Acqua Di Parma damparfym

Populärt inom Acqua Di Parma damparfym

 • Rosa Nobile 20 ML

  Rosa Nobile 20 ML
  Som en hyllning till drottningen av blommor, avslöjar Rose i denna doft all sitt värde och sin elegans. En komposition som öppnar med mjuka och livfulla noter av siciliansk mandarin och Calabrian Bergamot i kombination med peppar. I hjärtat hittas intensiva och flöjtiga accenter av Pion, Viol och liljekonvalj, omslutandes av rikedom från Centifolia Rosen från Italien. Doften avslutar med ett crescendo av känslor. En torr dal av värdefulla och varma noter från cederträ, amber gris och mysk. En eau de parfum både raffinerad och tidlös som firar skönheten av feminin charm.
 • Peonia Nobile Hair Mist

  Peonia Nobile Hair Mist
  En ny Le Nobili-skönhetsritual för att ge ditt hår delikat doft som ser till att du inte går obemärkt förbi. De livliga, feminina noterna av Peonia Nobile är huvudroll i denna nya doftande upplevelse och de frigörs och förbättras med hårets naturliga rörelse. Formulan berikad med mjukgörande ingredienser gör håret glansigt och mjukt.
 • Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi Edt 150ml

  Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Fico Di Amalfi Edt 150ml
  Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi av Acqua di Parma är en blommig fruktig doft för kvinnor och män. Inspirerad av den vackra Amalfikusten är dess doft upplyftande och uppfriskande.&hellip:
 • Magnolia Nobile Hair Mist

  Magnolia Nobile Hair Mist
  En ny Le Nobili-skönhetsritual som ger ditt hår delikat doft och ser till att du inte går obemärkt förbi. De raffinerade, eleganta tonerna av Magnolia Nobile blir huvudrollen i en ny doftande upplevelse: de frigörs och förbättras med hårets naturliga rörelse. Formulan berikad med mjukgörande ingredienser gör håret glansigt och mjukt.

Fler tips på Acqua Di Parma damparfym

 • Mirto di Panarea EdT

  Mirto di Panarea EdT
  En upplyftande doft av myrten och basilika i kombination med citron och bergamott. Hjärtnoter av havsbris som ackompanjeras av ros och jasmin. Med en bas av mastic-russin, enbär, cederträ och bärnsten.
 • Signature Sandalo EDP 20 ML

  Signature Sandalo EDP 20 ML
  Signature Sandalo i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Rosa Nobile Hair Mist

  Rosa Nobile Hair Mist
  En ny Le Nobili-skönhetsritual som ger ditt hår delikat doft och ser till att du inte går obemärkt förbi. De fina, romantiska noterna av Rosa Nobile har huvudrollen i denna nya doftande upplevelse och frigörs och förbättras med hårets naturliga rörelse. Formulan berikad med mjukgörande ingredienser, lämnar håret glansigt och mjukt.
 • Chinotto di Liguria EdT

  Chinotto di Liguria EdT
  En uppfriskande och livlig doft av ett unikt land av kontraster.Ett perfekt minne om en solig morgonpromenad med utsikt över havet djupt bland bittra chinotto- och mandarinträd. Den ljuvliga omfamningen av sand och hav ekar i solig jasmin och geranium, sedan uppfriskande av de energiska noterna av rosmarin och kardemummaaccenter. Slutligen framkallar patchouli och muskackord tystnaden och freden i en orörd natur för ett rent välbefinnande.
 • Signature Quercia EDP 20 ML

  Signature Quercia EDP 20 ML
  Quercia i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Magnolia Nobile 20 ML

  Magnolia Nobile 20 ML
  En doft som uttrycker raffinerad femininitet. En sammansättning av förtrollande, sofistikerade överenskommelser, som öppnar sig med de kristalliga tonerna av bergamot och citron. Blandar sig sen i en rik bukett blommor, av vilka magnoliaen är den obestridda drottningen, tillsammans med jasmin och tuberos. Den eleganta basen är rik med sandelträ, patchouli och vetiver.
 • Bergamotto di Calabria EdT

  Bergamotto di Calabria EdT
  En harmonisk doft med noter av äkta kalabrisk bergamott som förstärks av citronens färskhet. Fruktiga och blommiga accenter som tillsammans med röd ingefära och cederträspärr utgör doftens hjärtnoter. Med en bas av vetiver, benzoin och mysk.
 • Signature Camelia EDP 20 ML

  Signature Camelia EDP 20 ML
  Camelia i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Signature Sakura EDP 20 ML

  Signature Sakura EDP 20 ML
  Sakura i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Signature Leather EDP 20 ML

  Signature Leather EDP 20 ML
  Signature Leather i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Signature Ambra EDP 20 ML

  Signature Ambra EDP 20 ML
  Ambra i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Arancia di Capri EdT

  Arancia di Capri EdT
  En avslappnande, strålande och ljus doft som bringas till liv genom kombinationen mandarin, citron och eteriska oljor. Kärnan i petitkorn blandas med kardemummans intensiva arom för uppfriskande hjärtnoter som omsluts av en bas av lätt doftande karamell och mysk.
 • Signature Oud EDP 20 ML

  Signature Oud EDP 20 ML
  Oud i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Edt 75ml

  Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Edt 75ml
  Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri har en avslappnande och friskt citrusdoftande ton med dofter av apelsin, mandarin och citron. Kryddig kardemumma och karamell gör doften oförglömlig!Doftnoter: :apelsin,&hellip:
 • Signature Vaniglia EDP 20 ML

  Signature Vaniglia EDP 20 ML
  Vaniglia i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.
 • Fico di Amalfi EdT

  Fico di Amalfi EdT
  En livlig doft med energiska noter av bergamott, citron, grapefrukt och citron. Fikon blandas med rosa pepparkorn. Hjärtnoter av jasminblomma, cederträ och bensoin.
 • Peonia Nobile 20 ML

  Peonia Nobile 20 ML
  En raffinerad tolkning av pionblomman som avslöjar sin sublima elegans i denna doft. Vibrerande accenter av svartpeppar och mjuka toner av hallon karakteriserar toppen av denna raffinerade bukett. Det intensiva, blommiga hjärtat av doften avslöjar övertygande pionnoter i kombination med ljusa sprak av pelargon. En omslutande harmoni som landar i basen där de fängslande tonerna av gult omfamnar patchoulis smältande noter. En tidlös eau de parfum kännetecknad av en oförglömlig sillage. Ett firande av femininitet.
 • Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Edt 30ml

  Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri Edt 30ml
  Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri har en avslappnande och friskt citrusdoftande ton med dofter av apelsin, mandarin och citron. Kryddig kardemumma och karamell gör doften oförglömlig!Doftnoter: :apelsin,&hellip:
 • Signature Yuzu EDP 20 ML

  Signature Yuzu EDP 20 ML
  Yuzu i resestorlek gör din doft under resan till en bris. Perfekt för korta resor eller bara när du är på språng för att fräscha upp din doft.