Molton Brown dofter dam

Populärt inom Molton Brown dam

 • Re-charge Black Pepper Deoderant Stick, 75 g Molton Brown Deodorant

  Re-charge Black Pepper Deoderant Stick, 75 g Molton Brown Deodorant
  75 g, Rik och kryddigt deostick, fyllt med Molton Browns ikoniska doft för långvarig fräschör. Ett uppfriskande sätt att starta dagen på, för att fräscha upp eller efter träning.  Toppnoter: svartpeppar, citron och ingefära. Hjärtnoter: koriander, basilika och violblad. Basnoter: vetiver, ekmossa och grå ambra. Doftfamilj: kryddig.
 • Orange & Bergamot EdT

  Orange & Bergamot EdT
  Återupplev Molton Browns kultikon med denna helmoderna EdT.Livlig Sevilla-apelsin, cederträ och blommande neroli fyller lyften med strålande och ljus arom.Toppnoter: Apelsin, Bergamott, MandarinHjärtnoter: Neroli, Kardemumma, GalbanumBasnoter: Mysk, Ylang-Ylang, Cederträa
 • Heavenly Gingerlily, 50 ml Molton Brown Parfym

  Heavenly Gingerlily, 50 ml Molton Brown Parfym
  50 ml, En exotisk blommig doft som påminner om den tropiska kusten i Tahiti. Anteckningar av söt kardemumma och värmande ingefära introducerar ett blommande hjärta av tuberos, lilja och jasmin, medan sandelträ och mysk balanserar den lockande doften. Doften Toppnoter: kardemumma, ingefära och kryddnejlika. Hjärtnoter: tuberos, lilja och tagetes. Basnoter: ceder, sandelträ och mysk. Doftfamilj: blommig.
 • Flora Luminare, 50 ml Molton Brown Parfym

  Flora Luminare, 50 ml Molton Brown Parfym
  50 ml, Få sinnena att stråla med denna bubblande eau de toilette, en sensuell mix av soliga noter från apelsinblomma, ylang-ylang och polynesisk frangipani tar dig till en glimrande lugn morgonstund. DOFTEN Toppnoter av apelsinblomma, mandarin och ylang-ylang. Ett hjärta av polynesian frangipani, jasmin absolute och ros absolute. Basnoter: vanilj, cederträ och mysk. Doftfamilj: BLOMMIG UPPTÄCK London via Tahiti Det poetiska löftet om dagar som aldrig tar slut. Varmt solsken dansar med skuggorna från palmer på en vit korallstrand. Välkomnande famnar fyllda av alabasterklippornas blomster. Låt dina inre sinnen komma till liv med ett blomstrande paradis. Utopisk. Strålande. Soldränkt.

Fler tips på Molton Brown dam

 • Jasmine & Sun Rose, 100 ml Molton Brown Parfym

  Jasmine & Sun Rose, 100 ml Molton Brown Parfym
  100 ml, En hyllning till multifacetterade blommiga, animaliska och läderliknande jasmindoften, Jasmine & Sun Rose Eau de Parfum innehåller noter av både svartvinbär och söta hallonblad, förhöjt med en not av davana. Förpackad i en samlarvänlig, påfyllningsbar glasflaska med unik sfärisk kork. REKOMMENDERAD ANVÄNDNING Spraya för en fängslande kvällsdoft, vår jasmin är plockad vid Nilens strandkant precis i skymningen då doften är som allra mest intensiv. DOFTEN Toppnoter av bergamott, svartvinbär och hallon. Ett hjärta av jasmin, ros och cistus labdanum. En bas av patchouli, mysk och tonkabönor. Doftsignatur: Plumy Davana Doftfamilj: CHYPRE UPPTÄCK London via Nilens delta En mjukt flimrande lykta värmer en utsmyckad port. Historieberättande skuggor dansar över en mjuk kudde, försiktigt som en smekning över sanddyner i fjärran. Den ömma viskningen av en handvävd sänghimmel som välkomnar skymningsbrisen. Som strandens delta som badar i månsken, fylld av jasmin, elegant ros och davana. Hänge dig åt det lockande mörka blomsterlandskapet. Värdig. Symfonisk. Fängslande.
 • Orange & Bergamot, 50 ml Molton Brown Parfym

  Orange & Bergamot, 50 ml Molton Brown Parfym
  50 ml, En livlig doftande eau de toilette med toppnoter av Sevillian orange och basnoter av cederträ som omsluter ett hjärta av neroli blomma. Toppnoter: apelsin, bergamott Hjärtanmärkningar: neroli, kardemumma och galbanum. Basnoter: mysk, ylang-ylang och cederträ. Doftfamilj: citrus.
 • Molton Brown Suede Orris Edp 100ml

  Molton Brown Suede Orris Edp 100ml
  Suede Orris Eau de Parfum är en mjuk med unik pudrig doft, dramatiskt förhöjd av vaniljtoner, som en diskret hyllning till de irisdoftande handskarna som burits av italienska adelskvinnor. Förpackad&hellip:
 • Mesmerising Oudh Accord & Gold, 50 ml Molton Brown Parfym

  Mesmerising Oudh Accord & Gold, 50 ml Molton Brown Parfym
  50 ml, En berusande eau de toilette, blandad med varma dofter från öst. Kanelbladolja balanseras med myrraolja och oudh och transporterar sinnena till hjärtat av en kryddig skog. Doften Toppnoter: kanelblad, muskotnöt och bergamott. Hjärtnoter: elemi, myrra och svart te. Basnoter: oudh, vetiver och honung. Doftfamilj: träig.
 • Russian Leather EdT

