Dolce & Gabbana damparfym

Populärt inom Dolce & Gabbana damparfym

Fler tips på Dolce & Gabbana damparfym

 • The One Gold, EdP 30ml

  The One Gold, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love EdT - 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love EdT - 50 ml
  50 ml, Light Blue Italian Love Pour Homme Eau De Toilette avslöjar en ny tolkning av maskulin sensualitet. Doften öppnar upp med italiensk bergamott som möter saftig, fryst grapefrukt, som en svalkande fräsch coctail. Noterna utvecklar sig till doftens maskulina, intensiva hjärta där gröna noter kombineras med violdblad och en våg av akvariska noter. Jordig vetiver möter mysk och den berusande, mystiska noten av patchouli, medan den fylligt guaiac-trä ger nytt djup och en spännande sensualitet till Light Blue Italian Love Pour Homme. Flakonen delar signatursilhuetten av den ikoniska doften Light Blue Pour Homme men med en förstärkt, blå färg i glast vilket återspeglar de djupt blåa nyanserna i havet som omger Capri.
 • Dolce, EdP 30ml

  Dolce, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice EdT - 50 ml

  Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice EdT - 50 ml
  50 ml,
 • Light Blue, EdT 200ml

  Light Blue, EdT 200ml
 • L'Impératrice, EdT 100ml

  L'Impératrice, EdT 100ml
 • Light Blue Set, EdT 25ml + 10ml

  Light Blue Set, EdT 25ml + 10ml
 • The Only One, EdP 100ml

  The Only One, EdP 100ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue EdT - 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue EdT - 50 ml
  50 ml, Dolce & Gabbana Light Blue är en magisk parfym som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och lekfulla nätter. Med toppnoter såsom Granny Smith äpple, siciliansk ceder och blåklocka väcker Light Blue din sensuella sida. Förföriska toner av amber och mysk rundar av och ger en varm signatur. En sexig och frisk parfym som blir djupare när den används tillsammans med tillhörande body cream och shower gel.
 • The One, EdT 30ml

  The One, EdT 30ml
 • Light Blue Italian Love, EdT 50ml

  Light Blue Italian Love, EdT 50ml
 • Dolce & Gabbana The Only One EdP - 30 ml

  Dolce & Gabbana The Only One EdP - 30 ml
  30 ml, The Only One är lika komplex och spännande som kvinnan den porträtterar. En överraskande livlig kombination av viol och kaffe skapar kontraster som är starkt beroendeframkallande. Doften är oväntad, men samtidigt blommig och varm. I basen hittar vi noter av vanilj och patchouli som skapar ett delikat närmast orientaliskt spår. En doft som är lika fascinerande som kvinnan som bär den.
 • The One, EdP 50ml

  The One, EdP 50ml
 • Devotion, EdP 50ml

  Devotion, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Lilly EdT - 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Lilly EdT - 50 ml
  50 ml, Dolce Lily, den nya livfulla Eau de Toiletten för kvinnor i den kända Dolce-doftkollektionen. Den nya damparfymen hyllar den charmfulla blomman rosa lilja, en symbol för femininitet och godhet. Dolce Lily är en ljus, fruktig och blommig edt parfym som kombinerar rosa liljeackord med exotisk passionsfrukt och mjuk, sensuell mysk som skapar nya former av elegans. En blommig mysk parfym som passar både dag och kväll. De saftiga toppnoterna av citrus, italiensk bergamott och passionsfrukt ger en frisk och tropisk touch till doftens blommiga hjärta, där sprudlande rosa lilja blandats med sofistikerade noter av doftande rosor. I basen finns mjuka och sensuella noter av mysk, sandelträ och vanilj vilka adderar ett subtilt djup till doften. Resultatet? En upplyftande och beroendeframkallande Dolce & Gabbana parfym som håller länge på huden. Toppnot:Passionsfrukt accord, Bergamot, Citron Hjärtnot:Rosa liljeackord, Ros Basnot:Mysk, Sandelträ, Vanilj
 • Dolce & Gabbana Devotion EdP - 100 ml

