Dolce & Gabbana damparfym

Populärt inom Dolce & Gabbana damparfym

Fler tips på Dolce & Gabbana damparfym

 • Light Blue Love Is Love EdT, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

  Light Blue Love Is Love EdT, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
  50 ml, Light Blue ”love is love” är årets limiterade sommardoft från Dolce & Gabbana. En parfym som bjuder in till att känna den oemotståndliga attraktionskraften som kärlek har. En kärlek som har oändliga möjligheter för alla, oavsett kön, åldereller ursprung. Precis som originalet Light Blue så innehåller den här doften fräsch siciliansk citron och fruktigt Granny Smith-äpple, däremot överraskar den med söta röda bär i toppen och hallan-gelato i hjärtat. I botten hittar vi cederträ som får sällskap av krämigmysk och bärnstensnoter. Den perfekta parfymen för härliga dagar i solen!
 • The One EdP

  The One EdP
  En EdP med varm, orientaliskt blommig doft. The One är skapad för den ultimata divan, förtrollande från första stund, modern och glamorös. En feminin doft med stark personlighet och sötma.Toppnoter: Mandarin, bergamott och litchi. Hjärtnoter: Lilja, liljekonvalj och jasmin. Basnoter: Vanilj, mysk och ambra.
 • The Only One Intense, EdP 30ml

  The Only One Intense, EdP 30ml
 • Dolce Shine EdP

  Dolce Shine EdP
  Dolce Shine är en solig parfym som är inspirerad av när de första solstrålarna börjar värma. Med sin värme balanserar Dolce Shine friskhet och sötma i en lysande doftupplevelse som sammanstrålar Dolce-familjens härliga bukett. Färgglad mogen mango och jasmin blandas tillsammans med päron och färsk grapefrukt som kombineras med varma tränoter som tillsammans skapar en solig, blommig och fruktig doftkänsla.Topp: MangoHjärta: Päron & GrapefruitBas: Varma tränoter
 • Light Blue Eau Intense, EdP 100ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 100ml
 • Dolce & Gabbana The One Women Eau De Toilette 100ml

  Dolce & Gabbana The One Women Eau De Toilette 100ml
  The One Eau de Toilette från Dolce & Gabbana är en orientalisk och blommig doft som är charmig, sensuell och feminin, precis som originalet, men eau de toiletten har en extra dos friskhet, och mandonnalilja är dominerande. På toppen hittar vi bergamott, mandarin, litchi och persika. Mandonnalilja, jasmin och liljekonvalj bygger upp doftens hjärta. I basen finns vetiver, mysk, ambra, vanilj och mossa.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Sun Eau de Toilette 100 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Sun Eau de Toilette 100 ml
  Dolce & Gabbana firar sommaren genom att ge klassikern Light Blue en solig twist. Doften inspireras av den italienska ön Capri och är lika ungdomlig, sensuell och förhäxande som en sommarflört. Kokosvatten, frangipani och granny smith-äpple hör till de mer distinkta noterna och ger doften en frisk, solkysst karaktär.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 50 ml
  Light Blue Love Is Love från Dolce & Gabbana är en mystisk och magnetisk doft, inspirerad av den oemotståndliga kraften i en kärleksfull blick eller en smekning. De feminina och förföriska toppnoterna är italiensk citron, granny smith-äpple och röda bär. Hjärtnoter av hallonsorbet gör doften ännu mer attraktiv. I basen kombineras de klassiska signaturnoterna av cederträ och bärnsten med mysk och crème chantilly.
 • Dolce Shine EdP, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

  Dolce Shine EdP, 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
  50 ml, Dolce Shine är en solig blommig parfym inspirerad av ögonblicket då vintern förvandlas till vår och de första solstrålarna börjar värma. Med sin värme balanserar Dolce Shine friskhet och sötma i en lysande doftupplevelse. Färgglad saftig mango blandas tillsammans med päron och färsk grapefrukt. Sötjasmin kombineras med varma tränoter som tillsammans skaparen solig, blommig fruktig doftkänsla.
 • The Only One, EdP 30ml

  The Only One, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana The Only One Intense Edp 50ml

  Dolce & Gabbana The Only One Intense Edp 50ml
  The Only One Eau De Parfum Intense bygger på det blomstrande arvet i The Only One-doftlinjen med en ny, fängslande doft. Likt kvinnan den representerar är den sofistikerade doften en kombination av&hellip:
 • Dolce, EdP 50ml

