Bvlgari damparfym

Populärt inom Bvlgari damparfym

Fler tips på Bvlgari damparfym

 • Omnia Pink Sapphire, EdT 40ml

  Omnia Pink Sapphire, EdT 40ml
 • Splendida Magnolia Sensuel, EdP 30ml

  Splendida Magnolia Sensuel, EdP 30ml
 • Splendida Tubereuse Mystique, EdP 30ml

  Splendida Tubereuse Mystique, EdP 30ml
 • Splendida Patchouli Tentation, EdP 30ml

  Splendida Patchouli Tentation, EdP 30ml
 • Splendida Jasmin Noir, EdP 50ml

  Splendida Jasmin Noir, EdP 50ml
 • Bvlgari Goldea The Roman Night Eau De Parfum Sensuelle 50ml

  Bvlgari Goldea The Roman Night Eau De Parfum Sensuelle 50ml
  Goldea The Roman Night är en hyllning till det kvinnliga: kraftfull och hypnotisk. Bvlgari har förnyat chypre-kompositionen – en av parfymvärldens mest klassiska – genom att tillföra en djärv twist.
 • Omnia Amethyste EdT

  Omnia Amethyste EdT
  En EdT som fångar en blommig och fräsch doft med otaliga doftnoter av iris och rosträdgårdens morgondagg. Doften består av toppnoter från rosa grapefrukt och blommor för att sedan övergå i hjärtnoter av iris och rosenknoppar. Bvlgari Omnia Amethyste avrundas avslutningsvis i basnoter av heliotrop och sandelträ. Omnia Amethyste är inspirerad av de skimrande nyanser som finns på ädelstenen ametist.
 • Rose Goldea, EdP 25ml

  Rose Goldea, EdP 25ml
 • Goldea The Roman Night Absolute, EdP 50ml

  Goldea The Roman Night Absolute, EdP 50ml
 • Splendida Patchouli Tentation, EdP 50ml

  Splendida Patchouli Tentation, EdP 50ml
 • Rose Goldea EdP

  Rose Goldea EdP
  En EdP med inspiration från roséguld som en symbol för kärlek och romantik. En magnifik blommig doft med ros och mysk, parfymens guld . Toppnoter: rosépeppar, bergamott och neroliHjärtnoter: ros ocvh vita pioner Basnoter: myskblandning
 • Omnia Crystalline, EdT 40ml

  Omnia Crystalline, EdT 40ml
 • Splendida Magnolia Sensuel, EdP 50ml

  Splendida Magnolia Sensuel, EdP 50ml
 • Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Eau de Parfum 30 ml

  Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Eau de Parfum 30 ml
  Goldea The Roman Night Absolute är en magisk och förförisk doft från Bvlgari. Doften öppnar friskt och oskyldigt med plommon och apelsinblomma, för att sedan övergå i ett rikare, mer sensuellt register där arabisk jasmin möter mysk och vanilj.
 • Splendida Jasmin Noir EdP

  Splendida Jasmin Noir EdP
  En EdP som är en väl utsmyckad och ultrafeminint blommig signatur som fångar all unikitet i den legendariska Damaskrosen. Doften presenterar sig på ett utsökt och fruktig sätt genom sprudlande mandarin och vita björnbär. Det intensivt rosablommiga hjärtat från Damaskrosen blir mjukt och pudrigt av patchouli, sandelträ, vetiver och mysk. En doft som framhäver de mjuka och yppiga sidorna hos drottningen av alla blommor, rosen. Toppnot: gardenia, gröna noterHjärtnot: jasmin sambac absolut, sandelträ, mandelBasnot: cashmeran, patchouli, tonkabönor
 • Bvlgari Omnia Pink Sapphire Edt 40ml

  Bvlgari Omnia Pink Sapphire Edt 40ml
  Omnia Pink Sapphire är inspirerad av rosa safir vars färg upplevs som sprudlande och full av liv vilket blev utgångspunkten till denna nya doft från Bvlgari. Liksom ädelstenen så är doften lättsam&hellip:
 • Bvlgari Omnia Pink Sapphire Edt 25ml

  Bvlgari Omnia Pink Sapphire Edt 25ml
  Bvlgari Omnia Pink Sapphire är inspirerad av rosa safir vars färg upplevs som sprudlande och livfull. En feminin och uppfriskande doft med exotiska doftnoter. :Toppnoter: Pomelo Citrus, Rosé:pepparHjärtnoter:&hellip:
 • Goldea The Roman Night, EdP 50ml