  Dolce & Gabbana Devotion EdP - 100 ml
  100 ml, Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum-doften är en sensorisk resa – förförisk och lugnande – som är kapabel att framkalla den positivitet som Dolce&Gabbana värdesätter, vilket symboliseras av det ikoniska Sacred Heart-emblemet. En doftskapelse av utsökta kontraster, ljusa toppnoter och sensuella basnoter. DESIGN Sacred Heart-emblemet, med sina distinkta mönster, pryder Devotion Eau de Parfum-flaskan. En universell symbol för kärlek i alla dess former och nyanser. Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum: en omslutande och sensuell doft. Doften skapades exklusivt för Dolce&Gabbana av Olivier Cresp. TOPP Doften öppnar med lockande gourmandnoter av kanderad citrus. HJÄRTA En strålande friskhet av apelsinblomma finns i hjärtat. BAS Den varma och sensuella touchen av vanilj från Madagaskar transporterar sinnena till en söt och sofistikerad destination.
 • Dolce Shine, EdP 50ml

  Dolce Shine, EdP 50ml
 • Light Blue, EdT 50ml

  Light Blue, EdT 50ml
 • Light Blue Eau Intense, EdP 50ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 50ml
 • Dolce Shine, EdP 30ml

  Dolce Shine, EdP 30ml
 • The One, EdT 50ml

  The One, EdT 50ml
 • Light Blue, EdT 100ml

  Light Blue, EdT 100ml
 • Dolce Rose, EdT 30ml

  Dolce Rose, EdT 30ml
 • Dolce & Gabbana The One EdP - 50 ml

  Dolce & Gabbana The One EdP - 50 ml
  50 ml, Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös, med en klassisk doft. Toppnoterna fullkomligt strålar av en solkysst citrusblandning av bergamott och mandarin. De varma fruktiga noterna av ljuvlig litchifrukt och saftig persika förhöjer njutningen. Det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av kvinnlighet, med en frodig lilja, liljekonvalj och jasmin, vilka tillsammans skapar en distinkt och djärv signatur. En oväntad doft av plommon glöder i basen som avslutningsvis lockar med vetiver, vanilj, kvardröjande söt mysk och amber noter. Doftnoter Toppnoter: Bergamott, Mandarin, Litchifrukt & Persika Hjärtnoter: Lilja, Liljekonvalj & Jasmin Basnoter: Plommon, Vetiver, Vanilj, Söt Mysk & Amber
 • Devotion, EdP 30ml

  Devotion, EdP 30ml
 • The One Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml

  The One Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml
 • Dolce & Gabbana The One EdP - 30 ml

  Dolce & Gabbana The One EdP - 30 ml
  30 ml, Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös, med en klassisk doft. Toppnoterna fullkomligt strålar av en solkysst citrusblandning av bergamott och mandarin. De varma fruktiga noterna av ljuvlig litchifrukt och saftig persika förhöjer njutningen. Det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av kvinnlighet, med en frodig lilja, liljekonvalj och jasmin, vilka tillsammans skapar en distinkt och djärv signatur. En oväntad doft av plommon glöder i basen som avslutningsvis lockar med vetiver, vanilj, kvardröjande söt mysk och amber noter. Doftnoter Toppnoter: Bergamott, Mandarin, Litchifrukt & Persika Hjärtnoter: Lilja, Liljekonvalj & Jasmin Basnoter: Plommon, Vetiver, Vanilj, Söt Mysk & Amber
 • Intense, EdP 100ml

