Dolce & Gabbana damparfym

Populärt inom Dolce & Gabbana damparfym

Fler tips på Dolce & Gabbana damparfym

 • The One GOLD EdP

  The One GOLD EdP
  Dolce & Gabbana introducerar The One Gold - den nya fruktiga chypre-doften från D&G’s populära doftlinje The One. En ny feminin och sofistikerad Eau De Parfum som fångar andan av kvinnligt självförtroende och fängslande charm. En doft som hyllar kvinnans självklara elegans.The One Gold öppnar med livfulla toppnoter av frukt, där saftig italiensk mandarin blandas med solmoget plommon och rosépeppar som ger en härlig subtil kryddighet. De läckra fruktnoterna i ger plats åt doftens blommiga hjärta, där ros möter sensuell jasmin och liljekonvalj som tillsammans skapar en oemotståndlig, feminin bukett. Det blommiga hjärtat utvecklas slutligen i The One Gold’s bas, där patchouli och söt vanilj omfamnas av mysk vilket ger en varm, mjuk doft på din hud.Doftfamilj: ChypreToppnot: Saftigt PlommonHjärtnot: Livfull LiljekonvaljBasnot: Mystisk Patchouli
 • Light Blue, EdT 50ml

  Light Blue, EdT 50ml
 • Light Blue Dam EdP Gift Box

  Light Blue Dam EdP Gift Box
 • Dolce Peony, EdP 30ml

  Dolce Peony, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme Eau de Toilette 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme Eau de Toilette 25 ml
  Light Blue Italian Love Pour Femme är en sensuell, fruktig och blommig doft, nu med toner av trä.
 • Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 30 ml
  Spännande och komplex doft för den sanna romantikern. De kryddiga och friska noterna utgör en kontrastrik komposition som känns både klassisk och modern samtidigt.
 • Light Blue Eau Intense, EdP 50ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 50ml
 • The Only One, EdP 30ml

  The Only One, EdP 30ml
 • Light Blue EdT

  Light Blue EdT
  En en frisk och lätt EdT och en klassiker som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och minnevärda kvällar. Toppnoterna Granny Smith äpple och siciliansk citrus ger det första fräscha intrycket. Den vita rosen i hjärtat ger Light Blue en sensuellt feminin karaktär. Förföriska toner av cederträ och mysk rundar av och ger en varm signatur.Toppnoter: Siciliansk citrus, Granny Smith äpple och blåklocka. Hjärtnoter: Jasmin och ros. Basnoter: Cederträ, amber och mysk.
 • Dolce, EdP 30ml

  Dolce, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 30 ml
  Dolce Peony EdP från Dolce & Gabbana kombinerar fruktiga nashipäron med patchouli och olika blommor. I centrum står den underbara pionen.
 • Dolce & Gabbana The One Gold Eau De Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana The One Gold Eau De Parfum 50 ml
  One Gold Eau De Parfum har en doft med pulserande toppnoter av mousserande italiensk mandarin tillsammans med saftigt plommon och rosa peppar.
 • Light Blue, EdT 200ml

  Light Blue, EdT 200ml
 • The One Gold, EdP 30ml

  The One Gold, EdP 30ml
 • Pour Femme EdP

  Pour Femme EdP
  En passionerad och blommig EdP som ger ett intryck av styrka och mjukhet på samma gång. Pour Femme är en upplevelse av kontraster som sveper in sinnena och som dröjer sig kvar långt efter att hon gått iväg; ett överflöd av slingrande detaljer som tecknar en anslående kombination av styrka och mjukhet.Toppnoter: Neroli och hallon. Hjärtnoter: Jasmin och apelsinblomma. Basnoter: Vanilj, ackord från marshmallow och heliotrop.
 • Light Blue, EdT 100ml

