Armani Privé damparfym

Privé Rose, Privé Bois och Prive Beauty är serier av damdofter från Armani. Här hittar du olika parfymerna med sina karaktäristiska doftnoter. Här listar vi flera av deras exklusiva damparfymer som du handlar online.

Populärt inom Armani Privé damparfym

 • Prive Rose EdT

  Prive Rose EdT
  Giorgio Armanis Beauty Privé parfymer skapades ursprungligen för hans närmaste vänkrets.Rose Alexandrie inspireras av de egyptiska trädgårdarna i faraoernas tid med kontrastplatser mellan skugga och ljus, våtmarker och torrland. En mjuk, rosig parfym med noter av citrus och neroli.Doftnoter:Toppnoter: Bergamot, Tangerine och Neroli.Hjärtanot: Mimosa och Ros.Basnoter: Vanilj och Benjuí.Huvudanteckning:Floral.
 • Prive Figue Eden EdT

  Prive Figue Eden EdT
  Giorgio Armani återvänder till Edens trädgård och avslöjar fikonträdets aromatiska hemligheter i en frodig, lyxig doft. Figue Eden, en unisexparfym med livliga toppnoter av citrusskal och rosa paprika. Doftkompositionen utstrålar en sensualitet med sina sammetslena, gröna fikonnoter och ansluter sig försiktigt med den mjuka marockanska irisen. Doften avrundas i kryddiga toner med noter av bärnsten.
 • Privé Bois d'Encens EdP

  Privé Bois d'Encens EdP
  Vår exklusiva eau de parfum Bois d'Encens innehåller noter av somalisk rökelse, ett doftminne som återspeglar den tid Giorgio Armani tillbringade med sin mormor i italienska kyrkor. Det är en återfödelse av mysteriet kring den äldsta kända parfymen i världen, Kyphi, som skapades av egyptierna för 4 000 år sedan. Bois d'Encens har skapats utifrån Giorgio Armanis egna minnen. Jag ville återskapa doften av rökelse från min barndom då jag gick i kyrkan med min mormor, förklarar han. Den hade ett djup och en värme som också fick mig att tänka på den svarta stenen från Pantelleria. Mystiska och fascinerande Bois d'Encens balanserar essensen och renheten hos rökelse i trädofter och förhöjs sedan på ett utsökt sätt av vetiver och cederträ. Det här är den exklusiva doft Giorgio Armani bär varje dag.
 • Privé Rouge Malachite EdP, 100 ml

  Privé Rouge Malachite EdP, 100 ml
  Giorgio Armani Privé La Collection des Terres Precieuses Rouge Malachite Eau de Parfum 100 ml Gift Box. En hyllning till de länder och kulturer som har inspirerat mr Armani. Varm och kraftfull men ändå skör – Rouge Malachite är mr Armanis skapelse inspirerad av rysk kultur. Det ovanliga mötet mellan en överdådig, sensuell tuberos, vild salvia och en överraskande vibration från Amber Xtreme.

Fler tips på Armani Privé damparfym

 • Privé Bleu Lazuli EdP

  Privé Bleu Lazuli EdP
  Armani Privé Bleu Lazuli EdP är inspirerad av Giorgio Armans resa till Indien. Den kombinerar färskt te och maté med osmanthusblomma och honungtobak. Parfymen är en tolkning av exotik, sinnesresor, drömmar och magnetiska Indien.
 • Privé Vetiver d'Hiver EdT

  Privé Vetiver d'Hiver EdT
  Precis som dagsljuset från gryning till skymning gradvis avslöjar naturens skönhet har Giorgio Armani valt att framkalla skönheten av legendariska parker. Med Vétiver d’Hiver presenterar Giorgio Armani en kärleksfull hyllning till den tämjda naturen.
 • Prive Beauty Iris Celadon EdP

  Prive Beauty Iris Celadon EdP
  Giorgio Armani Privé La Collection Iris Celadon Eau de Parfum 100 ml. Efter doftnoter av jasmin, läder, ambra och rökelse börjar inslag av iris nu lyftas fram. Den mystiska och livliga blomman ger doften ett karakteristiskt och framträdande drag. Här presenterar den sig själv i sin finaste skrud, klädd i en unik grön färg och utgör ett nytt konstverk i LA COLLECTION, en regnbågsskimrande värld och en ny doftberättelse. Blommiga toner binder samman doften och följs av liljor i aldehyd som är insvepta i bergamott och kardemumma. Den majestätiska blomman exploderar i ett hjärta av hartsartad lilja som har inslag av choklad och betong med smöriga accenter, vilka underbyggs av ett mate-absolut. Den utforskar sin sensuella sida med kraftig mysk, ambrette och patchouli.
 • Privé Vert Malachite EdP, 100 ml

  Privé Vert Malachite EdP, 100 ml
  Giorgio Armani Privé La Collection des Terres Precieuses Vert Malachite Eau de Parfum 100 ml Gift Box. Vi presenterar den senaste Privé-kollektionen, Les Terres Precieuses. Vert Malachite är en hyllning till de länder och kulturer som har inspirerat mr Giorgio Armani – den ryska kulturen, full av ljus, extremt skör men ändå stark. Ackordet av vit lilja i hjärtat av denna förtrollande skapelse förenas med arabisk jasmin och ylang-ylang-essens och avslöjar en sensuell och unik signatur.
 • Privé EdP, Musch Shamal