  Dolce, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau De Parfum 30ml

  Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau De Parfum 30ml
  Det här är doften till en äkta romantiker, inspirerad av ikoniska filmer och idoler från en snvunnen tid. Samtidigt upplevs den överraskande modern och detta perfekta spel mellan kontraster gör doften ytterst unik! Den är berikad med doftnoter från röda rosor, fruktiga bär och upplyftande violett med mörkt intenst kaffe.
 • Dolce Rose, EdT 30ml

  Dolce Rose, EdT 30ml
 • Dolce Garden, EdP 50ml

  Dolce Garden, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 100 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 100 ml
  Light Blue är en hyllning till varma italienska sommardagar när man känner Medelhavssolens värme mot huden och hör ljudet av vågornas skvalp mot strandkanten. En attraktiv, sprudlande och oemotståndlig doft. Mjuk och feminin med en blommig och fruktig sammansättning av citron, äpple, blåklocka, jasmin, bambu och vita rosor på en varm bas av cederträ, ambra och mysk.
 • D&G 3 l'imeratrice edt , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym

  D&G 3 l'imeratrice edt , 50 ml Dolce & Gabbana Parfym
  50 ml, En feminin och berusande doft av saftiga exotiska frukter och ljusrosa blommor som kombinerats med en varm och aptitretande bas av mysk. En doft som utstrålar energi, karisma och positivitet. Toppnot: rabarber, röda vinbär, saftig kiwi Hjärtnot: rosa cyklamen, vattenmelon Basnot: mysk, sandelträ, grapefrukt
 • The One EdP

  The One EdP
  En EdP med varm, orientaliskt blommig doft. The One är skapad för den ultimata divan, förtrollande från första stund, modern och glamorös. En feminin doft med stark personlighet och sötma.Toppnoter: Mandarin, bergamott och litchi. Hjärtnoter: Lilja, liljekonvalj och jasmin. Basnoter: Vanilj, mysk och ambra.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 50 ml
  Light Blue är en hyllning till varma italienska sommardagar när man känner Medelhavssolens värme mot huden och hör ljudet av vågornas skvalp mot strandkanten. En attraktiv, sprudlande och oemotståndlig doft. Mjuk och feminin med en blommig och fruktig sammansättning av citron, äpple, blåklocka, jasmin, bambu och vita rosor på en varm bas av cederträ, ambra och mysk.
 • The Only One, EdP 100ml

  The Only One, EdP 100ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Toilette 50 ml
  Dolce Shine från Dolce & Gabbana är en varm och fruktig blomsterdoft. Parfymen är som en blombukett, lika varm och energigivande som solen. Doften inspireras av den underbara perioden mellan vinter och vår längs den italienska Amalfikusten. De färgstarka toppnoterna av saftig mango kontrasteras mot frisk, naturlig grapefruktessens. Här finns också harmoniska stråk av jasmin och ljusa träslag.
 • Dolce & Gabbana Pour Femme Eau De Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana Pour Femme Eau De Parfum 50 ml
  Pour Femme från Dolce & Gabbana är inspirerad av Medelhavet: epicentret för harmoni och kontraster. Den klassiska doften är själva essensen av sensualitet och passion. Enkelhet, renhet och elegans möts i harmoni. Den söta och varma doften med noter av hallon, vanilj och krämig marshmallow ger en lyxig känsla.
 • The One Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml

  The One Set, EdP 30ml + Body Lotion 50ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum 30 ml
  Ordet dolce betyder söt på italienska, vilket perfekt beskriver de söta blomdofterna. Själva signaturen på flaskan är lånad av Domenico Dolces egen farfar. En söt doft med ingredienser som kokos och vanilj.
 • Dolce & Gabbana L’Imperatrice Eau De Toilette 100 ml

  Dolce & Gabbana L’Imperatrice Eau De Toilette 100 ml
  L’Imperatrice skapades för kvinnan som drar blickar till sig vart hon än går. För kvinnan som älskar att vara festens medelpunkt. Den oförglömligt mjuka sötman från rosa cyklamen och vattenmelon och fruktiga exotiska noter från kiwi och rabarber har gjort denna doft till Dolce & Gabbanas absoluta bästsäljare.
 • The Only One 2, EdP 50ml

