hjärtnoter: marina noter, jasmine och violblad. Basnoter: saltad cypress, cederträ och mysk. Doftfamilj: marin.
 • Re-charge Black Pepper Deoderant Stick, 75 g Molton Brown Deodorant

  Re-charge Black Pepper Deoderant Stick, 75 g Molton Brown Deodorant
  75 g, Rik och kryddigt deostick, fyllt med Molton Browns ikoniska doft för långvarig fräschör. Ett uppfriskande sätt att starta dagen på, för att fräscha upp eller efter träning.  Toppnoter: svartpeppar, citron och ingefära. Hjärtnoter: koriander, basilika och violblad. Basnoter: vetiver, ekmossa och grå ambra. Doftfamilj: kryddig.
 • Fiery Pink Pepperpod EdT 50 ml

  Fiery Pink Pepperpod EdT 50 ml
  Molton Browns kryddiga signaturdoft i en het, feminin behandling för sinnena. Öppnar med noter av rosépeppar och mandarin, hjärtnoterna är definierade av muskot medans doften avrundas med en bas av patchouli och cederträ.FördelarSöta, blommiga och varma noter lockar dina sinnen och ger dig en het doft.UpplevSpreja på dina pulspunkter för en långvarig doft; den perfekta kombinationen med Molton Browns Fiery Pink Pepper Bath & Shower Gel.DoftenToppnoter: rosépeppar, mandarin och elemi.Hjärtnoter: muskot, ingefära och jasmin.Basnoter: patchouli, cederträ och ekmossa.Doftfamilj: kryddig.UPPTÄCKLondon via Réunion IslandEn fuktig skymning på sluttningen av Cirque de Salazie. Paradisfåglar stoltserar i den varma luften. Doften av krossade, söta kryddor driver över färgglada hustak. Locka nyfikenheten med aromatiska äventyr.
 • Flora Luminare Eau de Toilette, 100ml

  Flora Luminare Eau de Toilette, 100ml
  Få sinnena att stråla med denna bubblande eau de toilette, en sensuell mix av soliga noter från apelsinblomma, ylang-ylang och polynesisk frangipani tar dig till en glimrande lugn morgonstund.DOFTENToppnoter av apelsinblomma, mandarin och ylang-ylang.Ett hjärta av polynesian frangipani, jasmin absolute och ros absolute.Basnoter: vanilj, cederträ och mysk.Doftfamilj: BLOMMIGUPPTÄCKLondon via TahitiDet poetiska löftet om dagar som aldrig tar slut. Varmt solsken dansar med skuggorna från palmer på en vit korallstrand. Välkomnande famnar fyllda av alabasterklippornas blomster. Låt dina inre sinnen komma till liv med ett blomstrande paradis.Utopisk. Strålande. Soldränkt.

Fler tips på Molton Brown dam

 • Jasmine & Sun Rose EdT

  Jasmine & Sun Rose EdT
  Ett harmoniskt uttryck av femininitet återfinns i denna EdT med doft av delikat jasmin, ros och sött hallon. Tonerna dansar som aromatiska penseldrag och skapar en len canvas.Toppnoter: Hallon, Bergamott, PersikaHjärtnoter: Jasmin, Osmanthus, RosaBasnoter: Labdanum, Patchouli, Mysk
 • Suede Orris EdT

  Suede Orris EdT
  En lyxig doft, insvept i kärleksfulla toner av ren Tuskansk iris, ros och jasmine absolute.Fräsh citrus lyfter subtilt och toppen och ger en tyst, men självsäker doft.Toppnoter: Mandaring, Olibanum, ElemiHjärtnoter: Toskansk Iris, Ros, Jasmine AbsoluteBasnoter: Cederträ, Labdanum, Patchouli
 • Geranium Nefertum Eau de Toilette 50ml

