Armani Privé damparfym

Privé Rose, Privé Bois och Prive Beauty är serier av damdofter från Armani. Här hittar du olika parfymerna med sina karaktäristiska doftnoter. Här listar vi flera av deras exklusiva damparfymer som du handlar online.

Populärt inom Armani Privé damparfym

 • Privé Vert Malachite EdP

  Privé Vert Malachite EdP
  Giorgio Armani Privé La Collection des Terres Precieuses Vert Malachite Eau de Parfum 100 ml Gift Box. Vi presenterar den senaste Privé-kollektionen, Les Terres Precieuses. Vert Malachite är en hyllning till de länder och kulturer som har inspirerat mr Giorgio Armani – den ryska kulturen, full av ljus, extremt skör men ändå stark. Ackordet av vit lilja i hjärtat av denna förtrollande skapelse förenas med arabisk jasmin och ylang-ylang-essens och avslöjar en sensuell och unik signatur.
 • Rose d'Arabie EdP

  Rose d'Arabie EdP
  Rose d'Arabie lyfter fram damascena-rosen. En ingrediens som för Giorgio Armani uttrycker perfekt självsäkerhet och känns som gyllene silke, dess melodi böljar av sensuella kurvor. Damascenerrosen är en korsning mellan provinsros och fenicierros, båda med ursprung i forntida Mellanöstern. För Giorgio Armani är damascenerrosen själva sinnebilden för sensualitet. ”Rose d’Arabie fångar den sinnliga strävan efter njutning i Orienten”, framhåller mr Armani. ”Jag ville ha en doft som ekar likt en melodi i öknen.”
 • Giorgio Armani Beauty Armani Privé Bleu Turquoise EdP

  Giorgio Armani Beauty Armani Privé Bleu Turquoise EdP
  Giorgio Armani Privé La Collection des Terres Precieuses Ciel Turquoise Eau de Parfum 100 ml Gift Box.