  Light Blue, EdT 100ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Forever Pour Femme Eau de Parfum 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Forever Pour Femme Eau de Parfum 25 ml
  Upptäck en helt ny version av den ikoniska signaturdoften Light Blue Forever Pour Femme från Dolce & Gabbana. Light Blue Forever Pour Femme Eau de Parfum är en solig och sensuell doft som för tankarna till långa sommardagar vid Medelhavet.
 • The Only One Set, EdP 30 + 10ml

  The Only One Set, EdP 30 + 10ml
 • The Only One 2, EdP 30ml

  The Only One 2, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana L’Imperatrice Eau De Toilette 100 ml

  Dolce & Gabbana L’Imperatrice Eau De Toilette 100 ml
  L’Imperatrice skapades för kvinnan som drar blickar till sig vart hon än går. För kvinnan som älskar att vara festens medelpunkt. Den oförglömligt mjuka sötman från rosa cyklamen och vattenmelon och fruktiga exotiska noter från kiwi och rabarber har gjort denna doft till Dolce & Gabbanas absoluta bästsäljare.
 • 3 L'impératrice EdT

  3 L'impératrice EdT
  En EdT med saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor som bereder väg för en aptitretande bas med mysk. Den aptitretande blandningen av vattenmelon och kiwi kontrasteras mot den dramatiska rosa cyklamen som bjuder på en uppiggande doftupplevelse. Uppsluppen, mästerlig och otroligt beroendeframkallande.
 • The One, EdT 30ml

  The One, EdT 30ml
 • The One, EdP 30ml

  The One, EdP 30ml
 • L'Impératrice, EdT 50ml

  L'Impératrice, EdT 50ml
 • The One, EdT 50ml

  The One, EdT 50ml
 • Dolce Garden, EdP 50ml

  Dolce Garden, EdP 50ml
 • The Only One Intense, EdP 30ml

  The Only One Intense, EdP 30ml
 • Dolce Lily Eau De Toilette

  Dolce Lily Eau De Toilette
  Dolce Lily, den nya livfulla Eau de Toiletten för kvinnor i den kända Dolce-doftkollektionen. Den nya damparfymen hyllar den charmfulla blomman rosa lilja, en symbol för femininitet och godhet. Dolce Lily är en ljus, fruktig och blommig edt parfym som kombinerar rosa liljeackord med exotisk passionsfrukt och mjuk, sensuell mysk som skapar nya former av elegans. En blommig mysk parfym som passar både dag och kväll. De saftiga toppnoterna av citrus, italiensk bergamott och passionsfrukt ger en frisk och tropisk touch till doftens blommiga hjärta, där sprudlande rosa lilja blandats med sofistikerade noter av doftande rosor. I basen finns mjuka och sensuella noter av mysk, sandelträ och vanilj vilka adderar ett subtilt djup till doften. Resultatet? En upplyftande och beroendeframkallande Dolce & Gabbana parfym som håller länge på huden.Toppnot:Passionsfrukt accord, Bergamot, CitronHjärtnot:Rosa liljeackord, RosBasnot:Mysk, Sandelträ, Vanilj
 • The Only One, EdP 50ml

  The Only One, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 100 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 100 ml
  Light Blue är en hyllning till varma italienska sommardagar när man känner Medelhavssolens värme mot huden och hör ljudet av vågornas skvalp mot strandkanten. En attraktiv, sprudlande och oemotståndlig doft. Mjuk och feminin med en blommig och fruktig sammansättning av citron, äpple, blåklocka, jasmin, bambu och vita rosor på en varm bas av cederträ, ambra och mysk.
 • Light Blue Sun, EdT 100ml

  Light Blue Sun, EdT 100ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 50 ml
  Dolce Peony EdP från Dolce & Gabbana kombinerar fruktiga nashipäron med patchouli och olika blommor. I centrum står den underbara pionen.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 25 ml
  Light Blue är en hyllning till varma italienska sommardagar när man känner Medelhavssolens värme mot huden och hör ljudet av vågornas skvalp mot strandkanten. En attraktiv, sprudlande och oemotståndlig doft. Mjuk och feminin med en blommig och fruktig sammansättning av citron, äpple, blåklocka, jasmin, bambu och vita rosor på en varm bas av cederträ, ambra och mysk.
 • The One, EdP 75ml

