Acqua Di Parma damparfym

Populärt inom Acqua Di Parma damparfym

Fler tips på Acqua Di Parma damparfym

 • Signaure Lily of the Valley, 100 ml Acqua Di Parma Parfym

  Signaure Lily of the Valley, 100 ml Acqua Di Parma Parfym
  100 ml, En konstnärlig kombination av två luktaktiga förnimmelser: den livliga och kraftfulla doften av Liljekonvalj förstärkt av levande och lysande citrusnoter. Doften av denna känsliga blomma kombineras med grapefrukt, petitkorn, en touch av svart vinbär och italiensk bergamott för att skapa en oförglömlig och beroendeframkallande upptäckt. Head Notes: Bergamot, Grapefruit, Black Currant Heart Notes: Petitgrain, Lily of the Valley Base Notes: Cedrawook, Musk
 • Peonia Nobile, EdP 100ml

  Peonia Nobile, EdP 100ml
 • Magnolia Nobile

  Magnolia Nobile
  En doft som uttrycker raffinerad femininitet. En sammansättning av förtrollande, sofistikerade överenskommelser, som öppnar sig med de kristalliga tonerna av bergamot och citron. Blandar sig sen i en rik bukett blommor, av vilka magnoliaen är den obestridda drottningen, tillsammans med jasmin och tuberos. Den eleganta basen är rik med sandelträ, patchouli och vetiver.
 • Peonia Nobile, EdP 50ml

  Peonia Nobile, EdP 50ml
 • Rosa Nobile

  Rosa Nobile
  Som en hyllning till 'drottningen av blommor', avslöjar Rose i denna doft all sitt värde och sin elegans. En komposition som öppnar med mjuka och livfulla noter av siciliansk mandarin och Calabrian Bergamot i kombination med peppar. I hjärtat hittas intensiva och flöjtiga accenter av Pion, Viol och liljekonvalj, omslutandes av rikedom från Centifolia Rosen från Italien. Doften avslutar med ett crescendo av känslor. En torr dal av värdefulla och varma noter från cederträ, amber gris och mysk. En eau de parfum både raffinerad och tidlös som firar skönheten av feminin charm.
 • Acqua Nobile Gelsomino, EdT 75ml

  Acqua Nobile Gelsomino, EdT 75ml
 • Peonia Nobile, EdP 20ml

  Peonia Nobile, EdP 20ml
 • Rosa Nobile, EdP 20ml

  Rosa Nobile, EdP 20ml