  Intense, EdP 100ml
 • Light Blue, EdT 25ml

  Light Blue, EdT 25ml
 • Dolce Rose, EdT 50ml

  Dolce Rose, EdT 50ml
 • Dolce & Gabbana Devotion EdP - 50 ml

  Dolce & Gabbana Devotion EdP - 50 ml
  50 ml, Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum-doften är en sensorisk resa – förförisk och lugnande – som är kapabel att framkalla den positivitet som Dolce&Gabbana värdesätter, vilket symboliseras av det ikoniska Sacred Heart-emblemet. En doftskapelse av utsökta kontraster, ljusa toppnoter och sensuella basnoter. DESIGN Sacred Heart-emblemet, med sina distinkta mönster, pryder Devotion Eau de Parfum-flaskan. En universell symbol för kärlek i alla dess former och nyanser. Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum: en omslutande och sensuell doft. Doften skapades exklusivt för Dolce&Gabbana av Olivier Cresp. TOPP Doften öppnar med lockande gourmandnoter av kanderad citrus. HJÄRTA En strålande friskhet av apelsinblomma finns i hjärtat. BAS Den varma och sensuella touchen av vanilj från Madagaskar transporterar sinnena till en söt och sofistikerad destination.
 • Dolce & Gabbana Q by Dolce & Gabbana EdP - 50 ml

  Dolce & Gabbana Q by Dolce & Gabbana EdP - 50 ml
  50 ml, Q by Dolce&Gabbana är en doft med fruktiga och blommiga noter som berikats med en stark, träig bas. Den fräscha smaken av sicilianska citroner i kombination med den kontrasterande, sötsyrliga smaken av körsbär ger parfymen en raffinerad men djärv doft.   DESIGNEN Korken är designad som en kunglig guldkrona, förstärkt av en körsbärsröd ton. Passion, kärlek och energi inspirerade doftens design. Doften är förvarad i en kraftig glasflaska i en delikat rosa färg.   Dolce&Gabbana Q Eau de Parfum: en magnetisk och passionerad komposition för kvinnor.   Daphne Bugey skapade doften exklusivt för Dolce&Gabbana.   TOPP Doften öppnar med gnistrande citrusnoter av siciliansk citron och röd apelsin tillsammans med delikata jasminblad.   HJÄRTA I hjärtat av Dolce&Gabbana Q Eau de Parfum-doften ligger den söta och krispiga noten av körsbär som förförs av krämig heliotrop.   BAS Noter av cederträ, kristallmysk och mjuk mysk ger buketten en intensivt kraftfull touch.
 • Dolce & Gabbana Dolce Violet EdT - 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Violet EdT - 30 ml
  30 ml, Dolce Violet Eau de Toilette: en glad cocktail av färgglada noter.  Doften skapades exklusivt för Dolce&Gabbana av Emilie Coppermann.  TOPP Doften öppnar med den förtjusande svarta vinbärsknoppen som kombineras med glittrande, mandarin från Madagaskar och den mjuka, blommiga fräschören av cyklamenackord.  HJÄRTA I hjärtat av Dolce Violet Eau de Toilette kombineras de förtrollande accenterna av viol med de saftiga noterna av björnbär och soldränkta päron.  BAS Den sensuella och krämiga basen omsluter det kraftfulla hjärtat med sandelträ och vanilj från Madagaskar. Detta förstärks av ett spår av mysk.
 • The Only One Intense, EdP 50ml

  The Only One Intense, EdP 50ml
 • K by Dolce&Gabbana EdP and Travelspray Gift Set 2023

  K by Dolce&Gabbana EdP and Travelspray Gift Set 2023
 • Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love 25 ml
  25 ml, Light Blue Italian Love Pour Homme Eau De Toilette avslöjar en ny tolkning av maskulin sensualitet. Doften öppnar upp med italiensk bergamott som möter saftig, fryst grapefrukt, som en svalkande fräsch coctail. Noterna utvecklar sig till doftens maskulina, intensiva hjärta där gröna noter kombineras med violdblad och en våg av akvariska noter. Jordig vetiver möter mysk och den berusande, mystiska noten av patchouli, medan den fylligt guaiac-trä ger nytt djup och en spännande sensualitet till Light Blue Italian Love Pour Homme. Flakonen delar signatursilhuetten av den ikoniska doften Light Blue Pour Homme men med en förstärkt, blå färg i glast vilket återspeglar de djupt blåa nyanserna i havet som omger Capri.
 • The Only One 2, EdP 50ml

  The Only One 2, EdP 50ml
 • The One EdP Gift Box

  The One EdP Gift Box
 • The Only One, EdP 50ml

  The Only One, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana The One EdP - 75 ml