  The One, EdP 75ml
 • Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

  Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
  30 ml, The One är en orientalisk och modern doft med stark personlighet. Med toppnoter från citrus, bergamott och mandarin blir det första intrycket enastående. I hjärtat finns passionerade toner av ljuvlig litchifrukt och saftig persika. Som avslut innehåller basen plommon, vanilj och söt mysk. En förtrollande doft som ger en sensuell effekt.
 • Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Toilette 50 ml
  Dolce Shine från Dolce & Gabbana är en varm och fruktig blomsterdoft. Parfymen är som en blombukett, lika varm och energigivande som solen. Doften inspireras av den underbara perioden mellan vinter och vår längs den italienska Amalfikusten. De färgstarka toppnoterna av saftig mango kontrasteras mot frisk, naturlig grapefruktessens. Här finns också harmoniska stråk av jasmin och ljusa träslag.
 • Dolce Shine EdP

  Dolce Shine EdP
  Dolce Shine är en solig parfym som är inspirerad av när de första solstrålarna börjar värma. Med sin värme balanserar Dolce Shine friskhet och sötma i en lysande doftupplevelse som sammanstrålar Dolce-familjens härliga bukett. Färgglad mogen mango och jasmin blandas tillsammans med päron och färsk grapefrukt som kombineras med varma tränoter som tillsammans skapar en solig, blommig och fruktig doftkänsla.Topp: MangoHjärta: Päron & GrapefruitBas: Varma tränoter
 • Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

  Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
  50 ml, Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös, med en klassisk doft. Toppnoterna fullkomligt strålar av en solkysst citrusblandning av bergamott och mandarin. De varma fruktiga noterna av ljuvlig litchifrukt och saftig persika förhöjer njutningen. Det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av kvinnlighet, med en frodig lilja, liljekonvalj och jasmin, vilka tillsammans skapar en distinkt och djärv signatur. En oväntad doft av plommon glöder i basen som avslutningsvis lockar med vetiver, vanilj, kvardröjande söt mysk och amber noter. Doftnoter Toppnoter: Bergamott, Mandarin, Litchifrukt & Persika Hjärtnoter: Lilja, Liljekonvalj & Jasmin Basnoter: Plommon, Vetiver, Vanilj, Söt Mysk & Amber
 • Dolce Shine, EdP 30ml

  Dolce Shine, EdP 30ml
 • Light Blue Love Is Love, EdT 50ml

  Light Blue Love Is Love, EdT 50ml
 • Light Blue Italian Love, EdT 50ml

  Light Blue Italian Love, EdT 50ml
 • Dolce, EdP 50ml

  Dolce, EdP 50ml
 • The Only One Intense, EdP 50ml

  The Only One Intense, EdP 50ml
 • Dolce Peony, EdP 50ml

  Dolce Peony, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana The One Gold Eau De Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana The One Gold Eau De Parfum 30 ml
  One Gold Eau De Parfum har en doft med pulserande toppnoter av mousserande italiensk mandarin tillsammans med saftigt plommon och rosa peppar.
 • Light Blue Forever, EdP 50ml

  Light Blue Forever, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette 50 ml
  Dolce Lily Eau de Toilette är den sprudlande medlemmen i Dolce-familjen. Doften uttrycker Dolce-tjejens autentiska och omtänksamma sida.
 • Light Blue EdT

  Light Blue EdT
  En en frisk och lätt EdT och en klassiker som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och minnevärda kvällar. Toppnoterna Granny Smith äpple och siciliansk citrus ger det första fräscha intrycket. Den vita rosen i hjärtat ger Light Blue en sensuellt feminin karaktär. Förföriska toner av cederträ och mysk rundar av och ger en varm signatur.Toppnoter: Siciliansk citrus, Granny Smith äpple och blåklocka. Hjärtnoter: Jasmin och ros. Basnoter: Cederträ, amber och mysk.
 • Dolce Shine, EdP 50ml

