Dior damparfym

J'adore, Hypnotic Poison och Diorling är damparfymer från anrika Dior. Här hittar du olika parfymer och dofter med exklusiv känsla och karaktär.

Populärt inom Dior damparfym

 • Dior Addict Eau Fraiche Eau De Toilette For Her (50 ml)

  Dior Addict Eau Fraiche Eau De Toilette For Her (50 ml)
  En sprudlande, fräsch och upplyftande parfym med läckra blommiga och fruktiga doftnoter.
 • J'adore EdP Infinissime

  J'adore EdP Infinissime
  Vår eau de parfum Infinissime är en bouquet som sprudlar av sensualitet. Doften inleds med blomsternoter av centifoliaros, jasmin, ilang-ilang och liljekonvalj som sedan förfinas av krämiga tränoter av sandelträ som avslutningsvis dramatiskt bryts av med spännande runda och sinnliga noter av tuberos. J’adore blir 'infinissime,' precis som sitt infinita doftspår.
 • Hypnotic Poison Eau de Toilette

  Hypnotic Poison Eau de Toilette
  En sensuell och förförisk doft med en bas av vanilj. Hypnotic Poison kännetecknas av en sinnlig och beroendeframkallande vaniljnot. Diors hela djärvhet i en mjuk och förtrollande doft. Den här parfymen, som är framtagen speciellt för förföreskor med explosiv sensualism, är lika uppskattad av kvinnorna som bär den som av männen som omger dem. Toppnot: BittermandelHjärtnot: Jasmin SambacBasnot: Vanilj
 • Hypnotic Poison Roller Pearl, 20 ML

  Hypnotic Poison Roller Pearl, 20 ML
  Hypnotic Poison är inte en doft du bär, det är en doft som bär dig. Med Hypnotic Poison har House of Dior skapat en magnetisk och sensuell doft, en modern perfymlegend. Den kraftfulla och otroligt sensuella orientaliska doften kommer nu i en ny roller pearl-flaska. Den strålande och spännande glasflaskan har en fin pärla upptill för ett nytt smidigt sätt att applicera doften. När du vill applicera lite mer doft under dagen, som ett komplement till din parfym eller när du är på språng är Hypnotic Poison Roller-Pearl Eau de Toilette en helt fantastisk, oumbärlig produkt.

Fler tips på Dior damparfym

 • Dior Poison Edt 50ml

  Dior Poison Edt 50ml
  Poison av Christian Dior är en orientalisk blommig doft för kvinnor. Det är en kryddig, fruktig, träig doft av gåtfull extravaganza som förtorllar sinnena för alltid. :Toppnot: Plommon, Vilda&hellip:
 • Dior Addict Eau Fraiche Edt 50ml

  Dior Addict Eau Fraiche Edt 50ml
  Dior Addict Eau Fraiche 2014 av Christian Dior är en lätt, gnistrande, blommig doft för kvinnor.Toppnot: Kalabrisk bergamottHjärtnoter: Freesia, LiljekonvaljBasnot: Vit mysk
 • Poison Girl EdP

  Poison Girl EdP
  En förförande doft som har en sensuell och fräsch karaktär tack vare inslag av en söt apelsin från Sicilien och en bitter apelsin från Kalabrien. En frisk och fruktig doft med apelsin och neroli som toppnot. En läcker fruktig gourmand doft.
 • J'adore Eau de Toilette

  J'adore Eau de Toilette
  Absolut feminitet i en fulländad doftkomposition. En blomsignatur som är en hyllning till Monsieur Diors passion för blommor. En amfora-formad flaska, inspirerad av den 8-formiga silhuetten som Christian Dior ritade för New Look. J'adore Eau de Toilette är en strålande blommig bukett. En stark blommig bukett tack vare Damascena rosen med ett syrligt inslag av blodapelsin och ljust neroli från Grasse.
 • J'adore Infinissime EdP Roller Pearl

  J'adore Infinissime EdP Roller Pearl
  Flaskan har en sammetslen glaskula som gör appliceringen enkel och exakt. Resevänligt format på 20 ml: J'adore eau de parfum infinissime kommer nu i en praktisk och elegant roll-on-flaska som du kan ta med dig vart du än ska.
 • J'adore Body Splash, 100 ML

