Clean damparfym

Populärt inom Clean damparfym

Fler tips på Clean damparfym

 • Fresh Laundry EdP

  Fresh Laundry EdP
  CLEAN Fresh Laundry fångar känslan av när mjukt möter friskt, och som snabbt för tankarna till nytvättade, bekväma kläder. Grönt sommargräs minglar med blommande hjärtnoter och som slutligen övergår i grundade, jordiga toner. ●Toppnoter: Grönt gräs, Mexikansk lime ●Hjärtnoter: Jasmin, Ros●Basnoter: Heliotrop, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LAUNDRY blir exempelvis ännu mer frISKT fräsch tillsammans COOL COTTON.
 • Reserve White Amber & Warm Cotton, EdP 100ml

  Reserve White Amber & Warm Cotton, EdP 100ml
 • Rain, EdP 60ml

  Rain, EdP 60ml
 • Simply Clean EdP

  Simply Clean EdP
  CLEAN Simply Clean är parfymen som inspirerats av den fräscha, krispiga morgonluften och känslan av bomullslakan som torkar i solen. Den friska luften och bomullens mjuka, välbekanta känsla skapar tillsammans en essens som är ren och enkel. ●Toppnot: Bergamott, Kardemumma, Lavendel●Hjärtnot: Mimosa, Ackord av nytvättat●Basnot: Vit mysk, HeliotropSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SIMPLY CLEAN tillsammans med SKIN blir ännu varmare och omslutande, medan SIMPLY CLEAN tillsammans med AIR kommer att locka fram en mer pudrigt blomstrande karaktär.
 • Shower Fresh, EdP 60ml

  Shower Fresh, EdP 60ml
 • Rain EdP

  Rain EdP
  CLEAN Rain får dig att minnas känslan efter ett varmt sommarregn. En svalkande och omslutande parfym som skänker lugn för både bärare och omgivning med sina fruktigt läskande noter.●Toppnot: Melon, Påsklilja●Hjärtnot: Lilja, Violblad●Basnot: Mysk, TräslagSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. RAIN tillsammans med WARM COTTON blir ett WARM RAIN, medan RAIN tillsammans med SKIN blir en fruktigt sensuell kombination som inte undgår någon.
 • Fresh Laundry, EdP 60ml

  Fresh Laundry, EdP 60ml
 • Rain, EdP 30ml

  Rain, EdP 30ml
 • Flower Fresh EdP

  Flower Fresh EdP
  CLEAN Flower Fresh är parfymen som inspirerats av att bada i solen, omgiven av vilda blommor som dansar i vinden. Parfymen väcker glädje som påminner om soliga vindar i kombination med en fjäderlätt mjukhet som inspirerats av delikata blommor. ●Toppnot: Bergamott, Citronskal, Friska Luftackord●Hjärtnot: Näckros, Gardenia, Jasmin●Basnot: Ambra, Mysk, CashmereträSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FLOWER FRESH tillsammans med SHOWER FRESH kommer att ge en ultimat sommarfräsch känsla, medan FLOWER FRESH tillsammans med WARM COTTON fångar karaktären av en vild bukett blommor som värmts upp av solens värmande strålar.
 • Cool Cotton Edp

  Cool Cotton Edp
  CLEAN Cool Cotton är en lätt och uppfriskande parfym som fångat doftminnet av att plocka ner nytvättade, solvarma lakan från tvättlinan. Den fräscha enkelhet som definierar denna parfym har inslag av naturen: en klarblå himmel, strålande sol och känslan av mjuk och väldoftande bomull.●Toppnot: Bergamott, Mandarin, Grönt Äpple●Hjärtnot: Bomullsackord, Mimosablomma●Basnot: Mysk, AmberSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. COOL COTTON tillsammans med WARM COTTON är en spännande kombination som utstrålar komfort, enkelhet och renhet.
 • Fresh Linens EdP

  Fresh Linens EdP
  En parfym med lättare toner i både nyans och doft. Fresh Linens är inspirerad av vårsolens första strålar och blomknoppar som spricker ut i värmen. Parfymen som kittlar dina sinnen men som samtidigt skänker sinnesro och lugn, som känslan av att svepa in sig i nytvättade lakan.●Toppnot: Asiatiskt päron, Clementin●Hjärtnot: Lilja, Orkidé, Ljusa träslag●Basnot: Mysk, AmberSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. FRESH LINENS kan toppas med AIR för ett ännu friskare resultat, eller med WARM COTTON om man önskar parfymen ännu mjukare.
 • Original, EdP 60ml

  Original, EdP 60ml
 • Endless Summer, EdT 60ml

  Endless Summer, EdT 60ml
 • Skin EdP

  Skin EdP
  CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av nyduschad, varm och bar hud. En delikat och sensuell parfym med omslutande effekt, som sprider lika mycket trygghet som kärlek. ●Toppnot: Honungsmelon, Lotusblomma●Hjärtnot: Daggiga blomblad, Blå ros●Basnot: Vanilj, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SKIN är det ultimata basdoften att grunda sin layeringritual med. Den sensuella, omslutande värmen som utmärker SKIN är optimal som bas och passar samtliga dofter i familjen. Toppa med exempelvis SIMPLY CLEAN för en mysigt blommig effekt, eller med FRESH LINENS för en mjukt fräsch effekt.
 • Summer Day, EdT 60ml