  Dolce Shine, EdP 50ml
 • Dolce Lily, EdT 30ml

  Dolce Lily, EdT 30ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum 30 ml
  Dolce Shine från Dolce & Gabbana är en varm och fruktig blomsterdoft. Parfymen är som en blombukett, lika varm och energigivande som solen. Doften inspireras av den underbara perioden mellan vinter och vår längs den italienska Amalfikusten. De färgstarka toppnoterna av saftig mango kontrasteras mot frisk, naturlig grapefruktessens. Här finns också harmoniska stråk av jasmin och ljusa träslag.
 • Light Blue Eau Intense, EdP 25ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 25ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Lily Eau de Toilette 30 ml
  Dolce Lily Eau de Toilette är den sprudlande medlemmen i Dolce-familjen. Doften uttrycker Dolce-tjejens autentiska och omtänksamma sida.
 • Dolce Lily Eau De Toilette

  Dolce Lily Eau De Toilette
  Dolce Lily, den nya livfulla Eau de Toiletten för kvinnor i den kända Dolce-doftkollektionen. Den nya damparfymen hyllar den charmfulla blomman rosa lilja, en symbol för femininitet och godhet. Dolce Lily är en ljus, fruktig och blommig edt parfym som kombinerar rosa liljeackord med exotisk passionsfrukt och mjuk, sensuell mysk som skapar nya former av elegans. En blommig mysk parfym som passar både dag och kväll. De saftiga toppnoterna av citrus, italiensk bergamott och passionsfrukt ger en frisk och tropisk touch till doftens blommiga hjärta, där sprudlande rosa lilja blandats med sofistikerade noter av doftande rosor. I basen finns mjuka och sensuella noter av mysk, sandelträ och vanilj vilka adderar ett subtilt djup till doften. Resultatet? En upplyftande och beroendeframkallande Dolce & Gabbana parfym som håller länge på huden.Toppnot:Passionsfrukt accord, Bergamot, CitronHjärtnot:Rosa liljeackord, RosBasnot:Mysk, Sandelträ, Vanilj
 • Light Blue Set, EdT 25ml + 10ml

  Light Blue Set, EdT 25ml + 10ml
 • The One EdP Gift Box

  The One EdP Gift Box
 • Pour Femme, EdP 25ml

  Pour Femme, EdP 25ml
 • Dolce Rose, EdT 30ml

  Dolce Rose, EdT 30ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 30 ml
  Dolce & Gabbana lanserar Dolce Rose, som blir den första Eau de Toilette-doften i samlingen – och som ger uttryck för en ny version av Dolce-flickan. Hon är djärv, sällskaplig och social.
 • Intense, EdP 100ml

  Intense, EdP 100ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum 30 ml
  Ordet dolce betyder söt på italienska, vilket perfekt beskriver de söta blomdofterna. Själva signaturen på flaskan är lånad av Domenico Dolces egen farfar. En söt doft med ingredienser som kokos och vanilj.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 100 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 100 ml
  Light Blue Love Is Love från Dolce & Gabbana är en mystisk och magnetisk doft, inspirerad av den oemotståndliga kraften i en kärleksfull blick eller en smekning. De feminina och förföriska toppnoterna är italiensk citron, granny smith-äpple och röda bär. Hjärtnoter av hallonsorbet gör doften ännu mer attraktiv. I basen kombineras de klassiska signaturnoterna av cederträ och bärnsten med mysk och crème chantilly.
 • The Only One, EdP 100ml

  The Only One, EdP 100ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 50 ml
  Light Blue är en hyllning till varma italienska sommardagar när man känner Medelhavssolens värme mot huden och hör ljudet av vågornas skvalp mot strandkanten. En attraktiv, sprudlande och oemotståndlig doft. Mjuk och feminin med en blommig och fruktig sammansättning av citron, äpple, blåklocka, jasmin, bambu och vita rosor på en varm bas av cederträ, ambra och mysk.
 • Light Blue Eau Intense, EdP 100ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 100ml
 • The Only One 2, EdP 50ml