  J'adore Body Splash, 100 ML
  J’adore Body Mist är en lyxig spray som ger en uppfriskande känsla. Ger ett generöst luftigt moln av parfym som täcker din kropp. En formula berikad med jasminextrakt och bomullsnektar för att göra huden vackrare. Täck din kropp med de ikoniska noterna av J’adore eau de parfum med J’adore Body Mist.
 • Diorella EdT, 100 ML

  Diorella EdT, 100 ML
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar. Alla Monsieur Diors parfymer förkroppsligar Dior-husets kreationer och bär namnen på några av de grandiosa Haute Couture-klänningarna. De visar en man som önskade 'göra kvinnor vackra och också lyckligare'.Diorella är en uppfriskande jasmindoft som symboliserar livsglädje enligt Dior. En tidlös doft. Citronessens i toppen, kaprifolackord i hjärtat och vetiversessens i basen.
 • Miss Dior Rose N'Roses

  Miss Dior Rose N'Roses
  Miss Dior Rose N'Roses hyllar allt som är starkt, levande och livfullt hos blommor. En levande och stark kombination mellan Grasse och Damascus Rosor friger en oemotståndlig doft som omedelbart för tankarna till en prunkande blomsteräng.
 • Dior J'adore Edp 30ml

  Dior J'adore Edp 30ml
  Dior J'adore är en sensuell, blommig och varm parfym. Den är superkvinnlig och doftar likt en hel bukett med blommor.Doftnoter: mandarin, murgröna, champaca blomma, jasmin, plommon, viol, orkidé:,&hellip:
 • Miss Dior Eau de Toilette

  Miss Dior Eau de Toilette
  En tidlös klassisk och elegant doft för kvinnan. År 1947 när Monsieur Dior designade sin första kollektion drömde han om en totalt exceptionell parfym som skulle ackompanjera hans Haute Couture kollektion. Han föreställde sig en doft som den 'fulländande touchen' till hans klänningar. Denna doft belv känd som 'Miss Dior'. Toppnot: Galbanum Hjärtnot: Sambac jasmin Basnot: Patchouli
 • JOY by Dior EdP

  JOY by Dior EdP
  Den nya JOY by Dior-doften är omedelbar, klar och generös. Vi har äntligen fångat glädje i en doft som utstrålar både omslutande mjukhet och energi. Den är en hyllning till livet och glädjen.En eau de parfum som lyses upp av ett livfullt leende av blommor och citrusfrukter, en mild smekning av trä och den sinnliga rofylldheten hos mysk. En doft med tusentals nyanser och fasetter som ändå är kristallklar.'JOY by Dior uttrycker denna otroliga känsla av glädje genom att göra en tolkning av ljuset i en doft.''Denna parfym liknar vissa pointillistiska målningar som har skapats med en exakt, men inte för uppenbar teknik. Den är komponerad med flera nyanser, en myriad av fasetter som leder till ett uttryck som är tydligt och självklart.' François Demachy, parfymkreatör hos Dior.
 • J'adore Eau de Parfum

  J'adore Eau de Parfum
  Absolut feminitet i en fulländad doftkomposition. Utropet 'J'adore' associerades först med Monsieur Diors entusiastiska sätt att arbeta, J´adore inledde ett nytt kapitel i historien om Dior 'Couturier Parfymör'. Dior repriserade sina favoritblommor tack vare den symboliska blomsterbuketten och gav uttryck åt rikedom och generositet hos en tidlös doft. Toppnot: Ylang-Ylang essens. Hjärtnot: Damascena Ros essens. Basnot: Sambac Jasmin Absolute
 • Escale à Portofino, 75 ML

  Escale à Portofino, 75 ML
  Dior Croisière Collection kombinerar resandets konst med konsten av vackra material. Les Escales relaterar till parfymens konst på samma sätt som Dior Croisière Collections relaterar till Haute Couture: en enkel och sjävklar elegans som vittnar om en viss levnadskonst. Diors Parfymkreatör har rest till Escales-destinationerna för att leta efter exceptionella råvaror. Han har valt ut de bästa egenskaperna och skapat glada dofter som bjuder på fräschör och sommarens ljus året runt. Escale à Portofino är resan till Italien. Fräschören hos citrusfrukter från Medelhavsregionen. Toppnot: CitronHjärtnot: BittermandelBasnot: Apelsinblomma
 • Miss Dior Blooming Bouquet