  The Only One 2, EdP 50ml
 • The Only One 2, EdP 30ml

  The Only One 2, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 50 ml
  Dolce & Gabbana lanserar Dolce Rose, som blir den första Eau de Toilette-doften i samlingen – och som ger uttryck för en ny version av Dolce-flickan. Hon är djärv, sällskaplig och social.
 • Dolce EdP

  Dolce EdP
  En blommig och fräsch EdP som tar oss på en sinnlig resa genom hjärtat av Dolce & Gabbanas allra innersta - det ädla landet Sicilien. Dolce är en balans mellan tidlöst hantverk och innovation. Dolce är en mild, feminin mix av vita blommor, som inleds med friska neroliblad och definieras av vit amaryllis, en sydafrikansk blomma som används för första gången någonsin i en doft.Toppnoter: Neroliblad och papayablomma. Hjärtnoter: Vit amaryllis, vit påsklilja och vit näckros. Basnoter: Cashmeran, mysknoter och sandelträ.
 • Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum 75 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau De Parfum 75 ml
  Ordet dolce betyder söt på italienska, vilket perfekt beskriver de söta blomdofterna. Själva signaturen på flaskan är lånad av Domenico Dolces egen farfar. En söt doft med ingredienser som kokos och vanilj.
 • The Only One 2 EdP

  The Only One 2 EdP
  Ingen kan motstå hennes karisma, elegans och exceptionella sensualitet. Doften The Only One 2 är en vågad och djärv doft, precis Dolce & Gabbana-kvinnan. Den blommiga och doften har en bas av violer och kaffe men har fått en mer fruktig touch med ros-essens och röda bär. En doft som kommer att förföra alla i din omgivning.Doftnoter: Viol & björnbär, kaffe & ros, vanilj.
 • The Only One EdP

  The Only One EdP
  The Only One är lika komplex och spännande som kvinnan den porträtterar. En överraskande livlig kombination av viol ochkaffe skapar kontraster som är starkt beroendeframkallande.Doften är oväntad, men samtidigt blommig och varm. I basen hittar vi noter av vanilj och patchouli som skapar ett delikat närmast orientaliskt spår. En doft som är lika fascinerande som kvinnan som bär den.
 • Dolce & Gabbana The Only One 2 Edp 100ml

  Dolce & Gabbana The Only One 2 Edp 100ml
  Ingen kan motstå hennes karisma, elegans och exceptionella sensualitet. Doften The Only One 2 är en vågad och djärv doft, precis Dolce & Gabbana-kvinnan. Den blommiga och doften har en bas av violer&hellip:
 • Light Blue EdT

  Light Blue EdT
  En en frisk och lätt EdT och en klassiker som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och minnevärda kvällar. Toppnoterna Granny Smith äpple och siciliansk citrus ger det första fräscha intrycket. Den vita rosen i hjärtat ger Light Blue en sensuellt feminin karaktär. Förföriska toner av cederträ och mysk rundar av och ger en varm signatur.Toppnoter: Siciliansk citrus, Granny Smith äpple och blåklocka. Hjärtnoter: Jasmin och ros. Basnoter: Cederträ, amber och mysk.
 • Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 100 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Eau de Toilette 100 ml
  Light Blue Love Is Love från Dolce & Gabbana är en mystisk och magnetisk doft, inspirerad av den oemotståndliga kraften i en kärleksfull blick eller en smekning. De feminina och förföriska toppnoterna är italiensk citron, granny smith-äpple och röda bär. Hjärtnoter av hallonsorbet gör doften ännu mer attraktiv. I basen kombineras de klassiska signaturnoterna av cederträ och bärnsten med mysk och crème chantilly.
 • Light Blue Forever, EdP 50ml

  Light Blue Forever, EdP 50ml
 • 3 L'impératrice EdT, 50ML

  3 L'impératrice EdT, 50ML
  En EdT med saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor som bereder väg för en aptitretande bas med mysk. Den aptitretande blandningen av vattenmelon och kiwi kontrasteras mot den dramatiska rosa cyklamen som bjuder på en uppiggande doftupplevelse. Uppsluppen, mästerlig och otroligt beroendeframkallande.
 • Dolce Garden EdP

