Dior damparfym

Populärt inom Dior damparfym

 • J'adore Eau de Parfum

  J'adore Eau de Parfum
  Absolut feminitet i en fulländad doftkomposition. Utropet J'adore associerades först med Monsieur Diors entusiastiska sätt att arbeta, J´adore inledde ett nytt kapitel i historien om Dior Couturier Parfymör. Dior repriserade sina favoritblommor tack vare den symboliska blomsterbuketten och gav uttryck åt rikedom och generositet hos en tidlös doft. Toppnot: Ylang-Ylang essens. Hjärtnot: Damascena Ros essens. Basnot: Sambac Jasmin Absolute
 • Hypnotic Poison Eau de Toilette

  Hypnotic Poison Eau de Toilette
  En sensuell och förförisk doft med en bas av vanilj. Hypnotic Poison kännetecknas av en sinnlig och beroendeframkallande vaniljnot. Diors hela djärvhet i en mjuk och förtrollande doft. Den här parfymen, som är framtagen speciellt för förföreskor med explosiv sensualism, är lika uppskattad av kvinnorna som bär den som av männen som omger dem. Toppnot: BittermandelHjärtnot: Jasmin SambacBasnot: Vanilj
 • Diorling EdT

  Diorling EdT
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar. Alla Monsieur Diors parfymer förkroppsligar Dior-husets kreationer och bär namnen på några av de grandiosa Haute Couture-klänningarna. De visar en man som önskade göra kvinnor vackra och också lyckligare.Diorling är en doft med karaktär, mellan ett utsökt blommigt ackord och en elegant lädernot. Bergamottessens i toppen, jasmin absolute i hjärtat och patchouliessens i basen.
 • Eau Fraîche EdT

  Eau Fraîche EdT
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar.

Fler tips på Dior damparfym

 • J'Adore EdP Hair Mist

  J'Adore EdP Hair Mist
  Generös, feminin och härlig applicering. Den milda, härliga doften lämnar efter sig ett lätt doftspår. Avsluta din doftrutin med en touch av J'adore Hair Mist i vacker amforaflaska. Med ett enda spraytryck får ditt hår en fräsch, blommig doft av J'adore Eau de Parfum.
 • Pure Poison Eau de Parfum

  Pure Poison Eau de Parfum
  En blommig myskdoft likt en omslutande och sammetsmjuk apelsinblomma. Toppnot: essens av bergamott från Kalabrien Hjärtnot: apelsinblomsackord Basnot: vit mysk-ackord
 • J'adore Absolu

  J'adore Absolu
  J’adore absolu är en blommig doft från House of Dior. I den otroligt lyxiga kompositionen blandar François Demachy härliga, sensuella blomabsolut. Absolut från Grasse-jasmin, arabisk jasmin, ros och magnolia sammanflätas med en unik fräschhet; blommorna tar upp sötman från en utsökt nektar som är sublim, naturlig och förförisk.J’adore Absolu är uppbyggd runt Grasse-jasmin, en oberäknelig skönhet som kräver tålamod och skördas vid det exakta ögonblick då den dränkt i solljus frigör sina mest sensuella accenter.
 • J'adore Eau de Toilette

  J'adore Eau de Toilette
  Absolut feminitet i en fulländad doftkomposition. En blomsignatur som är en hyllning till Monsieur Diors passion för blommor. En amfora-formad flaska, inspirerad av den 8-formiga silhuetten som Christian Dior ritade för New Look. J'adore Eau de Toilette är en strålande blommig bukett. En stark blommig bukett tack vare Damascena rosen med ett syrligt inslag av blodapelsin och ljust neroli från Grasse.
 • Miss Dior Eau De Toilette

  Miss Dior Eau De Toilette
  Nya Miss Dior Eau de Toilette är som en kraftfull och uppfriskande blommig virvelvind. En galen vals som dansas runt Grasse-rosor och en slöja av liljekonvalj lika skirt ljus som en tyllkjol. En strålande Miss Dior som kastar sig handlöst in i den eviga virvelvind som livet och kärleken utgör.
 • Poison Eau de Toilette

  Poison Eau de Toilette
  En blommig ambra-doft med kryddig tuberos med narkotiska inslag. Toppnot: Bittermandelessens Hjärtnot: Sambac jasmin absolut från Indien Basnot: Vanilj
 • Hypnotic Poison Eau de Parfum

  Hypnotic Poison Eau de Parfum
  Hypnotic Poison Eau de Parfum har den fylliga charmen. Fängslande och hisnande magnetiska Hypnotic Poison ären hymn till förförelse. Läcker orientalisk doft.Toppnot: Sambac jasmin-absoluteHjärtnot: Tonka böna-absolutBasnot: Vanilj
 • J'ADORE EAU DE PARFUM ROLLER-PEARL

  J'ADORE EAU DE PARFUM ROLLER-PEARL
  J'adore Eau de Parfum i roller pearl-flaska är en ny ljuvlig presentation av denna fulländat feminint blommiga doftkomposition från Dior. J'adore-flaskan är lika feminin som dess doften den rymmer. Med samma sensuella kurvor som den legendariska amforan skapad Christian Dior, är roller pearl-flaskan som en utsökt vacker och dyrbar juvel du kan ta med dig överallt.
 • Diorella EdT