  Dolce & Gabbana The One EdP - 75 ml
  75 ml, Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum är en varm, orientaliskt blommig doft med modern sensualism. En doft med stark personlighet och kontrastfull sötma. The One som är skapad för den ultimata divan, frestar från första stund, modern och glamorös, med en klassisk doft. Toppnoterna fullkomligt strålar av en solkysst citrusblandning av bergamott och mandarin. De varma fruktiga noterna av ljuvlig litchifrukt och saftig persika förhöjer njutningen. Det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av kvinnlighet, med en frodig lilja, liljekonvalj och jasmin, vilka tillsammans skapar en distinkt och djärv signatur. En oväntad doft av plommon glöder i basen som avslutningsvis lockar med vetiver, vanilj, kvardröjande söt mysk och amber noter. Doftnoter Toppnoter: Bergamott, Mandarin, Litchifrukt & Persika Hjärtnoter: Lilja, Liljekonvalj & Jasmin Basnoter: Plommon, Vetiver, Vanilj, Söt Mysk & Amber
 • The Only One 2, EdP 30ml

  The Only One 2, EdP 30ml
 • The One Gift Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml

  The One Gift Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Intense EdP - 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Intense EdP - 50 ml
  50 ml, 15 år efter lanseringen av storsäljaren och klassikern Light Blue kommer en ännu intensivare och mer sensuell variant, Light Blue Eau Intense. Vi befinner oss vid det djupa blåa medelhavet. Vi känner styrkan från de höga klipporna och friskheten från det svalkande vattnet. En beroendeframkallande cocktail av fruktiga noter av citron och gröna äpplen är förstärkt vilken gör att friskheten blir ännu mer långvarig. I hjärtat har vi blomblad från jasmin och ringblomma. I basen har vi vibrerande träiga noter från amber och mysk.
 • Dolce Lily, EdT 30ml

  Dolce Lily, EdT 30ml
 • Light Blue Forever, EdP 50ml

  Light Blue Forever, EdP 50ml
 • Dolce Peony, EdP 50ml

  Dolce Peony, EdP 50ml
 • Light Blue Forever, EdP 25ml

  Light Blue Forever, EdP 25ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue EdT - 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue EdT - 25 ml
  25 ml, Dolce & Gabbana Light Blue är en magisk parfym som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och lekfulla nätter. Med toppnoter såsom Granny Smith äpple, siciliansk ceder och blåklocka väcker Light Blue din sensuella sida. Förföriska toner av amber och mysk rundar av och ger en varm signatur. En sexig och frisk parfym som blir djupare när den används tillsammans med tillhörande body cream och shower gel.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Intense EdP - 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Intense EdP - 25 ml
  25 ml, 15 år efter lanseringen av storsäljaren och klassikern Light Blue kommer en ännu intensivare och mer sensuell variant, Light Blue Eau Intense. Vi befinner oss vid det djupa blåa medelhavet. Vi känner styrkan från de höga klipporna och friskheten från det svalkande vattnet. En beroendeframkallande cocktail av fruktiga noter av citron och gröna äpplen är förstärkt vilken gör att friskheten blir ännu mer långvarig. I hjärtat har vi blomblad från jasmin och ringblomma. I basen har vi vibrerande träiga noter från amber och mysk.
 • Dolce & Gabbana Q by Dolce & Gabbana EdP - 100 ml

  Dolce & Gabbana Q by Dolce & Gabbana EdP - 100 ml
  100 ml, Q by Dolce&Gabbana är en doft med fruktiga och blommiga noter som berikats med en stark, träig bas. Den fräscha smaken av sicilianska citroner i kombination med den kontrasterande, sötsyrliga smaken av körsbär ger parfymen en raffinerad men djärv doft.   DESIGNEN Korken är designad som en kunglig guldkrona, förstärkt av en körsbärsröd ton. Passion, kärlek och energi inspirerade doftens design. Doften är förvarad i en kraftig glasflaska i en delikat rosa färg.   Dolce&Gabbana Q Eau de Parfum: en magnetisk och passionerad komposition för kvinnor.   Daphne Bugey skapade doften exklusivt för Dolce&Gabbana.   TOPP Doften öppnar med gnistrande citrusnoter av siciliansk citron och röd apelsin tillsammans med delikata jasminblad.   HJÄRTA I hjärtat av Dolce&Gabbana Q Eau de Parfum-doften ligger den söta och krispiga noten av körsbär som förförs av krämig heliotrop.   BAS Noter av cederträ, kristallmysk och mjuk mysk ger buketten en intensivt kraftfull touch.
 • Light Blue Love Is Love, EdT 50ml