  Goldea The Roman Night, EdP 50ml
 • Splendida Iris D'Or, EdP 50ml

  Splendida Iris D'Or, EdP 50ml
 • Omnia Crystalline EdT

  Omnia Crystalline EdT
  En EdT inspirerad av ljus från glödande kristall. Crystalline är en ljus EdT som fångar tydligheten av lotusblomman, fruktigheten av nashi och krämigheten av balsaträ.
 • Splendida Patchouli Tentation EdP

  Splendida Patchouli Tentation EdP
  En ny lockande och oemotståndlig blandning som uttrycker djärvhet tillsammans med sensuell kvinnlighet, väcker dina sinnen och omsluter dig i den intensivt stimulerande njutningen av dess doft. BVLGARI hyllar en av de mest värdefulla blommorna i naturen, patchouli, en av de mest frestande ingredienserna i parfymer för kvinnor, exklusivt förstorad för BVLGARI. En chypre blommig doft, utformad runt en trio av Patchouli. Dyrbar och utmanande, själen av Splendida Bvlgari Patchouli Tentation är ett hjärta av Patchouli från Flores, designat exklusivt för BVLGARI. Klädd i obefläckat vitt avslöjar flakonen paradoxen för en unik patchouli, både djupt sensuell och extremt lysande. Denna exklusiva doft erbjuder en kontrasterande tolkning av kvinnans sensualitet och den provocerande effekten och naturen hos Patchouli, vilket lyfter fram den fläckfria flaskan som återspeglar oskuld. Det enda sättet att bli av med frestelsen är att ge efter för den.
 • Goldea The Roman Night Absolute, EdP 30ml

  Goldea The Roman Night Absolute, EdP 30ml
 • Splendida Tubereuse Mystique, EdP 50ml

  Splendida Tubereuse Mystique, EdP 50ml
 • Omnia Crystalline EdT, 40 ml Bvlgari Parfym

  Omnia Crystalline EdT, 40 ml Bvlgari Parfym
  40 ml, Bvlgari Omnia Crystaline är inspirerad av kristallens perfektion. Doften fångar essensen av frostade blommor och öppnar med noter av bambu och den exotiska asiatiska frukten nashi. Hjärtat består av lotusblomma medan basen utgörs av träiga inslag.
 • Omnia Indian Garnet, EdT 40ml

  Omnia Indian Garnet, EdT 40ml
 • Mon Jasmin Noir L'eau Exquise, EdT 25ml

  Mon Jasmin Noir L'eau Exquise, EdT 25ml
 • Bvlgari Crystalline Eau de Toilette For Her 40 ml

  Bvlgari Crystalline Eau de Toilette For Her 40 ml
  Härligt fruktig parfym från Bvlgari med inslag av bambu, lotusblommor och japanska päron. Doften fångar och speglar din inre glöd och naturliga sensualitet. En riktig diamant!
 • Goldea The Roman Night EdP

  Goldea The Roman Night EdP
  En EdP som är en modern signaturdoft för den vågade med en spännande personlighet. Som en resa genom en intensiv natt av mystik och frestelse öppnar denna doft upp i noter av blanka mörka bär som övergår till ett hjärta av blommig jasmin och tuberos. Doften har en elegant bas av mysk och tränoter som ger en tilltalande tyngd till doften.
 • Bvlgari Omnia Pink Sapphire EdT, 40 ml Bvlgari Parfym

  Bvlgari Omnia Pink Sapphire EdT, 40 ml Bvlgari Parfym
  40 ml, Omnia Pink Sapphire är inspirerad av rosa safir vars färg upplevs som sprudlande och full av liv något som blev utgångspunkten till denna nya doft från Bvlgari.Liksom ädelstenen så är doften lättsam och nästan lekfull. Doftbeskrivning:Omnia Pink Sapphire öppnar med rosa pomelo och rosépeppar som ger både fräschör och skapar en lekfullhet i doften. I hjärtat finner vi rosa frangipani och tiare blomma (en typ av gardenia) som tillsammans skapar en blommig bukett som ger ett mjukt, nästan krämigt, intryck. I basen finner vi vibrerande tränoter tillsammans med en ren krispig vit mysk. Doftnoter:Topp: Citrus, RosépepparHjärta: Frangipani, Tiare blomma (gardenia)Bas: Vibrerande tränoter, Vit myskDoftfamilj: Fruktig, BlommigLanserings år: 2018
 • Bvlgari Goldea The Roman Night Eau De Parfum Sensuelle 30ml

