NUXE dofter dam

Populärt inom NUXE dam

 • Prodigieux Le Parfum, EdP 50ml

  Prodigieux Le Parfum, EdP 50ml
 • Nuxuriance Ultra Roll-On Mask 50ml

  Nuxuriance Ultra Roll-On Mask 50ml
  Uppstramande ansiktsmask från Nuxe som motverkar ålderstecken för alla hudtyper. Nuxuriance Ultra Roll-On Mask arbetar på djupet med att stimulera bildandet av nya hudceller, förbättrar hudstrukturen och minskar linjer. Din hud blir fastare och återfår lyster. Ansiktsmasken har doftnoter från apelsinblomma, hallon och sandelträ.Nuxe Nuxuriance Ultra Roll-On Mask innehåller saffransblomma och bougainvillea som hjälper till att stimulera bildandet av nya hudceller, hyaluronsyra som binder fukten i huden och macarot, som aktiverar hudens mikrocirkulation.
 • Prodigieux Floral Le Perfume, EdP 50ml

  Prodigieux Floral Le Perfume, EdP 50ml
  Upptäck de upplyftande fräscha och delikata doftnoterna från Huile Prodigieuse Florale® med denna blommiga doft. Ett par spray av denna uppfriskande doft kommer att få dina sinnen att sväva i en grapefruktharmoni lyft av en blommig not av Magnolia och fängslande subtil vit musk. Doft formulerad och producerad i Frankrike.
 • Prodigieux Floral Le Perfume

  Prodigieux Floral Le Perfume
  Upptäck de upplyftande fräscha och delikata doftnoterna från Huile Prodigieuse Florale® med denna blommiga doft. Ett par spray av denna uppfriskande doft kommer att få dina sinnen att sväva i en grapefruktharmoni lyft av en blommig not av Magnolia och fängslande subtil vit musk. Doft formulerad och producerad i Frankrike.

Fler tips på NUXE dam

 • Bio Organic 24h Fresh Feel Deo Balm, 50 ml Nuxe Deodorant

  Bio Organic 24h Fresh Feel Deo Balm, 50 ml Nuxe Deodorant
  50 ml, Bio Organic Fresh-Feel Deodorant Balm är en vårdande deodorant med en pudrig balmformula som skyddar och motverkar fukt och dålig lukt i upp till 24 timmar. Rengörande egenskaper bevarar en sund hud. Absorberas snabbt av huden som lämnas mjuk, torr men härligt återfuktad hud. - Innehåller bl.a. mjukgörande och lugnande mandelolja, snabb absorberande majsstärkelse och rengörande kokosolja - Doft av Nuxe signaturdoft apelsinblomma - EKO-certifierad - Vegansk - 100 % av ingredienserna är av naturligt ursprung varav 89 % av ingredienserna kommer från ekologiska jordbruk - Kliniskt testad 24 timmars deodorant Vårdande och snabb absorberande deodorant som skyddar och motverkar dålig lukt i upp till 24 timmar. Kan framstå lite vitaktig när den öppnas. För normal hud. Applicera en liten mängd i armhålorna på samma sätt som en creme. Den pudriga balmformula är enkel att applicera och avlägsna från huden.
 • NUXE Prodigieux le Parfum , 50 ml Nuxe Parfym

  NUXE Prodigieux le Parfum , 50 ml Nuxe Parfym
  50 ml, Upptäck doften av den kultförklarade och legendariska Huile Prodigieuse, den hyllade oljan från Nuxe. Här fångas den i en mjuk, sensuell och feminin parfym. En doft av varm sand som påminner om en förtrollande sommardag. Den väcker känslor till liv och ger ett enastående uttryck genom orientaliska och blommiga noter. I toppen finner vi citrusnoter från Bergamott, Mandarin och väldoftande Apelsinblomma. Sammetslena hjärtnoter från en härlig bukett med Rosor, Gardenia och Magnolia. Doften vilar på en bas av len Vanilj och Kokosmjölk.
 • Prodigieux Floral Le Perfume, 50 ml Nuxe Parfym

  Prodigieux Floral Le Perfume, 50 ml Nuxe Parfym
  50 ml, Upptäck de upplyftande fräscha och delikata doftnoterna från Huile Prodigieuse Florale® med denna blommiga doft. Ett par spray av denna uppfriskande doft kommer att få dina sinnen att sväva i en grapefruktharmoni lyft av en blommig not av Magnolia och fängslande subtil vit musk. Doft formulerad och producerad i Frankrike.
 • Bio Organic 24hr Fresh-feel Deodorant Balm

  Bio Organic 24hr Fresh-feel Deodorant Balm
  Bio Organic Fresh-Feel Deodorant Balm är en vårdande deodorant med en pudrig balmformula som skyddar och motverkar fukt och dålig lukt i upp till 24 timmar. Rengörande egenskaper bevarar en sund hud. Absorberas snabbt av huden som lämnas mjuk, torr men härligt återfuktad hud. - Innehåller bl.a. mjukgörande och lugnande mandelolja, snabb absorberande majsstärkelse och rengörande kokosolja - Doft av Nuxe signaturdoft apelsinblomma - EKO-certifierad - Vegansk - 100 % av ingredienserna är av naturligt ursprung varav 89 % av ingredienserna kommer från ekologiska jordbruk - Kliniskt testad 24 timmars deodorant Vårdande och snabb absorberande deodorant som skyddar och motverkar dålig lukt i upp till 24 timmar. Kan framstå lite vitaktig när den öppnas. För normal hud.
 • Bio Organic 24hr Sensitive Skin Deodorant Balm

  Bio Organic 24hr Sensitive Skin Deodorant Balm
  Bio Organic Sensitive Skin Deodorant Balm är en vårdande deodorant med en pudrig balmformula som skyddar och motverkar fukt och dålig lukt i upp till 24 timmar. Verkar mjukgörande och lugnande på huden. Absorberas snabbt av huden som lämnas mjuk, torr men härligt återfuktad hud. - Innehåller bl.a. mjukgörande och lugnande mandelolja, snabb absorberande majsstärkelse. - Mild doft av Nuxe signaturdoft apelsinblomma - EKO-certifierad - Vegansk - 100 % av ingredienserna är av naturligt ursprung och kommer från ekologiska jordbruk - Kliniskt testad 24 timmars deodorant Vårdande och snabb absorberande deodorant som skyddar och motverkar dålig lukt i upp till 24 timmar. Verkar mjukgörande och lugnande på huden. Kan framstå lite vitaktig när den öppnas. För känslig hud.
 • Body Reve De Thé Fresh Deodorant, 50 ml Nuxe Deodorant

  Body Reve De Thé Fresh Deodorant, 50 ml Nuxe Deodorant
  50 ml, Deodorant med grönt te extrakt för alla hudtyper, även känslig och nyrakad. En mild roll-on deodorant med smart teknik som anpassar sig efter dina behov för långvarigt skydd och neutralisering av dålig lukt under hela dagen. Lämnar inga vita märken. Alkoholfri och utan aluminiumklorhydrat (=aluminiumsalt). Doftnoter av rabarber.