  Dolce Garden EdP
  Dolce Garden Eau de Parfum är en delikat blomma i en grönskande trädgård där enkla nöjen och glädje sätter stämningen för en spontan eftermiddagsfest.Med Dolce Garden blommar Frangipani och sammanstrålar med resten av Dolce-familjens härliga bukett. En aura av sol som blandas med citrus och kokosEn enastående balans mellan fräschhet och sötma, precis som dofterna av en grönskande trädgård.
 • Light Blue Love Is Love, EdT 50ml

  Light Blue Love Is Love, EdT 50ml
 • Intense, EdP 100ml

  Intense, EdP 100ml
 • The Only One EdP Intense

  The Only One EdP Intense
  The Only One Eau De Parfum Intense bygger på det blomstrande arvet i The Only One-doftlinjen med en ny, fängslande doft. Likt kvinnan den representerar är den sofistikerade doften en kombination av intensitet och sensualitet. Oemotståndligt feminin och sensuell, finner vi den unika signaturdoften i den oväntade kombinationen av sprakande italiensk mandarin och gyllene apelsinblomma som möter kontrasten av hypnotisk mörk vanilj. Femininet når en ny nivå med The Only One Eau De Parfum Intense, den senaste lanseringen i The Only One-doftlinjen från DOLCE & GABBANA. Medans The Only One Eau De parfum introducerade en strålande och hypnotiserande essens och The Only One 2 Eau De Parfum fångade kärnan i passion, så hyllar The Only One Eau de Parfum Intense nu de mest förtrollande och fascinerande egenskapern hos The Only One-kvinnan.Toppnot: ApelsinblommaHjärtnot: NeroliBasnot: varm vaniljDoftfamilj: Blommig oriental
 • The Only One Intense, EdP 50ml

  The Only One Intense, EdP 50ml
 • The One, EdP 75ml

  The One, EdP 75ml
 • Dolce & Gabbana The One Women Eau De Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana The One Women Eau De Parfum 50 ml
  Bästsäljaren The One Eau De Parfum är gjord för den starka och modiga kvinnan. Doften är överdådig, förförisk och minnesvärd. Med sin gyllene inramning är denna doft från Dolce & Gabbana den perfekta doftsignaturen för den glamorösa kvinnan.
 • Dolce & Gabbana Pour Femme Intense Eau De Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana Pour Femme Intense Eau De Parfum 50 ml
  Pour Femme från Dolce & Gabbana är inspirerad av Medelhavet: epicentret för harmoni och kontraster. Den klassiska doften är själva essensen av sensualitet och passion. Enkelhet, renhet och elegans möts i harmoni. Den söta och varma doften med noter av neroli, tuberos och krämig marshmallow ger en lyxig känsla.
 • Dolce Shine EdP, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym

  Dolce Shine EdP, 30 ml Dolce & Gabbana Parfym
  30 ml, Dolce Shine är en solig blommig parfym inspirerad av ögonblicket då vintern förvandlas till vår och de första solstrålarna börjar värma. Med sin värme balanserar Dolce Shine friskhet och sötma i en lysande doftupplevelse. Färgglad saftig mango blandas tillsammans med päron och färsk grapefrukt. Sötjasmin kombineras med varma tränoter som tillsammans skaparen solig, blommig fruktig doftkänsla.
 • Dolce Peony EdP

  Dolce Peony EdP
  Upptäck nya färgglada och lekfulla Dolce Peony! En överdådig blomma som adderas till den härliga Dolce-buketten. En livlig doft där len rosépeppar och fyllig sötma från vit bergamott framträder överraskande tillsammans med Nashi-päron som skänker doften ett fruktigt och fräscht inslag. I hjärtat finns väldoftande rosa pion som ger en naturlig modernitet och avrundas med nektar från gula plommon samt träiga och musk-noter.Doftnoter: Rosépeppar & nashi päron, rosa pion & bulgarisk ros, gula plommon.
 • Light Blue Sun, EdT 100ml

