Coach damparfym

Populärt inom Coach damparfym

Fler tips på Coach damparfym

 • COACH EdT, 50 ml COACH Parfym

  COACH EdT, 50 ml COACH Parfym
  50 ml, COACH introducerar en tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från COACH varumärket. COACH Eau de toilette är en grönblommig doft som är full av kontraster - både fräsch och fruktig, men ändå lyxig och tidlös. Med noter av päron, vit alba ros samt vitt cederträ.
 • Coach Floral, EdP 30ml

  Coach Floral, EdP 30ml
 • Woman EdT

  Woman EdT
  En grönblommig doft som är full av kontraster - både fräsch och fruktig, men ändå lyxig och tidlös. Med noter av päron, vit alba ros samt vitt cederträ. COACH introducerar en tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från COACH-varumärket.
 • Floral Blush Edp

  Floral Blush Edp
  Coach Floral Blush En helt ny doft som är mer lekfull, djärv och färgstark jämfört med originalet, Coach Floral. Inspirationen kommer även denna gång från Coach’s Tea Rose kollektion med sina handgjorda blommorna. Det är den perfekta illustrationen av varumärkets rykte för designdrivna skapelser och den enastående hantverksskickligheten. Coach Floral Blush är en luftig och färgglad doft, som förenar sprakande noter av Gojibär med Pioner och noter av vitt trä. Topp: Gojibär Hjärta: Pioner Bas: Vitt trä
 • Woman EdP

  Woman EdP
  En fruktblommig doft som är full av kontraster - både pigg och sprakande, men ändå sensuell och feminin. Med noter av hallonblad, turkisk ros samt mockamysk. COACH introducerar en tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från COACH-varumärket.
 • Floral Blush, EdP 30ml

  Floral Blush, EdP 30ml
 • Coach Floral, EdP 50ml

  Coach Floral, EdP 50ml
 • Floral Blush, EdP 50ml

  Floral Blush, EdP 50ml
 • COACH EdT, 30 ml COACH Parfym

  COACH EdT, 30 ml COACH Parfym
  30 ml, COACH introducerar en tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska ikonerna från COACH varumärket. COACH Eau de toilette är en grönblommig doft som är full av kontraster - både fräsch och fruktig, men ändå lyxig och tidlös. Med noter av päron, vit alba ros samt vitt cederträ.
 • Coach New York - Edt 30ml

  Coach New York - Edt 30ml
  COACH introducerar en tidlös och universell skapelse för den moderna kvinnan med karaktär och en autentisk, naturligt elegant stil. En cool urban attityd, inspirerad av energin i New York och de klassiska&hellip:
 • Coach, EdT 50ml

  Coach, EdT 50ml
 • Coach Dreams, EdP 60ml

  Coach Dreams, EdP 60ml
 • Dreams EdP, 60 ml COACH Parfym

  Dreams EdP, 60 ml COACH Parfym
  60 ml, Coach Dreams. En rolig och unik historia, som talar till oss alla.Coach Dreams Doften hämtar inspiration från Kaliforniens vackra och oförutsägbara öken som inspirerar och lockar dig till att upptäcka dina drömmar. Det är en delikat och feminin doft, med en twist av en fruktig friskhet. Den öppnar upp med päron och pomerans, som sedan övergår till ett hjärta av gardenia och kaktusblomma. Doften avrundas med ambroxan och Joshua trä.
 • Dreams EdP

  Dreams EdP
  Coach Dreams. En rolig och unik historia, som talar till oss alla. Doften hämtar inspiration från Kaliforniens vackra och oförutsägbara öken som inspirerar och lockar dig till att upptäcka dina drömmar. Det är en delikat och feminin doft, med en twist av en fruktig friskhet. Toppnot: ApelsinHjärtnot: KaktusblommaBasnot: Joshuaträ
 • Coach Dreams, EdP 40ml

  Coach Dreams, EdP 40ml