  Geranium Nefertum Eau de Toilette 50ml
  Med sin androgyna karaktär är denna eau de toilette från Molton Brown en väldoftande hyllning till flytande könsidentiteter.FördelarFriska abstrakta doftnoter möts i en omsvepande och unik doft.UpplevelseEn innovativ och banbrytande doft för de som lever livet efter sina egna regler.DoftenToppnoter: Fikonlöv och bergamott.Hjärtnoter: Doftpelargon och jasmin.Basnoter: Labdanum, ekmossa och sandelträ.Doftfamilj: Grön Chypre.UpptäckLondon via NildeltatEtt kaleidoskop av friska doftpelargoner i Nefertums tempelträdgård, parfymens gud. En strålande soluppgång i en lummig allé av fikonträd. En gudomlig granitskulptur krönt med ett diadem av väldoftande blommor. Släpp fram ditt rätta jag i ett kungarike av väldoft.Androgyn. Okonventionell Mystisk.
 • Orange & Bergamot EdT

  Orange & Bergamot EdT
  Återupplev Molton Browns kultikon med denna helmoderna EdT.Livlig Sevilla-apelsin, cederträ och blommande neroli fyller lyften med strålande och ljus arom.Toppnoter: Apelsin, Bergamott, MandarinHjärtnoter: Neroli, Kardemumma, GalbanumBasnoter: Mysk, Ylang-Ylang, Cederträa
 • Coastal Cypress & Sea Fennel EdT 50 ml

  Coastal Cypress & Sea Fennel EdT 50 ml
  En havsinspirerad eau de toilette från Molton Brown indränkt i jordiga dofter av cederträ och mysk och stänk av saltsprejad cypress. Upptäck outforskade djup; perfekt för den moderna mannen.FördelarMarina noter väcker dina sinnen; rika, jordiga dofter med en citrustwist ger dig en uppfriskande doft.UpplevEtt uppfriskande tillägg till din skönhetsritual – spreja din doft i skikt efter en dusch för en långvarig doft.DoftenToppnoter: fikonlöv, kardemumma och bergamott.Hjärtnoter: marina noter, jasmine och violblad.Basnoter: saltad cypress, cederträ och mysk.Doftfamilj: marin.UPPTÄCKLondon via Cape YorkEn saltsprejad kollision av havsdyningar mot skrovliga klippor. Vågor skvalpar i outforskade grottor. En halvö som väntar på att utforskas. Väck dina sinnen med havsinspirerade äventyr.
 • Russian Leather EdT 50 ml

  Russian Leather EdT 50 ml
  En intensiv eau de toilette från Molton Brown. Siberisk tall minglar med läderackord och träig cade i en sofistikerad doft.FördelarTräiga och rökiga noter tänder dina sinnen och doftsätter dig med en djupt berusande doft.UpplevKombinera med Molton Browns Russian Leather Bath & Shower Gel för att skapa en signaturdoft med djup.DoftenToppnoter: elemi, svart te och lila basilika.Hjärtnoter: sibirisk tall, tobak och björk.Basnoter: vetiver, läder och cade.Doftfamilj: trä.UPPTÄCKLondon via SibirienSkymningen sveper in sjöar och urtidsskogar omgivna av berg. Förkolnad björk sprakar i en öppen eld. En gammal atlas ligger uppslagen, majestätisk och läderbunden. Tänd platåens vildmark.
 • Black Pepper EdT 50 ml

  Black Pepper EdT 50 ml
  Den ikoniska eau de toilette med svartpeppar från Molton Brown med varm ingefära och färsk koriander i en äventyrlig doft.FördelarKryddig svartpeppar möter färsk koriander och basilika och ger dig en omisskännlig doft.UpplevSkapa din signaturdoft med denna eau de toilette och kombinera med Molton Brown’s Re0charge Black Pepper Deodorant.DoftenToppnoter: svartpeppar, citron och ingefära.Hjärtnoter: vetiver, ekmossa och grå ambra.Basnoter: vetiver, ekmossa och grå ambra.Doftfamilj: kryddig.UPPTÄCKLondon via MadagaskarVandring i terräng från bergiga Masaola till en grässavann. En kryddig bris sparkar upp uppvärmd jord. Lösgrus rasar ner i djupa raviner, urholkade av strömmar. Besegra äventyret med vår ikoniska doft.
 • Mesmerising Oudh Accord & Gold EdT 50 ml