  Light Blue Sun, EdT 100ml
 • L'Impératrice, EdT 50ml

  L'Impératrice, EdT 50ml
 • The Only One Set, EdP 30 + 10ml

  The Only One Set, EdP 30 + 10ml
 • Light Blue Set, EdT 25ml + 10ml

  Light Blue Set, EdT 25ml + 10ml
 • Light Blue Forever, EdP 25ml

  Light Blue Forever, EdP 25ml
 • Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum 30 ml
  The Only One Eau de Parfum Intense är det senaste tillskottet i The Only One-serien från Dolce & Gabbana. Parfymen bygger vidare på den förföriska blomsterdoften The Only One. Doften är lika intensiv och sensuell som kvinnan som bär den. Den överraskande och feminina kombinationen av italiensk mandarin, apelsinblomma och svart vanilj drar garanterat uppmärksamheten till sig.
 • Dolce Rose EdT

  Dolce Rose EdT
  En ny utsökt blomma i form av en parfym adderas nu till den italienska Dolce-buketten. Nu introduceras Dolce Rose, den första Eau de Toiletten i kollektionen som visar en ny sida av Dolce-tjejen. Med sitt självklara, optimistiska sätt uttrycker hon sin åsikt så som den är och sprider sin spontana, feminia anda var hon än går.Dolce Rose är en hyllning till en av de mest ikoniska blommorna – en symbol för kärlek, skönhet och femininet och ett av Dolce & Gabbanas ikoniska mönster. Denna Eau de Toilette är en beroendeframkallande fruktig floral-doft som kombinerar ros absolu och krispig centifoliaros med mjuk mysk och syrliga röda vinbär. En parfym full av energi, glädje och utsökt charm.Toppnot: Röda vinbär, mandarin, grönt äppleHjärtnot: Ros absolu, vit persika, magnoliaBasnot: Mysk, sandelträ, vitt trä
 • Light Blue Set, EdT 25ml + Body Cream 50ml

  Light Blue Set, EdT 25ml + Body Cream 50ml
 • Dolce & Gabbana Intense Eau De Parfum For Women 25 ml

  Dolce & Gabbana Intense Eau De Parfum For Women 25 ml
  En söt, feminin och mystisk parfym med en orientalisk och blommig doft för henne.
 • Dolce & Gabbana Pour Femme Eau De Parfum 25 ml

  Dolce & Gabbana Pour Femme Eau De Parfum 25 ml
  Pour Femme från Dolce & Gabbana är inspirerad av Medelhavet: epicentret för harmoni och kontraster. Den klassiska doften är själva essensen av sensualitet och passion. Enkelhet, renhet och elegans möts i harmoni. Den söta och varma doften med noter av hallon, vanilj och krämig marshmallow ger en lyxig känsla.
 • Light Blue, EdT 25ml

  Light Blue, EdT 25ml
 • Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum For Women 30 ml

  Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum For Women 30 ml
  The One från Dolce & Gabbana är en lyxig, varm, orientalisk och blommig doft.
 • The One, EdT 50ml

  The One, EdT 50ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Garden Edp 50ml

  Dolce & Gabbana Dolce Garden Edp 50ml
  Dolce Garden av Dolce & Gabbana är en blommig fruktig doft för kvinnor. Toppnoter: Magnolia, Apelsin Neroli Hjärtnoter: Kokosnöt, Frangipani, Ylang-Ylang Basnoter: Vanilj, Mandelmjölk, Sandelträ&hellip:
 • The One, EdT 100ml

  The One, EdT 100ml
 • Dolce, EdP 30ml

  Dolce, EdP 30ml
 • Light Blue Eau Intense, EdP 50ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Peony Edp 50ml

  Dolce & Gabbana Dolce Peony Edp 50ml
  Dolce Peony av Dolce & Gabbana är en blommig fruktig gourmanddoft för kvinnor. Toppnoter: Päron, Cyklamen, Bergamott, Rosé Peppar Hjärtnoter: Pion, Freesia, Bulgarisk Rose Basnoter: Mirabelle, Honung,&hellip:
 • Dolce Shine, EdP 50ml

  Dolce Shine, EdP 50ml
 • Pour Femme, EdP 25ml

  Pour Femme, EdP 25ml
 • Dolce Peony, EdP 30ml

  Dolce Peony, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana Pour Femme Edp 50ml

  Dolce & Gabbana Pour Femme Edp 50ml
  Dolce & Gabbana Pour Femme Edp är en söt och feminin damparfym. Pour Femme EdP från Dolce & Gabbana öppnar upp med toppnoter av hallon, neroli och mandarin. Därefter övergår Dolce & Gabbana Pour&hellip:
 • The One, EdT 30ml