  The Only One 2, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 50 ml
  Spännande och komplex doft för den sanna romantikern. De kryddiga och friska noterna utgör en kontrastrik komposition som känns både klassisk och modern samtidigt.
 • Dolce Rose EdT

  Dolce Rose EdT
  En ny utsökt blomma i form av en parfym adderas nu till den italienska Dolce-buketten. Nu introduceras Dolce Rose, den första Eau de Toiletten i kollektionen som visar en ny sida av Dolce-tjejen. Med sitt självklara, optimistiska sätt uttrycker hon sin åsikt så som den är och sprider sin spontana, feminia anda var hon än går.Dolce Rose är en hyllning till en av de mest ikoniska blommorna – en symbol för kärlek, skönhet och femininet och ett av Dolce & Gabbanas ikoniska mönster. Denna Eau de Toilette är en beroendeframkallande fruktig floral-doft som kombinerar ros absolu och krispig centifoliaros med mjuk mysk och syrliga röda vinbär. En parfym full av energi, glädje och utsökt charm.Toppnot: Röda vinbär, mandarin, grönt äppleHjärtnot: Ros absolu, vit persika, magnoliaBasnot: Mysk, sandelträ, vitt trä
 • Light Blue EdT

  Light Blue EdT
  En en frisk och lätt EdT och en klassiker som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och minnevärda kvällar. Toppnoterna Granny Smith äpple och siciliansk citrus ger det första fräscha intrycket. Den vita rosen i hjärtat ger Light Blue en sensuellt feminin karaktär. Förföriska toner av cederträ och mysk rundar av och ger en varm signatur.Toppnoter: Siciliansk citrus, Granny Smith äpple och blåklocka. Hjärtnoter: Jasmin och ros. Basnoter: Cederträ, amber och mysk.
 • The One, EdT 100ml

  The One, EdT 100ml
 • Light Blue, EdT 25ml

  Light Blue, EdT 25ml
 • The One, EdP 50ml

  The One, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 50 ml
  Dolce & Gabbana lanserar Dolce Rose, som blir den första Eau de Toilette-doften i samlingen – och som ger uttryck för en ny version av Dolce-flickan. Hon är djärv, sällskaplig och social.
 • Intense, EdP 50ml

  Intense, EdP 50ml
 • Light Blue Forever, EdP 25ml

  Light Blue Forever, EdP 25ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 50 ml
  Light Blue Love Is Love från Dolce & Gabbana är en mystisk och magnetisk doft, inspirerad av den oemotståndliga kraften i en kärleksfull blick eller en smekning. De feminina och förföriska toppnoterna är italiensk citron, granny smith-äpple och röda bär. Hjärtnoter av hallonsorbet gör doften ännu mer attraktiv. I basen kombineras de klassiska signaturnoterna av cederträ och bärnsten med mysk och crème chantilly.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Femme Eau de Toilette 50 ml
  Light Blue Italian Love Pour Femme är en sensuell, fruktig och blommig doft, nu med toner av trä.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love Pour Homme Eau de Toilette 50 ml
  Light Blue Italian Love Pour Homme är en ny tolkning av manlig sensualitet. Doften inleds med en fräsch cocktail av italiensk bergamott och grapefrukt.
 • Dolce & Gabbana Dolce Peony Edp 75ml

  Dolce & Gabbana Dolce Peony Edp 75ml
  Dolce Peony av Dolce &: Gabbana är en blommig fruktig gourmanddoft för kvinnor. Toppnoter: Päron, Cyklamen, Bergamott, Rosé Peppar Hjärtnoter: Pion, Freesia, Bulgarisk Rose Basnoter: Mirabelle,&hellip:
 • Dolce Lily, EdT 50ml