  Mesmerising Oudh Accord & Gold EdT 50 ml
  En stark eau de toilette, blandad med varma dofter från öst. Kanelbladsolja balanseras med myrrolja och örnträdsackord, som transporterar sinnena till hjärtat av en kryddig skog.FördelarOvanliga och rika noter med söt honung berusar dina sinnen och ger dig en diskret kryddig doft.UpplevEtt rikt tillägg till din skönhetskollektion. Spreja på dina pulspunkterDoftenToppnoter: kanelblad, muskot och bergamott.Hjärtnoter: elemi, myrra och svart te.Basnoter: örnträd, vetiver och honung.Doftfamilj: trä.UPPTÄCKLondon via AssamEn himmel av vintergröna på bergssluttningen. Ovanlig hartsartad kärnved, tät och mörk. Honungsgula solprismor i en varm regnskur. Utforska det ångande djupet i en kryddskog.
 • Heavenly Gingerlily EdT

  Heavenly Gingerlily EdT
  En otrolig, tidlös doft som fångar rik tuberos och lilja i sina toppnoter innan den välkomnar lockande ingefära i hjärtat.Toppnoter: Kardemumma, Ingefära, KlöverHjärtnoter: Tuberos, Lilja, TageteBasnoter: Cederträ, Sandelträ, Mysk
 • Re-charge Black Pepper EdP

  Re-charge Black Pepper EdP
  Fruktig, pikant och jordig, vår Re-charge Black Pepper är en ikonisk doft med rikligt kryddiga noter, accentuerad av mjuka bergamottnyanser som har förhöjts med en doftsignatur av kryddpeppar.DOFTENToppnoter av kardemumma, bergamott, koriander och lavandin.Ett hjärta av svartpeppar, roserosépeppar, bärnsten och cederträ.En bas av cederträ, ekmossa, läder och vetiver.Doftsignatur: KryddpepparDoftfamilj: TRÄIGUTFORSKALondon via MadagaskarTerracottafärgade skulpterade kullar ställs emot kalkstensgrottor. De bläckiga vattenvägarna i Pangalaneskanaler omfamnas av en karnelisk solnedgång och baobabträd som skänker skugga. Rostbrun sand virvlar frikostigt över en kryddig och öde ökenmark. Släpp lös din vilda sida och blicka aldrig tillbaka.Äventyrlig. Självsäker. Ikonisk.
 • Flora Luminare Eau de Toilette, 50 ml

  Flora Luminare Eau de Toilette, 50 ml
  Få sinnena att stråla med denna bubblande eau de toilette, en sensuell mix av soliga noter från apelsinblomma, ylang-ylang och polynesisk frangipani tar dig till en glimrande lugn morgonstund.DOFTENToppnoter av apelsinblomma, mandarin och ylang-ylang.Ett hjärta av polynesian frangipani, jasmin absolute och ros absolute.Basnoter: vanilj, cederträ och mysk.Doftfamilj: BLOMMIGUPPTÄCKLondon via TahitiDet poetiska löftet om dagar som aldrig tar slut. Varmt solsken dansar med skuggorna från palmer på en vit korallstrand. Välkomnande famnar fyllda av alabasterklippornas blomster. Låt dina inre sinnen komma till liv med ett blomstrande paradis.Utopisk. Strålande. Soldränkt.
 • Tobacco Absolute EdT 50 ml

  Tobacco Absolute EdT 50 ml
  En deodorantsprej som håller dig fräsch och trygg hela dagen. Toppnoter av bergamott och grapefrukt viker sig för jordig cederträ och kryddig muskot medans tobak, läder och peruansk balsam adderar en djup maskulin karaktär.FördelarTobak absolut möter diskreta citrusnoter och tar med dina sinnen på en upptäcksfärd och ger dig en sofistikerad doft.UpplevEn perfekt kombination med Molton Browns Tobacco Absolute-deodorant för att skapa en varaktig arom.DoftenToppnoter: elemi, bergamott och grapefrukt.Hjärtnoter: cederträ, muskot och rosenträ.Basnoter: tobak, läder och perubalsam.Doftfamilj: trä.UPPTÄCKLondon via San PedroHandelsberättelser och traditioner. Varm och trädoftande mahogny. Buntar av tobaksblad som hängts på tork i taket. Låt dina sinnen mogna med kryddigt djup.