  The One, EdT 30ml
 • Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 25 ml

  Dolce & Gabbana Light Blue Women Eau De Toilette 25 ml
  Light Blue är en hyllning till varma italienska sommardagar när man känner Medelhavssolens värme mot huden och hör ljudet av vågornas skvalp mot strandkanten. En attraktiv, sprudlande och oemotståndlig doft. Mjuk och feminin med en blommig och fruktig sammansättning av citron, äpple, blåklocka, jasmin, bambu och vita rosor på en varm bas av cederträ, ambra och mysk.
 • Dolce Garden, EdP 30ml

  Dolce Garden, EdP 30ml
 • Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau De Parfum 50ml

  Dolce & Gabbana The Only One 2 Eau De Parfum 50ml
  Det här är doften till en äkta romantiker, inspirerad av ikoniska filmer och idoler från en snvunnen tid. Samtidigt upplevs den överraskande modern och detta perfekta spel mellan kontraster gör doften ytterst unik!Den är berikad med doftnoter från röda rosor, fruktiga bär och upplyftande violett med mörkt intenst kaffe.
 • Light Blue EdT

  Light Blue EdT
  En en frisk och lätt EdT och en klassiker som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och minnevärda kvällar. Toppnoterna Granny Smith äpple och siciliansk citrus ger det första fräscha intrycket. Den vita rosen i hjärtat ger Light Blue en sensuellt feminin karaktär. Förföriska toner av cederträ och mysk rundar av och ger en varm signatur.Toppnoter: Siciliansk citrus, Granny Smith äpple och blåklocka. Hjärtnoter: Jasmin och ros. Basnoter: Cederträ, amber och mysk.
 • Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 30 ml
  Spännande och komplex doft för den sanna romantikern. De kryddiga och friska noterna utgör en kontrastrik komposition som känns både klassisk och modern samtidigt.
 • The Only One, EdP 50ml

  The Only One, EdP 50ml
 • Dolce & Gabbana Dolce Shine Edp 50ml

  Dolce & Gabbana Dolce Shine Edp 50ml
  Dolce Shine av Dolce & Gabbana är en blommig fruktig doft för kvinnor. Toppnoter: Mango, Kvitten, Grapefrukt Hjärtanoter: Tuberos, Jasmin, Apelsinblom, Solnoter, Ozoniska toner, Havssalt Basnoter: Vit&hellip:
 • Light Blue EdT

  Light Blue EdT
  En en frisk och lätt EdT och en klassiker som för tankarna till det klarblåa vattnet vid Medelhavet. Doftens fruktiga och blommiga karaktär återspeglar den perfekta känslan av solkyssta sommardagar och minnevärda kvällar. Toppnoterna Granny Smith äpple och siciliansk citrus ger det första fräscha intrycket. Den vita rosen i hjärtat ger Light Blue en sensuellt feminin karaktär. Förföriska toner av cederträ och mysk rundar av och ger en varm signatur.Toppnoter: Siciliansk citrus, Granny Smith äpple och blåklocka. Hjärtnoter: Jasmin och ros. Basnoter: Cederträ, amber och mysk.
 • Pour Femme EdP

  Pour Femme EdP
  En passionerad och blommig EdP som ger ett intryck av styrka och mjukhet på samma gång. Pour Femme är en upplevelse av kontraster som sveper in sinnena och som dröjer sig kvar långt efter att hon gått iväg; ett överflöd av slingrande detaljer som tecknar en anslående kombination av styrka och mjukhet.Toppnoter: Neroli och hallon. Hjärtnoter: Jasmin och apelsinblomma. Basnoter: Vanilj, ackord från marshmallow och heliotrop.
 • Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum 30 ml
  Dolce Shine från Dolce & Gabbana är en varm och fruktig blomsterdoft. Parfymen är som en blombukett, lika varm och energigivande som solen. Doften inspireras av den underbara perioden mellan vinter och vår längs den italienska Amalfikusten. De färgstarka toppnoterna av saftig mango kontrasteras mot frisk, naturlig grapefruktessens. Här finns också harmoniska stråk av jasmin och ljusa träslag.
 • The One, EdP 50ml