  Diorella EdT
  Monsieur Diors skapelser: Christian Dior kände att han var lika mycket couturier som parfymör, med viljan att skapa dofter som skulle vara i samklang med varenda en av hans klänningar. Alla Monsieur Diors parfymer förkroppsligar Dior-husets kreationer och bär namnen på några av de grandiosa Haute Couture-klänningarna. De visar en man som önskade göra kvinnor vackra och också lyckligare.Diorella är en uppfriskande jasmindoft som symboliserar livsglädje enligt Dior. En tidlös doft. Citronessens i toppen, kaprifolackord i hjärtat och vetiversessens i basen.
 • Miss Dior Rose N'Roses

  Miss Dior Rose N'Roses
  Miss Dior Rose N'Roses hyllar allt som är starkt, levande och livfullt hos blommor. En levande och stark kombination mellan Grasse och Damascus Rosor friger en oemotståndlig doft som omedelbart för tankarna till en prunkande blomsteräng.
 • J'Adore Roller-Pearl EdT

  J'Adore Roller-Pearl EdT
  J'adore Eau de Toilette Roller-Pearl är perfekt för dig som behöver parfym i farten. Med en kula i glas och juvelliknande flaska blir vår ikoniska J'adore Dior-doft en perfekt exklusiv, praktisk och läcker reseaccessoar.
 • JOY by Dior EdP Intense

  JOY by Dior EdP Intense
  JOY by Dior Eau de Parfum Intense är som en explosion av blomsternoter där strålande citrus blandas med den färgstarka doften hos rose de Grasse och jasmin, vilken förstärks av ett omslutande och trädoftande eko av sandelträ med subtila inslag av vanilj.
 • Escale à Portofino

  Escale à Portofino
  Dior Croisière Collection kombinerar resandets konst med konsten av vackra material. Les Escales relaterar till parfymens konst på samma sätt som Dior Croisière Collections relaterar till Haute Couture: en enkel och sjävklar elegans som vittnar om en viss levnadskonst. Diors Parfymkreatör har rest till Escales-destinationerna för att leta efter exceptionella råvaror. Han har valt ut de bästa egenskaperna och skapat glada dofter som bjuder på fräschör och sommarens ljus året runt. Escale à Portofino är resan till Italien. Fräschören hos citrusfrukter från Medelhavsregionen. Toppnot: CitronHjärtnot: BittermandelBasnot: Apelsinblomma
 • JOY by Dior EdP

  JOY by Dior EdP
  Den nya JOY by Dior-doften är omedelbar, klar och generös. Vi har äntligen fångat glädje i en doft som utstrålar både omslutande mjukhet och energi. Den är en hyllning till livet och glädjen.En eau de parfum som lyses upp av ett livfullt leende av blommor och citrusfrukter, en mild smekning av trä och den sinnliga rofylldheten hos mysk. En doft med tusentals nyanser och fasetter som ändå är kristallklar.JOY by Dior uttrycker denna otroliga känsla av glädje genom att göra en tolkning av ljuset i en doft.Denna parfym liknar vissa pointillistiska målningar som har skapats med en exakt, men inte för uppenbar teknik. Den är komponerad med flera nyanser, en myriad av fasetter som leder till ett uttryck som är tydligt och självklart. François Demachy, parfymkreatör hos Dior.
 • Hypnotic Poison Roller Pearl

  Hypnotic Poison Roller Pearl
  Hypnotic Poison är inte en doft du bär, det är en doft som bär dig. Med Hypnotic Poison har House of Dior skapat en magnetisk och sensuell doft, en modern perfymlegend. Den kraftfulla och otroligt sensuella orientaliska doften kommer nu i en ny roller pearl-flaska. Den strålande och spännande glasflaskan har en fin pärla upptill för ett nytt smidigt sätt att applicera doften. När du vill applicera lite mer doft under dagen, som ett komplement till din parfym eller när du är på språng är Hypnotic Poison Roller-Pearl Eau de Toilette en helt fantastisk, oumbärlig produkt.
 • Hypnotic Poison Hair Mist

  Hypnotic Poison Hair Mist
  Hair Mist speglar en både mystisk och förförisk kvinnlighet. Hypnotic Poisons doftnoter av mandel, arabisk jasmin och vanilj frigör all sin intensitet i ditt hår och ger det en magnetisk och förförisk doft.
 • Miss Dior Absolutely Blooming Eau de Parfum

  Miss Dior Absolutely Blooming Eau de Parfum
  Modern klassiker med blommig, fräsch charm. Miss Dior är en naturligt sofistikerad goumand-doft. Toppnot: Röda bär, Hjärtnot: Ros & pion, Basnot: Vit Mysk.
 • Miss Dior Eau De Toilette Roller-Pearl

  Miss Dior Eau De Toilette Roller-Pearl
  Nya Miss Dior Eau de Toilette är som en kraftfull och uppfriskande blommig virvelvind. En galen vals som dansas runt Grasse-rosor och en slöja av liljekonvalj lika skirt ljus som en tyllkjol. En strålande Miss Dior som kastar sig handlöst in i den eviga virvelvind som livet och kärleken utgör. Miss Dior Eau de Toilette kommer i ett nytt elegant reseutförande: roller pearl-flaskan. Glasflaskan har en fin pärla upptill för ett nytt smidigt sätt att applicera doften. När du vill applicera lite mer doft under dagen, som ett komplement till din parfym eller när du är på språng är Miss Dior Eau de Toilette i den vackra roller pearl-flaskan helt oumbärlig.