  Light Blue Love Is Love, EdT 50ml
 • The One, EdP 75ml

  The One, EdP 75ml
 • Dolce Peony, EdP 30ml

  Dolce Peony, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Shine EdP - 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Shine EdP - 50 ml
  50 ml, Dolce Shine är en solig blommig parfym inspirerad av ögonblicket då vintern förvandlas till vår och de första solstrålarna börjar värma. Med sin värme balanserar Dolce Shine friskhet och sötma i en lysande doftupplevelse. Färgglad saftig mango blandas tillsammans med päron och färsk grapefrukt. Sötjasmin kombineras med varma tränoter som tillsammans skaparen solig, blommig fruktig doftkänsla.
 • The One, EdT 100ml

  The One, EdT 100ml
 • Dolce & Gabbana Q by Dolce & Gabbana EdP - 30 ml

  Dolce & Gabbana Q by Dolce & Gabbana EdP - 30 ml
  30 ml, Q by Dolce&Gabbana är en doft med fruktiga och blommiga noter som berikats med en stark, träig bas. Den fräscha smaken av sicilianska citroner i kombination med den kontrasterande, sötsyrliga smaken av körsbär ger parfymen en raffinerad men djärv doft.   DESIGNEN Korken är designad som en kunglig guldkrona, förstärkt av en körsbärsröd ton. Passion, kärlek och energi inspirerade doftens design. Doften är förvarad i en kraftig glasflaska i en delikat rosa färg.   Dolce&Gabbana Q Eau de Parfum: en magnetisk och passionerad komposition för kvinnor.   Daphne Bugey skapade doften exklusivt för Dolce&Gabbana.   TOPP Doften öppnar med gnistrande citrusnoter av siciliansk citron och röd apelsin tillsammans med delikata jasminblad.   HJÄRTA I hjärtat av Dolce&Gabbana Q Eau de Parfum-doften ligger den söta och krispiga noten av körsbär som förförs av krämig heliotrop.   BAS Noter av cederträ, kristallmysk och mjuk mysk ger buketten en intensivt kraftfull touch.
 • Light Blue Set, EdT 25ml + Body Cream 50ml

  Light Blue Set, EdT 25ml + Body Cream 50ml
 • Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice EdT - 100 ml

  Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice EdT - 100 ml
  100 ml,
 • Light Blue Eau Intense, EdP 100ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 100ml
 • Dolce Lily, EdT 50ml

  Dolce Lily, EdT 50ml
 • The Only One Set, EdP 30 + 10ml

  The Only One Set, EdP 30 + 10ml
 • L'Impératrice, EdT 50ml

  L'Impératrice, EdT 50ml
 • The Only One, EdP 30ml

  The Only One, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Violet EdT - 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Violet EdT - 50 ml
  50 ml, Dolce Violet Eau de Toilette: en glad cocktail av färgglada noter.  Doften skapades exklusivt för Dolce&Gabbana av Emilie Coppermann.  TOPP Doften öppnar med den förtjusande svarta vinbärsknoppen som kombineras med glittrande, mandarin från Madagaskar och den mjuka, blommiga fräschören av cyklamenackord.  HJÄRTA I hjärtat av Dolce Violet Eau de Toilette kombineras de förtrollande accenterna av viol med de saftiga noterna av björnbär och soldränkta päron.  BAS Den sensuella och krämiga basen omsluter det kraftfulla hjärtat med sandelträ och vanilj från Madagaskar. Detta förstärks av ett spår av mysk.
 • Light Blue Sun, EdT 100ml