  The One, EdP 50ml
 • Dolce Garden, EdP 75ml

  Dolce Garden, EdP 75ml
 • Dolce Gabbana - Light Blue - Love is Love Edt 100 ml

  Dolce Gabbana - Light Blue - Love is Love Edt 100 ml
  Dolce &: Gabbana Light Blue Love is Love Eau de Toilette 100ml Spray Light Blue Love is Love av Dolce &: Gabbana är en blommig och fruktig doft för kvinnor.Den öppnar med citronnoter, Granny Smith-äpple&hellip:
 • Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 30 ml
  Dolce Peony EdP från Dolce & Gabbana kombinerar fruktiga nashipäron med patchouli och olika blommor. I centrum står den underbara pionen.
 • Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana The Only One Intense Eau de Parfum 50 ml
  The Only One Eau de Parfum Intense är det senaste tillskottet i The Only One-serien från Dolce & Gabbana. Parfymen bygger vidare på den förföriska blomsterdoften The Only One. Doften är lika intensiv och sensuell som kvinnan som bär den. Den överraskande och feminina kombinationen av italiensk mandarin, apelsinblomma och svart vanilj drar garanterat uppmärksamheten till sig.
 • D&G 3 l'imeratrice edt , 100 ml Dolce & Gabbana Parfym

  D&G 3 l'imeratrice edt , 100 ml Dolce & Gabbana Parfym
  100 ml, En feminin och berusande doft av saftiga exotiska frukter och ljusrosa blommor som kombinerats med en varm och aptitretande bas av mysk. En doft som utstrålar energi, karisma och positivitet. Toppnot: rabarber, röda vinbär, saftig kiwi Hjärtnot: rosa cyklamen, vattenmelon Basnot: mysk, sandelträ, grapefrukt
 • Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 50 ml
  Dolce Peony EdP från Dolce & Gabbana kombinerar fruktiga nashipäron med patchouli och olika blommor. I centrum står den underbara pionen.
 • Light Blue Eau Intense, EdP 25ml

  Light Blue Eau Intense, EdP 25ml
 • Dolce Peony, EdP 50ml

  Dolce Peony, EdP 50ml
 • Light Blue, EdT 100ml

  Light Blue, EdT 100ml
 • Light Blue Eau Intense EdP

  Light Blue Eau Intense EdP
  15 år efter lanseringen av storsäljaren och klassikern Light Blue kommer en ännu intensivare och mer sensuell variant, Light Blue Eau Intense. Vi befinner oss vid det djupa blåa medelhavet. Vi känner styrkan från de höga klipporna och friskheten från det svalkande vattnet. En beroendeframkallande cocktail av fruktiga noter av citron och gröna äpplen är förstärkt vilken gör att friskheten blir ännu mer långvarig. I hjärtat har vi blomblad från jasmin och ringblomma. I basen har vi vibrerande träiga noter från amber och mysk.
 • Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 30 ml

  Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 30 ml
  Dolce & Gabbana lanserar Dolce Rose, som blir den första Eau de Toilette-doften i samlingen – och som ger uttryck för en ny version av Dolce-flickan. Hon är djärv, sällskaplig och social.
 • Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 50 ml

  Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum 50 ml
  Spännande och komplex doft för den sanna romantikern. De kryddiga och friska noterna utgör en kontrastrik komposition som känns både klassisk och modern samtidigt.
 • Forever Pour Femme EdP

  Forever Pour Femme EdP
  Dolce&Gabbana fångar andan av evig kärlek med en ny, oemotståndligt limited edition inom den ikoniska doftlinjen Light Blue. Gör dig redo för sommarens doft för henne, Light Blue Forever Pour Femme. En sensuell eau de parfum som hyllar sann kärlek i alla dess former, en italiensk kärlekshistoria som utspelar sig på ett soldränkt Capri. Doften öppnar upp med den klassiska fräscha signaturen i Light Blue, krispiga Granny Smith-äpplen och smakfull italiensk citron. Dessa möter ett nytt, strålande hjärta av apelsinblomma och vita blommor som tillsammans skapar känslan av en ljuv bukett en varm sommardag. Det sensuella hjärtat visar vägen fördoftens bas, där doftnoter av cederträ och cashmeran omfamnas av vit mysk.Topp: Citrus, Granny Smith-äppleHjärta: Apelsinblomma, Vita blommorBas: Cashmeran, cederträ, Mysk
 • The One, EdP 30ml

  The One, EdP 30ml
 • Dolce Shine, EdP 30ml

  Dolce Shine, EdP 30ml