  Russian Leather EdT
  En intensiv eau de toilette från Molton Brown. Siberisk tall minglar med läderackord och träig cade i en sofistikerad doft.FördelarTräiga och rökiga noter tänder dina sinnen och doftsätter dig med en djupt berusande doft.UpplevKombinera med Molton Browns Russian Leather Bath & Shower Gel för att skapa en signaturdoft med djup.DoftenToppnoter: elemi, svart te och lila basilika.Hjärtnoter: sibirisk tall, tobak och björk.Basnoter: vetiver, läder och cade.Doftfamilj: trä.UPPTÄCKLondon via SibirienSkymningen sveper in sjöar och urtidsskogar omgivna av berg. Förkolnad björk sprakar i en öppen eld. En gammal atlas ligger uppslagen, majestätisk och läderbunden. Tänd platåens vildmark.
 • Milk Musk Eau de Toilette, 50 ml Molton Brown Parfym

  Milk Musk Eau de Toilette, 50 ml Molton Brown Parfym
  50 ml, Hitta lugnet i denna Eau de Parfum med en vårdande balans av upplivande elemi, omfamnande mysk och sensuell benzoin. Unika mjölktoner bjuder på nostalgisk, intim värme. Kommer i en samlarvänlig och påfyllningsbar flaska med unik sfärisk kork. ANVÄNDNING Spraya generöst på pulspunkter och i håret för att omsluta dig själv i en lugnande, vårdande bubbla. DOFTEN Toppnot av elemi. Ett hjärta av mysk, ambroxan och vanilj. En bas av benzoin och tonkaböna. Doftsignatur: Lugnande mjölk Doftfamilj: BLOMMIG-MYSK UTFORSKA London via Paris Tyst morgonljus letar sig in genom glaserat skärmglas. Böljande nypressade lakan omsluter mjuk hud med en len omfamning av mjölkiga toner. Vårdande, varm kashmir likt viskande vit mysk droppar som en pianoslinga från en skivspelare. Genuin kärlek i en privat sfär. Ren. Öm. Vårdande.
 • Suede Orris, 100 ml Molton Brown Parfym

  Suede Orris, 100 ml Molton Brown Parfym
  100 ml, Suede Orris Eau de Parfum är en mjuk med unik pudrig doft, dramatiskt förhöjd av vaniljtoner, som en diskret hyllning till de irisdoftande handskarna som burits av italienska adelskvinnor. Förpackad i en samlarvänlig, påfyllningsbar glasflaska med unik sfärisk kork. REKOMMENDERAD ANVÄNDNING Spraya generöst på pulspunkter för att uttrycka en utmanande sensualism. DOFTEN Toppnoter av mandarin, svartpeppar and olibanum. Ett hjärta av irisrot, ros och jasmin absolut. En bas av mocka, benzoin och cistus labdanum absolute. Doftsignatur: Rökig vanilj Doftfamilj: BLOMMIG UPPTÄCK London via Florens Kvällen smyger sig in i en garderob upplyst av levande ljus där väggarna täcks av ombonad tapet. Renässansmålningar och förgyllda speglar. Vackra couture mockahandskar väldoftande av toskansk irisrot med en magisk fallenhet för midnattsavslöjanden och långsam förförelse. En kurvig flaska med hemlighetsfullt innehåll som sammanför smekande noter av mocka med vanilj och cistus labdanum absolute. Låt sinnena bada i ren sensuell sofistikering. Eterisk. Pudrig. Sensuell.
 • Mesmerising Oudh Accord & Gold EdT

  Mesmerising Oudh Accord & Gold EdT
  En stark eau de toilette, blandad med varma dofter från öst. Kanelbladsolja balanseras med myrrolja och örnträdsackord, som transporterar sinnena till hjärtat av en kryddig skog.FördelarOvanliga och rika noter med söt honung berusar dina sinnen och ger dig en diskret kryddig doft.UpplevEtt rikt tillägg till din skönhetskollektion. Spreja på dina pulspunkterDoftenToppnoter: kanelblad, muskot och bergamott.Hjärtnoter: elemi, myrra och svart te.Basnoter: örnträd, vetiver och honung.Doftfamilj: trä.UPPTÄCKLondon via AssamEn himmel av vintergröna på bergssluttningen. Ovanlig hartsartad kärnved, tät och mörk. Honungsgula solprismor i en varm regnskur. Utforska det ångande djupet i en kryddskog.
 • Fiery Pink Pepper, 50 ml Molton Brown Parfym

  Fiery Pink Pepper, 50 ml Molton Brown Parfym
  50 ml, Molton Browns kryddiga signaturdoft är en lockande, feminin upplevelse för sinnena. Doftupplevelsen öppnar med toner av rosa peppar och mandarin och hjärtnoterna kännetecknas av muskotnöt. Doften avrundas med basnoter patchouli och ceder. Söta, blommiga och varma toner lockar sinnena och ger dig en lockande doft. Doften Toppnoter: rosa peppar, mandarin och elemi. Hjärtnoter: muskotnöt, ingefära och jasmin. Basnoter: patchouli, ceder och ekmossa. Doftfamilj: kryddig.