  Miss Dior Blooming Bouquet
  Modern klassiker med blommig, fräsch charm. Miss Dior är en naturligt sofistikerad doft och tolkar den parisiska kvinnans elegans med charm och fräckhet. En blommig doft med pion fint omsluten isammetsmjuka noter av vit mysk. Toppnot: Siciliansk mandarin-essens, Hjärtnot: Pion, Basnot: Vit Mysk.
 • J'ADORE EAU DE PARFUM ROLLER-PEARL, 20 ML

  J'ADORE EAU DE PARFUM ROLLER-PEARL, 20 ML
  J'adore Eau de Parfum i roller pearl-flaska är en ny ljuvlig presentation av denna fulländat feminint blommiga doftkomposition från Dior. J'adore-flaskan är lika feminin som dess doften den rymmer. Med samma sensuella kurvor som den legendariska amforan skapad Christian Dior, är roller pearl-flaskan som en utsökt vacker och dyrbar juvel du kan ta med dig överallt.
 • Forever and Ever Eau de Toilette

  Forever and Ever Eau de Toilette
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar. Alla Monsieur Diors parfymer förkroppsligar Dior-husets kreationer och bär namnen på några av de grandiosa Haute Couture-klänningarna. De visar en man som önskade 'göra kvinnor vackra och också lyckligare'. Forever and Ever Dior är en fräsch, mjuk och spröd ros. En romantisk doft. Fresia i toppen, jasminabsolute i hjärtat och bulgarisk rosessens i basen.
 • Dior Miss Dior Rose n' Roses Edt 100ml

  Dior Miss Dior Rose n' Roses Edt 100ml
  Miss Dior Rose N'Roses av Christian Dior är en blommig doft för kvinnorToppnoter: Geranium, Bergamot, italiensk mandarinHjärtnoter: Centifoliarosor, Damaskus RosBasnoter: Vit mysk
 • Hypnotic Poison Hair Mist, 40 ML

  Hypnotic Poison Hair Mist, 40 ML
  Hair Mist speglar en både mystisk och förförisk kvinnlighet. Hypnotic Poisons doftnoter av mandel, arabisk jasmin och vanilj frigör all sin intensitet i ditt hår och ger det en magnetisk och förförisk doft.
 • Dior Addict Eau de Parfum

  Dior Addict Eau de Parfum
  Dior Addict förkroppsligar dröm och fantasi. Addict kombinerar fräschör, djärvhet och sensualitet. Varje doftvariation representerar ungdom, den eleganta fräschören hos en ung kreativ och moderna kvinna, som ger fantasin fria tyglar för att uppleva starka känslor. Dior Addict Eau de Parfum är en orientaliskt blommig doft och levande sensuell. Toppnot: Apelsinblommor, Hjärtnot: Sambac Jasmin-absolut, Basnot: Bourbonvanilj.
 • Miss Dior Absolutely Blooming Eau de Parfum

  Miss Dior Absolutely Blooming Eau de Parfum
  Modern klassiker med blommig, fräsch charm. Miss Dior är en naturligt sofistikerad goumand-doft. Toppnot: Röda bär, Hjärtnot: Ros & pion, Basnot: Vit Mysk.
 • Dior Poison Edt 30ml

  Dior Poison Edt 30ml
  Poison av Christian Dior är en orientalisk blommig doft för kvinnor. Det är en kryddig, fruktig, träig doft av gåtfull extravaganza som förtorllar sinnena för alltid. :Toppnot: Plommon, Vilda&hellip:
 • Dior Addict Edp 30ml

  Dior Addict Edp 30ml
  Dior Addict av Christian Dior är en Amber Floral doft för kvinnor.Toppnoter: Björnbär och Mandarin LövHjärtnoter: Jasmin, Nattblommande Cereus, Apelsin blomma och RosBasnoter: Vanilj, Tonka Bean&hellip:
 • J'adore Touche de Parfum, 20 ML