  Bvlgari Goldea The Roman Night Eau De Parfum Sensuelle 30ml
  Goldea The Roman Night är en hyllning till det kvinnliga: kraftfull och hypnotisk. Bvlgari har förnyat chypre-kompositionen – en av parfymvärldens mest klassiska – genom att tillföra en djärv twist.
 • Omnia Pink Sapphire, EdT 65ml

  Omnia Pink Sapphire, EdT 65ml
 • Omnia Paraiba, EdT 40ml

  Omnia Paraiba, EdT 40ml
 • Splendida Tubereuse Mystique Edp

  Splendida Tubereuse Mystique Edp
  En fängslande doft av Tuberos, den legendariska blomman även kallad Mistress of the Night.Toppnoter: Davana Essens, Svartvinbär AbsoluteHjärtnoter: Midnattstuberos AbsoluteBasnoter: Vanilj, Orientalisk Kåda
 • Bvlgari Omnia Crystalline Edt 40ml

  Bvlgari Omnia Crystalline Edt 40ml
  Bvlgari Omnia Crystalline är en fruktigt, blommig och sensuell parfym med dofter av päron och lotusblomma.Doftnoter: nashi - japanskt päron, lotusblomma, bambu & balsaträ.
 • Rose Goldea Blossom, EdP 30ml

  Rose Goldea Blossom, EdP 30ml
 • Omnia Pink Sapphire Edt

  Omnia Pink Sapphire Edt
  Omnia Pink Sapphire är inspirerad av rosa safir vars färg upplevs som sprudlande och full av liv något som blev utgångspunkten till denna nya doft från Bvlgari. Liksom ädelstenen så är doften lättsam och nästan lekfull. Omnia Pink Sapphire öppnar med rosa pomelo och rosépeppar som ger både fräschör och skapar en lekfullhet i doften. I hjärtat finner vi rosa frangipani och tiare blomma (en typ av gardenia) som tillsammans skapar en blommig bukett som ger ett mjukt, nästan krämigt, intryck. I basen finner vi vibrerande tränoter tillsammans med en ren krispig vit mysk. Topp: Citrus, Rosépeppar Hjärta: Frangipani, Tiare blomma (gardenia) Bas: Vibrerande tränoter, Vit mysk Doftfamilj: Fruktig, Blommig
 • Splendida Iris D'Or, EdP 30ml

  Splendida Iris D'Or, EdP 30ml
 • Splendida Rose Rose, EdP 30ml

  Splendida Rose Rose, EdP 30ml
 • Splendida Rose Rose EdP

  Splendida Rose Rose EdP
  En EdP som är en hyllning till en av de mest uppskattade och använda ingredienserna i parfymvärlden; rosen. Rose Rose är en ny flanker till Rose Essentielle från 2006. Det är en varm, sötblommig doft som öppnar med en pulserande fruktig explosion av vita mullbär och mandarin, för att landa i en mjuk blommig ros och ros absolut. Den träiga basen kommer från sandelträ, vetiver, patchouli, mysk och guajak. Bvlgari Rose Rose är en sublimt blommig och försiktigt söt doft..Toppnot: vita mullbär och mandarinessensHjärtnot: eterisk olja av ros och essens av ros absolutBasnot: sandelträ, vetiver, patchouli, guajakträ och myskessens
 • Splendida Iris D'Or EdP

  Splendida Iris D'Or EdP
  En EdP med en kombination av ett överflöd av blommor och extremt torra tränoter. Med grön gardenia och sav i toppen avslöjas tidigt de ljusa jasminaccenterna i doften. Ett blommigt hjärta av Jasmine Sambac Absolut ger uttryck för ett överflöd och en hypnotisk effekt som förstärks av söta mjölkiga mandelnoter. Intensiteten av patchouli, vibrationen av kaschmirträ och tonkabönor skapar en beroendeframkallande och varm, aningen pudrig doft. En elegant blommig orientalisk doft som är sensuell, beroendeframkallande och djärvt feminin.Toppnot: violblad, hallon och heliotropHjärtnot: mimosa och irisBasnot: tonkaböna, vetiver och sandelträessens.
 • Splendida Rose Rose, EdP 50ml

  Splendida Rose Rose, EdP 50ml
 • Rose Goldea, EdP 50ml

  Rose Goldea, EdP 50ml
 • Bvlgari Aqva Divina Edt 40ml

  Bvlgari Aqva Divina Edt 40ml
  Bvlgari Aqva Divina är en härligt blommig, fruktig och fräsch parfym som med sin utmärkande och sofistikerad signaturdoft utstrålar sensualitet. En perfekt sommardoft.Doftnoter: :bergamott, salt,&hellip:
 • Goldea Roman Night Absolute Edp