  Privé EdP, Musch Shamal
  Giorgio Armani Privé Musc Shamal Eau de Parfum 100 ml. Musc Shamal, en hyllning till en överdådig, mystisk och drömmande orient, är en resa i hjärtat av öknen där de nordvästliga Shamalvindarna blåser sand i de magnifika sanddynerna. mötet mellan Musk och aldehyder förvandlas till en tät och ångformig konsistens, vilket skapar en omslutande och fängslande doft. Rose erbjuder ljusa, blommiga anteckningar medan Amberry Woods och cederträ ger en varm sensualitet. Vanilj förstärker myskarnas pulverformiga sensualitet för att skapa en frodig doft. Den orientaliska blommande doften är en aura av ljus, från vilken en intensiv och omslutande sensualitet kommer.
 • Giorgio Armani Beauty Armani Privé Bleu Lazuli EdP

  Giorgio Armani Beauty Armani Privé Bleu Lazuli EdP
  Giorgio Armani Privé La Collection des Terres Precieuses Nuit Saphir Eau de Parfum 100 ml. Det är en mytisk idé om Indien som inspirerar lika mycket som dess verklighet. De två unisex-dofterna Bleu Turquoise and Bleu Lazuli har inspirerats av Indiens djupa och andliga koppling till blått. Blått symboliserar makt och styrka, och även universum – eftersom blått är både vattnets och den väldiga horisontens färg. Den representeras av två ädelstenar från Indien. turkos, som symboliserar mötet mellan hav och himmel, och lapis lazuli som kommer från universums obegränsade kraft. Lapis Lazuli är en universell symbol för visdom och sanning som reflekterar himlens blå färg och därmed är kopplad till kunglighet och ära, gudar och makt, andar och drömmar. Bleu Lazuli erbjuder en resa genom dofter – den korsar gränser och uppfyller Italien, hjärtat av Giorgio Armanis kreativitet, med Indiens ande och kraft. Doften genomsyras av hjärtnoter från rökelse och indiska kryddmarknader, vilket påminner om landets fusion av andlighet med alla aspekter av livet. Den unika Bleu Lazuli-flaskan är ytterligare ett exempel på när savoir-faire inom haute couture kombineras med haute parfumerie och fulländas av en handgjord, gjuten kork av harts.
 • Beauty Prive Pivoine EdT

  Beauty Prive Pivoine EdT
  En blommig doft som inspireras av och hyllar Suszhous trädgårdar i Kina.Toppnoter: Grön TangerineHjärtnoter: Pion, RosBasnoter: Patchouli, Mysk
 • Beauty Prive Oud Royal EdP

  Beauty Prive Oud Royal EdP
  Med den mystiska doften Oud Royal ville Giorgio Armani fånga andan i östlig alkemi genom att betona Oud-träet och Oud-oljan, en värdefull symbol för Orienten. Han behandlade det som en pärla, eftersom det här är det enda sättet att göra rätt för dess förtrollande rikedom.
 • Giorgio Armani Beauty Armani Privé Bleu Turquoise EdP

  Giorgio Armani Beauty Armani Privé Bleu Turquoise EdP
  Giorgio Armani Privé La Collection des Terres Precieuses Ciel Turquoise Eau de Parfum 100 ml Gift Box.
 • Rose d'Arabie EdP

  Rose d'Arabie EdP
  Rose d'Arabie lyfter fram damascena-rosen. En ingrediens som för Giorgio Armani uttrycker perfekt självsäkerhet och känns som gyllene silke, dess melodi böljar av sensuella kurvor. Damascenerrosen är en korsning mellan provinsros och fenicierros, båda med ursprung i forntida Mellanöstern. För Giorgio Armani är damascenerrosen själva sinnebilden för sensualitet. ”Rose d’Arabie fångar den sinnliga strävan efter njutning i Orienten”, framhåller mr Armani. ”Jag ville ha en doft som ekar likt en melodi i öknen.”
 • Privé Vetiver Hiver EdT

  Privé Vetiver Hiver EdT
  Vetiver D'Hiver är en sprudlande doft med både sensuella och torra ackord är menad att återspegla människans natur. En berusande unisex-doft som leker med sinnena.
 • Pivoine Suzhou EdT

  Pivoine Suzhou EdT
  Giorgio Armani Privé Les Eaux Pivoine Suzhou Eau de Toilette.Med Pivoine Suzhou har Giorgio Armani gjort en ny tolkning av eau de toilette där elegans och fräschhet kombineras med mjuk, långvarig sensualitet. Det är den första doften från Giorgio Armani Privé som är inspirerad av de legendariska parkerna i Asien. Pivoine Suzhou Eau de Toilette är också en hyllning till Kinas mest älskade blomma, pionen. Pionen är en symbol för det forntida kinesiska imperiet och står för godhet och välstånd. Pivoine Suzho är en komposition av storslagen skönhet som balanserar konst och natur. För Giorgio Armani krävs det samma harmoni av element vid skapandet av doftkollektioner som när han tar fram sina couturekollektioner.
 • Privé Rouge Malachite EdP

  Privé Rouge Malachite EdP
  En hyllning till de länder och kulturer som har inspirerat mr Armani. Varm och kraftfull men ändå skör – Rouge Malachite är mr Armanis skapelse inspirerad av rysk kultur. Det ovanliga mötet mellan en överdådig, sensuell tuberos, vild salvia och en överraskande vibration från Amber Xtreme.