  J'adore Touche de Parfum, 20 ML
  En sensuell och förförande olja som du lägger på huden innan du sprayar din J'adore-doft. Den sensuella konsistensen smälter in i huden och blandas med din J'adore-doft och din egen unika signaturdoft skapas.
 • Dior Miss Dior Originale Edt 50ml

  Dior Miss Dior Originale Edt 50ml
  Miss Dior Eau de Toilette Originale av Christian Dior är en Chypre blommig doft för kvinnor.Toppnot: GalbanumHjärtnot: Jasmine SambacBasnot: Patchouli
 • JOY by Dior EdP Intense

  JOY by Dior EdP Intense
  JOY by Dior Eau de Parfum Intense är som en explosion av blomsternoter där strålande citrus blandas med den färgstarka doften hos rose de Grasse och jasmin, vilken förstärks av ett omslutande och trädoftande eko av sandelträ med subtila inslag av vanilj.
 • Diorama Eau de Toilette , 100 ML

  Diorama Eau de Toilette , 100 ML
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar. Alla Monsieur Diors parfymer förkroppsligar Dior-husets kreationer och bär namnen på några av de grandiosa Haute Couture-klänningarna. De visar en man som önskade 'göra kvinnor vackra och också lyckligare'. Diorama lanserades redan 1949. En extrem och teatralisk doft som uttrycker förfining enligt Dior. Ylang-Ylangessens i toppen,egyptisk kumminessens i hjärtat och patchouliessens i basen.
 • Diorissimo Eau de Toilette

  Diorissimo Eau de Toilette
  En skapelse inspirerad av Monsieur Diors favoritblomma; liljekonvaljen, som han sydde in i klänningsfållarna före varje modeshow. Intensivt blommig doft, en symbol för lycka. Monsieur Diors lyckodoft, berikad med blommiga absolutes. Toppnot: Liljekonvalj, Hjärtnot: Indisk Jasmin, Basnot: Mysk.
 • Miss Dior Eau De Toilette

  Miss Dior Eau De Toilette
  Nya Miss Dior Eau de Toilette är som en kraftfull och uppfriskande blommig virvelvind. En galen vals som dansas runt Grasse-rosor och en slöja av liljekonvalj lika skirt ljus som en tyllkjol. En strålande Miss Dior som kastar sig handlöst in i den eviga virvelvind som livet och kärleken utgör.
 • Dolce Vita Eau de Toilette

  Dolce Vita Eau de Toilette
  En varm och fyllig doft med italiensk värme. Dolce Vita är en parfym som förkroppsligar joie de vivre, glamour och italiensk kvinnlighet. Toppnot: MagnoliaHjärtnot: KanelBasnot: Trä
 • J'Adore Roller-Pearl EdT, 20 ML

  J'Adore Roller-Pearl EdT, 20 ML
  J'adore Eau de Toilette Roller-Pearl är perfekt för dig som behöver parfym i farten. Med en kula i glas och juvelliknande flaska blir vår ikoniska J'adore Dior-doft en perfekt exklusiv, praktisk och läcker reseaccessoar.
 • Dior Poison Girl Edt 50ml

  Dior Poison Girl Edt 50ml
  Poison Girl av Christian Dior är en orientalisk vaniljdoft för kvinnor. Doften tillkännages som en bitter - söt blommig, skandalöst utsökt, gjord för rebelliska unga kvinnor som följer sina drömmar.Toppnot:&hellip:
 • Miss Dior Eau De Toilette Roller-Pearl, 20 ML

  Miss Dior Eau De Toilette Roller-Pearl, 20 ML
  Nya Miss Dior Eau de Toilette är som en kraftfull och uppfriskande blommig virvelvind. En galen vals som dansas runt Grasse-rosor och en slöja av liljekonvalj lika skirt ljus som en tyllkjol. En strålande Miss Dior som kastar sig handlöst in i den eviga virvelvind som livet och kärleken utgör. Miss Dior Eau de Toilette kommer i ett nytt elegant reseutförande: roller pearl-flaskan. Glasflaskan har en fin pärla upptill för ett nytt smidigt sätt att applicera doften. När du vill applicera lite mer doft under dagen, som ett komplement till din parfym eller när du är på språng är Miss Dior Eau de Toilette i den vackra roller pearl-flaskan helt oumbärlig.
 • J'Adore EdP Hair Mist, 40 ML

