DSQUARED2 damparfym

Populärt inom DSQUARED2 damparfym

Fler tips på DSQUARED2 damparfym

 • Wood Pour Femme EdT Gift Set

  Wood Pour Femme EdT Gift Set
 • Giftset Dsquared2 Wood Pour Femme Edt 50ml + Sg 50ml + Bl 50ml

  Giftset Dsquared2 Wood Pour Femme Edt 50ml + Sg 50ml + Bl 50ml
  Giftset Dsquared2 Wood Pour Femme Edt 50ml + Sg 50ml + Bl 50mlWood Pour Femme Set erbjuder en modern, ultrafeminin komposition med vibrerande Eau de Toilette och en passande bodylotion. Doften sticker&hellip:
 • Dsquared2 Wood Pour Femme EdT - 30 ml

  Dsquared2 Wood Pour Femme EdT - 30 ml
  30 ml, En modern, lekfull och ultrafeminin doft. Blandar den italienska friskheten av frukter med den Kanadensiska skogens oändlighet. Dsquared2-kvinnan, sensuell, självsäker och personlig. Doften öppnar med glädje och livskraft av mandarin från Sicilien och hallonblad. Ett ultra-feminint hjärta bestående av dyrbara och förföriska blomster, så som jasmin, liljekonvalj och magnolia. Basen ger en tydlig och varm karaktär till doften med ljusa träslag och ceder. Topp: Mandarin, Hallonblad. Hjärta: Jasmin, Liljekonvalj, Osmanthus, Magnolia. Bas: Cederträ, Ambroxan, Ljusa Träslag.
 • Red Wood Pour Femme, EdT 50ml

  Red Wood Pour Femme, EdT 50ml
 • Red Wood Pour Femme EdT Gift Set

  Red Wood Pour Femme EdT Gift Set
 • Dsquared2 Wood Pour Femme EdT - 50 ml

  Dsquared2 Wood Pour Femme EdT - 50 ml
  50 ml, En modern, lekfull och ultrafeminin doft. Blandar den italienska friskheten av frukter med den Kanadensiska skogens oändlighet. Dsquared2-kvinnan, sensuell, självsäker och personlig. Doften öppnar med glädje och livskraft av mandarin från Sicilien och hallonblad. Ett ultra-feminint hjärta bestående av dyrbara och förföriska blomster, så som jasmin, liljekonvalj och magnolia. Basen ger en tydlig och varm karaktär till doften med ljusa träslag och ceder. Topp: Mandarin, Hallonblad. Hjärta: Jasmin, Liljekonvalj, Osmanthus, Magnolia. Bas: Cederträ, Ambroxan, Ljusa Träslag.
 • Wood for Her Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion

  Wood for Her Set, EdT 30ml + 50ml Body Lotion
 • Red Wood Pour Femme, EdT 30ml

  Red Wood Pour Femme, EdT 30ml