  Light Blue Sun, EdT 100ml
 • Dolce & Gabbana The One Gold Woman edp 30ml

  Dolce & Gabbana The One Gold Woman edp 30ml
 • Dolce Garden, EdP 75ml

  Dolce Garden, EdP 75ml
 • The One, EdP 30ml

  The One, EdP 30ml
 • Dolce Garden, EdP 30ml

  Dolce Garden, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Devotion EdP - 30 ml

  Dolce & Gabbana Devotion EdP - 30 ml
  30 ml, Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum-doften är en sensorisk resa – förförisk och lugnande – som är kapabel att framkalla den positivitet som Dolce&Gabbana värdesätter, vilket symboliseras av det ikoniska Sacred Heart-emblemet. En doftskapelse av utsökta kontraster, ljusa toppnoter och sensuella basnoter. DESIGN Sacred Heart-emblemet, med sina distinkta mönster, pryder Devotion Eau de Parfum-flaskan. En universell symbol för kärlek i alla dess former och nyanser. Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum: en omslutande och sensuell doft. Doften skapades exklusivt för Dolce&Gabbana av Olivier Cresp. TOPP Doften öppnar med lockande gourmandnoter av kanderad citrus. HJÄRTA En strålande friskhet av apelsinblomma finns i hjärtat. BAS Den varma och sensuella touchen av vanilj från Madagaskar transporterar sinnena till en söt och sofistikerad destination.
 • Light Blue Summer Vibes, EdT 50ml

  Light Blue Summer Vibes, EdT 50ml
 • Pour Femme, EdP 25ml

  Pour Femme, EdP 25ml
 • The Only One Intense, EdP 30ml

  The Only One Intense, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana The One For Women edt 50ml

  Dolce & Gabbana The One For Women edt 50ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes EdT - 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes EdT - 50 ml
  50 ml, Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette: en fräsch doft, full av passion. Doften skapades exklusivt för Dolce&Gabbana av Olivier Cresp. TOPP Toppen har samma citrusbas som den ikoniska Light Blue-doften, men i denna limited edition finns även den fräscha och glädjefyllda noten av kalabrisk bergamott. HJÄRTA Buketten blomstrar med sötman från persika som har plockats på höjden av sin mognad. BAS En lugnande touch av cederträ balanserar doften och efterlämnar ett mystiskt och sensuellt spår.
 • Dolce & Gabbana Light Blue EdT - 100 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue EdT - 100 ml
  100 ml, Dolce & Gabbana Light Blue är en magisk parfym som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och lekfulla nätter. Med toppnoter såsom Granny Smith äpple, siciliansk ceder och blåklocka väcker Light Blue din sensuella sida. Förföriska toner av amber och mysk rundar av och ger en varm signatur. En sexig och frisk parfym som blir djupare när den används tillsammans med tillhörande body cream och shower gel.
 • Dolce Garden, EdP 50ml

  Dolce Garden, EdP 50ml
 • Light Blue Gift Set, EdT 25ml + Travelspray 10ml

  Light Blue Gift Set, EdT 25ml + Travelspray 10ml
 • Devotion, EdP 100ml

  Devotion, EdP 100ml
 • Dolce & Gabbana The One Gold Woman edp 50ml

  Dolce & Gabbana The One Gold Woman edp 50ml
 • Light Blue Eau Intense, EdP 25ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 25ml
 • Dolce & Gabbana Pour Femme EdP - 100 ml

  Dolce & Gabbana Pour Femme EdP - 100 ml
  100 ml, Denna passionerade, sensuella och förföriska doft har beroendeframkallande egenskaper och förförande kontraster. Den kvinna som bär den är säker och medveten om sin egen skönhet. Dolce & Gabbana Pour Femme Eau de Parfum öppnar med exklusiva, feminina noter av neroli och hallon som övergår i ett sprudlande hjärta av blomstrande apelsinblom och jasmin. Basen ger ett fylligt och runt avslut med ackord från söt marshmallow, vanilj och heliotrop. Toppnoter: Neroli & Hallon. Hjärtnoter: Jasmin & Apelsinblomma. Basnoter: Ackord från marshmallow, Heliotrop & Vanilj. Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.
 • Dolce, EdP 50ml

  Dolce, EdP 50ml
 • Light Blue Dam EdP Gift Box

  Light Blue Dam EdP Gift Box