  J'Adore EdP Hair Mist, 40 ML
  Generös, feminin och härlig applicering. Den milda, härliga doften lämnar efter sig ett lätt doftspår. Avsluta din doftrutin med en touch av J'adore Hair Mist i vacker amforaflaska. Med ett enda spraytryck får ditt hår en fräsch, blommig doft av J'adore Eau de Parfum.
 • Hypnotic Poison Eau de Parfum

  Hypnotic Poison Eau de Parfum
  Hypnotic Poison Eau de Parfum har den fylliga charmen. Fängslande och hisnande magnetiska Hypnotic Poison ären hymn till förförelse. Läcker orientalisk doft.Toppnot: Sambac jasmin-absoluteHjärtnot: Tonka böna-absolutBasnot: Vanilj
 • Dior J'adore Edp 50ml

  Dior J'adore Edp 50ml
  Dior J'adore är en sensuell, blommig och varm parfym. Den är superkvinnlig och doftar likt en hel bukett med blommor.Doftnoter: mandarin, murgröna, champaca blomma, jasmin, plommon, viol, orkidé:,&hellip:
 • Diorling EdT, 100 ML

  Diorling EdT, 100 ML
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar. Alla Monsieur Diors parfymer förkroppsligar Dior-husets kreationer och bär namnen på några av de grandiosa Haute Couture-klänningarna. De visar en man som önskade 'göra kvinnor vackra och också lyckligare'.Diorling är en doft med karaktär, mellan ett utsökt blommigt ackord och en elegant lädernot. Bergamottessens i toppen, jasmin absolute i hjärtat och patchouliessens i basen.
 • J'adore In Joy

  J'adore In Joy
  J’adore är en blommig bouquet som är en hyllning till de makalösa blommorna i Grasse. Varje variation av J’adore kännetecknas av en särskild känsla. En amforaformad flaska inspirerad av den 8-formiga silhuetten som Christian Dior hade ritat för the New Look. J’adore In Joy är en fruktigt saltig blomdoft med noter av salt och saftig persika. Doftnoter: Saltnot, Sambac Jasmin absolut, essens av Ylang-Yland och not av persika.
 • Dioressence Eau de Toilette, 100 ML

  Dioressence Eau de Toilette, 100 ML
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar. Alla Monsieur Diors parfymer förkroppsligar Dior-husets kreationer och bär namnen på några av de grandiosa Haute Couture-klänningarna. De visar en man som önskade 'göra kvinnor vackra och också lyckligare'. Dioressence är den första orientaliska doften från Dior, uppenbarad genom mystiska och sensuella kryddor. Den 'vilda' doften. Geraniumessens i toppen, kanelessens i hjärtat och patchouliessens i basen.
 • Pure Poison Eau de Parfum

  Pure Poison Eau de Parfum
  En blommig myskdoft likt en omslutande och sammetsmjuk apelsinblomma. Toppnot: essens av bergamott från Kalabrien Hjärtnot: apelsinblomsackord Basnot: vit mysk-ackord
 • Dior Joy Edp 30ml

  Dior Joy Edp 30ml
  Joy av Dior av Christian Dior är en blommig träig myskdoft för kvinnor.Toppnoter: Bergamot och Mandarin ApelsinHjärtnoter: Jasmin, Grasse Ros, Persika och CassisBasnoter: Vit mysk, sandelträ, cederträ,&hellip:
 • Miss Dior Body Mist, 100 ML

  Miss Dior Body Mist, 100 ML
  Modern klassiker med blommig, fräsch charm. Miss Dior är en naturligt sofistikerad doft och tolkar den parisiska kvinnans elegans med charm och fräckhet.
 • Dune Eau de Toilette

