Nuxe dofter dam

Populärt inom Nuxe dam

Fler tips på Nuxe dam

 • Nuxe Eau de Toilette Le Soir des Possibles 50 ml

  Nuxe Eau de Toilette Le Soir des Possibles 50 ml
  Le Soir des Possibles från Nuxe är en suggestiv kvällsdoft skapad av Louise Turner.
 • Bio Organic 24HR Sensitive Skin Deodorant Balm, 50 ML

  Bio Organic 24HR Sensitive Skin Deodorant Balm, 50 ML
  Bio Organic Sensitive Skin Deodorant Balm är en vårdande deodorant med en pudrig balmformula som skyddar och motverkar fukt och dålig lukt i upp till 24 timmar. Verkar mjukgörande och lugnande på huden. Absorberas snabbt av huden som lämnas mjuk, torr men härligt återfuktad hud. - Innehåller bl.a. mjukgörande och lugnande mandelolja, snabb absorberande majsstärkelse. - Mild doft av Nuxe signaturdoft apelsinblomma - EKO-certifierad - Vegansk - 100 % av ingredienserna är av naturligt ursprung och kommer från ekologiska jordbruk - Kliniskt testad 24 timmars deodorant Vårdande och snabb absorberande deodorant som skyddar och motverkar dålig lukt i upp till 24 timmar. Verkar mjukgörande och lugnande på huden. Kan framstå lite vitaktig när den öppnas. För känslig hud.
 • Bio Organic 24HR Fresh-Feel Deodorant Balm, 50 ML

  Bio Organic 24HR Fresh-Feel Deodorant Balm, 50 ML
  Bio Organic Fresh-Feel Deodorant Balm är en vårdande deodorant med en pudrig balmformula som skyddar och motverkar fukt och dålig lukt i upp till 24 timmar. Rengörande egenskaper bevarar en sund hud. Absorberas snabbt av huden som lämnas mjuk, torr men härligt återfuktad hud. - Innehåller bl.a. mjukgörande och lugnande mandelolja, snabb absorberande majsstärkelse och rengörande kokosolja - Doft av Nuxe signaturdoft apelsinblomma - EKO-certifierad - Vegansk - 100 % av ingredienserna är av naturligt ursprung varav 89 % av ingredienserna kommer från ekologiska jordbruk - Kliniskt testad 24 timmars deodorant Vårdande och snabb absorberande deodorant som skyddar och motverkar dålig lukt i upp till 24 timmar. Kan framstå lite vitaktig när den öppnas. För normal hud.
 • Nuxe Eau de Parfum Le Matin des Possibles 50 ml

  Nuxe Eau de Parfum Le Matin des Possibles 50 ml
  Feminin parfym med en frisk doft av petitgrain. 
 • Body Reve de thé Fresh-Feel Deodorant, 50 ML

  Body Reve de thé Fresh-Feel Deodorant, 50 ML
  Deodorant med grönt te extrakt för alla hudtyper, även känslig och nyrakad. En mild roll-on deodorant med smart teknik som anpassar sig efter dina behov för långvarigt skydd och neutralisering av dålig lukt under hela dagen. Lämnar inga vita märken. Alkoholfri och utan aluminiumklorhydrat (=aluminiumsalt). Doftnoter av rabarber.
 • Prodigieux Floral Le Perfume, 50 ML

  Prodigieux Floral Le Perfume, 50 ML
  Upptäck de upplyftande fräscha och delikata doftnoterna från Huile Prodigieuse Florale® med denna blommiga doft. Ett par spray av denna uppfriskande doft kommer att få dina sinnen att sväva i en grapefruktharmoni lyft av en blommig not av Magnolia och fängslande subtil vit musk. Doft formulerad och producerad i Frankrike.