  Goldea Roman Night Absolute Edp
  Vår historia i den eviga staden Rom fortsätter. Nu än mer intensiv och mystisk. Parfymören Alberto Morillas har skapat en djärv doft som är förföriskt, djup och sensuell. Doften öppnar med hallon och apelsinblomma. I det rika sensuella hjärtat så finner vi absolut av Sambac jasmin som får en hint av sötma från vanilj och en fruktig accent från de svarta plommonen. I basen finner vi mystisk patchouli tillsammans med svart mysk som ger denna doft en stor resonans och ett överraskande djup. Doftnoter: Topp: Hallon, Apelsinblomma Hjärta: Sambac Jasmin Absolut, Svarta plommon, Vanilj från Madagaskar Bas: Svart Mysk, Patchouli, Mossa Doftfamilj: Chypre, Mysk
 • Rose Goldea Blossom Delight EdP

  Rose Goldea Blossom Delight EdP
  En ny Eau de Parfum som avslöjar historien om en vågad kvinna och uppmuntrar henne att börja ett nytt kapitel i sitt liv. Hon känner sig fri och djärv, passionerad och fullkomligt levande. ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT är skapad av Mäster-parfymören Alberto Morillas och berättar historien om den fascinerande och mystiska drottningen av alla blommor - Rosen. Rosen avslöjas från toppen till basnoterna i doften och avslöjar, som en kvinna, tre stunder i livet och tre sinnestillstånd. En modern signatur som fångar den feminina essensen, vibrerar med ny, glittrande och självsäker energi. ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT, en blommig ros-myskdoft som vibrerar med ungdomens energi och mod. Den förkroppsligar alla möjligheter, de som inspirerar och frigör och de som stolt banar vägen för framtiden.
 • Splendida Jasmin Noir, EdP 30ml

  Splendida Jasmin Noir, EdP 30ml
 • Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Edp 75ml

  Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Edp 75ml
  Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight EdP en ny EdP som avslöjar historien om en vågad kvinna och uppmuntrar henne att börja ett nytt kapitel i sitt liv. Skapad av mäster parfymören Alberto Morillas&hellip:
 • Splendida Magnolia EdP

  Splendida Magnolia EdP
  Magnolia Sensuel är ett sofistikerat Floral Chypre-elixir, rikt på citrus och blommiga noter, som fångar den ultimata skönheten i magnolian och avslöjar den nyanserade naturen hos en utsökt blomma eller kvinna. Komponerad med mousserande och strålande toner, spelas till en början en blommig, sensuell och intensiv melodi mot huden tillsammans med en fräsch bris. Med tidens gång utstrålas glödande sensualitet och ett doftfullt mysterium utvecklas. Med MAGNOLIA SENSUEL definierar mästerparfymören Jacques Cavallier en delikat men ändå bestämd kvinnlighet, skulpterad till perfektion med alla sina motsägelsefulla nyanser.
 • Goldea The Roman Night, EdP 30ml

  Goldea The Roman Night, EdP 30ml
 • Rose Goldea, EdP 25ml

  Rose Goldea, EdP 25ml
 • Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum 30 ml

  Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight Eau de Parfum 30 ml
  Bulgari Rose Goldea Blossom Delight – en modern blomsterdoft för moderna kvinnor! Den spontana doften vibrerar av ungdomlig energi. Parfymen inspireras av rosenknoppars friskhet och vill fånga femininitetens kärna.
 • Bvlgari Omnia Coral Eau De Toilette For Women 40 ml

  Bvlgari Omnia Coral Eau De Toilette For Women 40 ml
  Romantisk och lekfylld vårdoft från Bvlgari. De fruktiga och blommiga doftnoterna bryts av mot syrliga röda bär.
 • Rose Goldea Blossom, EdP 50ml

  Rose Goldea Blossom, EdP 50ml
 • Omnia Pink Sapphire, EdT 25ml

  Omnia Pink Sapphire, EdT 25ml
 • Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Eau de Parfum 50 ml

  Bvlgari Goldea The Roman Night Absolute Eau de Parfum 50 ml
  Goldea The Roman Night Absolute är en magisk och förförisk doft från Bvlgari. Doften öppnar friskt och oskyldigt med plommon och apelsinblomma, för att sedan övergå i ett rikare, mer sensuellt register där arabisk jasmin möter mysk och vanilj.