  Summer Day, EdT 60ml
 • Summer Day EdT

  Summer Day EdT
  CLEAN Summer Day är parfymen som inspirerats av frisk havsbris och den mjuka vita strandsanden mot din hud. Solkysst hy möter svalkande vindar vilket resulterar i en parfym som verkligen får oss att längta efter sommaren. ●Toppnot: Päron, Neroli, Svartvinbär●Hjärtnot: Fresia, Ros, Nektarin●Basnot: Vanilj, KokosvattenSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SUMMER DAY tillsammans med SKIN förhöjer känslan av solkysst hy, medan SUMMER DAY tillsammans med AIR gör resultatet ännu mer frisk och svalkande.
 • Flower Fresh, EdP 30ml

  Flower Fresh, EdP 30ml
 • Blossom, EdP 30ml

  Blossom, EdP 30ml
 • Flower Fresh, EdP 60ml

  Flower Fresh, EdP 60ml
 • Original, EdP 30ml

  Original, EdP 30ml
 • Rain Rollerball Edp, 10 ml

  Rain Rollerball Edp, 10 ml
  Clean Rain är inspirerad av nyfallet regn; den rena, fräscha doften av en helt nytvättad värld. Rain får en att vilja omfamna det ögonblick då världen är tyst, mjuk och helt ren.Denna doft består av noter som daggfrisk melon, påsklilja och mynta, med ett hjärta som består av blommiga inslag av vattenlilja, viol och näckros. Avslutas i lätta mysknoter och milda tränoter.
 • CLEAN Ultimate Woman Edp 60ml

  CLEAN Ultimate Woman Edp 60ml
  En ren och fri doft av citron, lavendel, ros, jasmin och mysk.
 • Shower Fresh, EdP 30ml

  Shower Fresh, EdP 30ml
 • Warm Cotton EdP

  Warm Cotton EdP
  CLEAN Warm Cotton är parfymen som doftar likt varm bomull omhuldad av fräschör och sensualitet. Den upplyftande parfymen har krispiga toppnoter av citrus, ett hjärta med en unik blandning av apelsinblomma med frukter och marina ackord som avslutas med mysk och ambra. En frisk, tröstande, nytvättad doft som får dig att vilja ta ett djupt avslappnande andetag. ●Toppnot: Citrus, Verbena●Hjärtnot: Apelsinblomma, Marint ackord●Bas: Fougere, Ambra, MyskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. WARM COTTON blir exempelvis svalkande exotisk tillsammans med RAIN, eller ännu mysigare tillsammans med SKIN.
 • Original EdP

  Original EdP
  Originalparfymen som satte grund för varumärket CLEAN. Denna tvålinspirerade parfym är perfekt för den som alltid vill känna sig nyduschad, oavsett tillfälle.●Toppnot: Litsea, Apelsin, Grapefrukt●Hjärtnot: Lilja, Ros●Basnot: Geranium, Vit myskSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. THE ORIGINAL kan toppas med AIR för ett ännu krispigare resultat, eller med SKIN om man önskar parfymens karaktär lite mer balanserad.
 • Blossom EdP

  Blossom EdP
  Pafymen CLEAN Blossom personifierar en kraftfull feminitet inspirerad av en delikat blomma. Blomsterprakt möter fräschör och ger ett drömlikt resultat.●Toppnot: Neroli, Hyacint, Gul freesia●Hjärtnot: Apelsinblomma, Lilja, Magnolia●Basnot: Mysk, SandelträSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. BLOSSOM kan toppas med AIR för ett spritsigt blommig resultat, eller med SKIN om man önskar parfymens blomstrande karaktär ännu tydligare och djupare.
 • Skin Rollerball Edp, 10 ml

  Skin Rollerball Edp, 10 ml
  CLEAN Skin fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, bar hud.Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av bar hud direkt från duschen för en delikat och sensuell doft.Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandar sig med luftiga ackord, som möts upp av daggiga blomblad och blå rosor. I basen ligger krämig vanilj samt varm, sensuell ambra och mysk.
 • Air EdP

  Air EdP
  CLEAN Air är precis vad namnet utger den för att vara, luftig och lättburen. En träaktigt blommig aldehyddoft som blir sprudlande feminin när den landar på huden, och vars luftinspirerade ackord ger en spritsande effekt om den används som topp ovanpå vilken annan CLEAN doft somhelst. ●Toppnot: Bergamott, ackord av bergsluft●Hjärtnot: Fresia, Aldehyder, Pion●Basnot: Vit amber, CashmereträSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. AIR är den ultimata doften att toppa vilken anna CLEAN-doft med för att få ett krispigare, friskare och spritsande resultat.
 • Blossom, EdP 60ml

  Blossom, EdP 60ml
 • CLEAN Ultimate Woman Edp 60ml

  CLEAN Ultimate Woman Edp 60ml
  En ren och fri doft av citron, lavendel, ros, jasm
 • Reserve Saguaro Blossom & Sand, EdP 100ml

  Reserve Saguaro Blossom & Sand, EdP 100ml
 • Shower Fresh EdP

  Shower Fresh EdP
  CLEAN Shower Fresh är fräsch och uppiggande, samtidigt en subtilt sensuell parfym. Fräschören kommer från citrusen i toppen medan de känslofyllda dimensionerna byggs upp av de blommiga noterna i hjärtat.●Toppnot: Citron, Mandarin, Apelsin●Hjärtnot: Liljekonvalj, Apelsinblomma, Jasmin●Basnot: Mysk, TräslagSamtliga parfymer i CLEAN familjen är utformade att tillämpa layering med. SHOWER FRESH blir exempelvis ännu mer fruktigt fräsch tillsammans RAIN.
 • Skin, EdP 30ml

  Skin, EdP 30ml