  Dune Eau de Toilette
  En blommig doft med kombination av trädgård och hav. Dune är en doft som uttrycker en lugn upphöjdhet och långväga resmål. Toppnot: MandarinHjärtnot: PionBasnot: Vanilj
 • Poison Girl Eau de Toilette

  Poison Girl Eau de Toilette
  En förförande doft som har en sensuell och fräsch karaktär tack vare inslag av en söt apelsin från Sicilien och en bitter apelsin från Kalabrien. En frisk och fruktig doft med apelsin och neroli som toppnot. En läcker fruktig gourmand doft. Toppnot: apelsin och neroliHjärtnot: damascenaros Basnot: tonkaböna
 • Eau Fraîche EdT, 100 ML

  Eau Fraîche EdT, 100 ML
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar.
 • Miss Dior EDP

  Miss Dior EDP
  Den nya Miss Dior Eau de Parfum är en blomstrande sensuell och feminin doft från Christian Dior. Doften består av en blommig kombination av Grasse-ros och damaskusros, som omfamnas av uppfriskande bergamottt. Denna handgjorda skapelse är sammanvävd med rosenträ och rosépeppar för ökad karaktär. En Miss Dior som lämnar spår av kärlek efter sig.
 • J'adore Absolu

  J'adore Absolu
  J’adore absolu är en blommig doft från House of Dior. I den otroligt lyxiga kompositionen blandar François Demachy härliga, sensuella blomabsolut. Absolut från Grasse-jasmin, arabisk jasmin, ros och magnolia sammanflätas med en unik fräschhet; blommorna tar upp sötman från en utsökt nektar som är sublim, naturlig och förförisk.J’adore Absolu är uppbyggd runt Grasse-jasmin, en oberäknelig skönhet som kräver tålamod och skördas vid det exakta ögonblick då den dränkt i solljus frigör sina mest sensuella accenter.
 • Miss Dior Rose N'Roses EdT

  Miss Dior Rose N'Roses EdT
  Friskheten hos färgstarka blad och den livgivande energin hos citrusnoter. Miss Dior Rose N'Roses är en sprudlande blommig doft fylld med generösa Grasse-rosor med inslag av bergamott, stärkt av intensiteten hos den vita mysknoten.En livfull essens av geranium förfinar kompositionen med sina citrondoftande aromer och tar fram den oemotståndliga doften av en oändlig blomsteräng. En klarrosa nyans som förvandlas till en doft som aldrig släpper taget om dig.Med Miss Dior Rose N’Roses ville jag inte skapa en ros utan ett överflöd av blommor. Jag ville förnya med den där starka känslan för naturen, och minnet av min barndoms dagar i Grasse och de blomstrande ängarna i maj.François Demachy, parfymkreatör hos Dior.För Miss Dior Rose N’Roses har François Demachy tagit fram en ros med en klar blommighet och en stark karaktär.Rosor friger en oemotståndlig doft av Grasse- och Damascus-ros som omedelbart för tankarna till en blomsteräng i full blom. De fruktiga och saftiga noterna av bergamott och mandarin förstärks av citrusaktiga och mintdoftande noter av geranium-essens, vilket ger en sprudlande doft.En bottennot av vit mysk ljusar upp rosnoten med oändligt ljus.Hjärtnoten hos Miss Dior Rose N'Roses virvlar runt med en explosion av Grasse-ros.Rosen odlas i södra Frankrike av exklusiva samarbetspartners till Dior-huset, och skördas för hand i maj varje år, och bevarar alla autentiska egenskaper hos denna lyxiga och delikata blomma.
 • Poison Eau de Toilette

  Poison Eau de Toilette
  En blommig ambra-doft med kryddig tuberos med narkotiska inslag. Toppnot: Bittermandelessens Hjärtnot: Sambac jasmin absolut från Indien Basnot: Vanilj
 • J'adore L'or, 40 ML

  J'adore L'or, 40 ML
  Nya J’adore L’or är en exklusiv och sensuell doft. J'adores ikoniska, blommiga bukett är berikad med sensuellt orientaliska noter och blommor som har blivit handplockade från Diors privata trädgårdar i Grasse. Toppnot: Rose de Mai Hjärtnot: Jasmin/vaniljBasnot: Tonkaböna