  Dolce Lily, EdT 50ml
 • Dolce & Gabbana The One Women Eau De Parfum Gift Set 2 st

  Dolce & Gabbana The One Women Eau De Parfum Gift Set 2 st
  Bästsäljaren The One Women Eau De Parfum från Dolce & Gabbana är en doft starka och modiga kvinnan. Doften är överdådig, förförisk och minnesvärd. Med sin gyllene inramning är denna doft från Dolce & Gabbana den perfekta doftsignaturen för den glamorösa kvinnan. Du får en läcker Body Lotion på köpet!
 • Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum 30 ml
  The Only One Eau de Parfum Intense är det senaste tillskottet i The Only One-serien från Dolce & Gabbana. Parfymen bygger vidare på den förföriska blomsterdoften The Only One. Doften är lika intensiv och sensuell som kvinnan som bär den. Den överraskande och feminina kombinationen av italiensk mandarin, apelsinblomma och svart vanilj drar garanterat uppmärksamheten till sig.
 • Dolce & Gabbana The One Women Eau De Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana The One Women Eau De Parfum 50 ml
  Bästsäljaren The One Eau De Parfum är gjord för den starka och modiga kvinnan. Doften är överdådig, förförisk och minnesvärd. Med sin gyllene inramning är denna doft från Dolce & Gabbana den perfekta doftsignaturen för den glamorösa kvinnan.
 • The One EdP

  The One EdP
  En EdP med varm, orientaliskt blommig doft. The One är skapad för den ultimata divan, förtrollande från första stund, modern och glamorös. En feminin doft med stark personlighet och sötma.Toppnoter: Mandarin, bergamott och litchi. Hjärtnoter: Lilja, liljekonvalj och jasmin. Basnoter: Vanilj, mysk och ambra.
 • Light Blue Set, EdT 25ml + Body Cream 50ml

  Light Blue Set, EdT 25ml + Body Cream 50ml
 • The One Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml

  The One Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml
 • The One GOLD EdP

  The One GOLD EdP
  Dolce & Gabbana introducerar The One Gold - den nya fruktiga chypre-doften från D&G’s populära doftlinje The One. En ny feminin och sofistikerad Eau De Parfum som fångar andan av kvinnligt självförtroende och fängslande charm. En doft som hyllar kvinnans självklara elegans.The One Gold öppnar med livfulla toppnoter av frukt, där saftig italiensk mandarin blandas med solmoget plommon och rosépeppar som ger en härlig subtil kryddighet. De läckra fruktnoterna i ger plats åt doftens blommiga hjärta, där ros möter sensuell jasmin och liljekonvalj som tillsammans skapar en oemotståndlig, feminin bukett. Det blommiga hjärtat utvecklas slutligen i The One Gold’s bas, där patchouli och söt vanilj omfamnas av mysk vilket ger en varm, mjuk doft på din hud.Doftfamilj: ChypreToppnot: Saftigt PlommonHjärtnot: Livfull LiljekonvaljBasnot: Mystisk Patchouli
 • Dolce Garden, EdP 30ml

  Dolce Garden, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Parfum Intense 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Parfum Intense 25 ml
  Light Blue Eau Intense är mer än en doft. Den återspeglar auran av Medelhavets skönhet mot den blå bakgrunden av ön Capri. En eau de parfum från Dolce & Gabbana som öppnar med en slående och förförisk doft av citron och torra Granny Smith-äpplen. I hjärtat blandas de fruktiga och blommiga fasetterna med elegant ringblomma och inslag av berusande jasmin. De karaktäristiska noterna av ljus ambra och ädel mysk smälter samman med en solkysst hud och utvecklas till en livfull och sensuell doft.
 • Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum For Women 30 ml

  Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum For Women 30 ml
  The One från Dolce & Gabbana är en lyxig, varm, orientalisk och blommig doft.
 • Dolce Garden, EdP 75ml

  Dolce Garden, EdP 75ml