Bruno Banani damparfym

Populärt inom Bruno Banani damparfym

Fler tips på Bruno Banani damparfym

 • Absolute Woman, EdT 40ml

  Absolute Woman, EdT 40ml
 • Magic Woman, EdT 20ml

  Magic Woman, EdT 20ml
 • Bruno Banani Absolute Woman Edt 60ml

  Bruno Banani Absolute Woman Edt 60ml
  Bruno Banani Absolute Woman är en lekfull och energisk doft som passar dig som gillar att visa både din rebelliska och gulliga sida. Doftnoter: rosépeppar, rosa grapefrukt, litchi, björnbär, bergamott,?
 • Woman, EdT 40ml

  Woman, EdT 40ml
 • Magic Woman EdT, 30 ml Bruno Banani Parfym

  Magic Woman EdT, 30 ml Bruno Banani Parfym
  30 ml, Bruno Banani Magic Woman är en förförisk och provokativ doft. Den öppnar fruktigt med aroma från tigermelon, passionsfrukt och viol. Champagneackord lockar dina sinnen. Vilda jordgubbar och vattenlilja utgör hjärtat av doften, som avslutas med myskiga noter. Flaskan med sina sexiga kurvor och lila färg ger doften en extra dos av mystik.
 • Dangerous Woman EdT, 40 ml Bruno Banani Parfym

  Dangerous Woman EdT, 40 ml Bruno Banani Parfym
  40 ml, Efter lanseringen av Dangerous Man 2012, lanserades i början av 2013 också Dangerous Woman. Denna doft från Bruno Banani är tänkt för kvinnor som vet att de är oemotståndliga för män och inte är rädda för att visa deras farliga och sexiga sida.Doften beskrivs som orientalisk - förförisk, sensuell och beroendeframkallande. Toppnoterna är fruktiga och inkluderar saftiga svartvinbär. Hjärtnoterna är feminina och inkluderar exotiska blommor tillsammans med kokosmjölk. Alltsammans avrundas i en varm och sensuell bas av heliotrop, gourmandnoter (ätbara noter) och vanilj.
 • Made For Women EdT, 40 ml Bruno Banani Parfym

  Made For Women EdT, 40 ml Bruno Banani Parfym
  40 ml, Made for Women är gjord för att locka fram jaktlustan och kämparglöden hos alla kvinor. Den fångar den avslappnade självsäkerheten hos en äkta förförerska med en hint av humor, och riktar sig därför till självsäkra, temperamentsfulla och livfulla kvinnor som inte tar sig själva på alltför stort allvar.Doften i sig har en fruktig och floral karaktär som öppnas med doftnoter av björnbär och grönt te, för att sedan gå över i en modern blandning av persika och röda frukter omgivna av iris och viol, som utgör doftens hjärta. Basen är sensuell och inkluderar marina nyanser, hallon och varm ambra.
 • Woman's Best, EdT 30ml

  Woman's Best, EdT 30ml
 • Bruno Banani Pure Woman EdT, 40 ml Bruno Banani Parfym

  Bruno Banani Pure Woman EdT, 40 ml Bruno Banani Parfym
  40 ml, Doften är djärv, modern, feminin och karaktäristisk. Med en spännande blandning av fresia, svarta vinbär, cyklamen, exotisk mango och träiga noter.
 • Bruno Banani Absolute Woman Edt 60ml

  Bruno Banani Absolute Woman Edt 60ml
  Bruno Banani Absolute Woman är en lekfull och ener